16 Alimente umane sănătoase pentru câini (pe care nu v-ați gândit)

Cele mai bune alimente umane pentru câiniRareori, dacă vreodată sunt încurajați să ne hrănim câinii "alimente umane", Dar unele alimente întregi pot avea de fapt beneficii mari de sănătate. Dar unele dintre cele mai bune alimente umane pentru câini, când sunt hrănite cu moderatie, pot oferi o mulțime de beneficii pentru sănătate și pot îmbunătăți bunăstarea generală a câinelui dvs.

Mulți proprietari de animale de companie știu deja despre unele dintre cele mai bune alimente umane mai populare pentru câini cum ar fi dovleac (și semințele sale), mere, morcovi, unt de arahide și așa mai departe. Dar ne-am pierdut prin excluzând o mulțime de alte alimente umane sigure și sănătoase pentru câini care ar oferi o abundență de vitamine, minerale, fibre și alte lucruri bune.

Cum puteți folosi aceste alimente? Sunt multe cai. Puteți să le dați ca gustări câinilor dvs. între mese, în loc de tratamente de câine de înaltă proces; Le puteți amesteca cu alimentele câinelui pentru a îmbunătăți gustul, mirosul și profilul nutritivului; sau puteți face propria casă de casă Rețete de mâncare pentru câini Folosind aceste ingrediente, care pot fi deosebit de utile pentru câinii cu alergii alimentare, stomacuri sensibile și alte probleme legate de dietă.

Iată 16 cele mai bune alimente umane pentru câini, probabil că nu ați crezut încă.

16 cele mai bune alimente umane pentru câini
(Că nu v-ați gândit)

Cele mai bune alimente umane pentru câini - fulgi de ovăz

1. Ovaz

Ovăzul de ovăz se găsește în lista de ingrediente a multor alimente de câini făcute din punct de vedere comercial, dar poate fi hrănit la câinele dvs. ca fiind, de asemenea (sau amestecat cu alimente pentru câini). Conținutul de fibre solubile ridicate face ovazul beneficiar la Sistemul digestiv al câinelui și volume mari de vitamine și minerale cum ar fi magneziu, cupru și fier face fulgi de ovăz foarte hrănitoare.

Oamenii au mâncat fulgi de ovăz ca mâncare de sănătate timp de secole, dar puțini l-au considerat unul dintre cele mai bune alimente umane pentru câini care pot oferi o mulțime de lucruri bune. Un beneficiu suplimentar de ovăz pentru câini este nivelul ridicat de antioxidanți care luptă împotriva deteriorării radicale libere, scăderea inflamației, reducerea mâncării și scăderea tensiunii arteriale.

Cu cat stii mai mult: Ovăzul este adesea utilizat pentru a îmbunătăți creșterea în greutate pentru câinii subponderali, iar veterinienii recomandă uneori ca parte a dietei.

2. Țelină

Cele mai bune alimente umane pentru câini - ȚelinăCâinii pot mânca țelină în mod moderat; Cu toate acestea, câțiva câini găsesc textura acestui veggie brută dificil de mestecat. Când vă hrăniți țelina de câine, asigurați-vă că ați îndepărtat frunzele și țelină tăiată în bucăți mai mici pentru a evita pericolele de sufocare. De asemenea, este important să rețineți că consumul prea multor țelină poate avea un efect diuretic asupra câinelui.

Beneficiile potențiale ale țelinei pentru câini includ reducerea inflamației în organism, reducerea tensiunii arteriale crescute, sănătatea hepatică îmbunătățită, digestia îmbunătățită, capacitatea îmbunătățită de combatere a infecțiilor, apariția redusă a infecțiilor tractului urinar și scăderea riscului de cancer. Acest lucru au fost, de asemenea, prezentate în multe studii umane.

Cu cat stii mai mult: La telina unică a fost utilizată de industria farmaceutică ca un tratament pentru artrita la oameni.

3. Conopidă

Cele mai bune alimente umane pentru câini - conopidăConopida este un aliment sănătos pe care unii câini le bucură, dar alții găsesc îngrozitor datorită gustului și mirosului său. Conopida pentru câini este în siguranță în mod moderat, dar este cunoscută pentru creșterea flatulenței. Câinele dvs. poate mânca conopidă nesăbuită brută sau gătită, deși gătită este mai ușoară pe digestia câinelui; RAW conține mai multe vitamine și nutrienți sănătoși.

Conopida este una dintre cele mai bune alimente umane pentru câini, deoarece oferă multe beneficii pentru sănătate, inclusiv o pierdere în greutate îmbunătățită pentru câinii obezi, reducerea riscului de cancer, o digestie mai bună, protecția sănătății ochilor și formarea de cheaguri îmbunătățite datorită conținutului mai mare de vitamina K.

Cu cat stii mai mult: Conopida a fost, de asemenea, utilizată pentru a îmbunătăți creșterea în greutate pentru câinii subponderali.

4. Suc de fructe

Cele mai bune alimente umane pentru câini - SquashSquashul de butterut simplu prăjit sau fiert pentru câini va face un mare tratament pentru ei, dar squashul trebuie să fie curățat și însămânțat mai întâi. Squashul brut trebuie evitat deoarece este dur pe sistemul digestiv al caninului și pe piele, iar semințele se pot dovedi otrăvitoare când sunt consumate de câini.

Squash este bogat în fibre, precum și vitamine A, C și K. Squashul de hrănire la câini vă poate ajuta să vă protejați vederea, să-și îmbunătățească sănătatea digestivă și poate fi folosită ca o umplutură mai nutritivă, dar cu conținut scăzut de calorii sau un topper pentru alimente în loc să folosească boabe.

Cu cat stii mai mult: Soiurile de squash galben sunt minunate pentru vederea câinelui dvs. deoarece sunt bogați în beta-caroten.

5. Cartofi dulci

Cele mai bune alimente umane pentru câini - cartofi dulciCartofi dulci sunt un mare tratament și o alternativă la cartofi regulați în alimentele câinilor. Aburit sau fiert și servit în porțiuni mici, cartofii dulci sunt scăzuți în grăsimi, bogate în fibre și bogate în vitamine. Este una dintre cele mai bune alimente umane pentru câini pe care niște proprietari de animale de companie au luat deja o plăcere și s-au hrănit cu animalele de companie pentru o vreme.

Beneficiile potențiale ale cartofilor dulci pentru câini includ protecția sănătății ochilor, a pielii sănătoase și a stratului, a unor modele de creștere sănătoasă, a sănătății digestive îmbunătățite, a sănătății cardiace îmbunătățite, a bolii degenerative, a sănătății imune îmbunătățite, a conducerii nervoase sănătoase, a conducției nervoase sănătoase Semne de îmbătrânire și protecție împotriva cancerului.

Cu cat stii mai mult: Cartofi dulci vin în diferite culori și fiecare varietate oferă beneficii specifice pentru sănătate. Cartofi dulci purpuriu conține mai mult antocianin (un antioxidant), cartofii dulci albi este mai multă calorii și cel mai bun pentru câinii subnutriți, iar cartoful dulce portocaliu este mai bogat în beta-caroten și mai bine pentru sănătatea ochilor câinelui.

REŢETĂ: Biscuiți de câine de cartofi dulci

6. Pepene

Cele mai bune alimente umane pentru câini - pepene verdeCând este curățat, pepene Este un mare tratament cu calorii reduse pentru câinele dvs. care oferă, de asemenea, hidratare în timpul lunilor de vară. Câinele dvs. nu ar trebui să consume niciodată coaja sau semințele pepenei, deoarece pot fi periculoase pentru sănătatea câinelui vostru. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că, datorită conținutului de apă, pepene verde va crește frecvența de urinare a câinelui.

Pepene verde este una dintre cele mai bune alimente umane pentru câini datorită nivelurilor de antioxidante crescute și îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar, îmbunătățește circulația, sănătatea inimii, crește hidratarea, îmbunătățește digestia, dă o piele și un strat mai sănătos, reduce riscul de risc cancer și reduce tensiunea arterială ridicată.

Cu cat stii mai mult: 92% din pepene verde este apa care este ceea ce o face o astfel de tratament de vară răcoritoare pentru dvs. și câinele dvs., mai ales atunci când animalul dvs. de companie refuză să bea o mulțime de lichide în zilele fierbinți.

7. Căpșune

Cele mai bune alimente umane pentru câini - căpșuniCurățate și zdrobite căpșune Faceți un mare tratament pentru câinele dvs. atunci când este dat în sume sigure și moderate. Prea multe căpșuni pentru câini pot provoca tulburări digestive. Când vă dați căpșunile de câine, asigurați-vă că le tăiați în bucăți mai mici pentru a evita sufocarea și pentru a le face mai ușor de mâncat.

Unele dintre avantajele de a oferi căpșunile proaspete de câine includ funcționarea îmbunătățită a sistemului imunitar, sănătatea mai bună a ochilor, inflamația redusă în organism, protecția împotriva cancerului, funcția cognitivă îmbunătățită, riscul redus de artrită, întreținerea tensiunii arteriale normale și un sistem nervos normal și un sistem nervos normal și un sistem nervos normal și un sistem nervos normal.

Cu cat stii mai mult: Nivelurile ridicate de nitrați din căpșuni le fac o gustare excelentă de pre-exercițiu, deoarece crește fluxul sanguin și livrarea oxigenului la mușchii câinelui dvs., la fel cum o face pentru oameni.

8. Banane

Cele mai bune alimente umane pentru câini - BananeCarnea banană pot fi administrate câinelui tău cu moderatie, dar coaja de banane ar trebui să fie întotdeauna eliminată. Datorită conținutului ridicat de zahăr din banane și capacitatea lor de a provoca constipație, bananele ar trebui să fie acordate numai puilor dvs. în cantități mai mici și în ocazii rare.

Bananele sunt minunate pentru sănătatea digestivă a câinelui și sunt bogate în fibre și potasiu. Ele sunt, de asemenea, benefice pentru sănătatea inimii câinelui dvs., bine pentru reducerea tensiunii arteriale ridicate, bine pentru stimularea conținutului de fier al sângelui, reglarea bătăilor inimii, îmbunătățirea sănătății cognitive, reducerea inflamației și protejarea și îmbunătățirea simptomelor bolilor degenerative.

Cu cat stii mai mult: Bananele ușor verzi sunt adesea date în cantități mici pentru a ușura diareea și pot ajuta la îmbunătățirea sensibilității la insulină. Ele au, de asemenea, un conținut mai mic de zahăr decât bananele galbene coapte.

9. Nucă de cocos

Cele mai bune alimente umane pentru câini - nucă de cocosCoconutul și uleiul său au fost recent un subiect fierbinte, cu o mulțime de beneficii dovedite prezentate în studii, multe dintre care sunt prezentate la câini, de asemenea. Cojoul, coaja și apa de nucă de cocos din nuca de cocos trebuie eliminați, dar carnea și uleiul de nucă de cocos sunt sigure pentru caini să mănânce. Coconut oferă numeroase beneficii pentru sănătate, iar recent companiile de alimente pentru câini se îndreaptă spre ea ca o sursă de tratare a produselor.

Coconutul este unul dintre cele mai bune alimente umane pentru caini să mănânce, deoarece s-au dovedit a îmbunătăți sănătatea sistemului imunitar, reducerea inflamației în organism, îmbunătățește sănătatea pielii, îmbunătățește energia și stamina, îmbunătățește sănătatea digestivă, îmbunătățirea simptomelor Diabet, Protejați împotriva cancerului, îmbunătățirea sănătății inimii, susținerea funcției tiroidiene sănătoase, protejarea împotriva infecțiilor tractului urinar, sprijinirea sănătății renale, îmbunătățirea pierderii în greutate și sprijiniți pielea și stratul sănătos.

Cu cat stii mai mult: Mulți veterinari holistici recomandă, iar proprietarii de animale de companie folosesc ulei de nucă de cocos pe haina câinelui pentru a scăpa de infestațiile de purici.

10. Afine

Cele mai bune alimente umane pentru câini - afineAfinele sunt un superfood pentru câini, precum și pentru oameni. Sunt ambalate cu fibre, antioxidanți și o bogăție de vitamine. Multe studii (Vezi aici) au demonstrat beneficiile afinelor și a considerat unul dintre cele mai bune fructe / fructe de padure de mâncare, vreodată.

În timp ce afinele pentru câini sunt în siguranță, ar trebui să le dați cu moderatie pentru a evita tulburarea stomacului. Afinele sunt deosebit de bune pentru stimularea sistemului imunitar, împiedicând infecțiile tractului urinar, promovarea sănătății cognitive și neuronale, reducând riscul bolilor oculare și constipația de întărire.

Cu cat stii mai mult: Afinele sunt una dintre cele mai sănătoase fructe pe care câinii le pot mânca, iar majoritatea canininelor iubesc gustul.

11. Porc

Cele mai bune alimente umane pentru câini - Carne de porcCarnea de porc este una dintre cele mai puțin populare mese atunci când vine vorba de hrănirea câinilor. Dar carnea de porc fiartă neobișnuită, cu grăsimea tăiată, nu este numai în siguranță pentru ca câinele dvs. să mănânce, dar este, de asemenea, o mare sursă de proteine, vitamine și minerale (și este mai ieftin).

Carnea de porc nu ar trebui să fie hrănită niciodată brută, totuși, datorită posibilității de infecție cu paraziți. Printre carnea de carne, carnea de porc este una dintre cele mai bune alimente umane pentru câini, deoarece este bogată în tiamină, seleniu, zinc și vitamine B. Tiamina este crucială în metabolismul carbohidraților și al producției de energie. Seleniul protejează împotriva unei game de boli cum ar fi artrita, boala cardiacă și cancerul. Zincul în cantități limitate este benefică pentru sănătatea pielii și a stratului. B-Vitaminele joacă un rol important în metabolismul câinelui, sănătatea neuronală și creșterea.

Cu cat stii mai mult: Carnea de porc este uneori încorporată în alimente pentru câini pentru câini cu alergii de proteine, deoarece are o incidență mai mică a reacțiilor alergice.

REŢETĂ: Carne de vită și carne de porc

12. Crevetă

Cele mai bune alimente umane pentru câini - crevețiO altă raritate printre cele mai bune alimente umane pentru listele de câini, crevetele pot fi foarte bune pentru pooch-ul dvs. Când este fiert și servit simplu fără picioare și coajă, crevetele sunt complet sigure și sănătoase cu moderatie. Ca și în cazul persoanelor, prea multă creveți pot provoca o creștere a colesterolului, deci ar trebui evitată la câinii cu tulburări cardiovasculare sau obezitate.

Creveții oferă niveluri ridicate de acizi grași de cupru, omega și seleniu. Unele dintre beneficiile de a oferi cantități mici de creveți pentru câini includ inflamație redusă în organism, niveluri crescute de antioxidanți, o incidență redusă a bolilor de inimă, îmbunătățirea sănătății sistemului nervos și scăderea tensiunii arteriale reduse.

Cu cat stii mai mult: Crustacee crude nu trebuie să fie alimentate niciodată la câinele dvs. datorită numărului de bacterii pe care le poate conține. Pregătiți întotdeauna creveții câinelui în consecință.

13. Ton

Cele mai bune alimente umane pentru câini - tonCa majoritatea peștilor, tonul este ridicat în acizi grași omega benefică, dar trebuie să fie prinși sălbatici și degajați pentru un beneficiu maxim și cel mai mic risc de risc. Câinii pot consuma cantități minime de ton conservat în apă, dar datorită posibilei contaminări de mercur, tonul proaspăt pentru câini este întotdeauna recomandat.

Unele beneficii potențiale ale dăruirii câinilor includ o sănătate cardiovasculară îmbunătățită, inflamație redusă în organism, timp de recuperare crescută de la boală și rănire, o circulație îmbunătățită, o sănătate mai bună a pielii, o pierdere de greutate crescută pentru câinii obezi, funcționarea sistemului imunitar, creșterea nivelului de energie, creșterea nivelului antioxidant și îmbunătățirea funcționării neurologice.

Cu cat stii mai mult: Unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume, ton este extrem de benefică pentru oameni și câini cu boli ale sistemului imunitar.

14. Portocales

Cele mai bune alimente umane pentru câini - portocaleDeși este mare în zahăr, câinii pot mânca Portocales cu moderatie, cu excepția cazului în care suferă de diabet zaharat. Prea multe portocale pot provoca, de asemenea, supărat digestiv la câțiva câini, astfel încât porțiunile ar trebui să fie limitate la un singur segment sau două. Sunt un mare de înlocuire a câinelui.

Unele dintre beneficiile pentru sănătate ale hranei de hrănire pentru câini pot include tensiunea arterială redusă, nivelurile crescute de antioxidanți, sănătatea inimii îmbunătățite, frecvența redusă a pietrelor renale, sănătatea mai bună a pielii, inflamația redusă, calitatea mai bună a somnului și îmbunătățirea conducerii nervului.

Cu cat stii mai mult: Portocalele sunt deosebit de utile în reducerea incidenței bolilor de inimă la om, câini și șobolani, după cum se arată în unele studii.

15. Mango

Cele mai bune alimente umane pentru câini - MangoCurățată și cu groapa îndepărtată, Mango este o opțiune de tratament sigură pentru câinele dvs. și este încărcată cu vitamine B6, C, E și o fibră și fibră. Ca multe fructe, Mango este, de asemenea, ridicat în antioxidanți care ajută la combaterea daunelor radicale libere și semne de îmbătrânire.

Mango-urile pentru câini au o întreagă mulțime de beneficii pentru sănătate pentru a oferi, inclusiv păzirea împotriva cancerului, îmbunătățirea sănătății pielii și a ochilor, îmbunătățirea digestiei și crearea unui mediu mai alcalin în organism.

Cu cat stii mai mult: Mango poate fi benefic pentru câinii cu tulburări degenerative datorită nivelurilor lor foarte ridicate de antioxidanți și fibre.

16. Pere

Cele mai bune alimente umane pentru câini - pereNu în ultimul rând, de cele mai bune alimente umane pentru câini, pere sunt, de asemenea, fructe de fibră ridicate și oferă câini doze sănătoase de vitamine A și C. Un aliment fără grăsimi, perele sunt tratamentul ideal pentru câinii supraponderali și sunt, de asemenea, benefice pentru canini cu boli de inimă, un sistem imunitar compromis sau simptome de inflamație.

Cu moderatie, pere sunt, de asemenea, o gustare bună pentru stabilizarea nivelurilor de zahăr din sânge în Câini diabetici. Înainte de a hrăni perele la câinele dvs., le tăiați în bucăți mai mici și scoateți orice semințe. Ca multe alte fructe, prea multe perechi pot provoca diaree la câini, astfel încât acestea să fie administrate ca un tratament în mod moderat.

Cu cat stii mai mult: Semințele de pere conțin cantități de cianură care poate fi periculoasă pentru câinele dvs., astfel încât să le pregătiți înainte de hrănire.

Un cuvânt de prudență

Dacă aveți un câine cu preocupări digestive existente sau un stomac sensibil, este mai bine să evitați introducerea unor alimente noi în dieta lor, dacă nu ați consultat un medic veterinar și ați decis să mergeți cu o abordare a dietei de hrană pentru câini de casă. Asigurați-vă întotdeauna să respectați liniile directoare privind alimentele adecvate Pentru câinii cu stomac sensibil, sau alte probleme legate de dietă.

Dacă simțiți că beneficiile oricăror dintre cele mai bune alimente umane menționate mai sus pentru câini depășesc riscurile de primejdie gastrică pentru câinele dvs. (sau alte efecte adverse potențiale), întotdeauna asigurați-vă că ați verificat mai întâi cu medicul veterinar sau doar să evitați alimentele specifice element în totalitate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 16 Alimente umane sănătoase pentru câini (pe care nu v-ați gândit)