Ce alimente umane pot mânca pisicile?

Pisicile alimentelor umane pot mânca

Pentru unele pisici, nu este nimic mai bun decât să încercați să împărtășiți o placă de mâncare cu oamenii lor. Pentru unii proprietari, nu mai există nimic de inducere. Ce alimente umane Poate pisicile să mănânce? Este ceva pe placa ta de cină care va face culoarea pisicii tale?

S-ar putea surprinde să știți că există câțiva alimente care ar fi de fapt bune pentru pisica voastră. În timp ce majoritatea dietă a pisicii dvs. ar trebui să fie o înaltă calitate, Alimente complete de alimente pentru pisici, Puteți să dați încă o mâncare umană ca un tratament atât de des. Te va iubi pentru asta!

Carne

Pisicile sunt carnivore. Sunt cunoscuți ca carnivore obligatorii. Întrucât câinii și oamenii sunt omnivore și au nevoie de proteine ​​din alte surse, pisicile nu. Carnea este singurul tip de proteină care poate satisface nevoile nutriționale ale pisicii.

Cat mănâncă carne

Deci, puteți să vă dați în siguranță biții de pisici de carne de vită gătită, de pui, de curcan și mici biți de carne slabă deli. Nu trebuie să vă dați carnea brută de pisică sau rasă. Este probabil să-l facă rău. O regulă bună este dacă nu vrei să o mănânci, atunci pisica ta nu ar trebui să o mănânci.

Somon

Când mergeți la cumpărături de mâncare de pisică, ați putea observa că somonul este unul dintre cele mai populare arome din multe dintre alimentele de pisică comercială. Este plin de acizi grași omega-3 și proteine, deci este foarte bun pentru pisica ta și are multe beneficii pentru sănătate. Somonul trebuie să fie gătit înainte de a lăsa prietenul tău feline să aibă o mușcătură. De asemenea, nu ar trebui să lăsați pisica dvs. să mănânce somon conservat din tablă. Există un risc ridicat de a-și tăia limba. De asemenea, trebuie să încercați să alegeți somon proaspăt prin conservare și să evitați întotdeauna orice somon care vine în ulei.

somon pentru pisici

Alte pește

Nu este doar somon care poate fi oferit la bobocul tău. Unele pisici vor merge, de asemenea, nebune pentru ton, sau macrou. Aceste pești conțin, de asemenea, acizi grași omega, dar există unele controverse dacă pisicile ar trebui sau nu să le mănânce. Majoritatea medicilor veterinari sunt de acord că peștele gătit este absolut bine ca un tratat ocazional. Întotdeauna gătiți orice pește pe care pisica ta o va mânca și alege mereu pește proaspăt prin conservare. Dacă utilizați pește de conservare, evitați ce sunt "în ulei". Uleiul poate fi foarte nesănătoasă și poate provoca simptome foarte dureroase, cum ar fi durerea abdominală, hipersensibilitate, depresie, anorexia și poate fi chiar fatală. Dacă aveți îngrijorări față de hrănirea peștelui la pisica dvs., dar totuși doriți să obțineți toate beneficiile pentru sănătate peștile pot da, atunci puteți lua în considerare capsulele de ulei de pește.

Cat mănâncă pește

Ouă

Ouăle sunt mici puteri nutriționale. Sunt bogate în proteine, vitamine și aminoacizi. De fapt, sunt o superfood felină potrivită. Cu toate acestea, unele pisici pot fi alergice la ouă, astfel încât să înceapă prin oferirea de mostre mici de ou fiert sau ouă amestecate. Nu este niciodată o idee bună să vă dați ouăle crude de pisici. În primul rând, ei ar putea obține otrăvire alimentară, la fel ca oamenii pot de la ouă brute. În al doilea rând, albul de ou brut conține o proteină numită Avidin, iar această proteină interferează cu modul în care biotina de vitamina B este absorbită. Biotina este ceea ce ține stratul de pisică strălucitor, elegant și sănătos.

Cat mănâncă ouă

Brânză

Pisicile ar trebui să-i placă laptele, dreapta? Cu excepția faptului că majoritatea pisicilor sunt de fapt intoleranță la lactoză. Majoritatea pisicilor nu ar trebui să li se acorde lapte, dar ar putea fi capabili să tolereze și să se bucure de bucăți mici de brânză. Brânza ar trebui să fie considerată ca un tratament și nu ar trebui să facă parte din dieta principală a pisicii tale. De asemenea, trebuie să urmăriți semnele că nu este de acord cu pisica dvs., ca o schimbare în scaun.

Iaurt

Iaurtul este plin de proteine, calciu și probiotice, toate fiind foarte bune pentru sănătatea pisicii tale. Este încă un produs lactate, dar este de obicei mai ușor pentru pisici să digeră. Lactoza din lapte este de obicei defalcată în procesul de cultivare, ceea ce înseamnă adesea că majoritatea pisicilor pot mânca iaurt. Asigurați-vă că alegeți un iaurt simplu realizat din lapte integral, fără vanilie sau îndulcitori, și dați doar o sumă foarte mică. Lăsați o zi sau două între eșantioane pentru a vă asigura că pisica dvs. nu are nici un stomac supărat. Dacă pisica ta nu poate stomacul de iaurt de lapte integral, atunci poate doriți să încercați un iaurt de lapte de nucă de cocos.

În legătură cu o postare: Probiotice pentru pisici

Pâine

Pâinea poate fi o sursă de fibre și proteine, dar nu ar trebui să oferiți pâine albă. În schimb, oferă pâine integrală sau integrală. Pâinea nu poate fi principala capse din dieta pisicii tale, dar poate fi un tratament sănătos ocazional.

Pisicile de pâine pot mânca

Fructe

Pisicile sunt carnivore, dar corpurile lor pot procesa o cantitate mică de fructe. Cantaloupe, în special, este ambalat cu antioxidanți și beta-caroten, deci este foarte bun pentru pielea și ochii pisicii tale sănătoase. Asigurați-vă că ați eliminat orice semințe și asigurați-vă că dați doar sume foarte mici.

Cat mănâncă fructe

Pisica ta poate mânca, de asemenea, cantități mici de banane. Are încărcături de potasiu, dar este, de asemenea, ridicată în zaharuri, deci dacă este hrănit prea mult, poate contribui la creșterea în greutate. Felii mici ca un tratament ocazional pot fi foarte bune pentru pisicile tale.

Alte fructe pe care le puteți hrăni cu pisica dvs. includ:

  • Mere: Fibră ridicată și plină de vitamine A și C, dar asigurați-vă că le îndepărtați și scoateți miezul.
  • Caise: Ambalate cu potasiu și beta-caroten, dar asigurați-vă că ați scos tulpina, frunzele și groapa.
  • Afine: Acestea sunt pline de antioxidanți, vitamina C și fibre. De asemenea, pot contribui la prevenirea infecțiilor urinare și pentru a îmbunătăți viziunea de noapte.
  • Cranberries: Pisica ta nu poate ca gustul tartului de afine, dar sunt pline de vitamina C, mangan si fibre. Ele pot fi hrănite crude, fierte sau chiar uscate, dar ar trebui să încercați să evitați sucul de afine sau sosul datorită zahărului.
  • Mango: Mango trebuie să aibă pielea și groapa îndepărtată înainte de a putea oferi oricăror pisicile tale.
  • Peres: Va trebui să coaceți și să semințeze o pere înainte de a vă putea da oricărei pisici, dar acest fruct are vitamina A, vitamina C și poate avea proprietăți anti-cancer.
  • Ananas: Pisica ta nu poate ca gustul de ananas, dar daca face, da doar sume mici. Este plin de folat, zinc și alte vitamine și minerale, dar este, de asemenea, foarte dulce. Ar trebui să scoateți pielea și miezul înainte de a oferi oricărei pisici.
  • Zmeură: Raspberries pot fi administrate în cantități foarte mici. Au cantități mici de xilitol, un îndulcitor care poate fi fatal pentru pisici și câini. Cu toate acestea, ele pot fi date ca o tratare ocazională și au fibre, vitamina C și proprietăți antiinflamatorii.
  • Căpșune: Căpșunile sunt pline de substanțe nutritive și pot ajuta la stimularea sistemului imunitar al pisicii dvs. Ei pot avea proaspete sau înghețate și puteai chiar să pură căpșunile pentru a servi cu alimentele lor obișnuite.
  • Pepene: Pepene verde are mase de potasiu, vitamina A, C și B-6. Are aproape 92% apă, deci este minunat pentru a ajuta să vă mențineți pisica hidratată și.

Legume

Există o serie de legume pe care le puteți hrăni pisica. Unii pot fi hrăniți crud, dar ar trebui să aburzi sau să fierbe pe alții să-i facă mai ușor de digerat.

Pisica ta poate prefera să mănânce legume pură sau legume pentru copii, dar asigurați-vă că utilizați numai alimente fără usturoi sau ceapă.

  • Sparanghel: Pisica ta ar putea să nu aibă nici un interes în sparanghel, dar este bogată în fibră, vitamine și potasiu. Ar trebui să-i dai doar bucăți mici și doar ca o dată ocazională.
  • Brocoli: Acest lucru este ambalat cu fibre și vitamina C, așa că încercați pisica dvs. pentru a vedea dacă vrea să-și nimbeze pe un floret.
  • Varză de Bruxelles: Multe pisici își vor întoarce nasul la varza de la Bruxelles, dar dacă pisica ta este interesată, asigurați-vă că este gătit moale și tăiat în bucăți mici.
  • Varză: Puteți oferi bucăți mici de varză gătită ca o tratare ocazională. Poate ajuta digestia, îmbunătățirea pielii și a stratului și are unele proprietăți de luptă împotriva cancerului.
  • Morcovi: Morcovii sunt bogați în fibră și beta-caroten. Sunt minunate pentru piele și ochi sănătoși.
  • Conopidă: Confecția de conopidă gătită poate ajuta digestia, este plină de antioxidanți și vitamine. Trebuie să ai grijă de cât de mult mănâncă pisica ta, deși prea mult îi poate da un stomac deranjat.
  • Castravete: Felii de castravete conțin o mulțime de vitamine K, C și magneziu și pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale.
  • Fasole verde: Fasolele verzi proaspete sau congelate sunt pline de proteine ​​și fier. Dacă utilizați Conserve, alegeți Free Sodiu.
  • Salată verde: Salată adaugă apă și fibre, ajutând la menținerea animalelor de companie hidratate. Tăiați-o subțire și serviți pe partea de sus a alimentelor obișnuite ale pisicii dvs.
  • Dovleac: Puteți oferi mici biți de dovleac la pisica dvs. dacă o va mânca. Este mare în vitamine, minerale, fibre și apă. Poate ajuta la ameliorarea constipației și a diareei. Utilizați întotdeauna dovleac proaspăt și evitați umplerea plăcilor de dovleac, care poate adăuga condimente și zaharuri.
  • Mazăre: Mazărele sunt ambalate cu vitamina B, tiamină și potasiu, astfel încât să poată ajuta la sănătatea osoasă și nivelurile de energie. Le puteți da ca o gustare sau le puteți adăuga la alimentele obișnuite ale pisicii dvs.
  • Spanac: Aceasta este o altă superfood felină. Are destul de mult fiecare vitamină și minerală, deci poate ajuta la fiecare aspect al sănătății pisicii tale. Dați numai cantități mici și nu-i dați pisicilor cu probleme renale.
  • Cartof dulce: Cartofi dulci este similar cu dovleacul, dar este mai mare în substanțe nutritive, vitamine și minerale. Oferă cantități mici gătite.
  • Dovlecel: Ambalate pline de vitamina C, magneziu și potasiu, dovlechini poate ajuta la protejarea împotriva infecției și îmbunătățirea funcției cardiovasculare.

Unele pisici pot fi mai interesate de unele dintre aceste alimente umane decât altele, iar unii ar putea avea nevoie de încurajare pentru a le încerca. Lăsați pisica voastră să miște mâncarea și își va face propria minte dacă este dispusă să o încerce. Unele pisici pot dori doar să se joace cu alimentele pentru a începe, dar el ar putea încerca în cele din urmă, deci fii răbdător. Amintiți-vă, dacă utilizați alimente conservate, verificați întotdeauna ingredientele pentru condimente adăugate, zaharuri sau săruri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce alimente umane pot mânca pisicile?