Canții pot mânca cireșe? 10 beneficii și 4 efecte secundare

Cei mai mulți dintre noi iubesc cireșe, Indiferent dacă este brută, pregătită sau ca parte a unui deșert. Dar Canții pot mânca cireșe de asemenea și sunt cireșe pentru câini în condiții de siguranță pentru a consuma? Care sunt beneficiile pentru sănătate ale dăruirii câinilor și există efecte secundare? Să aruncăm o privire.

Dacă v-ați întrebat, pot să-mi dau cireșele de câine, "# 8221; raspunsul este Da - Câinii pot mânca cireșe, cu condiția ca acestea să fie pregătite corespunzător și date în mod strict.

Cireșele sunt Chuck-pline de substanțe nutritive mari atât pentru oameni, cât și pentru câini, dar există consecințe potențiale ale sănătății de a da prea multor cireșe câinilor sau hrănirea cireșelor care nu sunt pregătite sau altfel adecvate pentru câini. Asta e mare, dar de ce pot mânca câinii cireșe și ce beneficii vor culege de la ea?

Ce sunt cireșe?

Cum arată o cireșă tart?
Tart cireș (mic, roșu strălucitor)

A cireașă este un tip de fructe de vară aparținând familiei numite Prunus, Același lucru care acoperă prune, caise și piersici.

Există două tipuri primare de cireșe cele mai consumate de oameni - Tart cireșe (sau Montmorency Cherry) și cireșe dulci (cireșe mari). Când nu sunt consumate crude, ele sunt adesea folosite în plăcinte și alte deserturi.

În dreapta, vedeți o cireșă Montmorency Tart.

În stânga, vedeți o cireșă dulce (mare) dulce.

Cum arată o mare cireșă dulce?
Sweet Cherry (mare, roșu închis)

Diferența dintre aceste două tipuri de cireșe este a lor Conținutul de zahăr și, ulterior, lor gust.

Big cireșe dulci sunt, desigur, mai dulci și mai gustoase. Cu toate acestea, majoritatea beneficiilor pentru sănătate au fost studiate numai în Montmorency Tart cires, care sunt cele pe care le vom acoperi în acest articol în jos.

Dacă veți da cireșele de câine, este mai bine să mergeți Tart cireșe Datorită beneficiilor potențiale ale sănătății și a conținutului mai scăzut de zahăr natural. Să intrăm în faptele de a oferi cireșe pentru câini și dacă este sigur ca câinii să mănânce cireșe și de ce acest caz.

Acum, să ajungem mai adânc în chestiunea câinilor pot mânca cireșe și de ce ar putea chiar ar trebui să consume acest fruct gustos de boabe.

De asemenea, citiți: Pot câinii să mănânce banane?

Cireșe pentru câini 101
Canții pot mânca cireșe?

Da, câinii pot mânca cireșe, cu condiția ca acestea să fie pregătite corespunzător și hrănite cu o moderare strictă. Ca și în cazul oricărui alt tip de alimente pentru câini, este important să nu exagerați.

Iată nutrienții și vitaminele găsite în cireșe pe care cele mai multe câini beneficiază:

  • Aantocyanin
  • Melatonină
  • Vitamina A
  • Vitamina C
  • Vitamina E
  • Potasiu
  • Magneziu
  • Fibră
  • Fier

Toate cele de mai sus sunt vitaminele și mineralele esențiale care pot beneficia foarte mult câinele și sănătatea lui, iar cireșele sunt pline de ele. Acest lucru ar trebui să răspundă la întrebarea câinilor pot mânca cireșe, dar unii proprietari pot fi interesați de modul în care aceste substanțe nutritive să-ți îmbunătățească sănătatea câinelui tău?

10 Beneficiile de sănătate ale cireșelor pentru câini

Pot să-mi dau cireșele de câine?

Până acum știi dacă câinii pot mânca cireșe și dacă vă hrăniți cireșele câine, asigurați-vă că faceți acest lucru în mod moderat și numai ca un tratarea ocazională. Acest lucru poate oferi câinelui dvs. cu următoarele zece beneficii pentru sănătate:

1. Antioxidanții reduc deteriorarea celulelor și ajută la prevenirea bolilor.

Ciresele conțin antioxidant numit Anthocyanins care întărește sistemul imunitar al câinelui și poate chiar să reducă condițiile degenerative cum ar fi artrita canin, boala cardiovasculară, starea cardiacă și cancerele potențial canine la câini.

2. Vitamina A ajută la promovarea sănătății ochilor.

Vitamina A este cunoscută pentru multe beneficii pentru sănătate, dar în special cele legate de ochi. Furnizarea de vitamina A poate ascuți și întări viziunea câinelui dvs. și poate promova sănătatea generală a ochilor în canini.

3. Vitamina C îmbunătățește și consolidează sistemul imunitar.

În mod similar cu antocianinele, vitamina C găsită în cireșe va promova funcția celulelor albe din sânge într-un corp al caninului. Acesta întărește sistemul imunitar al câinelui și beneficiază de bunăstarea sa globală. Acesta este cel mai bun motiv să nu se întrebe dacă câinii pot mânca cireșe, deoarece vitamina C va beneficia de sănătatea lor foarte mult.

4. Melatonina promovează modele sănătoase de somn și sănătate cardiacă.

Foarte puține alimente au melatonină în ele, dar cireșe sunt una dintre acele fructe excepționale.

Melatonină este un antioxidant care ajută la reglarea ambelor cicluri de somn și trezire la câini (ritmul circadian). Melatonina poate contribui, de asemenea, la scăderea tensiunii arteriale și a controlului ritmurile inimii în corpul câinelui.

Ciresele mari dulci pot îmbunătăți, de asemenea, sănătatea inimii, așa cum se arată în unele studii.

5. Cireșele pot ajuta la prevenirea diabetului zaharat.

Iată un alt motiv bun pentru proprietarii de câini, întrebându-se dacă câinii pot mânca cireșe - datorită conținutului ridicat de antioxidant, oferind cireșe pentru câini poate ajuta la îmbunătățirea gestionării diabetului de canin sau reducerea riscului de diabet la câini cu totul. Este important să nu depășiți câinii pe cireșe, cu toate acestea, deoarece acestea conțin în continuare fructoză.

6. Cireșele au fibre care ajută la pierderea și întreținerea în greutate.

Fibrele dietetice reprezintă o componentă importantă în cireșe (precum și în multe alte fructe și legume) care promovează pierderea în greutate și gestionarea sănătății în greutate la câini printre multe alte beneficii legate de digestia și sistemul de sănătate digestivă în canini.

Furnizarea unei cantități suficiente de fibre în dieta câinelui va ajuta la reglarea sistemului digestiv al caninului, inclusiv mișcările intestinale.

7. Ciresele pot contribui la reducerea inflamației articulațiilor.

Cireșe au fost bine studiate pentru proprietățile lor de inflamație și multe studii au dovedit că este cazul (acest, acest și acest).

Prin urmare, câinii activi și deosebit de în vârstă pot beneficia de caracteristicile antiinflamatorii ale cireșelor TART atunci când sunt date în cantitate suficientă (dar moderată).

Mulți proprietari de animale de companie au fost îngrijorați dacă câinii pot mânca cireșe și modul în care acest lucru afectează sănătatea lor internă, astfel încât răspunsul este că, în cele din urmă, îi aduce beneficii. Dar rețineți că cireșe dulci mari nu au același beneficiu antiinflamator.

8. Potasiu, un nutrient vital, se găsește în cireșe.

Deși bananele ar fi o sursă mai bună, cireșele au încă o cantitate bună de potasiu. Potasiul ajută la consolidarea diferitelor funcții ale corpului câinelui, inclusiv dezvoltarea musculară, funcția vaselor de sânge și înlocuirea electroliților.

9. Ciresele sunt o sursă semnificativă de magneziu.

Un alt cireș de cireșe minerale sunt cunoscute pentru magneziu. Magneziu este necesară pentru absorbția corectă a vitaminelor, producția de proteine ​​și creșterea osoasă la câini printre multe alte funcții vitale din corpul canin.

10. Ciresele conțin fier necesare pentru funcția corpului sănătos.

În cele din urmă, este, de asemenea, fierul vital de minerale pe care le-au studiat cireșe pentru. Este nevoie de fier pentru enzimele corpului câinelui să funcționeze corect și pentru crearea hemoglobinei pentru transportul de oxigen în sânge prin intermediul multor alte beneficii pentru sănătate.

Deci câinii pot mânca cireșe? Răspunsul este o răsunătoare Da, iar cireșele pentru câini oferă o cantitate bună de nutriție și vitamine. Iată ce sunt cunoscute cireșe dulci pentru:

Beneficiile de cireșe pentru câini infografice
Nwcherries.COM

"Deci, pot să-mi dau cireșele de câine?"

Da, poți să-ți dai cireșele de câine, și poate beneficia în mod semnificativ sănătatea lor. Proprietarii de animale de companie se întreabă dacă câinii pot mânca cireșe nu ar trebui să fie prea preocupați de hrănirea acestora, cu toate acestea, cireșe pentru câini sunt doar adecvate dacă sunt pregătite cu atenție și hrănite cu moderatie ca un tratament ocazional și în rațiunea " acoperiți mai jos).

Linia de fund: Cireșele sunt sigure pentru caini să mănânce în cantități mici. Câini ca gustul de cireșe pentru că sunt atât de dulci, deci este important să nu le-a depășit.

De asemenea, citiți: Pot câinii să mănânce cantaloupe?

4 efecte secundare potențiale ale cireșelor pentru câini

Efectele secundare ale cireșelor pentru câiniDupă cum sa menționat mai sus, cireșe pentru câini sunt doar în siguranță cantități mici și ca un an tratarea ocazională.

Motivul pentru aceasta se datorează faptului că dând cireșe câinilor în cantități mari sau prea des pot avea efecte secundare și să fie în detrimentul sănătății câinelui dvs.

Dacă vă întrebați acum, câinii pot mânca cireșe cu siguranță totală, iată câteva efecte secundare potențiale și măsuri de sănătate pentru hrănirea cireșelor la câini:

1. Gropi de cireșe, semințe și frunze sunt toxice pentru câini.

Acesta este cel mai important lucru de reținut: gropile de cireșe conțin Cyanide, care este atât toxic, cât și mortal nu numai pentru câini, ci și la oameni. Cianura se găsește și în Cherry semințe și frunze, atât de bine curățate și de-grâu înainte de a vă hrăni câinele.

Intrarea de cianură împiedică enzimele vitale să transporte oxigenul la celulele sanguine. Oamenii se pot ocupa de o cantitate mai mare de cianură decât câinii înainte de a fi otrăviți.

Simptomele stației de otrăvire cu cianură sunt cele mai frecvent niveluri de oxigen inadecvate, gingii luminoase roșiatice, dificultăți în respirație și elevii dilatați. Ia-ți câinele la un veterinar imediat dacă expune oricare dintre aceste simptome sau știi că câinele tău a mâncat gropi de cireșe, semințe sau frunze.

2. Gropii de cireșe pot provoca obstacole și blocaje.

Există mai multe probleme cu gropi de cireșe decât cianura, totuși.

Chiar dacă sunt mici, gropile de cireșe pot fi depuse în continuare în tractul gastrointestinal al unui câine, rezultând o situație de urgență care necesită câinele dvs. să obțină o intervenție chirurgicală.

Semnele de obstrucție includ vărsături, producția de fecale scăzute, tensionarea sau refuzul de a mânca.

3. Cireșele pot provoca tulburări gastrointestinale.

Oferind cireșele pentru câini în cantitate mare (și, uneori, chiar și introducerea cireșelor în dieta câinelui pentru prima dată) poate duce la caninul dvs. care se confruntă cu stomacul supărat.

Câinii pot, de asemenea, să experimenteze vărsături ușoare, scăderea poftei de mâncare și diaree datorită dificultăților lor de digerare a cireșelor ca o alimentație nouă, ele nu sunt de natură menită să mănânce. Deci, dacă doriți să oferiți cireșelor câinelui, începeți cu cantități foarte mici.

4. Formele zaharoase de cireșe prelucrate pot ridica zahărul din sânge.

În cele din urmă, este important să ne amintim că numai cireșe naturale pentru câini sunt sigure.

Cireșele din borcane, cireșe uscate, cireșe prelucrate și cireșe conservate în sucul umplut cu zahăr au adăugat întotdeauna zahăr prelucrat (pe partea de sus a zaharurilor naturale din cireșe). Nu dați niciodată câinelui dvs. nici o formă de cireșe, altele decât naturale.

Alimentele zaharoase ca acestea pot provoca spikes de zahăr din sânge care duc la o creștere a nivelurilor de insulină la câini. Aceasta este, în general, urmată de o scădere bruscă a zahărului din sânge. Câinii care experimentează această situație se pot simți letargici, bolnavi sau extrem de foame.

Rezumat:
Canții pot mânca cireșe?

Canții pot mânca cireședa, Câinii pot mânca cireșe Atâta timp cât toate gropile, semințele și frunzele sunt îndepărtate și sunt hrănite în cantități foarte mici și ca o dată ocazională.

Deci, dacă vă întrebați dacă câinii pot mânca cireșe, nu mai frica - beneficiile de sănătate ale cireșelor pentru câini pot preveni cancerul și diabetul, să promoveze cicluri de somn sănătoase și gestionarea greutății și să permită o mai bună mobilitate comună la câinii activi și mai în vârstă printre multe alte beneficii.

Fiți atenți la toate efectele secundare potențiale ale hranării cireșelor la câini în cantități prea mari sau care nu le pregătesc în mod corespunzător (adică lăsarea de gropi, semințe sau frunze în jur).

Citiți următorul: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Canții pot mânca cireșe? 10 beneficii și 4 efecte secundare