Salvarea partiului salvate petrece viața care ajută la ceilalți câini

Salvarea partiului salvat petrece viața care ajută câinii în nevoie

Salvarea Pit Bull își petrece acum zilele ajutând câinii să se simtă mai fericiți și mai confortabili.

Jasper a fost găsit rătăcit pe străzi când avea doar un an. Deși detaliile începuturilor sale sunt necunoscute, este speculată că a suferit un fel de traume. A sosit la Austin Animale vii (APA) acoperit de mange, subponderali, și plin de anxietate.

Oamenii au crezut că, odată ce a fost adoptat, anxietatea lui ar diminua. Dar nu a făcut-o și a fost returnat de două ori înainte de a fi adoptat de actualul său proprietar, Tom Paradis. Când a adoptat Tom, a observat, de asemenea, că anxietatea lui Jasper a rămas.

Salvarea partiului salvat petrece viața care ajută câinii în nevoie

Prietena lui Tom, Rachel, raportează că Jasper era frică de oameni, ieșind afară pentru plimbări și călătoresc în mașini, printre multe alte lucruri.

Tom a crezut că, probabil, Jasper ar putea fi mai mult în largul său dacă avea un tovarăș de canin să se refere la. Așa că sa întors la APA în căutarea unui câine foster. Și a fost prezentat lui Ernie.

Ernie era un cățeluș de taur, doar câteva luni la acea vreme. El a fost mântuit de APA de la un adăpost de mare ucidere, unde a fost cu mama, tata și frații. Din păcate, tatăl lui Ernie a fost deja eutanasiat de timpul Ernie și familia lui au fost trași.

Ernie a fost o explozie imediată de energie fericită la casa lui Tom. El a fost vesel, plin de viață și iubitor. Familia Foster a eșuat (ceea ce înseamnă că l-au adoptat), iar familia la salutat fericit în viața lor.

Salvarea partiului salvat petrece viața care ajută câinii în nevoie

Toată lumea, adică, cu excepția lui Jasper. Jasper nu era imediat un fan al lui Ernie, dar Tom și Rachel știau că avea nevoie de puțin mai mult timp. Ei știau că Ernie, fiind "Polar opus" lui Jasper ", ar putea ajuta Jasper să iasă în cele din urmă din coajă și să se simtă fericită și confortabilă în lume, în loc să se sperie de ea.

După ceva timp a trecut, se dovedește că au avut dreptate. Având un tovarăș în jurul valorii de cine este încrezător și neînfricat este ceea ce are nevoie să se simtă mai mult la est. Ernie a ajutat-o ​​pe Jasper să învețe cum să joace, să se relaxeze, să exploreze și să se bucure de viață.

Rachel raportează că perechea este inseparabilă. Ea spune că Jasper poate fi în continuare înspăimântată de lucruri, dar că este mult mai încrezător acum că Ernie este în jur.

Salvarea partiului salvat petrece viața care ajută câinii în nevoie

Jasper, acum 6 ani, acum lucrurile pe care părinții lui nu le-au imaginat niciodată că vor face; el merge la parcuri, înoturi și face noi prieteni câine. Atâta timp cât Ernie este în apropiere, Jasper nu cunoaște limite.

Deoarece încurajarea a produs o astfel de fericire pentru câini, Tom și Rachel au continuat să încurajeze. În timp ce Jasper este destul de indiferent față de câinii care vin, Ernie este entuziasmat.

Tom și Rachel raportează că scopul lui Ernie în viață pare să fie mângâind și mentorând alți câini în nevoie. El joacă și îi pasă de fiecare câine pe care părinții lui îl iau și este foarte blând și răbdător cu puii.

Tom spune, de asemenea, că Ernie este un arbitru de tip; Ori de câte ori există un conflict între câini în casa lui sau la parc, Ernie se va grăbi să păstreze pacea și să se asigure că totul este în regulă.

Această familie minunată a încurajat și a găsit casele pentru 10 câini fac departe și intenționează să preia mai multe FOSTERI în curând.

Sperăm că Ernie servește ca ambasador la rasa sa, o rasă care este greșit înțeleasă și tratată nedrept. Pit taurii sunt de multe ori câini de altruist și iubitor, care ar face orice pentru a-și mulțumi proprietarii lor.

Salvarea partiului salvat petrece viața care ajută câinii în nevoie

Ernie servește ca un exemplu de dezinteresare. El își petrece zilele care nu numai că îi iubesc oamenii, dar ajutând alți câini să se simtă mai bine într-o lume care nu este întotdeauna corectă pentru câini. El a schimbat viața lui Jasper spre bine și a ajutat mai mult de 10 câini să găsească fericirea permanentă.

Ernie își petrece viața în serviciu către binele mai mare. Oamenii ar putea să învețe foarte mult de un câine uimitor ca Ernie.

Puteți urma Ernie, Jasper și oricare dintre prietenii lor actuali de foster pe Instagram.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Salvarea partiului salvate petrece viața care ajută la ceilalți câini