Nu veți ghici niciodată ce au făcut aceste tauri de carieră pentru a evita eutanasia

Tu

În ciuda umorului părinților Pit Bull îmbrăcându-și câinii în sus ca și alte rase sau chiar alte animale, interzicerea acestor canini devine o preocupare foarte reală pentru iubitorii de bătăi în toată Canada și alte părți ale lumii.

Primarul Quebec, Régis Labeauume, și-a făcut cunoscute sentimentele pe rasă și este trecând o interdicție pe toți taurii și chiar arata o placerea lor. Acest lucru va intra în vigoare la 1 ianuarie 2017.

Dacă proprietarii refuză să se conformeze, amenzile vor fi emise și re-emise până când se pronunță la cerere.

Tu

Labeaume ar fi putut fi mușcat ca un copil, deoarece ignorarea flagrantă a acestor câini este evidentă de el Snarky Facebook Comentariu care afirmă chiar dacă bully nu a mușcat niciodată pe nimeni, proprietarul trebuie să scape de ea.& # 8221; Bineînțeles, Outcry Public Tallying mai mult de 13.000 de răspunsuri la anti-dogite poate avea doar cea mai nepopulară persoană din Quebec și tuturor părinților de taur care citesc acest lucru.

Legislația specifică a rasei (BSL, au primit partea BS dreapta) În opinia mea nu este mai bună decât judecarea unei întregi rase de oameni din cauza câtorva ouă rele. Aglomerarea tuturor taurilor de groapă într-o categorie vicios-rupt-fiară-sete-sete-sete este absolut absurd. Puterile de a ști că acești câini au fost odată folosiți ca câini de nanny?

Acestea sunt-be-killers & # 8221; au fost încredințate de îngrijirea copiilor. A făcut petey de la Mici rascaluri o dată luați o bucată din hrișcă? Nu! Deci, ceea ce face ca Pit Bull să fie atât de neplăcut și discriminat de oameni neinformați?

LEGATE DE: 4 câini mai înfricoșători conform statisticilor

Este faptul că oamenii fără scrupule și cruzi folosesc acești câini pentru profit prin lovirea lor unul împotriva celuilalt în inele de luptă pentru câini (amintiți-vă Michael Vick). Și de multe ori, câinele fiind folosit ca și # 8220; Bait & # 8221; este un taur de pit. În cazul în care nu sunteți conștient de ceea ce A & # 8220; Câine de momeală și # 8221; este atunci când un câine slab neajutorat și slab este folosit ca o țintă de ucidere. Este de obicei legată sau legată de nicăieri pentru a scăpa. Deci, prin această teorie, dacă toți taurii de groapă erau atât de vicioși, de ce nu se luptă cu câinele de momeală?

Tu` /

Oamenii ca Michael Vick nu sunt singurii făptuitori ai rasei. Oamenii care nu iubesc cu câini cumpără această rasă pentru statutul lor de ucigaș și încearcă să perpetueze reputația. Ei îi fac să poarte gulere groase, și le leagă de ieșire asupra lanțurilor grele pentru a trăi restul existenței lor pentru simpla statut a acestora fiind un rău un # $.

LEGATE DE: 10 cele mai grave rase de câine pentru primii proprietari

Soluția la BSL nu este interzicerea talilor de pit, este interzicerea oamenilor care doresc unul dintre acești câini pentru toate motivele greșite. Opriți idioții și veți opri reprezentantul rău pe care acești câini trebuie să-l îndure.

Există mulți părinți bull bull buni care vor merge la orice lungime pentru a-și apăra Pooches. De fapt, majoritatea câinilor luați din ferma lui Vick Iad, au fost reabilitați și sunt acum în case iubitoare (cu copii) fără incident.

Pentru primarul din Quebec și tuturor celorlalți oameni responsabili de a face aceste interdicții ridicole, vă spun, faceți cercetarea dvs. și opriți-vă să fiți atât de prejudecăți împotriva unei rase că, în dreptul iubirii și îngrijirea acasă, nu este mai vicios decât dvs. pufos foo foo câine!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nu veți ghici niciodată ce au făcut aceste tauri de carieră pentru a evita eutanasia