13 Lucruri câinele dvs. Merită să experimenteze cu dvs

Pentru iubirea și loialitatea lor necondiționată, câinii merită tratați ocazionali de la oamenii lor, dar există încă câteva lucruri pe care pooch-ul dvs. îl poate aștepta de la dvs.

Iată 13 aventuri și câinii de la-DOS ar trebui să experimenteze în compania proprietarului lor cel puțin o dată în timpul vieții, astfel încât acestea pot avea cu adevărat o viață memorabilă cu dvs. Deci, nu întârziați și puneți-le pe dvs Lista de găleți Doggy.

1. Rulați pe plajă, înotați în ocean

Rulați pe plajă, înotați în ocean

Dacă vă place plaja, atunci câinele dvs. este foarte probabil să vă bucurați și de ea. Câinii se bucură de înot și valuri ale oceanului fac experiența și mai distractivă. Dar fiți conștienți de intoxicarea apei și să aibă grijă să nu-ți expuneți câinii la prea multă apă sărată și la soare. Dr. Christopher Lapsley din clinica de animale din sat a spus NBC West Palm Beach că apa sărată ar putea provoca diaree câine printre câteva alte probleme. Deci, aduceți apă potabilă proaspătă pentru ca câinele să bea la plajă. În plus, limitați timpul de plajă la mai puțin de două ore pentru a evita deshidratarea.

2. Explorați adâncimile unei păduri

Explorați adâncimile unei păduri

Pădurea este ca un magazin de bomboane pentru orice câine și prietenul tău blând va avea cu siguranță distracție explorarea ce natura are de oferit. O excursie în aer liber este, de asemenea, o modalitate excelentă de canin pentru a obține acest exercițiu atât de necesar până la punctul de epuizare. Dacă intenționați să vă aduceți câinele într-un parc natural, asigurați-vă că fotografiile sau vaccinările sale sunt actualizate. De asemenea, luați în considerare obținerea microcippedului câinelui și actualizați detaliile proprietarului pe eticheta gulerului. Nu uitați să vă puneți câinele pe o lecție, chiar dacă el a permis să meargă în pădure, împiedicându-l să intre în lei de munte și alte animale sălbatice.

3. Jucați în zăpadă și construiți un om de zăpadă

Jucați în zăpadă și construiți un om de zăpadă

Ca și cu copiii, câinii au o iubire naturală pentru zăpadă, conform Științific american. Există sute de videoclipuri adorabile pe YouTube care arată cât de mulți câini se bucură de brolicking în pământ rece și alb. Spice lucrurile în încercarea de a construi un om de zăpadă și apoi distrugându-l cu poochia ta. Fiți conștienți de toleranța câinelui dvs. la vreme rece. Ca și în cazul jucării pe plajă, acest lucru ar trebui făcut în mod moderat, deoarece zăpada ar putea declanșa artrită și alte disconforturi legate de articulații la câini.

4. Mergând pentru o plimbare lungă în mașină

Mergând pentru o plimbare lungă în mașină

Cât de des faceți o plimbare cu câinele dvs. în mașină? Asociația sa este limitată la excursii la clinica vete? El merită să experimenteze călărie în mașina ta pentru emoția ei. Plimbările cu mașina, cu toate acestea, pot fi stresante pentru pooches dacă nu sunt obișnuiți cu acesta. Câine de câine Evi Franer a sugerat prin BMW Pentru a permite câinelui dvs. să fie familiarizat cu procesul mai devreme, astfel încât să vă puteți bucura de călătorii lungi de drum cu pooch-ul dvs. mai târziu. Amintiți-vă să nu lăsați câinele în mașină dacă faceți o oprire rapidă a farmaciei sau a magazinului de înghețată, cel mai ales în vremea mai caldă.

5. Dormi pe patul tău lângă tine

Dormi pe patul tău lângă tine

Câinele tău ar putea fi mulțumit de dormit pe patul său în bucătărie la parter. Din când în când, totuși, este complet bine Să-l lase să rămână pe patul tău și ar putea fi chiar bun pentru sănătatea ta. Potrivit unui studiu publicat în Procedura Clinică Mayo, 80% de proprietarii de animale de companie au declarat că calitatea somnului lor a fost mult mai bună atunci când câinii lor au dormit pe pat. Cu siguranță, câinele tău nu va deranja, de asemenea, să se prăbușească lângă tine, așa că dă-i această experiență din când în când.

6. Mânca o friptură bună

Mânca o friptură bună

O friptură este masa finală pentru un câine, care conține cantități mari de proteine ​​și vitamine care pot întări mușchii și articulațiile câinelui. Fripturile sunt, de asemenea, scumpe, astfel că mulți câini sunt puțin probabil să încerce vreodată unul. Dar unii pot spune că un câine merită să aibă acest tratament cel puțin cu o singură ocazie, mai ales când au fost minunate în urma comenzilor dvs. după o lungă sesiune de antrenament. Gatiți bine mediul de friptură al câinelui. Serviți friptura ca și bucăți de mărime. Lăsați totuși oasele, deoarece ar putea rupe dinții câinelui sau aruncați stomacul.

7. Vizitați o fermă

Vizitați o fermă

Similar cu explorarea unei păduri, o vizită la o fermă poate fi o experiență extraordinară și plină de satisfacții pentru câinele dvs. Dacă el a fost instruit în mod corespunzător și dacă este bine socializat, atunci el poate fi un mare partener la fermă. Pentru a fi în siguranță, păstrați-vă câinele pe o leșie în cazul în care devine prea încântat sau agitați în jurul animalelor de fermă. Să fie în căutarea șerpilor, ciuperci otrăvitoare sau fructe și plante putrezite pe care câinele dvs. ar putea lua în considerare mâncarea. Unele ferme ar putea avea insecticide sau pesticide în domeniu, astfel încât este posibil să aveți nevoie să vă spălați labele după vizita dvs.

8. Rulați în murdărie sau noroi

Rulați în murdărie sau noroi

Oferiți-vă câinelui o șansă să se rostogolească într-o băltoacă de noroi și să vă faceți griji cu privire la curățenie după el mai târziu. Aceasta face parte din instinctul său natural, așa că lasă-l să aibă acest moment din când în când. Câinii le place să se rostogolească în murdărie sau noroi pentru a masca mirosul lor. Verișorii lor îndepărtați, lupii, fac acest lucru ori de câte ori vânează o pradă. Câinii se bucură, de asemenea, de senzația și mirosul murdăriei și noroiului pe corpul lor. Pentru oameni, este dezgustător, dar pentru câini, este ca un tratament spa!

9. Aflați trucuri noi

Aflați trucuri noi

Dacă aveți un câine ușor mai în vârstă, ați fi putut opri să-i învățați noi trucuri, deoarece a stăpânit aceste lucruri de bază ca un catelus. Dar, indiferent de vârstă, câinii sunt dornici de cursanți și fiind provocați mental, fac ca câinii să fie mai fericiți și stați de la depresie. Deci, de ce să nu-l introduceți la noi trucuri? Învață-l să sară pe un cerc, să facă un depozit, sau să dansezi dacă ești la provocare.

10. Joacă Frisbee

Joacă Frisbee

Câinele tău știe cum să aducă? Este obișnuit să prindă o minge? Dacă a făcut-o înainte, atunci nu va avea probleme să joace Frisbee cu tine. Spice lucrurile până când aduceți o jucărie Frisbee cu dvs. și vedeți cum povestea dvs. reacționează la acest dispozitiv nou neașteptat. Este o altă modalitate excelentă pentru ca el să-și exercite și să elibereze energia pentrată, iar noutatea va oferi o anumită stimulare mentală. El va iubi, de asemenea, această nouă provocare.

11. Du-l la locul de muncă

Du-l la locul de muncă

Dacă el stăpânește un comportament bun, atunci de ce să nu-l aducă să lucreze cu dvs. cel puțin o dată sau de două ori pe lună? Dacă nu aveți o zi plină și ocupată la birou, vă puteți supraveghea în mod corespunzător câinele la locul de muncă. Cu toate acestea, nu uitați să întrebați despre politica companiei dvs. despre acest lucru pentru a vă asigura că toate bazele sunt acoperite și nu veți avea probleme cu șeful dvs.

12. Dă-i un masaj de câine

Dă-i un masaj de câini

Oamenii nu sunt singurii care se bucură de a primi un masaj atunci când au nevoie de stres, deoarece câinii pot, de asemenea beneficiază foarte mult de la ea. Nu trebuie să vă aduceți câinele într-un loc de spa sau un loc de masaj, deoarece puteți face acest lucru odată ce ați învățat câteva tehnici simple. Masajul Doggy este o experiență plăcută pentru majoritatea câinilor și va fi un moment minunat de legare pentru voi doi. Iată câteva căi Cum vă puteți masca animalul pe săptămână pe săptămână.

13. Juca pe o grămadă de frunze

Juca pe o grămadă de frunze

Ați observat cum câinii nu pot ajuta, dar săriți și răsturnați frunzele uscate? Poate că este sunetul sau textura, dar orice este, permiteți câinelui dvs. să vă răsfățați în această piesă atunci când vine sezonul de toamnă. Amintiți-vă că frunzele uscate pot declanșa purici și căpușe, în funcție de Rețeaua de sănătate pentru animale de companie. Asigurați-vă că câinele dvs. este protejat de acest lucru cu repellente de dăunători și screening-ul regulat la VET.

Spilling câinele dvs. cu aceste 13 sugestii ar putea simți excesiv. Cu toate acestea, faceți amintiri cu animalul dvs. de companie, deci mergeți mai departe și bucurați-vă de momentul!

Citiți următorul: 35 de aventuri de vară unice de a avea cu câinele dvs

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 13 lucruri câinele dvs. merită să experimenteze cu dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Lucruri câinele dvs. Merită să experimenteze cu dvs