Doi câini aruncați dintr-un vehicul în mișcare pe o autostradă ny salvată de un camioner

O pereche de câini de beagle au fost salvați de un șofer de camion care trece și se recuperează după ce au fost aruncați dintr-un vehicul în mișcare care depășește viteza maximă pe o autostradă de zăpadă din New York.

În timp ce ambii câini sunt în viață și se îmbunătățesc, din păcate, au suferit leziuni grave - coaste rupte, contuzii cu plămânii și umerii și fracturile piciorului. Unul dintre ei a trebuit să aibă piciorul frontal amputat. Beagles sunt unul și cinci ani.

Nimeni nu a văzut plăcile mașinii care au comis această crimă crudă, iar poliția de stat din New York nu are în prezent conduceri. Ei cer oamenilor care se aflau în sau în jurul zonei de Interstate 81 lângă Whitney Point, la aproximativ 16 mile nord de Binghamton, miercuri, 12 decembrie, pentru a raporta și a ajuta la găsirea făptuitorilor.

O pereche de câini de beagle au fost salvați de un șofer de camion care trece și se recuperează după ce au fost aruncați dintr-un vehicul în mișcare care depășește viteza maximă pe o autostradă de zăpadă din New York
Poliția de stat din New York

Șoferul camion care sa oprit pentru a salva câinii a văzut că întregul eveniment se desfășoară pe măsură ce ambii câini au fost aruncați dintr-un Dodge Durango (descris ca ruginit cu o fereastră din spate murdară), care se îndrepta spre nord spre Cortland. Potrivit poliției, camionul sa oprit imediat să aducă câinii în siguranță, luăm un câine care era în formă mult mai rău și nu putea să meargă în timp ce celălalt a continuat să-l limpezească după camioner. Apoi a contactat trupele de stat.

După ce au sosit, autoritățile au ajutat la îngrijirea și bandajul atât câinilor, cât și o picior de la un câine chiar pe o parte a autostrăzii. Într-o zi rece și cu zăpadă, ambele beagles au fost păstrate cald cu pături și blugi ale șoferului de camioane și au fost tratați cu niște biscuiți de câine pentru a-și atrage atenția de la accidentul teribil.

Ambii pui au fost apoi transferați în societatea umană a Broome County. Cele două amestecuri de Beagle trebuiau să fie redenumite, așa că vârsta de un an a fost numit Adam, după camioner, iar vârsta de cinci ani a fost numit Trooper, după ce trupele de stat au ajutat la asigurarea animalelor.

Poliția de stat din New York speră ca oamenii să le ofere orice posibilități posibile și mai multe detalii despre SUV-ul suspect și, în special, dacă cineva cu o camă de bord a avut loc pe Interstatal 81 miercuri, 12 decembrie. Potrivit șoferului de camioane, mașina în cauză a fost văzută între Marathon și Whitney Point Ieși la ora 9:30.

Dacă aveți informații care ar putea ajuta poliția, vă rugăm să contactați biroul Homer la (607) 749-1614.

Citiți următorul: Câinele recunoscător salvat de la eutanasia imediat se strecoară la un nou proprietar în timpul libertății

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doi câini aruncați dintr-un vehicul în mișcare pe o autostradă ny salvată de un camioner