Snowflake eel (snowflake moray)

Snowflake anghilă

Dacă doriți să obțineți un anghilă pentru rezervorul dvs., acest lucru ar putea fi cel mai congenial al acestora. Snowflake Moray Eels poate deveni mare, până la 2 metri lungime în captivitate și sunt foarte bune la scăparea din rezervor. Un rezervor mare, cu o capotă strânsă, fără puncte de evacuare posibile, este o necesitate.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Snowflake Moray, eelul lui Bosch, anghilul Moray, eelul floral, anghilă înstelătoare, eelul alb și zebra Moray

Nume stiintific: Echidna nebulosa

Dimensiunea adulților: Până la 24 de centimetri

Speranța de viață: 4 ani

Caracteristici

FamilieOrigineSocialNivelul rezervoruluiDimensiunea minimă a rezervoruluiDietăCreștereÎngrijirephDuritateTemperatura
Muranidae
Regiunea Indo-Pacific, inclusiv Indonezia și Vanuatu
Agresiv
Locuitorul de fund care are nevoie de ascundere a petelor
75 galon
Carnivor
Scatterer de ouă
Ușor de intermediar
8.1 până la 8.4
8 până la 12 dgh
72 până la 80 F (22 la 27 c)

Origine și distribuție

Eelul de zăpadă locuiește pe peșteri și crăpături pe tot parcursul recifelor Indo-Pacific de la Hawaii spre sud în Australia, spre vest, prin insulele Indo-Pacific către Indiile de Est și peste Oceanul Indian până la coasta Africii.

Culori și marcaje

Anghilele de zăpadă au un model ornamental care seamănă cu multe fulgi de zăpadă diferite de-a lungul corpului. Corpul său este albă sau cremă colorată cu bloturi negri neagră sau din dinți, care conțin unul sau două pete galbene. Ochii anghilă de zăpadă de zăpadă sunt galbeni și există marcaje galbene pe cap. Dinții acestui Moray sunt perfecți pentru pradă crustaceană. Dinții conici ai eelului de zăpadă Moray sunt bune pentru zdrobirea exoskeletilor nevertebrate. Mai mare de zăpadă Snowflake Moray tind să mănânce mai multe pești în sălbăticie.

Tankmates

Tankmatele compatibile pentru Snowflake Moray Eel includ alte pești relativ mari, agresivi, cum ar fi lionfish, tangi, triggeriști, femei și, eventual, chiar și alte eeli de zăpadă, dacă sunt ambii introduși în rezervor în același timp.

Deși considerate a fi mai puțin agresive decât alte morae de apă sărată, anghilă de zăpadă poate deveni foarte pugnioasă la timpul de hrănire. Cu o vedere slabă, dar un sentiment de miros, când este detectat mâncarea, ea iese din ascuns și îl caută agresiv. Acest Moray este cel mai bine păstrat cu pește mai mare decât anghila pentru a descuraja predarea și poate trăi în comun cu alte eeli dacă se oferă o mulțime de spațiu și adăpost.

Snowflake Moray Eels nu sunt sigure pentru a păstra cu creveți, crabi sau homari, deoarece crustaceii sunt dieta lor naturală. Cu toate acestea, ei sunt în condiții de siguranță pentru a păstra cu majoritatea celorlalți nevertebrate, inclusiv cu stea, anemone și urne de mare. Snowflake Morays sunt recif sigure și nu vor deranja corali, deși aceste eeli sunt consumatori dezordonari și vor necesita o filtrare puternică și un skimmer relativ mare de proteine ​​pentru sănătatea pe termen lung a coralilor găzduiți în acvariul lor. Eelul de la Moray va consuma probabil pești foarte mici, cum ar fi damseticul.

Snowflake Habitat și îngrijire

Un eel de zăpadă poate depăși un mic acvariu într-o perioadă destul de scurtă de timp, deci obțineți un rezervor mare de la debut. Anghilul de zăpadă se adaptează, în general, la condițiile de acvariu și este rezistent la boală.

Eelul de zăpadă de zăpadă poate fi adesea cam timid în primele câteva săptămâni într-un nou acvariu. Oferiți-i mai multe locuri de ascuns și o cameră amplă pentru a vă deplasa. Echipați rezervorul cu cel puțin o peșteră de dimensiuni adecvate. Dacă este posibil, furnizați-o cu mai multe peșteri și decorați astfel încât să fie posibilă să se deplaseze de la o parte a acvariului la cealaltă fără a fi expusă. Datorită dimensiunii și puterii lui Inel, Formarea rocilor ar trebui să fie stivuite ferm pentru a împiedica dislocarea structurilor.

Acesta este un eel foarte tare, dar un artist de evacuare - un baldachin bine fixat este ideal. Cele mai multe dintre anghilele care mor (sau se pierd) în acvariile de hobbyist au căzut victimă la rezervoare slab sigilate. Eelul de zăpadă Moray are capacitatea de a găsi și de a se opri din cea mai mică gaură din vârful acvariului, așa că asigurați-vă că toate aceste găuri sunt bine acoperite. Ele pot glisa și pot face calea prin intermediul instalațiilor din PVC în saci de filtru sau la bordul acvariului.

Snowflake eel dieta

Anghilul sălbatic de zăpadă este un prădător carnivor, nocturn, ambuscadă pește și crustacee. În rezervor, va lua krill înghețat sau înghețat, pește, creveți, scoici, calmar, caracatiță, scoici, pește de alimentare Krill și cele mai multe alimente îmbogățite cu vitamine. Poate fi predat hrană de mână, deși acest lucru ar trebui făcut cu prudență, deoarece poate provoca o mușcătură dureroasă. Cu excepția cazului în care a fost deja aclimatizat alimente congelate, eelul Moray va trebui probabil să fie hrănit cu live Ghost creveți când a fost dobândită pentru prima dată. Înțărcarea poate fi realizată în timp. Hrănirea de pește de alimentare cu apă dulce (cum ar fi goldfish și roșii roșii) va cauza probabil boala hepatică dacă este alimentată în anghilă, astfel încât astfel de produse alimentare ar trebui evitate.

Un anghilă de zăpadă ignoră de obicei alți locuitori ai rezervorului dacă este bine hrănită, de cel puțin câteva ori pe săptămână. Nu este neobișnuit ca anghilele să intre într-o perioadă de hibernare ", adesea ascunsă și nu mănâncă timp de câteva săptămâni sau mai mult.

Diferențe sexuale

Nu există o diferență vizibilă între sexe. Păstrarea mai multor anghilă este de obicei mai mult o provocare decât un crescător va dori să se ocupe. Anghilele de zăpadă sunt protoginoase, adică eelul mai dominant se va schimba de la femeie la bărbat. Din nou, acest lucru aduce mai multe probleme, deoarece anghilele sunt în general pașnice unul față de celălalt. Schimbarea genului poate dura câteva luni la un an, ceea ce este mult mai lung decât majoritatea crescătorilor sunt dispuși să aștepte.

Creșterea anghilă de zăpadă

Snowflake Eels sunt scattereri de ou care produc ouă adesea în ritualuri de împerechere a apei. Ouăle lor și larvele se deplasează cu plancton în coloana de apă și se așează înapoi pe un recif la aproximativ momentul incubației. Stăpânul de zăpadă sunt printre cele mai provocatoare tipuri de pești marini pentru a se propaga în captivitate.

Mai multe rase de pește de companie și cercetări suplimentare

În cazul în care Snowflake Eels atrage la tine, și sunteți interesat de pește similar pentru acvariul dvs., citiți:

Check out profile suplimentare de rasa de pește pentru mai multe informații despre alte informații apa sarata peşte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Snowflake eel (snowflake moray)