Câinii de câini se răcesc în zăpadă?

Labe de câini se răcesc în zăpadă?

Toată lumea se bucură să se joace în zăpadă. Tânăr, bătrân, uman, canin! Dar în timp ce avem pantofi și mănuși pentru a ne proteja de frig, câinii noștri nu au nimic. Deci, labele câinilor se răcesc în zăpadă? Dacă da, Cât de rece este prea rece și ce putem face să-și protejeze labele?

În acest articol, vom explora riscurile potențiale și Semne de avertizare ale labei de câini de zăpadă devin prea reci (E.G. hipotermie, îngheț), ce să facă atunci când se întâmplă și cum putem împiedica să se întâmple în primul rând.

Câinii de câini se răcesc în zăpadă?

Deși pielea pe câini de câini este mult mai dură decât pielea de pe picioare, ei pot să se răcească. De fapt, expunerea mai mare de 15 minute la temperaturi în jurul sau mai jos Congelarea (32 ° F) poate reprezenta riscuri reale pentru labele noastre neprotejate ale câinilor noștri.

Frigul poate fi la fel de deshidratat ca căldură. Plimbare în zăpada poate provoca pielea uscată, crăpare, mâncărime și durere în tampoanele câinelui tău. În timp ce acest lucru este mai iritant decât periculos, ar putea face ca câinele dvs. să zgârie mâncărurile cu dinții și să le taie accidental, lăsându-i picioarele deschise infecţie.

Simptomele unei infecții cu apă sunt limpede, umflarea, descărcarea și un miros rău. Dacă credeți că piciorul câinelui dvs. are o infecție, ia-le la veterinarul lor pentru o examinare corectă și o prescripție a antibioticelor sau a tratamentului anti-fungic.

Frostbite

Frostbite se întâmplă și în Condiții extrem de reci când vasele de sânge din piele sunt constrictate. Acesta este un mecanism natural în interiorul corpului. Încearcă să protejeze și să păstreze o temperatură internă sigură prin blocarea frigului. Frostbite tinde să afecteze zonele sensibile, cum ar fi labele și urechile. Câini cu Boala cardiacă și diabetul zaharat sunt în pericol.

Toate rasele sunt susceptibile la înghețate în condițiile potrivite. Cu toate acestea, câini de vreme rece, cum ar fi Huskies siberiană și Alaskan Malamutes sunt în mod natural mai puțin susceptibile. Simptomele de Frostbite includ decolorare, durere, umflare și frig și / sau fragilitate a zonei afectate, blistere și patch-uri de piele moartă sau înnegrit. Simptomele nu pot apărea imediat.

Dacă bănuiți că câinele dvs. are Frostbite, încercați să Păstrați-le cald (nu fierbinte) cu pături și apă până când puteți vedea un veterinar. Nu face Încercarea de a masajeștii folosiți un uscător de păr în zona afectată. deşi. Deoarece acest lucru va face rău și ar putea face lucrurile mai rău. Examinarea și tratamentul veterinar ar trebui să fie căutate imediat, sau zona afectată ar putea "mor" și necesită amputare. Tratamentul include medicamente pentru durere și antibiotice, iar în cazurile severe amputarea.

Pot îngheța câinilor în zăpadă?

Labele câinilor nu pot îngheța, deoarece au o Sistem circulator unic care îi păstrează să facă acest lucru. Câinii au vene care rulează paralel cu arterele din labele lor, păstrând sângele cald care curge între ele și inimile lor. (Și știm cu toții cum sunt inimile câinilor calde!) Acest lucru asigură că căldura merge întotdeauna în zona care se confruntă cu cele mai tari temperaturi mai întâi - picioarele!

Acest lucru se numește a Sistem de schimb de căldură contracurent și se găsește în animale arctice, cum ar fi pinguinii și sigiliile. Câinii sunt singurul animal domesticat cu un astfel de sistem, ceea ce înseamnă că l-au moștenit de la ei Arctic Canine Strestori.

câine înghețarea în zăpadă
Labele câinelui nu au înghețat.

Cum îmi protejez labele câinelui meu de la frig?

În timp ce labele de câine nu pot îngheța, pot obține în continuare Frostbite. Dar nu vrem să ne oprim câinii noștri să se joace în zăpadă - este unul dintre cele mai importante momente ale anului lor! Deci, cum le putem proteja?

Booties

Cizme de câine Furnizați protecția finală de zăpada rece. Ei sunt cizme ieftine de șosete, cu curele Velcro care ajută la păstrarea lor în poziție. ei pot fi găsite la magazinele de animale de companie și online și vin cu o varietate de tălpi care furnizează diferite niveluri de tracțiune pentru diferite medii. Unii chiar vin cu căptușeală fleece pentru temperaturi suplimentare la rece.

Ei sunt, de asemenea, ridicol de drăguț în căutarea. Asta a spus: Unii câini se simt ciudați și jenați când le încearcă pentru prima dată. Deci este o idee bună Obțineți câinele obișnuit să le purtați prin punerea lor la perioade scurte de timp în interior înainte de a le face pe o plimbare.

Balmul și uleiurile cu laba

La tratați și preveniți labele uscate și crăpate, și biserica și mâncărimea care vine cu ea, folosiți balsamul laba pentru câini. Aceste Bulme și uleiuri sunt disponibile la magazinele de animale de companie și on-line și nu sparge banca. Lucrează prin hidratarea plăcuțelor labe, la fel ca cremele de mână pentru oameni. Doar Aplicați un strat subțire de balsam sau ulei înainte și / sau după o plimbare in frig. Folosirea unui balsam cu ingrediente naturale este cea mai bună în cazul în care linge unele oprite.

Alternativ, ați putea folosi vaselină Pe labele câinelui tău. Noi toți am luat niște în baie și funcționează doar la fel când pielea de hidratare a câinilor, așa cum face propria noastră. De asemenea, ajută la sigilarea pielii, făcându-l un tratament ideal de protecție pre-plimbare. Cu toate acestea, poate avea un efect laxativ asupra câinilor când este mâncat. Asa de, nu o folosesc post-plimbare Când câinele tău ar putea linge.

Îngrijirea

Păstrarea picioarelor lor curate și ordonate va ajuta, de asemenea. Îngrijirea regulată în timpul iernii, cum ar fi tăierea unghiilor și tunsurile vor ajuta la păstrarea picioarelor câinelui curate atunci când jucați în afara sau mergeți pe plimbări. Aceasta minimizează cantitatea de resturi care se va bloca în picioarele câinelui tău.

Mereu inspectați și curățați-vă Picioarele câinelui după ce au ieșit în vreme rece - în special în zonele publice. Verificați și îndepărtați ușor orice gheață, zăpadă sau resturi între tampoane. Apoi, spălați-le cu apă caldă pentru a îndepărta murdăria și pentru a topi orice gheață pe care nu o puteți ieși cu mâna. Gheața care este blocată, în mod evident, se va topi în cele din urmă, dar ar putea provoca câinele dvs alunecare și s-au rănit între timp.

Spălarea picioarelor câinelui vor elimina, de asemenea, orice Nociv chimicale dedicate care sunt adesea amestecate cu zăpada în locurile publice. Acestea sunt foarte deshidratare și dăunătoare și ar putea provoca uscarea picioarelor câinelui sau devin. Ele sunt, de asemenea, extrem de otrăvitoare și potențial amenințătoare în cazul în care câinele dvs. linge chiar și o mică cantitate de pe picioarele lui.

Semnează un câine a ingerat deicer Includeți drooling, deshidratare, aparent "beat", vărsături și confiscate. Câinii care au ingerat substanțele chimice care au fost luate la spitalul VET de urgență pentru un antidot înăuntru 8-12 ore de ingestie sau se vor confrunta cu insuficiență renală.

Câine law se răcește în zăpadă - întrebări frecvente

Ce pot pune pe labele câinelui meu în timpul iernii?

Mic bocanci de zapada sunt o mare opțiune pentru câinii care nu minteau să aibă ceva în picioare.

Alternativ, ați putea pune unele protectoare balsamul laba pe picioarele lor înainte și / sau după plimbări. Vaselină poate fi, de asemenea, utilizat pe labele câinilor înainte de plimbări, iar o bună igienă și îngrijire generală vor împiedica resturile excesive să se lipi de picioarele câinelui în primul rând.

Ce temperatură este prea rece pentru labele unui câine?

Frostbite are loc la temperaturi de îngheț, acest lucru este ceva în jurul sau mai jos 32 ° F. Deși, unele rasele răcoroase răceală poate începe să se simtă inconfortabil în nimic de mai jos 50 ° F. Rasele răcoroase cu răcire sunt rase mici și / sau cu părul subțire ca Chihuahuas și Greyhounds.

Care a spus, Nici o rasă ar trebui să aibă o expunere prelungită sau să fie făcută să doarmă în afara acestor temperaturi, chiar și cele cu haine groase.

Câinii se răcesc în timpul iernii?

Condiții pe care le considerați a fi ușor rece, probabil că nu vă deranjează câinele. Cu toate acestea, ceea ce este periculos și incomod de frig pentru noi este periculos și inconfortabil pentru ei.

Expunerea prelungită la temperaturi de mai jos 50 ° F poate provoca mai scăzută la temperatura corpului câineluihipotermie. Dacă câinele tău se agită și acționează ciudat după ce a ieșit în frig sau zăpadă, el poate avea hipotermie și trebuie să-l țină cald și să-l duci la un veterinar imediat pentru tratament.

Ești îngrijorat de tine labele câinelui se răcesc în zăpadă iarna asta? Dacă da, ce metode veți încerca mai întâi? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii de câini se răcesc în zăpadă?