Pot moray anghilele să trăiască în apă dulce?

Există multă confuzie asupra faptului dacă anghilele Moray pot trăi în apă dulce, deoarece oamenii văd un eel etichetat ca "Snowflake Snowflake Fresh" într-un magazin de pește. Datorită numelui "Snowflake Moray", ei presupun că este o adevărată Snowflake Snowflake Moray Anul aclimatizat să trăiască în apă dulce.

Eelul "Freshwater"

Destul de simplu răspunsul la această întrebare este nu, nu puteți pune un adevărat anghilă de sare sărată de sare de orice fel în apă proaspătă sau brățară și așteptați să trăiască. Cu toate cercetările pe care le-am făcut în legătură cu acest lucru, nu suntem conștienți de eelul "Adevărat" Freshwater Moray.

Dacă anghilă care este vândută nu este identificată, cum ar trebui să aveți grijă de asta? Identificarea corectă a unui animal pe care îl gândiți la cumpărare este esențial pentru bunăstarea sa.

Deci, cum identificați un eel de zăpadă de apă sărată sau apă dulce? Simplu. Echidna nebulosa este un eel de zăpadă de zăpadă sărată. Dacă vedeți acest nume atașat unui eel vândut ca "fulg de zăpadă proaspătă", este cel mai probabil nu unul. Acesta a fost fie greșit greșit sau identificat greșit.

Peștele de apă sărată poate tolera coborârea salinității pentru perioade scurte de timp, care se face adesea pentru tratarea apei sărate ICH prin intermediul O.S.T. (Terapia cu șocuri osmotice), dar ele nu pot rămâne permanent în aceste condiții, fără a pierde în cele din urmă.

Unele îndrumări de la Shirllie Sharp

Pentru a ajuta la clarificarea confuziei dintre apa sărată și așa-numitele anghilă de apă dulce, am consultat cu Shirlie Sharpe. Ea a furnizat următoarele informații ca răspuns la un exemplu de doar unul dintre numeroasele e-mailuri pe care le obținem pe acest subiect: "Ai dreptate; Este nonsens. Nu există nici un "anghilă de apă dulce". Cu toate acestea, există unele anghilă de apă dulce care pot fi în mod greșit, ca atare - știi cum unii magazine de companie sunt, ei pot mislabel un aur de aur! De fapt, am văzut unul singur. Arăta vag ca un anghilă de zăpadă, iar magazinul de animale de companie a avut un semn mare pe el "fulg de zăpadă de apă dulce". În realitate, era un anghilă spinoasă, Mastocembelus Armatus, care nu este un ansamblu adevărat. Toate anghilele adevărate de apă dulce aparțin familiei Anguillidae. Există o singură anghilă de apă dulce indigenă în Statele Unite: Anguilla Rostrata sau eel american (nume unic, huh?) Ceea ce am văzut cel mai adesea în magazine sunt peștii numiți anghilă, dar, în realitate, nu sunt deloc din familia EEL. Printre acestea sunt "anghilă de foc" (Mastacembelus eritrotaenia), "TIRETRACK EELS" (Mastacembelus Argus) sau "anghilă de păun" (MacroGnATHUS ACULEATUS). Nici unul dintre aceste pești nu sunt adevărate anghilă și nu sunt cu siguranță din familia Saltwater Moray Eel."

Identificarea peștelui după nume

Ca și cu multe Nume comune de referințe, Identificarea speciilor poate fi uneori dificilă. Pentru a ajuta la identificarea anghilăilor de apă dulce, ca să nu le confunde cu specii de apă sărată, iată câteva resurse pe care le puteți referi la:

Actualizați: De la scrierea acestui articol, a fost adusă în atenția noastră că acolo sunteți Unele anghilă de Moray "adevărate" care fac locuință sau se pot adapta la medii de apă dulce și / sau brandish.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot moray anghilele să trăiască în apă dulce?