Cum de a rasa yorkshire terrier - împerecherea, sarcina și reproducerea yorkies

Cum de a rasa Yorkshire Terrier - împerecherea, sarcina și reproducerea Yorkies

Redirecționarea teritorilor Yorkshire Este ceva ce mulți proprietari de yorkie doresc să experimenteze cel puțin o dată. Cu toate acestea, datorită dimensiunii lor foarte mici, împerecherea lui Yorkshire Terriers, urmată de sarcină și de livrarea puiilor, sunt toate etapele oarecum provocatoare.

Nu vă faceți griji, majoritatea Ridicații și Livrări se întâmplă fără probleme atâta timp cât sunteți informat. Secțiunile C trebuie să fie așteptate și dacă vă întrebați Cum să creați Yorkies Yorkies, trebuie să înțelegeți că sănătatea vine mai întâi. Sănătatea parodontală pentru câine, Testarea genetică, luxarea patellar și multe condiții sunt frecvente în cadrul rasei. Ca un crescător de terrier de la Yorkshire, este datoria dvs. de a vă șterge câinii din aceste condiții.

Yorkshire Terrier reproducere este o experiență de îndeplinire, dar citiți articolul nostru pentru a fi echipat cu cunoștințe moderne. În acest fel, vă veți salva mult timp și accidente.

Fundalul de reproducere a terrierilor din Yorkshire

Câinii care au spălat și au ucis șobolani în fabricile de îmbrăcăminte din nordul Angliei, la mijlocul secolului al XVIII-lea erau câini mici. Acești câini au ajuns să fie cunoscuți de acel județ unde au fost găsiți și dezvoltați. Județele din Yorkshire și județul său adiacent al Lancashire au avut multe mori de îmbrăcăminte care au nevoie de aceste câini mici, dar feistici. Câinii mici din Scoția de tip terrier au influențat aspectul și utilitatea rasei în curs de dezvoltare. Paisley Terrier si Rasa malteză au făcut parte din profilul timpuriu al rasei. La început, cluburile de rasă nu au diferențiat printre diferitele tipuri de câini de tip terrier cu părul lungtoate au fost etichetate Yorkshire Terriers & # 8221;.

Huddersfield Ben

Diferențierea rasei ca fiind propria sa întâmplat cu apariția unui spectacol renumit și câine stud Huddersfield Ben. Acest câine este numit First First Yorkshire Terrier și progenitor din mulți care l-au urmat. Acest câine a fost scufundat în 1865. El a fost deținut de Mary Ann Foster în Yorkshire, Anglia.

Huddersfield Ben a fost produsul unui a mamă-fiu. Câinele a câștigat 74 de spectacole de câine în cariera sa. El SIRD mulți descendenți în termen de șase ani. Ben a cântărit aproximativ 9 kilograme, dar descendenții lui au cântărit frecvent șapte kilograme sau mai puțin. Memoria lui Ben a fost păstrată atât de o pictură a lui de George Earl, cât și în descendenții pe care la creat. Huddersfield Ben a fost chemat, tatăl rasei.

Creșterea popularității

Succesul Huddersfield Ben ca un câine de spectacol și interesul câinilor de companie mic pentru doamnelor și domnilor din epoca victoriană au ajutat la creșterea popularității sale inițiale în Anglia. Clubul Kennel a fost fondat în 1873 și Terrierul Yorkshire a fost una dintre primele rase care trebuie recunoscută (în 1874). Rasa a devenit un succes în Statele Unite, iar rasa a fost recunoscută de AKC în 1885.

În Statele Unite, rasa a făcut o baie în popularitate la sfârșitul anilor 1930 și începutul anilor 1940. Însă Exploatați de război al unui câine numit Fumuriu a ajutat la revenirea interesului în rasă. Potrivit povestirii, fumul a fost găsit într-o foxhole în Noua Guinee de către un soldat care la vândut unui alt soldat, corporal William Wynne. Câinele a rămas cu Wynne pe parcursul unor atacuri de luptă. Câinele a fost creditat cu salvarea vieții proprietarului său prin avertizarea lui de cochilii primite. Când Wynne și Smoky au revenit acasă la Cleveland în 1945, o poveste din față despre câine a fost prezentată în presa Cleveland. Acest articol a adus faima la rasa, iar în curând Yorkie au fost din nou înregistrate în număr mare.

Zile recente

Sosirea internetului a fost a Big Boom pentru crescătorii din Yorkie. Dimensiunea Yorkie face ușor să le transporte pe distanțe mari, iar aspectul și mărimea lor atrăgătoare merg adesea virale pe social media. În Statele Unite, o industrie a crescătorilor care comercializează și vinde câini online a explodat. Unii cumpărători, de fapt, nu văd câinele reală până când este luat la aeroport. Yorkies sunt o rasă preferată de lipsită de scrupule Puppy Mills. Mai mulți câini capabili să fie înghesuiți în același spațiu înseamnă mai mulți bani pentru acestea Credite neetice. Clubul părinte din America a luat măsuri pentru a educa publicul despre această problemă. Yorkshire Terrier Club of America menține o listă de crescători care au promis să se comporte etic.

Popularitatea Ebbs Yorkie și a lui Ware în Statele Unite. Rasa Terrier Yorkshire a fost listată cea de-a treia rasă cea mai populară în 2010. Popularitatea Terrierului Yorkshire a scăzut oarecum cu creșterea interesului pentru câinii mai mari. În 2016, Yorkshire Terrier a clasat pe locul 9 pe lista AKC a celor mai populare rase. Rasa a fost uneori prezentată la laturile celebrităților cum ar fi Audrey Hepburn (1950), și mai recent prima fiică, Ivanka Trump.

AKC Standarde din Terrierul Yorkshire au trecut în mare parte neschimbate de la început. Terrierul puțin periculos este un câine cu părul lung care nu depășește 7 kilograme. Are un cap mic, ochi de alertă și are Patru combinații de culori permise (negru și bronz, negru și aur, albastru și bronz, albastru și aur). Capul și picioarele ar trebui să fie toate bronzile, corpul un albastru închis și toate culorile ar trebui să excludă culoarea neagră intercalată. Culorile solide și orice marcaje albe (cu excepția unui Smidge pe piept) sunt descalificări. Conform standardelor AKC, coada ar trebui să fie andocată. Clubul Kennel din cauza cerințelor legale permite dicked și cozile nedorite.

Yorkies au straturi hipoalergene?

Unul dintre punctele de vânzare populare este acela Rasa este oarecum hipoalergenic. Yorkies au o haină matasoasă care seamănă cu părul uman. Nu dispune de subsol tipic altor rase. Rasa doar accelerații. Cu toate acestea, persoanele alergice la câini nu sunt întotdeauna alergice la blana în sine. Multe reacții alergice se datorează pielii sau pronunțului câinelui. Un câine care aruncă puțin are mai puțin timp, dar mai puțin nu este același lucru ca nici unul. Pentru persoanele foarte alergice, un pic este prea mult. Unii oameni au alergii la saliva câinelui.

Yorkies nu fac lista de rase recomandate de Akc Pentru cei zece procente din populația care suferă de alergii de câini. Totuși, malteză. Deci este pudelul. Maltezul este considerat una dintre rasele care au fost mai devreme încorporate în piscina genelor. Coaturile celor două sunt foarte asemănătoare. Este probabil că, prin urmare, că Yorkie scăzută ar fi tolerată bine de cineva cu alergii mai puțin severe de câini.

Huddersfield Ben Yorkshire Terrier Stud
Huddersfield Ben este chiar primul terrier Yorkshire și tatăl rasei.

Preocupări de sănătate la reproducerea Terrierilor Yorkshire

Yorkshire Terriers sunt afectați de câteva condiții de sănătate în comparație cu alte rase de câini. În general, aceasta este o consecință directă a dimensiunii lor mici și o mulțime de încrucișare într-un anumit câine origine. Când vă decideți să reproduceți Yorkies, trebuie să vă asigurați sănătatea și genetica bună a sănătății înainte de a încerca să organizați a Copulatorie Tie.

Sănătatea parodontală

În general, rasele de jucărie au probleme dentare deoarece au guri mici care nu au suficient spațiu pentru toți dinții să crească în mod corespunzător. Genetica de a reduce palatul și dinții uneori nu au ținut destul de mult cu restul câinelui.

Câinii au două seturi de dinți-catel și adulți. Cele 28 de dinți de catelus (sau Dinți foioase) Vino la 3 săptămâni, iar dinții adulți încep să erupt la 3 luni. În mod normal, dintele adulți înlocuiește dintele catelului. De obicei, cu patru luni, toți dinții catelului au dispărut. Cu șase luni, un câine ar trebui să aibă toți cei 42 de dinți adulți. Dacă un dinte de catelus nu este împins, va provoca aglomerarea dinților în gura câinelui. Această aglomerare face pentru o mușcătură săracă și este supusă decăderii dinților.

Yorkies va păstra frecvent niște dinți de catelus. Soluția este de a trage dintele copilului. Toate Yorkies ar trebui să primească curățarea regulată a dinților pentru a preveni boala gingiilor și decăderea dinților. La reproducerea terrierilor Yorkshire, amelioratorul trebuie să aibă un program planificat cu VET pentru anul următor.

Defecte genetice comune

Atrofia retină progresivă este o condiție genetică care se cultivă în Yorkies. În această condiție, tijele și conurile din ochii câinelui se deteriorează. Primele semne sunt orbirea de noapte. Această boală începe de obicei la câinii de vârstă mijlocie. Nu există nici un tratament. Câinii cu ea vor fi, în cele din urmă, orbi. Fundația ortopedică pentru animale recomandă testarea genetică și examinarea ochilor pentru câinii PRA este cauzată de genele recesive. Există un test genetic pentru el.

Yorkies sunt cunoscute pentru ciudat de gâscă ei fac atunci când sunt expuși la vânt, exerciții fizice sau alergeni. Acest sunet rezultă din designul de vânt (traheea) în rasa jucăriilor. Este un simptom al unei afecțiuni grave numită Colapsul traheal. În această condiție, inele de cartilaj care alcătuiesc traheea încep să se prăbușească. Desigur, obstrucția căilor respiratorii pentru câine poate deveni un eveniment medical serios. Majoritatea câinilor dezvoltă condiția în timp cu câinii obezi și câinii mai în vârstă afectați cel mai grav. Condiția este gestionată din punct de vedere medical în majoritatea câinilor. Chirurgia poate repara o trahee proastă colapsată, dar este o chirurgie dificilă salvată pentru cele mai grave cazuri. Această condiție este în general considerată a fi genetică în Yorkies. Nu există încă un test genetic. Proprietarii rasei nu ar trebui să folosească gulere sau să sublinieze gâtul (vânt) al câinelui.

Dr. Karen Tobias La Universitatea din Tennessee a scris în mod extensiv despre condițiile hepatice predominante în Terrierul Yorkshire. Risc de șunte hepatice în Yorkshire Terrier a fost raportat a fi la fel de mare ca și treizeci și șase ori mai mare decât cele combinate. Ficatul filtrează sângele toxinelor. În A Portosystemic Shunt, Un câine nu are vasele de sânge care duc la ficat, ducând la toxine rămase în sângele animalului. Câinii cu această afecțiune pot deveni foarte bolnavi. Adesea pierd în greutate. Ei pot, de asemenea, să aibă convulsii. Această problemă congenitală împiedică dezvoltarea puiilor, iar simptomele sale devin de obicei mai pronunțate ca și vârstele câinelui. Condiția este tratată medical și cu o dietă specială. Cazurile severe necesită o intervenție chirurgicală. Dovezile sunt extrem de sugestive pentru o rădăcină genetică la această afecțiune, dar în prezent nu există un test genetic pentru el.

Sisteme digestive sensibile

Yorkies sunt cunoscute pentru a avea sisteme digestive sensibile. Yorkie crescători ar trebui hrăni o jumătate de înaltă calitate. Câinii care prezintă probleme digestive, în special cele care se înrăutățește sau nu par să se îmbunătățească cu alimente mai bune de calitate ar trebui să fie evaluate temeinic de un medic veterinar. Șunțele hepatice (după cum sa discutat mai sus) provoacă probleme cu digestia. Problema este atât de comună încât piata de desfacere oferă alimente pentru câini pentru acei câini care suferă de probleme hepatice.

Hipoglicemia

Înseamnă hipoglicemia scăderea zahărului din sânge. Este cauzată de pancreas care nu produce suficientă insulină pentru metabolismul organismului. Câinii cu starea pot fi letargici, tremura, nu mânca, arată o lipsă de coordonare și, dacă sunt lăsate netratate, pot pierde conștiința. Hipoglicemia netratată poate duce la moarte. Câștigătorii din Yorkie sub trei luni sunt deosebit de susceptibile la condiție, dar toți câinii de jucărie rulează un risc. Hipoglicemia poate fi tratată prin gestionarea meselor și conștientizarea proprietarului. Mai multe mese mici pot fi sfătuite pentru jucăriile care prezintă spikes și văi radicale în nivelul lor de glucoză din sânge.

Legg-calve-Perthes

Legg-Calve-Perthes Boala se cultivă în rasa terrier Yorkshire. În Legg-Calve-Perthes, alimentarea cu sânge a osului femur al piciorului este tăiată. Țesutul osos se moare apoi. Neregularitatea în structura femurului provoacă probleme de picior ca durerea și lamele. Este o condiție care să lovească mai întâi căței la vârsta de aproximativ 6 luni. Jucarii și în special Yorkies au rate ridicate ale stării. Tratamentul implică îndepărtarea chirurgicală a țesutului osos mort. Cercetarea este în desfășurare În izolarea genelor responsabile pentru această condiție.

Luxarea patellară

Yorkshire Terriers au o incidență foarte mare a luxării patellar. În această condiție, Knecapul câinelui iese din loc. Simptomele includ durerea, și lamele, devenind și # 8220; sau brusc devenind incapabili să stea. Chirurgia este cea mai bună modalitate de a pune genunchia în loc și de ao asigura, dar rezultatele variază. Chirurgia inițială are o rată de succes de 90%, dar aproximativ jumătate din momentul recursului problema. Câinii mai în vârstă care suferă de asemenea osteoartrită în articulație nu au rezultate chirurgicale favorabile.

Aceasta este o condiție moștenită. Fundația ortopedică pentru animale menține o bază de date extinsă pe câini cu starea. Potrivit informațiilor OFA, Yorkshire Terries se clasifică pe locul al doilea numai la Pomeranii În ratele de incidență ale luxării patelard. Douăzeci și trei la sută din cei 828 de câini evaluați au fost pozitivi pentru această afecțiune.

Yorkshire dificultăți de reproducere
Yorkshire Terriers sunt o rasă mică, iar acest lucru are consecințe asupra reproducerii, sarcinii, forței de muncă și a livrării puii.

Cum de a rasa Yorkshire Terriers

Atunci când se reproduce teritoriul Yorkshire, după cum se explică mai jos, există o mulțime de riscuri și cheltuieli inevitabile pe care crescătorul trebuie să le pregătească. Toate riscurile legate de creșterea teritorilor Yorkshire fac Preț din fiecare catelus merge în sus.

Taxa emoțională este, de asemenea, imens pe crescătorii din Yorkie, care este ceva de luat în considerare dacă aceasta va fi prima dvs. reproducere Yorkshire Terrier. VET facturi va acumula, de asemenea, cu majoritatea intervențiilor, în general, care nu sunt acoperite de Politica de asigurare a câinilor.

Dimensiunea medie a gunoiului

Yorkshire Terriers au așii mici, proporțional cu dimensiunea lor mică, numărul de catelus variază de la doi la cinci pui. Media este de patru pui. Un baraj mai mare ar avea tendința de numerele mai mari și cele mai mici la cele inferioare.

Numărul de hehlps include toate căppiesele au fost îngropate și cele care au decedat la scurt timp după naștere. rata mortalității neonatale în așternut de yorkies foarte mici (sub patru kilograme) este mare. De asemenea, puii de țesut Yorkshire care mor după naștere de multe ori fac din hipoglicemia (scăderea zahărului din sânge). Crescătorii de yorkies trebuie să se asigure că puii sunt alăptați. Dacă un cățeluș nu este în mod adecvat care alăptează, este foarte probabil ca catelul să devină hipoglicemică. Crescătorii trebuie să fie gata să intre și să se hrănească flaconul Formula de catelus de înaltă calitate.

Secțiuni de cezariană

Complicațiile de naștere sunt ridicate pentru rasă. Dimensiunea mică a Yorkies necesită c-secțiuni pe o bază de rutină. Este foarte important ca mărimea salălor și a barajelor să aibă aceeași dimensiune. În mod ideal, o sire ar avea o istorie cum ar fi progenitorul de rasă Huddersfield Ben și să producă cățeluși mai mici. Desigur, împerecherea unui mic sire cu un baraj mai mare ar putea fi și problematică.

Extrem de mici Yorkies pur și simplu nu pot livra puii în mod natural. Yorkies mici, din păcate, nu tolerați Anestezie bine. Moartea de la anestezie adaugă la riscul unei secțiuni de cezariană. Unii veterinari vor testa sensibilitatea câinelui înainte de un eveniment chirurgical. Acest tip de teste trebuie făcut înainte de sarcină.

Cel mai frecvent motiv pentru secțiunile cezariene printre rasele de jucărie este Dystocia de mărime sau Canalul de naștere nu este suficient de mare pentru a livra catelul. Puppy-ul devine blocat. Barajele care au o muncă prelungită, fără ca puppy să fie au nevoie de o atenție veterinară imediată.

Culori și modele de culori permise

haina de yorkie este unul dintre lucrurile principale care fac rasa atât de unică. Există doar patru culori acceptabile. Atât clubul de kennel, cât și standardele AKC pentru rasă necesită un câine matur are albastru de oțel întunecat din partea din spate a gâtului la baza coada. Bronzul pe câine este unul întunecat. Tanurile de păr sunt cele mai întunecate la rădăcinile lor și devin progresiv mai ușor la sfaturi.

Puppies Yorkie se naște negru sau negru închis. Ei încep să-și obțină haina lor matură la aproximativ șase luni. La maturitate completă, ar trebui să aibă stratul obișnuit colorat. Nu sunt permise culori intercalate pe un Yorkie matur. De obicei, cu un an sau două, haina a atins culoarea sa matură. Coaca de catelus face o selecție a unui catelus un pic de necunoscut pentru cei care speră să arate un câine. Din fericire, Yorkies rareori au de colorat sau modele neobișnuite. Cei care nu sunt crescuți.

Extreme de reproducere Yorkie

Oamenii se încântă de câinii mici -cu atât mai mică cu atât mai bine. Ideea unui câine atât de mic încât se poate potrivi într-un buzunar se întoarce la vârsta victoriană. Standardul de rasă stabilește o greutate maximă de șapte kilograme, dar este tăcută la minimum. Implicația din standard este mai mică este mai bună. În 2010, un terrier Yorkshire numit Lucy a fost inclus în Cartea Guinness of World Records ca cel mai mic câine de lucru. Lucy, la vârsta de 3 ani, a cântărit doar două și jumătate de kilograme și a fost de șase centimetri lungime. Lucy se potrivește cu descrierea unui a miniatura sau ceașcă de yorkie.

Miniatura și ceașcă Yorkies

Cu toate acestea, utilizarea etichetelor care sunt supuse și miniatura Termeni de marketing și nu sunt recunoscute de clubul părinte al rasei în u.S, AKC și KC. America Yorkshire Terrier Club consideră că utilizarea unor astfel de termeni ca și # 8220; Ceamp & # 8221; În publicitatea unei încălcări etice pentru membrii săi.

Clubul Kennel a luat o poziție foarte clară cu privire la faptul că nu numai riscurile pentru sănătate pentru câini crescuți atât de mici, dar și fără scrupule și # 8221; natura publicității pentru ei. Câinii extrem de mici au oase mai fragile și au mai multe probleme respiratorii. Clubul Kennel nu stabilește o limită a ceea ce este prea mic, dar subliniază acest lucru crescătorii ar trebui să se abțină de la exagerarea oricărei caracteristici ale standardului de rasă, inclusiv dimensiunea Yorkshire Terrier. Mai mici este mai bine atâta timp cât sănătatea nu este sacrificată pentru ea. Niciuna dintre registre nu acceptă Ceampul Yorkie sau Miniatura Yorkie ca rasă proprie. Acești câini mici, totuși, au fost în jur de mult timp. Multe dintre primele emisiuni de conformație ale rasei din 1878 au inclus clase de terrieri din Yorkshire sub cinci kilograme. O greutate de trei până la șaptență, în cele din urmă, a devenit normă.

Akc a fost mai puțin clară pe subiectul reproducerii extrem de mici. AKC a declarat că nu are capăt și # 8221; Ceampul de rasă, dar nu emite o declarație puternică ca clubul de kennel. AKC, în general, a fost mai puțin receptiv la restricții asupra crescătorilor etici. Un terrier mai mic, dar sănătos Yorkshire pare a fi o posibilitate pentru AKC.

Majoritatea comentatorilor recomandă a Greutatea minimă de patru kilograme Pentru un adult sănătos Yorkshire Terrier. Un câine din această greutate poate avea oase puternice, rasă și whelp ca oricare dintre verișorii săi mai mari. Câinii mici au oase fragile, displazie de șold și alte boli structurale și sunt mai expuse riscului pentru secțiunile cezariane și moartea din anestezie. Dimensiuni ale câinilor sub patru kilograme medie de două pui. Aceste pui mici au un risc ridicat de a nu supraviețuiască să ajungă la etapa de înțărcare. Puii mici Yorkie sunt la un risc extrem de ridicat de deces din hipoglicemie.

Yorkshire Terrier Mixed Rames
În ciuda unei popularități scăzute încet, Yorkshire Terrier este un favorit pentru crescători care doresc să creeze noi rase de câine hibrid.

Yorkie hibrizi și crossbreds

Terrierul Yorkshire a fost baza altor tipuri de câini care au devenit rase în propriul lor drept. De exemplu, la începutul secolului al XX-lea, Terrierul Yorkshire a fost îngroșat și a crescut cu Australian Silky Terrier. Crediții australieni au atins o nouă rasă de câine, dar a durat cinci decenii înainte ca terrierul de mătase australian să fie recunoscut în cele din urmă de AKC ca rasă proprie în 1959.

Un alt exemplu este Terrierul Biewer care a fost recunoscută doar ca o rasă proprie din 2014. Cu treizeci de ani înainte, Berier Terrier a început ca un terrier Yorkshire cu culori de acoperire albastru, alb și aur. Acest nonconforming Yorkshire Terrier a avut o privire atât de mare proprietarului său (doamna. Bieter) că și-a petrecut reproducerea pe viață pe acești câini. Alți oameni au iubit aspectul și - se întâmplă în lumea de reproducere a câinilor - a fost creată o nouă rasă.

Paisprezece cruci din Terrierul Yorkshire au fost crescute dintr-un motiv sau altul. Uneori, un ameliorator va răspunde la o cerere publică ca și cum ai face un câine minunat să flopeze urechile mai degrabă decât cele verticale, sau pentru un strat pentru a deveni mai puțin o problemă de alergie. De exemplu, o cruce de Terrier Yorkshire cu un chihuahua face a Chorkie. Îmbunătățirile făcute de fiecare rasă pot fi într-o dimensiune mică, dar cu un strat extrem de moale și matasos.

Alte cruci comune includ Morkie (Cruce malteză) și Yorkipoo (Poodle Cruce). Niciuna dintre aceste cruci nu este recunoscută de niciunul dintre cluburile de rasă. Aceste cruci sunt frecvent anunțate și vândute online. Multe dintre aceste cruci mici care sunt vândut en masse Online originea în Mills Puppy. Majoritatea câinilor de designer nu au o creștere atentă care o va transforma într-o rasă recunoscută. Puppy Mills Rar, dacă vreodată, face ca stocul de reproducere să fie supus controalelor de sănătate, astfel încât cumpărătorii să se pună într-o situație delicată de a fi nevoie de mii de dolari în câțiva ani.

Viitorul de reproducere Yorkie

Creșterea câinilor Terrier Yorkshire este divizivă. În principal, deoarece crescătorii originali ai rasei sunt apărarea aspectului original al rasei, în timp ce proprietarii și crescătorii mai noi sunt mai îngrijiți pe un tip mai mic și mai modern de terrieri Yorkshire. Viitorul reproducerii Yorkie ar trebui să meargă în mod normal în două direcții diferite în următorii ani.

Rasa va rămâne așa cum este astăzi cu dimensiunea sa normală sănătoasă. Terrierii Yorkshire au fost întotdeauna iubiți și vor fi întotdeauna iubiți pentru haina lor specială și. Lent scăderea popularității poate stimula ceilalți crescători, preferând o dimensiune mai mică și un aspect mai viral chiar dacă acest lucru înseamnă renunțarea la înregistrarea oficială ca pură Yorkshire.

O mulțime de rase hibride se întâmplă și terrierii Yorkshire sunt, de asemenea, parte din aceste cruci; Ne putem aștepta la mai multe dintre ele în următorii ani. Publicul larg este acum mai puțin fermorat cu câini de rasă pură. Hibrid și Câini de designer sunt adesea preferați față de câinii de rasă de rasă, permițând crescătorilor să încerce noi cruci ori de câte ori cred că sunt necesare.

Redirecționarea teritorilor Yorkshire
Ghidul nostru gratuit pentru reproducerea Yorkshire Terriers - Împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa yorkshire terrier - împerecherea, sarcina și reproducerea yorkies