Păstrarea animalelor de companie în condiții de siguranță în condiții de sănătate: asigurați-vă că includeți animalele dvs. De companie în pregătirile dvs. Pentru vreme rea

Păstrarea animalelor de companie în condiții de siguranță în condiții de sănătate: Asigurați-vă că includeți animalele dvs. de companie în pregătirile dvs. pentru vreme rea

După cum rapoartele de știri evidențiază prognoza pentru o vrajă de vreme rea în Denver, zona Colorado, organizațiile de protecție a animalelor îndeamnă proprietarii de animale de companie să facă planuri de a-și proteja animalele de companie. Nu este neobișnuit ca zăpada și gheața să lovească zona în lunile de iarnă. Vremea săracă prezintă un pericol pentru oameni și animale de companie și are sens să fii bine pregătit.

Mașina SUV îngropată în zăpadă în timpul iernii de zăpadă pe fundal de schi

Pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să pregătească, Departamentul de Protecție a Animalului Denver a oferit știri KDVR cu unele sugestii și sfaturi despre modul în care își pot păstra animalele de mâncare, deoarece vremea se deteriorează vremea. Aceasta nu este doar o responsabilitate morală. Articolul de știri clarifică faptul că aveți o datorie legală de a lua măsuri pentru a vă menține animalele de companie în siguranță. Dacă nu, vă puteți confrunta cu o amendă de 999 dolari și / sau un an în închisoare sub cruzimea animalelor sau legile privind neglijarea animalelor.

Mesajul cel mai de bază este că animalele nu ar trebui lăsate în afara. Dacă trebuie să fie afară pentru o perioadă lungă de timp, trebuie să oferiți un adăpost adecvat pentru ei. Acest lucru ar putea fi un outhouse (cum ar fi un pridvor) sau un adăpost special conceput de animale, cum ar fi o casă de câini sau o canisa. Acest lucru ar trebui să fie cât mai izolat posibil. Cu toate acestea, sfatul societății umane din Statele Unite este clar că cel mai bun loc pentru câinele dvs. este în interiorul casei cu dvs!

În cazul puțin probabil că acest lucru nu este posibil, ei recomandă ca un adăpost exterior să fie liber de schițe - este posibil să trebuiască să protejați ușa cu burlap sau o foaie de plastic greu pentru a ține zăpada, ploaia și vântul. Trebuie să fie suficient de mare pentru ca câinele dvs. să se miște confortabil în timp ce este suficient de confortabil pentru a vă ajuta să-și păstreze căldura corporală. Încercați să ridicați podeaua la câțiva centimetri pentru ao menține caldă și uscată și acoperiți solul cu rasuri de cedru sau paie.

Cel mai bun sfat referitor la protecția animalelor de companie în vremea slabă

Societatea umană a Statelor Unite continuă să ofere o mulțime de sfaturi utile proprietarilor de animale de companie.

  • Alimente și apă: Animalele de companie au nevoie de mai multă mâncare în timpul iernii, deoarece folosesc o mulțime de energie, menținându-și temperatura corpului, mai ales dacă trăiesc în aer liber. Dați-le câteva porțiuni suplimentare. Continuați să verificați că castronul lor de apă nu a înghețat și folosește boluri de plastic deoarece limba unui câine poate fi înghețată la metal când temperaturile sunt foarte scăzute.
  • Protecția împotriva exercițiilor: Câinii se vor bucura încă de exercițiu în zăpadă, dar câinii cu părul scurt vor avea nevoie de o protecție suplimentară. Un strat de câine sau pulover este o idee grozavă - ai grijă de deteriorarea înghețului la nasul lor, urechile și tampoanele de labe.
  • Ștergerea după ce a fost afară: Când pisicile sau câinii vin de la a fi afară, pot avea substanțe potențial periculoase, cum ar fi rememorarea zăpezii și anti-înghețarea pe straturile și labele lor. Ștergeți-l rapid cu un prosop umed înainte de a irita pielea sau animalul dvs. de companie îl linge și îl ingeră. Câinii pot obține otrăvire prin sare prin lingerea de sare de rock din labele lor.
  • Pericole chimice: Pot exista bazine de substanțe chimice periculoase, astfel încât să fie conștienți de acest lucru și să le ștergeți cu promptitudine. Nu lăsați animalul de companie anti-îngheț - poate avea un gust dulce care atrage animale, dar este foarte periculos pentru ei. Dacă este posibil, utilizați antigel care este făcut cu propilenglicol, deoarece acest lucru este mai puțin toxic.
  • Confuzia de zăpadă: Nu lăsați animalele să se rătăcească în zăpadă. Ele pot deveni foarte copleșite și confuze de schimbarea mediului. Acest lucru îi poate împiedica să-și găsească drumul spre casă, așa cum ar face de obicei.
  • Pisici și mașini: Pisicile au obiceiul de a căuta un loc cald pentru a dormi. Problema este că acest lucru poate fi în apropierea motorului unei mașini. Înainte de a porni într-o călătorie, verificați sub capota dvs. doar în cazul în care o pisică sa strecurat pentru adăpost!

Cainii de sanie arctica in timpul iernii, furtuna de zăpadă

Dacă aveți vreo preocupare cu privire la sănătatea animalului dvs. de companie în timpul vremii nefavorabile, apelați imediat medicul veterinar. Asigurați-vă că ați stocat alimente și medicamente (dacă este necesar) pentru animalul dvs. de companie în cazul în care vă aflați în zăpadă!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Păstrarea animalelor de companie în condiții de siguranță în condiții de sănătate: asigurați-vă că includeți animalele dvs. De companie în pregătirile dvs. Pentru vreme rea