14 Sfaturi de îngrijire de iarnă pentru cai și ponei

Proiectați cai în curte de hambar în zăpadă în Vermont

Iarna poate fi greu cai și proprietarii de cai. Hrănirea poate fi o provocare, iar zăpada și frigul pot face ca niște cai să piardă condiția. Îngrijirea stabilă poate deveni mai dificilă și mai dificilă, în funcție de adâncimea și temperatura zăpezii. Iată sfaturi pentru a face viața mai ușoară pentru tine și calul tău în timpul lunilor de iarnă frigide.

Ajustați programele de alimentare

Chiar și în zonele care nu sunt afectate de acoperirea zăpezii, iarbă adesea oprește creșterea și calitatea nutrițională poate scădea. Deoarece calitatea pășunilor sau scăderea accesibilității ia în considerare creșterea fânului și Concentrează-te. În felul acesta, dvs cal nu va pierde greutatea în timpul iernii sau nu va lipsi o nutriție importantă.

Alimentarea apei

Nu veți dori să vă dați apa caldă caldă, dar studiile au arătat că caii au oferit apă care nu este Frigid îi va încuraja să bea. Culicul de impact crește în timpul iernii, deoarece caii nu beau suficient și există puțină umiditate în fân în comparație cu iarba. De asemenea, ei nu vor putea să digeră fânul și să profite la maximum de nutriția sa dacă nu sunt hidratate bine, chiar și în frig.

Ajutați caii să se încălzească

Caii ținute în afara trebuie să mănânce mai mult furaje. Caii produc o mulțime de căldură în timpul digestiei. A Furnizarea generoasă de fân ajută la păstrarea cuptorului intern al calului, ajutându-i să le păstreze cald în vreme rece.

Adăugați minerale

Dacă programul dvs. de alimentare nu include un supliment mineral, luați în considerare adăugarea unuia. Testați-vă fân Deci știți exact ce minerale și concentrate trebuie să adăugați la dieta calului tău.

Au verificat dinții

Asigurați-vă că dinții că calul dvs. sau ponei sunt îngrijiți de un dentist ecvine. Incapacitatea de a distruge alimentele va împiedica un cal să obțină toate substanțele nutritive și energia pe care o are - mai ales dacă creșterea energiei în timpul meteo mai rece.

Împiedica bulgări de zăpadă

În cazul în care pachetele de zăpadă în copitele calului tău încearcă să strige fundul cu jeleu de petrol. Discutați cu dispozitivul dvs. de îngrijire pentru a discuta despre adăugarea cablurilor de gheață și a plăcuțelor de zăpadă la pantofii calului și nu treceți de vizitele lui Farrier doar pentru că este iarnă și nu călătoresc la fel de mult.

Dacă vă plimbați frecvent

Uscarea unui cal după un antrenament este dificil. Luați în considerare tăierea unui strat de păr greu. Un cal tăiat, fără izolație naturală, va necesita înjunghiere și să se hrănească pentru a se încălzi. Nu puneți un cal în frigul rece cu sudoare. Permiteți timp suplimentar pentru ca un cal să se usuce înainte de ao întoarce după o plimbare.

Adăugați izolație

Luați în considerare spânzurarea în timpul perioadei umede, foarte vântoase sau frigidete. Un strat umed își pierde mansardă ca o jachetă umedă, și nu va ține căldură corporală. Vremea vântoasă trage căldura. Unii cai sunt confortabili în timpul foarte rece, unii vor fi mai confortabili într-o pătură caldă de iarnă.

Furnizați adăpost

Chiar dacă sunt caii tăi Stabled peste noapte, le oferă un windbreak sau a adăpost de alergare, mai ales dacă sunteți departe de cea mai mare parte a zilei.

Bots banish

Planificați să se deaseze după primul îngheț greu. Botflies Attack la sfârșitul verii, astfel încât în ​​toamna târzie sau iarna devreme, utilizați un viermen care include medicamente pentru a ucide Bot larve.

Continuați Deworming

Continuați un regulat Programul de degradare Pe parcursul lunilor de iarnă.

Nu lăsați hovele să se încarce

Păstrați copitele calului tăiat. Coborâșurile tăiate corespunzător vor cipa mai puțin, să țină mai puțin zăpadă și vor oferi un pic mai multă aderență pe terenul alunecos. Hard terenul și gheața pot provoca crăpături grave să depășească hoves iar prinderea calului pe suprafețe alunecoase nu va fi bună dacă copitele sunt prea lungi.

Verificați sub pături

Dacă calul sau ponei poartă o pătură de iarnă (sau covor) în timpul iernii, scoateți-l zilnic și verificați pentru șlefuire și iritare. Groomingul zilnic păstrează straturile de curățare și calul dvs. mai confortabil dacă poartă o pătură. Dacă este frecarea sau strigătul, încercați o pătură diferită sau o pătură modificată. Un bib făcut pentru a merge sub pătură poate ajuta la oprirea frecării.

Face mai ușor curățarea găleților de apă înghețată

Găleți de cauciuc sunt mai ușor să bată gheața din dacă acestea devin înghețate decât cele plastice. Găleți de plastic folosite pentru apă se poate zdrobi când îngheț.Acest lucru poate crea un pericol și deșeuri la înlocuirea acestora. Găleți de cauciuc pot costa mai inițial, dar durează mai mult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Sfaturi de îngrijire de iarnă pentru cai și ponei