Revizuire: cizme de cauciuc de cauciuc pawz

Dacă credeți că cizmele de câine sunt doar o tendință de modă, sunteți complet greșit. În timp ce ei pot arăta dapper, cizmele de câine sunt de fapt un accesoriu de canin foarte necesar. Ei pot proteja labele delicate ale câinelui din gheață, zăpadă, teren accidentat și substanțe chimice periculoase. Cizme de cauciuc de cauciuc sunt un produs unic de unică folosință care va proteja labele lui Fido fără a vă rupe bugetul.

Zăpada, a gheaței și a temperaturilor de îngheț prezintă un pericol real pentru picioarele câinelui tău. Mulți proprietari de animale de companie nu-și dau seama că cele mai multe săruri și substanțe chimice comerciale sunt și mai periculoase pentru animalele de companie decât vremea de iarnă. Din păcate, aceste produse pot chiar să-ți otrăvească câinele dacă își linge labele după plecarea afară.

Cele mai multe trotuare și căi de acces vor fi acoperite cu agenți anti-gheață în timpul iernii. Acestea pot provoca erupții cutanate și infecții pe labe și ar putea Leech într-un sistem de câine în timp, ducând la otrăviri toxice.

Lunile de iarnă nu sunt singurele momente în care cizmele de câine vor veni la îndemână. Boots vă poate proteja puii de la arderea asfaltului fierbinte în timpul verii și păstrați labele curate pe zilele de primăvară noroioase.

În opinia mea, cizmele sunt trebuie să aibă accesoriu canin. Din păcate, m-am străduit să găsesc cizme care se potrivesc corect și să rămân pe picioarele câinilor mei în timp ce se află în afară. N-am văzut niciodată un produs ca și cizmele de cauciuc de cauciuc Pawz, așa că am decis să le încerc și să văd dacă merită hype.

Pawz cauciuc de cizme de cauciuc

Cizme de cauciuc de cauciucAcestea nu sunt cizme tradiționale de câine. Ele sunt concepute pentru a fi purtate de câteva ori și apoi aruncate. Ele sunt fabricate din cauciuc natural, 100% biodegradabil. Unul dintre lucrurile mele preferate despre aceste cizme este că ele sunt complet impermeabile, nu doar rezistente la apă.

Se simt ca un balon gros. Așa cum veți vedea în revizuirea mea video, sunt foarte ușor de pus și decolați. Doar întindeți deschiderea, glisați-le peste laba și ajustați. Cauciucul se strânge în jurul piciorului câinelui pentru a împiedica căderea boot-ului.

Am încercat atât de multe diferite Tipuri de cizme de câine, și toți pretind că stau pe. De obicei lucrează bine pentru plimbări zilnice. Cu toate acestea, după cum puteți vedea în videoclipul meu, câinii mei sunt foarte activi. Îi place să fugă, să se joace și să se lupte unul cu celălalt când sunt afară.

Cizmele de cauciuc de cauciuc de cauciuc rămân întotdeauna. Câinii mei le-au purtat de zeci de ori și nu au căzut niciodată! De asemenea, puteți vedea că câinii mei sunt complet confortabil purtați cizmele și nu au probleme de tracțiune pe zăpadă și gheață.

Fiecare pachet al acestor cizme de cauciuc de cauciuc vine cu 12 cizme individuale (sau 3 seturi complete). Ei se țin destul de bine pe zăpadă și pe gheață, și chiar pe pietriș și pe trotuar. Singura dată când câinii mei mi-au rupt de fapt cizmele era când mergeam pe teren stâncos / dur.

Aceste cizme de câine sunt disponibile în 7 dimensiuni de la mic până la extra-mare. Ele se pot potrivi unui câine cu labe de măsurare 1 și # 8243;. Sunt, de asemenea, disponibile în 7 culori, negru și camo.

În timp ce vor dura mai multe uzuri, aceste cizme nu vor dura atâta timp cât poza tradițională sau cizme de cauciuc de cauciuc. Ele sunt concepute pentru a fi disponibile.

Puteți achiziționa cizme de câine de cauciuc Pawz pe Amazon pentru $ 14- $ 19, în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. De-a lungul timpului vor fi cu siguranță mai scumpe decât o pereche de cizme tradiționale de câine, dar pentru mine, confortul și potrivirea remarcabilă face să merite cheltuielile suplimentare.

Citiți următorul: 19 sfaturi de sănătate pentru colectarea cizmelor de câine, haine și alte câini în această iarnă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: cizme de cauciuc de cauciuc pawz