Accident vascular cerebral la câini (+ deshidratare și # 038; vară heatwave)

Accident vascular cerebral la câini (+ deshidratare și # 038; vară Heatwave)

Ceea ce poate face căldura pentru câinele dvs. și ce să faci dacă suspectezi căldura în câinele tău? Ce să faci și ce să nu faci într-o zi fierbinte cu câinele tău? Ce câini sunt cei mai susceptibili să fie loviți de căldură?

Având un strat de blană sau păr lung este mare în timpul iernii. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de vară, chiar și a vărsat o grămadă de subsol de pesky nu se răcește destul de mult ca și cum ar trebui. Protejarea câinelui în căldură mare a vara ar trebui să fie o prioritate.

Iată cinci modalități de a face acest lucru și nu uitați să utilizați un ventilator de câini Între timp, și Câine de protecție solară Dacă soarele arde.

Oh și & # 8230; Avem mai multe infografii de mai jos și au toate informațiile pe care doriți să le obțineți, într-un mod vizual!

Destulă apă

Primul mod de a vă proteja câinele în timpul căldurii intense de vară este de a oferi o mulțime de apă proaspătă. Câinii au nevoie de multă apă, pentru a începe, dar în lunile de vară, ar trebui să fie în mintea ta să verifice în mod consecvent castronul de apă. Dacă intenționezi să ai câinele în afară, ar trebui să-l ții ochii pe el sau pe ea în orice moment. De asemenea, asigurați-vă că există un castron de apă disponibil în exterior pentru cainele dvs. să se rehidreze. Căldura de căldură se poate aprinde fără o notificare a unui moment, astfel încât este important să aveți, de asemenea, o nouă sursă de apă ușor.

Câinii beau apă curentă mult mai ușoară decât în ​​comparație cu apa încă în picioare. Verificați absolutul cele mai bune fântâni de apă de câine astăzi pe piață!

Limitați activitățile în aer liber

Majoritatea proprietarilor optează să nu folosească tampoane de potty pentru câinele lor care este de înțeles. Prin urmare, trebuie să le lăsați afară să-și facă afacerea. Cu toate acestea, în timpul căldurii ridicate, ar trebui să vă limitați activitățile în aer liber. Câinii nu înțeleg că pot obține accident vascular cerebral sau sunt în pericol atunci când este incredibil de fierbinte. Care o face ca munca ta să limiteze cantitatea de exerciții în aer liber pe care le primesc atunci când este fierbinte.

Permițând câinelui dvs. să rămână în afara unei zile fierbinți, va crește șansele de pericole legate de căldură. Furnizați câinele dvs. cu un timp amplu pentru a-și face afacerea și o cantitate limitată de exerciții fizice. După aceea, acestea ar trebui să fie aduse înăuntru să se răcească înainte de a se întoarce la în aer liber.

Merge la înotări

Avem o listă mare de Piscinele uimitoare de câine revizuite aici!

O altă modalitate de a vă proteja câinele în căldură este de a permite să se răcească în același mod în care doriți; cu o înot în piscină. Dacă dețineți o piscină, acest lucru poate fi cel mai bun moment pentru a lăsa câinele să meargă înot. Luând o baie nu este doar o modalitate excelentă pentru ca câinele dvs. să se răcească, dar ei vor primi și exercițiul în care altfel ar trebui să fie limitat în aer liber.

Dacă nu dețineți o piscină, puteți achiziționa o piscină ieftină Kiddie și puteți folosi furtunul pentru al umple. Setați câinele dvs. în piscina Kiddie și urmăriți fericirea. Dacă, desigur, câinele tău este îngrozit de apă. Dacă ați fi mai degrabă să nu treceți prin hassle de umplere și să curățați o piscină de copil puteți folosi întotdeauna sprinklerul ca mijloc de a vă răci câinele. Aceasta este o altă modalitate excelentă pentru ca câinele dvs. să se răcească în timp ce obțineți exerciții fizice. O mulțime de câini au tendințe pentru a urmări sprinklerul sau pentru a încerca să-l prăbușească în fluxurile de apă.

Rece tratamente

O altă modalitate excelentă de a vă proteja câinele în căldură este să o oferiți cu tratamente reci. Puteți verifica întotdeauna magazinul local de câine pentru un câine înghețat de cumpărare sau vă puteți face propriul dvs.

Popsiculele de unt de arahide sunt destul de lovit între câini. Folosind ingrediente simple, cum ar fi unt de arahide nesealate, nesănătoase, banane și apă, puteți biciui un lot de aceste tratamente destul de repede. Afișați amestecul în congelator și vă aveți un tratament delicios care vă va ajuta și câinele să se răcească.

Cunosc semnele unui accident vascular cerebral termic

În cele din urmă, un alt mod de a vă proteja câinele în căldură este de a Faceți cunoștință cu privire la semnele unui accident vascular cerebral termic. Căpitanul se ridică și mai mult de un risc pentru câinii care sunt foarte bătrâni, foarte tineri, supraponderali, nu au exercitat perioade prelungite sau au boli de inimă. Chiar și anumite rase de câini pot fi mai susceptibile la curse de căldură. Câini scurți, cum ar fi pugs, Shih Tzus, și boxerii au o respirație mai greu de timp, punându-le la un risc mai mare de căldură.

Unele dintre principalele semne ale unui accident vascular cerebral sunt gâfâie grele, ochi glazurați, bătăi de inimă rapide, dificultăți de respirație, sete excesivă, letargie, febră, amețeli, lipsa de coordonare, salivarea profundă, vărsături, convulsii, sau inconştienţă.

Dacă observați câinele dvs. care prezintă oricare dintre aceste simptome, trebuie să le mutați imediat într-o zonă umbrită și să le răciți cu pachetele de gheață, Haine de răcire, sau prosoape reci. Permiteți-i să bea niște cuburi de apă sau de gheață. Apoi aduceți-le imediat la medicul veterinar.

Infographice despre căldura de căldură și căldură de vară pentru câini

Mult, dacă nu tot, din întrebările dvs., va fi răspunsă într-un mod ludic și educativ, cu aceste infografii cu privire la ochi, care sunt totul oferind îngrijirea relevantă câinilor tăi în timpul verii, și în general zile foarte calde.

Fără a fi datorată, să aruncăm o privire la lista noastră curată de Cele mai bune infografii absolute despre câini și căldură excesivă.

Vara pentru câini - Fapte rapide!

Acesta este un început simplu și rapid pentru voi toți. Ne reamintește că loviturile de căldură ucid repede, indiferent dacă vă lăsați câinele în mașină cu fereastra deschisă.

Fapte de vară pentru câini!
prin intermediul petplan

Risc de accident vascular cerebral la câini

Această infografică sapa mai profundă și diferențiază nivelurile temperaturii corpului câinelui. De la normal, la epuizarea căldurii, la accidentul de căldură uneori letal. Oferă cele mai frecvente semne de a fi în căutarea, inclusiv gâfâind greu, drooling și o limbă roșie strălucitoare.

Câinii care sunt cei mai expuși riscului sunt câinii scurți, tineri și acoperiți cu mult. Blactul culorii crește, de asemenea, retenția de căldură în interiorul corpului.

Clasa câinelui =
prin intermediul petplan

Mai mulți câini mor în fiecare an în mașini fierbinți și # 8230;

Răspândiți cuvântul despre pericolele de plecare a câinilor în mașini fierbinți prin împărtășirea și vizarea acestei pagini.

Deoarece câinii nu transpiră, singura modalitate prin care își pot regla temperatura corpului este prin gâfâind că aerul rece curge și le revigorează. Ce se întâmplă atunci când un câine este lăsat singur într-o mașină, câinii vor inspira aerul fierbinte și temperatura corpului va rămâne ridicată și va deveni rapid mai mare.

Fiecare secunda conteaza! Dacă vedeți un câine lăsat într-o mașină fierbinte, notificați un angajat al magazinului pentru ca proprietarul să numească sau să vorbească imediat cu agenția dvs. locală de aplicare a legii sau de controlul animalelor.

Mașinile fierbinți sunt morți pentru câini în timpul verii
prin intermediul petplan

Hidratarea și deshidratarea la câini

Petsafe este cunoscută pentru fabricarea și vânzarea e-gulere de caine Dar aici ne dau câteva informații valoroase despre Nevoile de hidratare pentru câini, mai ales în zilele fierbinți și avertismentele care apar înainte de deshidratarea severă lovește câinele.

Asigurați-vă că știți și Amintiți-vă de simptomele în orice moment, Mai ales dacă sunteți trailing, drumeții, ciclism, alergând sau pur și simplu exerciții cu câinele dvs.

Deshidratarea la câini și nevoile de apă
prin intermediul Petsafe

Cum să ai grijă de câini în vreme caldă

Poate Cele mai complete infografice despre câini în vreme caldă. A fost proiectat de Marea Universitate Murdoch și răspunde la o mulțime de întrebări.

  • Ce trebuie să faceți dacă suspectați o mașină de căldură
  • Ce simptome de a căuta
  • Ce să faci într-o zi fierbinte cu câinele tău
  • Ce NU să faci într-o zi fierbinte cu animalul tău de companie
  • Ceea ce poate face căldura pentru câini
  • Temperatura medie a corpului câinilor

Aceasta este o bucată super bucată de conținut on-line pe care toată lumea ar trebui să o tipărească și să aducă veterinar astfel încât să poată aprinde asta pe perete!

Animale de companie și câini în timpul verii
prin intermediul Murdoch.edu.au

6 sfaturi pentru câini în timpul verii

Iată câteva sfaturi pentru a vă menține animalul protejat în timpul căldurii de vară și lăsați câinele să fie un pooch fericit sănătos! Sunt cu siguranță de acord cu sfatul de splash & # 8230; Propria coloană de graniță iubește acest lucru și o face ori de câte ori pune apa!

Păstrați animalele de companie în siguranță în vremea caldă
prin intermediul La-spca.Org
> ">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Accident vascular cerebral la câini (+ deshidratare și # 038; vară heatwave)