Comunitatea pet are nevoie de mai multe organizații ca aceasta

Comunitatea PET are nevoie de mai multe organizații ca aceasta

Când vă gândiți la organizațiile de caritate pentru animale de companie, ajutând animalele în nevoie, probabil că imaginați o moară de catelus cu un cântec trist Sarah Mclachlan care se joacă în fundal. Ați încetat vreodată să vă gândiți la toate animalele de companie care au case iubitoare, dar proprietarii lor nu își pot permite să le hrănească? Nu te simți rău. Majoritatea oamenilor nu. Desigur, există animale care se află în situații mai grave, dar animalele bine iubite se foame în fiecare zi în țările din întreaga lume.

Theresa O`Connor, un rezident al lui Denver, Colorado, a supraviețuit unei copii de abuz. Ea nu era singura din familia ei care a suferit abuz fizic - animalele ei erau bătuți prea. Acum, ca adult, ea își împărtășește casa cu trei câini care sunt iubiți necondiționat. Din păcate, în 2001, soțul lui O`Connor a devenit cu handicap și trebuia să înceteze să lucreze pentru a avea grijă de el. Întrucât banii au devenit strânși, familia nu mai putea permite hrană pentru câini.

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Comunitatea PET are nevoie de mai multe organizații ca aceasta

Deoarece nu puteți cumpăra livrări de animale de companie cu ștampile alimentare, O`Connor și-a folosit asistența de stat pentru a achiziționa alimente umane pentru cei trei copii iubiți de câini, Bella Amor și Jazzi. Ea a folosit mâncarea pentru a-și hrăni animalele de companie și a mers pe sine însuși. Asta a fost până când a venit peste Colorado Pet Hantry, o organizație care oferă alimente familiilor care au nevoie de asistență pentru îngrijirea animalelor lor până când se pot întoarce pe picioarele lor.

Scopul organizației non-profit este de a păstra animalele de companie cu familiile lor și din adăposturi. Ei partenează cu băncile alimentare umane pentru a distribui alimente pisică și câine la familiile locale fără adăpost și cu venituri mici, care au nevoie de ajutor pentru hrănirea animalelor de companie. Anul trecut, organizația a distribuit mai mult de 30.000 de kilograme de alimente la mai mult de 1.500 de familii. Ei au ajutat la alimentarea cu 3,296 de animale de companie.

Cantry Pet Colorado a fost înființată în 2013 cu bani de semințe de la Pawsco; Un alt nonprofit bazat pe Colorado care vizează să ajute animalele. Eileen Lambert, Fondator al cământei Colorado Pet, spune că organizația este o muncă de dragoste. Hrana pentru animale de companie distribuită de afacere este un bun și mâncare de pisică; Pur și simplu nu este eliberat.

Magazinele de animale de companie donează alimente în apropierea datei sale de expirare (dar nu a expirat), a rupt pungi kibble care nu mai pot fi vândute și produse din branduri că nu vor mai fi stocate. De asemenea, producătorii de alimente pentru animale de companie Donații mari când fac o schimbare de ambalaje și doresc să scape de alimente care au fost deja sigilate în ambalajul vechi. În această vară, o donație în valoare de 130.000 de dolari a fost donată de produsele de companie Redbarn Pet, pur și simplu pentru că își schimbăm logo-ul.

Lambert spune:

"Este o mulțime de muncă, dar este o mulțime de lucruri foarte bune ... oferim doar acest mâncare un loc pentru a merge. Întotdeauna spun: "Ai nevoie de mâncare, avem mâncare" - este la fel de simplu ca asta."

Lucrarea acestui lucru PET FOOG CHANTRUY păstrează animalele de adăpost și, mai important, la domiciliu cu familiile care le iubesc. Nu numai că acest lucru salvează viața nenumăratelor animale, salvează, de asemenea, mii de dolari care ar fi cheltuite de adăposturi care ar trebui să se hrănească și să aibă grijă de animalele de companie predate.

LEGATE DE: 10 tipuri de consumabile de câini pentru a cumpăra în vrac

Comunitatea PET are nevoie de mai multe organizații ca aceasta

Programul nu este destinat persoanelor care doresc să adopte un animal de companie, dar nu își pot permite unul. Se face pentru a ajuta familiile care se află într-un gem temporar - ca și cum cineva își pierde slujba sau familia se desfășoară în facturi medicale neașteptate. Cantry Pet Colorado descurajează dependența de program, permițând doar clienților să viziteze o dată la două luni și nu vor Furnizați alimente Pentru animalele de companie dobândite după ce cineva devine un client. Dacă nu puteți hrăni un animal de companie, cu siguranță nu ar trebui să mai primim.

Pentru unii proprietari de animale de companie, animalele lor de companie sunt singura familie pe care o au. Mulți părinți câini și pisici sunt mai aproape de animalele lor decât de orice altă ființă umană. Pentru mulți dintre noi, întorcându-ne animalele de companie într-un adăpost, indiferent cât de rău este situația noastră, nu este o opțiune. Eu pot înțelege complet O`Connor și orice alt părinte de companie care își va hrăni animalele de companie înainte de a se hrăni. Colorarea Pet Colorado este o organizație uimitoare care nu numai că ajută la păstrarea animalelor de companie sigură și sănătoasă; ei ajută să păstreze familii împreună.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Comunitatea pet are nevoie de mai multe organizații ca aceasta