6 Rase de câini

Cele mai frumoase rase de câine

Câinii sunt animale inteligente naturale. Ei pot efectua trucuri pe care le învățăm. Unii se pot afla chiar să se alăture anumitor spectacole de talente cu proprietarii lor respectivi. Din păcate, ca toate speciile, unii câini sunt în mod natural înzestrați cu inteligența care le face foarte ușor de antrenat. Canina de formare, Din păcate, a devenit un baston de măsurare pe care membrii familiei canine pot fi etichetate fie ca fiind inteligente, fie prost. Din păcate, "Dumb" este un cuvânt dur. Preferim mai degraba sa chemam ca acesti caini sa fie oarecum mai provocatoare de a se antrena decat altele. Și, în cazul în care vă întrebați dacă câinele dvs. se întâmplă să aparțină acestei clasificări, vă încurajăm să citiți lista celor 6 rase de câini.

Lista noastră a celor 6 rase mai puțin inteligente și mai puțin inteligente

După cum am spus deja, nu vrem să folosim cuvântul "prost" pentru că credem că fiecare câine este pe deplin capabil să fie instruit. Cu toate acestea, recunoaștem, de asemenea, că unii câini pot lua o perioadă considerabil mai lungă de timp și un efort mult mai mare de a le instrui în comparație cu alte rase. Ca și copiii umani care pot avea dificultăți de învățare, nu le numim "prost". Ne uităm doar la ele ca fiind mai provocatoare de a preda. În mod asemănător, credem asta câini câini nu ar trebui să fie sunat ca atare, cum ar fi să fie deosebit de degradare. În schimb, am dori să le numim ca niște pooches provocatoare la tren.

Înțelegeți că definiția noastră a unui câine mai puțin inteligent sau mai puțin inteligent este foarte subiectiv. Pur și simplu reflectă opiniile noastre foarte părtinitoare despre comportamentul lor, indiferent dacă vedem că constituie orice formă de inteligență deloc. Ca atare, cele mai frumoase rase de câini pe care le-am enumerat aici sunt doar o reflectare a opiniilor și opiniilor proprietarilor de câini, precum și a organizațiilor canine. De asemenea, merită să subliniem că ceea ce aceste rase pot avea într-un fel în "inteligență" ei mai mult decât să se alinieze în alte moduri.

Afgan Hound

Afgan HoundRegal și elegant este ceea ce mulți oameni se gândesc la Houndul afgan. Are un strat dramatic matasos, un corp destul de subțire și de modă, și o față alungită foarte exotică, care vă va face să vă gândiți de două ori dacă doriți să o considerați un câine sau nu. Este foarte energic și potențialul său de rătăcire este extrem de ridicat, ca și cum mai mult decât gata să-și arunce natura regală.

Contrar celor care cred majoritatea oamenilor, Houndul afgan este o rasă inteligentă. Dacă este cazul, de ce merită să fie pe această listă? Păi, poate fi inteligentă, dar natura ei prea independentă și de aloof face una dintre cele mai dificile rase de canine pentru a se antrena. Este ca și cum ar fi mai interesat să se manifeste mai degrabă decât să coboare și să se murdărească și să învețe câteva trucuri care ar trebui să o facă o pooch chiar mai bună rotunjită.

Houndul afgan este, în general, indiferent față de persoanele nefamiliare. O sa latra Când un vizitator intră în casa dvs., dar nu vă așteptați ca coaja să fie mai mult de două ori. Spre deosebire de alte rase de câini, Houndul afgan nu este motivat de alimente, astfel încât, chiar dacă așezați cea mai somptuoasă friptură din picioare, nu veți obține niciodată acest lucru pentru a învăța chiar și un singur truc. De asemenea, nu este motivat de o dorință intensă de a vă mulțumi maestrului său uman. Pentru câinele afgan, nimic nu este mai important decât în ​​sine.

Au existat multe cazuri atunci când manipulatorii profesioniști pentru câini au fost puse la rușine în competițiile de câini, pur și simplu pentru că houndul afgan pe care l-au pregătit nu ar coopera. Și vorbim despre manipulatori profesioniști aici. Ce mai mult pentru proprietarii obișnuiți de câini?

Houndul afgan nu este prost; Să fim clar despre asta. Din păcate, fiind încăpățânat, cu greu și independent, ceea ce face atât de greu să se antreneze. Dacă există un premiu care ar trebui acordat câinii afgani, atunci ar fi cel mai bun la a face ceea ce vrea să facă propriul mod. Pentru asta, houndul afgan este imbatabil.

Basset Hound

Basset HoundEi au urechi mari droopie care se răspândesc plat pe pământ când se culcău. Ei au acești ochi tristuiți care vă vor face să doriți să plângeți cu ei. Houndul Basset, făcut și mai popular de cățelușii Hush, este un Excursie excepțională, jucând a doua vioară numai la sânge de sânge. Este ușor de manevrat și foarte pus înapoi că nu o veți vedea niciodată să se plângă sau chiar pe Yelp când copiii joacă dur cu el. Houndul Basset este un câine foarte calm și afectuos. Din păcate, ea poartă cu ea una dintre cele mai distinctive caracteristici ale tuturor câinilor - încăpățânare, mai ales când vine vorba de antrenament. Acesta este un fapt destul de surprinzător, deoarece Hounds trebuie să fie deosebit de buni la urmărirea mirosurilor. Poate că această abilitate este deja înrădăcinată în mod obișnuit în genele lor că nu mai necesită instruire.

Spre deosebire de câinele afgan, cu toate acestea, Houndul Basset poate fi instruit, deși va trebui să vă prelungească răbdarea și perseverența voastră. Această rasă de câine este foarte încăpățânată pentru a se antrena probabil din cauza personalității lor de întoarcere. Vestea mare este că ei răspund cel mai bine la un singur lucru - mirosul de mâncare. Deși nu există nicio garanție că vor învăța trucul pe care îl învățați imediat, cel puțin veți avea ceva de lucru. Dar fiți avertizați, au existat un număr de Câine de câini Cine sunt cunoscuți că au renunțat la antrenamentul Basset Basset pentru încăpățânarea lor.

Beagle

Beagle

Acest lucru poate veni ca o surpriză pentru dvs. Nu vă faceți griji. Nu esti singur. Mulți proprietari de câini sunt, de asemenea, surprinși de includerea iubirii Snoopy În această listă. S-ar putea să întrebați cum este posibil ca un câine cunoscut pentru jocul său, prietenia, natura adorabilă și personalitatea fericită-norocoasă să fie clasificată ca "prost"?

Poți să te uiți la Beagle Ca omologul mai jucăuș al Houndului afgan. Nu este rezervată, asta e sigur, dar are inteligența că, dacă este exploatată, poate face cu adevărat un mare pooch pentru a arăta în spectacole de talente. Din păcate, împărtășește hardheadness-ul cu câinii similari. Vedeți că beagle a fost în primul rând crescută ca un câine, cunoscut pentru abilitățile sale uimitoare la următorul miros după miros după miros. Din păcate, are încredere în nas mult mai mult decât comenzile pe care le-ați învățat. Acesta este motivul pentru care Clubul American Kennel a considerat că beagle este una dintre rasele "cel mai puțin inteligente" de câini, dacă ar fi luate în considerare numai trainabilitatea.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți instrui Beagle, desigur. Dar veți avea nevoie cu siguranță de mile suplimentare de răbdare și perseverență, precum și consistența în abordările dvs. de formare. Beagle este simbolul acestei cunoștințe ale dvs. în biroul care poate avea abilitățile cognitive pentru Excel, dar operează mai mult pe principiul ceea ce`s-in-it-for-mi. Dacă în mod evident nu există nici un beneficiu în formare, atunci nu există nici un fel să obțineți un beagle pentru a aprecia ceea ce faceți.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru beagles

Borzoi

Borzoi

Borzoi poartă o asemănare ciudată cu Houndul afgan: corpul lung subțire, dar înalt într-o manieră similară cu un model de modă, o față exotică și o poziție foarte regală. Singura diferență este că Borzoi are blană mai scurtă decât vărul său mai înghețat. Cealaltă diferență este că, în timp ce atât câinele afgan, cât și Borzoi sunt rase foarte inteligente, acesta din urmă este destul de ușor să se antreneze decât vărul său. Deci, de ce este inclus în această listă, întrebați?

Ei bine, instruiri ca Borzoiul poate fi, încăpățânarea și gândirea independentă încă mai impermea pe cea a câinii afgani. De fapt, mulți experți consideră Borzoi ca versiunea canină a unei pisici independente. Ca și ceilalți din această listă, în special câinele afgan, odată ce Borzoi este lovit de încăpățânare, nu există nici un punct în reluarea oricărei formări. Cu toate acestea, prinde-l în starea de spirit rară pentru prietenie și sensibilitate și ați putea să-i învățați un truc. Dar, din moment ce formarea caninului necesită repetarea sarcinilor, odată ce a trecut această "bună dispoziție", este mai probabil să-l vedeți din nou pe Borzoi și să-și facă propriul lucru.

Borzoi este, de asemenea, în general aloof, deși poate, de asemenea, să arate unele flash-uri de prietenie chiar și străinilor, așa cum am menționat deja. Este posibil să nu fie un tip de câine timid, dar necesită mementouri constante încât este bine iubită și bine îngrijită de maeștrii săi umani.

Dacă obțineți un Borzoi, asigurați-vă că îl obțineți ca un cățeluș, astfel încât să îl puteți pregăti și să-l expuneți la socializarea timpurie a câinilor. Acest lucru este important dacă nu doriți ca Borzoi să ajungă mai mult ca vărul său afgan.

pechinez

pechinez

Crescute în mod specific pentru a fi animalele de companie însoțitoare ale familiei imperiale chineze de dinastiri antice, nu se așteaptă foarte mult de la Pekingsese. Acestea rămân unul dintre cei mai prețuiți câini de spectacol, salut pe toată lumea cu har și demnitate. Din păcate, este linia lor de a fi piese de prezentare în instanțele imperiale care le-au dat într-un fel un aer de importanță de sine, aproape limitarea aroganței. Și aceasta face ca peke să fie o provocare în mod excepțional de a instrui. Sentimentul lor de stima de sine este atât de mare încât adesea cred că lumea este centrată pe ei și că toate lucrurile trebuie să fie în concordanță cu ceea ce acești câini văd potrivit.

Pekingese poate arăta mai mult ca un picior pufos, dar caracterul său este cel al unui pooch curajos și dur, care nu se va întoarce niciodată într-o luptă. Este afectuos și extrem de loial, făcându-l excelent caine de paza pentru redevență. Din păcate, este o importanță deosebită de sine a lui Peke, încăpățânare și overconfidențe care reprezintă o provocare unică celor care ar dori să o antreneze.

Este de la sine înțeles că Pekingeza poate fi încă instruită, deși cu un nivel extrem de perseverență și consistență. Trucul, potrivit manipulatorilor de câine stabilit, este de a face ca Pekingese să creadă că face ceva - un truc sau o anumită acțiune - este de fapt ideea sa și nu ideea de antrenor sau de manipulare. Acest lucru este mult mai ușor de spus decât de fapt realizat, deși.

Chow Chow

Chow Chow

Sunt mai mult ca niște lei miniaturali, cu excepția unei bile de blană pentru coada lor, în loc de trunchiul clasic al leului. Fața lor încrețită dă chow-ului chow aspectul unui American Bulldog care a pierdut recent într-un joc de poker cu mize mari. Are și o blană asemănătoare cu capul peste cap. Mândru și regal așa cum ar părea, chow chow este, ca și Borzoi, pisica ta în costum de câine sau este un câine care se preface că este arogant, auto-servire și pisică înghițită?

Există o caracteristică care dă châineului să se ocupe de dreptul de a fi în această listă: este, de asemenea, foarte încăpățânat. De fapt, mulți experți câini compară dispoziția lui Chow Chow la cea a membrilor familiei feline: independente, aloof, încăpățânat și rezervate, în ciuda faptului că arată demn și destul de inteligent. Ei preferă să-și mențină propria afacere și nu vor arăta niciodată interesul în alte lucruri sau ce se poate întâmpla în jurul lor. Formarea Chow este deosebit de provocatoare, deși nu la fel de provocatoare ca și Houndul afgan, deși este încă foarte instruit. Va trebui să aveți o mulțime de răbdare să trageți totuși acest lucru.

De unde știi dacă câinele tău este prost sau nu?

Este clar din lista noastră că acești câini nu sunt cu adevărat "prost" în modul în care folosim și înțelegem termenul. Aceste rase sunt destul de inteligente. Cu toate acestea, dacă există un lucru care servește drept denominator comun printre cele șase, că sunt toți încăpățânați și au niveluri ridicate de minte independentă. Majoritatea experților ar fi de acord că caracteristicile lor seamănă de obicei cu cea a unei pisici: independente și încăpățânate. Acest lucru nu înseamnă că pisicile nu sunt instruite. Doar că au urmat o altă cale evolutivă decât câinii. Și acești așa-numiți câini "Dumb" reflectă aceeași cale ca feline.

Întrebarea este acum, având în vedere cele 6 rase cele mai proaste de câini din lista noastră, cum știi dacă pooch-ul tău se întâmplă să aibă și unele dintre aceste calități? Iată câteva întrebări care vă vor îndruma, sperăm la determinarea dacă dvs Pooch este la fel de încăpățânat Ca acești câini pe această listă sau nu.

  • Cât de repede este câinele tău în imaginarea lucrurilor?

La fel ca oamenii, există câini care par a fi instantaneu "obține" ceea ce încercați să-i spuneți să facă. Din păcate, există, de asemenea, pooches care pot necesita o durată de viață, de gând să se gândească la ceea ce le este învățat. Dacă pooch-ul dvs. se întâmplă să aparțină fostului, se bucură, se bucură de faptul că poate fi clasificat pe bună dreptate ca și Doggie echivalentă cu un geniu uman. Dar, dacă pooch-ul dvs. aparține mai degrabă celui de-al doilea tip, Fret nu pentru că nu este singur. La fel ca oamenii în care numai câțiva pot fi considerați cu adevărat ca genii, același lucru este valabil și pentru câini. Pur și simplu nu vă puteți aștepta ca toți câinii să aibă același nivel de inteligență.

  • Cât de bine face ca câinele dvs. să comunice?

Toți câinii vor încerca să comunice ceva, deși există câini care sunt deosebit de adept la utilizarea unei varietăți de gesturi corporale evidente, împreună cu vocalizări ciudate. Lucrul despre asta este că puteți crede întotdeauna că câinele care arată semne foarte evidente de comunicare este inteligent sau inteligent și că câinele care nu face nici o încercare de a comunica este prost sau mai puțin inteligent. Înainte de a putea ajunge la o astfel de generalizare, trebuie să vă întrebați mai întâi dacă ați fost foarte atenți la indicii de comunicare a câinelui, ambele vocalizate și limbajul trupului. Acest lucru se datorează faptului că unii câini nu sunt într-adevăr foarte "vocali", dar încearcă să "comunice" prin alte mijloace. Dacă este cazul, atunci problema reală este în proprietarul animalului uman care ignoră pur și simplu indicii de comunicare subtilă de la câinele său.

  • Poochia ta întotdeauna intră în necazuri?

Dacă găsiți pooch-ul dvs. de a intra în necaz, în ciuda faptului că te antrenezi cu minuțiozitate, există o șansă ca într-adevăr să nu înțeleagă ceea ce învățați câinele. Sau, aici vine încăpățânarea Classic Doggie. Uneori, aceste comportamente "obraznice" sunt modalitatea de a-ți atrage atenția și de a-și ușura plictiseala. Poate că nu au nevoie de instruire; tot ce au nevoie este un joc de calitate bun de calitate cu tine. Cu toate acestea, dacă observați că punerea dvs. de a fi nefericită, astfel de comportamente nu indică în mod obișnuit plictiseală; În schimb, ei indică stresul.

  • Cât de repede poate câinele dvs. să obțină un tratament de la o jucărie de tratament de tratament?

Există anumite jucării Doggie care se dispensează Tratamente. Puteți folosi efectiv aceste gadget-uri pentru a evalua viteza pe care câinele dvs. este capabil să recupereze tratatul de la jucăria de mestecat. De exemplu, Kong Classic poate fi o jucărie foarte simplă de tratament, dar sunt câini care pur și simplu durează mult mai mult timp să-și dea seama cum să obțină tratamentul din interiorul jucăriei. Există, de asemenea, alte gadgeturi care sunt mai complexe și vor necesita adesea niveluri mai ridicate de inteligență canină. Sugestia noastră este să începeți cu cel mai întâi simplu pentru a vă asigura că pooch-ul dvs. este capabil să obțină tratamentul. Înțelegeți că acest test este critic în timp, așa că este de fapt viteza pe care a fost obținută tratamentul de la jucăria cu adevărat.

În legătură cu o postare: Dog gadgets

  • Cum faceti tariful tau in testele cognitionului canin?

Dacă doriți să fiți mai științifică despre aceasta, puteți achiziționa unul dintre testele acele cogniție de câine, cum ar fi dogniția. Sistemul este predicat pe convingerea că, la fel ca oamenii, toți câinii sunt inteligenți, cu excepția faptului că o fac în moduri diferite. Dogniția este compusă din 20 de jocuri pe care le joci cu poochia ta. Rezultatul jocurilor este apoi interpretat și clasificat într-una din cele 9 profiluri care ar trebui să ajute la definirea tipului de inteligență pe care îl are câinele.

  • Cât de repede puteți găsi pooch-ul dvs. un tratat ascuns?

Iată un test pe care îl puteți face pe cont propriu fără a fi nevoie să recurgeți la ceva fantezist. Obțineți trei cești, de preferință din plastic. Acum, arătați-vă pooch-ul că aveți tratamentul preferat în mâna voastră. Arătați-vă pooch-ului dvs. pe care îl plasați tratamentul preferat sub una dintre cele trei cești. Comandați-vă pooch-ul pentru a rămâne. Faceți o plimbare în jurul paharilor sau faceți altceva pentru a vă distrage atenția câinele și pentru a vă atrage atenția de la cupe. Odată ce ați terminat distragerea prietenului tău canin, stai deoparte și comanda pooch-ul tău pentru a-și găsi tratamentul preferat.

Dacă câinele dvs. este capabil să găsească imediat tratamentul, înseamnă pur și simplu că este deosebit de observator și are o memorie excepțională. Dacă, totuși, pooch-ul tău este pur și simplu în picioare sau stau acolo aparent pierdut, poate însemna că într-adevăr nu înțelegea sarcina sau despre ce trebuia să facă. Nu este într-adevăr un test al cunoașterii caninei, dar vă ajută să determinați dacă pooch-ul dvs. este observator și bun la amintirea, de asemenea.

În legătură cu o postare: Câine tratează

  • Canina dvs. Pet arată câteva semne de rezolvare a problemelor?

De unde știi că pooch-ul tău este pe deplin capabil să rezolve probleme foarte simple? Ei bine, s-ar putea să fiți surprinși că există o varietate de instanțe în care se poate manifesta rezolvarea problemelor canine. De exemplu, este un fapt cunoscut faptul că câțiva câini sunt capabili să deschidă ușile frigiderelor lor respective sau chiar să obțină ceva de la tejghea fără a recurge la sărituri și să bată obiectul oprit. Acum, acestea nu pot fi comportamentele ideale la câini, dar ele indică o abilitate care poate fi considerată ca fiind una dintre semnele distinctive ale inteligenței la câini.

Există într-adevăr niște câini prost, așa cum nu există oameni prost. Ceea ce avem este doar o definiție foarte subiectivă a ceea ce considerăm că este un intelectul câinelui, în timp ce ceea ce facem în mod esențial este să proiectăm noțiunile și conceptualizările a ceea ce constituie a câine inteligent. Pouches care nu reușesc să îndeplinească acești "parametri", sunt, prinși ca fiind "prost", fiind opusul inteligentului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Rase de câini