Să vorbim: cum să devenim un părinte favorabil pentru câini

Cum să devii un părinte favorabil pentru câini

Cum să devii un părinte favorabil pentru câiniDacă sunteți un iubitor de câine, există un lucru mai plin de satisfacții decât deținerea unui partener de canin - încurajând unul. Învăţare Cum să devii un părinte favorabil pentru câini poate fi doar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le faceți vreodată. Veți lucra cu un adăpost local sau o organizație de salvare pentru a ajuta câinii care au nevoie. Aceste organizații nu au spațiu nelimitat. După ce au ieșit, ei trebuie să găsească familii favorabile pentru a găzdui animalele de companie până când se poate găsi o casă pentru totdeauna.

Există cu siguranță câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți și vor exista reguli diferite în funcție de organizarea cu care lucrați. Nu te număra doar pentru că tu Aveți deja animale de companie în casa ta. Care nu înseamnă neapărat că nu poți favoriza un pui în nevoie.

Dacă aveți o pasiune pentru câini, probabil că ați crezut despre deschiderea adăpostului dvs. o dată sau de două ori. Când vă place câinii este greu să nu doriți să îi ajutați pe toți. Pentru majoritatea dintre noi, aceasta nu este o opțiune fezabilă. Timpul și banii pe care o organizație de salvare ar avea nevoie sunt în afara limitărilor noastre, dar învățând cum să devină un părinte favorabil pentru câini vă permite să renunțați la o scară mai mică și mai ușor de gestionat.

Să vorbim: Cum să deveniți un părinte favorabil pentru câini

Cum să devii un părinte favorabil pentru câini

Casele Foster sunt într-adevăr doar case pe termen scurt pentru câinii care nu sunt gata să fie adoptați încă. De exemplu, uneori un câine salvat poate avea nevoie de o operațiune majoră înainte de a fi gata să meargă la casa lui pentru totdeauna. Poate fi necesară o casă favorabilă pentru câine în timpul recuperării sale.

Fi pregătit pentru ceea ce urmează să vină

Nu există un tip specific de persoană sau familie care este candidatul ideal pentru promovarea unui câine. În funcție de nevoile animalelor de companie, se pot potrivi minunat în orice casă. Există câteva lucruri de ținut în minte. Promovarea nu este la fel de ușoară la ea poate părea.

Angajamentul de timp va varia în funcție de nevoile câinelui. S-ar putea să vi se solicite doar să încurajați un câine pentru câteva săptămâni sau ar putea fi câteva luni. În funcție de nevoile puilor, durata perioadei de promovare ar putea fi nedefinită. Dacă doriți doar să promovați pentru perioade scurte de timp, spuneți o lună sau mai puțin, va trebui să faceți acest lucru clar pentru organizația cu care lucrați.

Adăposturile au nevoie de familii adoptive din mai multe motive. Uneori, un câine poate avea probleme comportamentale sau, așa cum am menționat anterior, el poate avea nevoie de o casă favorabilă în timp ce el se vindecă de la un tratament medical. Dacă sunteți inconfortabil luând într-un câine cu probleme comportamentale, faceți acest lucru clar.

Sincer, faceți adăpostul sau grupul de salvare o favoare prin înscrierea a fi un părinte favorabil. Vor lucra cu dvs. pentru a plasa câinii în casa dvs. care corespund preferințelor dvs. Dacă sunteți nervos despre îngrijirea unui pooch cu probleme medicale, vorbiți. daca tu au copii mici și și nervos să aibă un câine cu probleme de comportament în casa ta, asigurați-vă că le spuneți asta.

S-ar putea să vi se solicite să ajuți cu formarea. Nu numai că veți fi responsabili pentru hrănire, exerciții și îmbăiați-vă PET PET, este posibil să vi se solicită să vă ajutați cu o pregătire de bază. Câinele pe care îl luați poate fi necesar să lucrați la formarea casei sau câteva comenzi simple.

Cum să devii un părinte favorabil pentru câini

LEGATE DE: Examinați - Animale de formare pentru câini Savovy Tratați punga

S-ar putea să vi se ceară să lucrați cu un câine care are probleme cu mestecarea sau săriturile. Organizația cu care lucrați va explica exact ce trebuie făcut și pot chiar să furnizeze cu dvs. unele dintre produsele pe care trebuie să le ajutați să pregătească câinele. Promovarea unui câine va fi foarte mult ca adoptarea unui nou catelus. Va trebui să lucrați cu el pentru a vă asigura că este pregătit pentru noua sa casă pentru totdeauna.

Cum să devii un părinte favorabil pentru câini

Procesul este de fapt destul de simplu, cu condiția să îndepliniți liniile directoare necesare. Mai întâi va trebui să găsiți un adăpost sau o organizație de salvare cu care doriți să lucrați. Poate că sunteți interesat de un program specific de rasă sau vă place să vă ajutați societatea umană locală.

Odată ce alegeți o organizație, contactați-i. Ar fi mai bine să faceți o mică cercetare înainte de a merge la vizită. Vedeți dacă postează informații despre programul de promovare online. Aplicația este disponibilă online?

Citirea prin cerințele în prealabil și completarea aplicației vă va oferi o idee despre ceea ce organizația caută în familia lor adoptivă. Veți avea o mai bună înțelegere dacă sunteți calificat sau nu, și vă poate salva ceva timp dacă încurajarea unui câine nu este potrivit pentru dvs. și pentru familia dvs.

Fiecare organizație are un proces diferit de aplicație și majoritatea vor necesita o inspecție la domiciliu. Va fi, de asemenea, probabil necesar să participe la un anumit tip de clase de instruire sau de orientare. Dacă sunteți aprobat, veți fi pus pe lista de case foster și organizația vă va contacta când apare o nevoie.

Unele organizații pot face în cadrul verificărilor la domiciliu de-a lungul timpului ca câinele este cu dvs. sau solicită să aduci câinele pentru o vizită atât de des. În funcție de nevoile individuale ale câinelui, responsabilitățile dvs. ar putea fi și mai profunde. Pot exista întâlniri regulate de VET pe care va trebui să le păstrați sau să verificați că va trebui să aduceți câinele.

Cum să devii un părinte favorabil pentru câini

În cele din urmă, majoritatea câinilor favorabile au nevoie doar de o mulțime de dragoste, o casă sigură și un mediu primitor. Promovarea unui câine nu este la fel de ușor ca pur și simplu aducerea unui alt animal de companie în casa dvs. timp de câteva săptămâni sau luni. Este nevoie de o responsabilitate mult mai mare decât asta și va trebui să fiți disponibili pentru a lucra îndeaproape cu adăpostul sau grupul de salvare.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Nu veți putea să deveniți atât de atașați de câine pe care nu doriți să-l dați atunci când organizația îl găsește o casă temporară. Noi toti au un buget, Și dacă luați un alt câine în casa voastră, există șanse că veți fi la limita gospodăriei dvs. Asta înseamnă că nu mai sunt câini favorabili pentru dvs. și o familie mai puțin favorabilă pentru adăpostul cu care lucrați.

Trebuie să vă amintiți întotdeauna că casa dvs. este pur și simplu un loc sigur pentru câine până când își găsește familia Forever. Îl ajuți doar în călătoria lui. Deschiderea casei dvs. și a inimii dvs. către un câine pentru o scurtă perioadă de timp nu numai că îi va ajuta pe câine, dar este, de asemenea, eliberând un loc la adăpost. Asta înseamnă că îi ajutați să fie capabili să salveze și un alt câine!

Învățând cum să devii un părinte favorabil pentru câini nu va fi ușor. Este nevoie de timp, răbdare și o mulțime de dedicație. Dacă întrebați orice părinte de la Canine, ei vă vor spune că poate fi o treabă dificilă, dar merită complet!

Acum e rândul tău!

Ați fost vreodată un părinte favorabil pentru câini? Te gândești să devii unul? Ne-ar plăcea să auzim experiența dvs. și orice sfat pe care îl aveți pentru alți cititori care iau în considerare cum să devină un părinte favorabil pentru câini. Să vorbim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: cum să devenim un părinte favorabil pentru câini