Top 15 rase de câini morți din lume

Nu vrem să perpetuăm nici o stereotipuri, dar pur și simplu un fapt că unii câini au fost crescuți să fie mai agresivi sau sunt predispuși genetic pentru a provoca mai multe daune. Fie pentru război sau sport, s-au ridicat unele rase pentru puterea, dimensiunea, agresiunea și tenacitatea lor și asta a ajuns la lista de câini de astăzi din lume.

Cu mușcăturile de câine care apar aproximativ 4.5 milioane de ori într-un an (în SUA singur), revendicând viața 15 persoane pe an, plătește să fie precauți. De fapt, Cele mai recente studii găsite câinii să fie al doilea cel mai periculos animal invenom în u.S.

Este important să rețineți că și # 8220 de câine "# 8221; nu etichetează o canină proastă. Mai degrabă, înseamnă că acești câini reprezintă un risc mai mare în cazul agresiunii sau manipulării necorespunzătoare datorită lor forță puternică de mușcătură, Puterea și dimensiunea generală. Toți câinii de pe această listă au nevoie de proprietari cu experiență, socializare și formare de ascultare de la o vârstă fragedă.

Toți câinii sunt diferiți, chiar și în aceeași rasă. Cu toate acestea, cercetarea raselor de câine vă poate oferi o idee generală despre trăsăturile temperamentului și personalității pe care le puteți aștepta de la un câine. Dacă aveți copii mici, rudele vârstnice care trăiesc în casa dvs. sau au vizitatori frecvenți în casa dvs., alegerea unuia dintre acești câini morți nu va fi o potrivire bună.

LEGATE DE: Știința din spatele agresiunii la câini

Top 15 câini morți din lume

Lume

1 trestie Corso

O rasă care a fost folosită ca câine de gardă de secole, "mastiffitul italian" are un aspect intimidant. Dacă asta nu oprește nici un intruder, nu-ți face griji, acest câine nu se pare doar. "Corsi" au fost implicați în multe accidente de mamplare a câinilor fatale.

Afectuos cu familia și inteligența, Corso Corso este ușor de antrenat. Deși sunt câini mari și unul dintre mai multe musculare, părul lor scurt este ușor de păstrat curat. Sănătos și dur, această rasă face bine în majoritatea climatelor.

Acești câini sunt energici și sociali. Ele pot deveni distructive sau agresive dacă sunt lăsate prea des prea des, sau când sunt plictisite. În timp ce afectuos cu proprietarul lor, ei nu se pot înțelege cu copiii și alte animale.

Dogo Argentino - Lumea

2 Dogo Argentino

De asemenea, cunoscut sub numele de "Mastiff Argentinian", această rasă a fost creată pentru a vâna un joc mare ca Puma și mistrețul sălbatic, care este modul în care acestea se sfârșesc adesea ca unele dintre cele mai multe câini periculoși în lume. În ultima vreme, au fost folosite și ca câini de pază pentru persoane și proprietăți.

Loiali și curajoși, acești puii fac tovarăși mari la single-uri active. Ele sunt rapide și agile făcându-le grozave pentru tot ce arunci la ei. Cu o haină albă și proporții perfecte, acest gigant este încă frumos și rafinat în aparență.

Ca și alți câini pe lista de câini morți din lume, ei nu se înțeleg bine cu copiii sau străinii. Ei au nevoie de o mulțime de companie umană pentru a evita să devină agresiv sau distructiv. Urmăriți alimentele! Acest pachet de rasă pe lire sterline cu ușurință.

Rottweiler - Lumea

3 Rottweiler

Din 2005 - 2016, au existat 392 de persoane din America care au fost ucise de un câine. 76% din aceste decese au fost atribuite fie unui pitbull, fie unui rotweiler. Un câine de serviciu popular, când este instruit corect și socializat, fac animale de companie excelente.

Inteligent și iubitor, acești câini sunt ușor de antrenat. Nu vor nimic mai mult decât să vă mulțumească, astfel încât acestea sunt cele mai stabile atunci când au o muncă obișnuită pentru a efectua. "Rotties" sunt încrezători și energici, dar nu prea energici.

Ca și alți câini mari, instruirea trebuie să înceapă imediat. Datorită dimensiunii lor, pot răni cu ușurință pe cineva fără a intenționa să facă acest lucru. Asigurați-vă că obțineți puii de la un crescător de reputație care nu se rase pentru calități agresive.

Pitbull - Lumea

4 pitbull

Pitbull are o reputație de a fi unul dintre cei mai morți câini din Statele Unite. Din păcate, această rasă a devenit populară în luptele cu câine, iar crescătorii cresc în agresiune și putere ori de câte ori este posibil. În plus, formarea brutală este uneori folosită pentru a le face și mai morți.

În mod surprinzător, la unii, acești bebeluși iubesc compania umană. Sunt iubitoare și Ușor de antrenat. Jucăuș și energic, sunt minunați pentru persoanele active, în aer liber.

În timp ce au părul scurt, se aruncă destul de puțin. Ei au nevoie de exerciții zilnice și de companie pentru a rămâne de la devenire agresiv sau distructiv. Pitbulls de obicei le place să fie singurul câine din familie.

Perro de presa canario - lume

5 Perro de presa canario

"Mastiful Canary" este o rasă de masini rară provenind din Insulele Canare. Câini de bovine, au protejat fermele de la câini sălbatici și alți prădători. Aceste pooches sunt, de asemenea, utilizate ca câini de protecție tradițională.

Atent și încrezător, acești canini au manierele liniștite ale oricui știe că sunt câine de top. Câinii din această rasă sunt independenți și fac minunat în gospodăriile active.

Aceste pooches sunt votate puternice și au nevoie de un antrenor puternic. Ei nu fac bine cu copiii sau cu alte animale de companie. În timp ce sunt mari ca gardieni și Câini sportivi, vor avea nevoie de o pregătire și o socializare adecvată.

Neapolitan Mastiff - Lumea

6 Mastiful Neapolitan

Numiți giganți blânzi de mulți, acesta este un alt Hound Mastiff din Italia. În timp ce cele mai multe spune că sunt animale de companie excelente, protectoare și blânde cu copii, ei sunt încă rezervate cu străini. Acest lucru combinat cu dispreț față de alți câini înseamnă că pot fi în continuare morți.

Neo sunt relativ calme. Ei nu scutură excesiv, ei nu vor încerca să se desprindă de gardul lor și nu vor mesteca toate pantofii tăi. De fapt, puii din această rasă sunt minunați pentru familii mai calme, mai în vârstă.

Pouchele din această rasă sunt câinele stereotipic. Ei drool, snort și fart. Cu o voință puternică și inteligență medie, ei sunt mai greu de antrenat decât alți canini. Un maestru puternic și experimentat este necesar aici.

Rhodesian Ridgeback - Lumea

7 Ridgeback Rhodesian

Cu o linie distinctă (creastă) a părului pe coloana vertebrală și un corp ascuns, musculat, acești blugi de blană sunt cu siguranță bine. De asemenea, cunoscut sub numele de "câine de leu african", acești canini pot fi morți la alte animale și oameni.

Câinii din această rasă sunt duri și sănătoși. Ei sunt capabili să reziste la multe climate și condiții, făcându-le grozav pentru un câine "în afara". Ei se adaptează bine să trăiască în spații mici și să scape foarte puțin, așa că fac și câinii "în interior".

Ridgebackul este o rasă mare, puternică și independentă; Deci, au nevoie de o pregătire eficientă și cu experiență. Ei păstrează dracul de pradă și iubesc să rătăcească și să se plimbe. Din acest motiv, ei nevoie de un gard puternic și un handler puternic.

Chow Chow - Lumea

8 Chow Chow

Regal la unele și amuzante în căutarea către alții, chow chow nu este un animal de companie de familie. Spre deosebire de alți câini pe lista de câini morți din această lume, ați fi greu de apăsat pentru a găsi pe oricine care nu este de acord. Acesta este un animal mort, în special în jurul vasului alimentar.

Dacă sunteți unic sau cuplu, și nu aveți intenția de a începe o familie sau de a obține alte animale de companie, acest copil-baby ar face un animal de companie excelent pentru oamenii de pisici. Serios, aloof și independent, personalitatea sa este mai mult decât ca câinele.

Aceste canini nu sunt foarte active, nu foarte prietenoase, nu foarte inteligente, și nu foarte sănătoase. Ele sunt în principiu doar un câine "piesă". Ei necesită doar cei mai buni formatori care folosesc doar cele mai bune metode în formarea pachetului lider și de socializare.

Doberman Pinscher - Lumea

9 Doberman Pinscher

Acești câini cresc la o dimensiune mare, dar sunt încă incredibil de grațios. S-ar putea să nu fie un hulking, să-i drooling monstru, dar Pinchers Doberman se află în clasa Mastiff de Canini. Netedă și elegantă, această rasă este un cap-turner. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți ca unul dintre cei mai morți câini din lume.

Aceste canini inteligente și sensibile sunt ușor de antrenat. Considerat a fi Mare cu copiii și alte animale de companie, aceste pooches sunt energice și jucăușă. "Dobes" sunt alertă și neînfricați, așa că încă mai fac câini de gardă mare.

Un câine de pază tradițional, asigurați-vă că obțineți "DOBE" de la un crescător de reputație care nu se rase trăsături agresive. Dornic să vă rog, câinii din această rasă au nevoie de o companie umană regulată pentru a rămâne agresivă și distructivă.

Lume

10 bandog

Aceasta este o rasă de strămoșii variată. Ei au fost inițial creați de rasele de reproducere "Mastiff" cu rase "câine de taur". Ei pot avea aspect și temperamente diferite în funcție de patrimoniu, dar nu fac nici o greșeală că acestea sunt unul dintre cei mai morți câini. Multe companii de asigurări, apartamente, orașe etc. au interzis această rasă.

Această rasă este încă în principal crescătoare de a fi câini de protecție și ei excelează. Curajos și puternic, acești câini își vor stabili viața pentru acuzațiile lor. Aceste animale impresionante au scurte, ușor de îngrijit pentru haine.

În primul rând, câinii de gardă, acești canini pot fi periculoși. Au nevoie de instruire intensă de pachete de pachete. Ele sunt precaute și neîncrezătoare ale străinilor, deci au nevoie de instruire intensă de socializare de la naștere. La mulți, banda este considerată o mutt.

Kuvasz - Lumea

11 Kuvasz

Acești câini frumoși sunt mari și lipsiți de grații sociale. Acești gardieni tradiționali de animale sunt capabili de multă luare a deciziilor și gândire independentă. Proprietarii de rasă dezbate reputația lui Kuvasz ca unul dintre câinii morți din lume.

Activ și intens, acești canini iubesc în aer liber. Kuvasz nu este o rasă de vânătoare, deci nu are relativ nici o transmisie de pradă. Dur, sănătos și curajos, acești câini sunt pregătiți pentru tot ce poți găti. Ei fac Câini de protecție excelentă.

În timp ce este foarte inteligent, ei sunt greu de antrenat, dorind să meargă în schimb. Ca câini de lucru, această rasă este capabilă să meargă zile de protecție și să-și administreze animalele fără nici o intrare de la oameni; ei încă nu sunt pregătiți pentru acea intrare.

Caucazian Ovcharka - Lumea

12 Ovcharka caucaziană

Acest câine rusesc este un păstor și este greu. Poate ucide lupii și urșii pentru a-și păstra acuzațiile în siguranță, deci nu va avea nici o problemă cu oamenii. Chiar susținătorii acestei rase îl numesc brutal. Nu există nici o îndoială de ce acest câine a făcut-o pe lista câinilor mai morți.

Această rasă a fost făcută pentru a supraviețui terenurilor goale, umede și a frigului amar; Deci, este un cookie dur. Curajos și loial, această rasă este o poliție comună, salvare și câine de lucru în zonele vechiului Uniune Sovietică.

Serios și profesional, acest lucru nu este un câine grozav dacă aveți copii și alte animale de companie. Această rasă nu este potrivită pentru climatul mai cald. Acest câine este un pericol pentru alte animale și la omul care nu o abordează în mod corespunzător.

Kangal - Lumea

13 Kangal

În timp ce Kangalul se află în categoria "Mastiff" de câini, ele sunt cunoscute în mod obișnuit ca "câinele Turcă Shephard". Aceste pooches puternice și puternice au fost create pentru a proteja animalele și oamenii de la urși, lupi, șacali, pantere și alte animale de pradă.

Acești câini sunt energici și jucători. Când sunt instruiți și socializați în mod corespunzător, ei fac câini de familie mari pentru oameni activi. Nu Pentru viața apartamentului, Acești câini sunt pregătiți pentru viața în aer liber într-o zonă mare, sigură.

Ca și alte rase de câine de pază, Kangalul poate fi teritorial, posesiv și defensiv. Vă rugăm să obțineți bebelușul dvs. de la un crescător de reputație și să utilizați metode de formare adecvate pentru a evita actele agresive.

Dalmațiană - Lumea

14 Dalmatian

Unii ar putea fi surprinși să vadă această iubită rasa pe lista de rasa de rasa dogliste din lume, dar dalmatienii au fost cunoscuti pentru a ataca. Un "câine de război" tradițional, aceste Pooches au o lungă istorie care acționează ca câini de gardă. Vă poate surprinde să vedeți dalmanii pe o listă de câini morți, dar există un motiv bun pentru a le include aici.

Acești bebeluși sunt muncitori și ușor de antrenat. Ele sunt minunate pentru câinii de service, de aceea le vedeți adesea în stațiile de luptă împotriva incendiilor și de poliție. Energic și durabil, sunt excelente pentru persoanele active, sportive.

În timp ce prietenos și afectuos cu proprietarii lor, acești puii nu-i plac de obicei copii, străini sau alți câini. Acești canini au energie pentru a rezerva. Au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de cameră pentru a rula.

Păstorul german - Lumea

15 ciobanesc germani

Între 1979 și 1998 au fost 17 ciobanești germani învinuit de decesele accidentale. Acest lucru nu include numai mușcăturile. Deși sunt folosite în mod regulat ca câini de serviciu, această rasă are anumite trăsături care le au pe lista celor mai morți câini.

Smart și atent, acești câini sunt ușor de antrenat. În timp ce place să joace și să fie activi, ei apreciază, de asemenea, timpul liniștit petrecut relaxant. Rezistent și sănătos, acești câini sunt minunați în toate climatele.

Aceste blănuri iubesc să mestece. Au nevoie de cutii de puzzle și să mestece jucării pentru a le menține ocupați și pentru a le menține devenind distructiv. Puii din această rasă ca și timpul lor singur. Copiii ar trebui să fie învățați să nu urmărească sau să tragă câinii care încearcă să se ascundă.

Citiți următorul: 13 rase de câine interzis (și sfaturi pentru a preveni comportamentul agresiv)

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 15 rase de câini morți din lume

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 15 rase de câini morți din lume