Card de salut și companie de cadouri inspirat de câinele de familie

Card de salut și companie de cadouri inspirat de câinele de familie

Chiar și oamenii care nu sunt iubitori de câini pot aprecia în continuare o față adorabilă canină atunci când văd una. De aceea, felicitări și cadouri cu fețe de câine pe ele sunt atât de populare. Fie că sunteți singuri, bolnavi sau simțiți albastru, o față câinelui prost vă poate face întotdeauna să zâmbiți. Cel puțin asta sunt oamenii De la Frank LLC cred.

Fondatorul companiei Kate Smith a spus că întreaga afacere este construită în jurul câinelui său Frank, un buldog francez încântător al cărui obiectiv principal în viață este acela de a face oamenii să zâmbească. Din moment ce Frank nu are voie să rătăcească departe de acasă, El face ca oamenii să zâmbească cu felicitări drăguțe de felicitări și cadouri care își poartă fața și fețele unora dintre prietenii săi.

LEGATE DE: 10 idei de afaceri de câine mare pentru petreneurs

Evident, produsele nu sunt de fapt făcute de câini, dar sunt făcute să se uite în acest fel cu margini și biți de bandă de mascare. Smith descrie personalitatea lui Frank la fel de ciudată cu o mică dezamăgire strălucită amestecată. Ea spune că se comportă 90% din timp, dar îi place să provoace probleme cu celelalte 10%.

Card de salut și companie de cadouri inspirat de câinele de familie

De la Frank a crescut de la un concept de sketchbook în 2008 la o companie cu numeroase produse licențiate care sunt vândute în aproape 10.000 de magazine și sunt disponibile la nivel mondial. Smith a primit diploma de licență în designul de comunicare vizuală în 2005 de la Universitatea Purdue, dar spune că nu poate găsi satisfacție care lucrează în design grafic sau marketing.

În 2008 i sa oferit un loc de muncă la Grupul de a-și dezvolta un fel de felicitare Afaceri Bazat pe Frank. Odată ce a primit brandul și aspectul a căzut în jos, nu a durat mult pentru a scrie subtitrările pentru carduri. Smith a lansat linia de salut în 2011 și de acolo și soțul ei, Ryan, a participat la spectacolul din industria staționară din New York și a făcut o mulțime de conexiuni cu veterani din industrie.

LEGATE DE: 8 moduri de a lucra cu câinii ca profesionist

La acest spectacol a fost semnat Smith cu salutări de hârtie reciclată, o diviziune a saluturilor americane și țintă, de asemenea, a găsit cuplul. Gigantul de retail a ales 12 dintre cele 48 de carduri pe care Smith le-a prezentat. Până în vara anului 2013, de la felicitări Frank au fost pe afisaj În magazinele țintă din Statele Unite.

Anul trecut, tânărul a decis să aducă un agent de licențiere la bord pentru a extinde marca și linia de produse. Smith spune că acum au 11 deținători care licențiază totul de la biletele de loterie la calendare, la cani de cafea. Alte companii sunt capabile să dezvolte produse pe baza ghidului de stil Frank și apoi Smith modifică sau aprobă propunerile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Card de salut și companie de cadouri inspirat de câinele de familie