11 Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine și câini
În ciuda cantității de informații disponibile astăzi pe internet, este încă dificil să rămâi în partea de sus a stilului dvs. de viață sănătos. Și dacă nu ne putem asigura că urmărim un bun regim de sănătate pentru noi înșine, ceea ce este lăsat să spună despre cunoașterea modului de a avea grijă de un câine?

Deci, să vorbim de sănătate canină și cum să avem grijă de un câine în mod corespunzător. Conform ASPCANumere # 8216, costă cel puțin 500 de dolari pe an pentru a asigura un stil de viață sănătos pentru o mică canină. Acestea includ alimente pentru câini, asigurări de animale de companie, jucării pentru câini, înregistrarea animalului dvs. de companie și articole de câine aleator. Dar cea mai mare cheltuieli suplimentare deasupra celor 500 de dolari pe care proprietarii de câini trebuie să se ocupe de facturile veterinare.

Deci, cum despre acest an, în loc să reacționeze la sănătatea dvs. de deteriorare a caninei, vă uitați la măsuri preventive? Iată o listă de sfaturi utile despre cum să aveți grijă de un câine și să împiedicați problemele de sănătate inutile pentru canin (și să vă salvați multe probleme).

1 Aveți grijă de paraziți

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Unul dintre pașii majori de învățare a modului de a avea grijă de un câine se asigură că animalul dvs. de companie este protejat de toate tipurile de carne de câine care mănâncă și supt paraziți.

Purul și căpușe sunt suspecții numărul unu pe listă. Proprietarii de câini ar trebui să acorde mai multă atenție modului în care se comportă animalele de companie, mai ales atunci când există modele neobișnuite: zgârierea constantă sau dispariția câinelui.

Asigurați-vă că vă oferiți câinele cu tratamente de prevenire a purului și bifați pe tot parcursul anului. Câteva moduri în care puteți proteja un animal de companie de la căpușe, purici și alți paraziți este de a le obține un guler anti-puric, cumpărați niște purici sau bifați medicamente sau folosiți spray-uri și soluții topice anti-parazite. Nici unul dintre acestea nu este la fel de scump ca tratamentul VET poate obține dacă pierdeți ocazia de a face față unor astfel de probleme rapid.

2 Planificați verificările VET

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Chiar dacă credeți că veterinari ar putea avea propria lor agendă, majoritatea dintre ei se îngrijesc doar de a vă asigura sănătatea bună a câinelui atunci când vă sfătuiesc să programeze verificările regulate de VET.

Este important ca proprietarul câinelui să nu uiți și să nu fiți leneși atunci când vine vorba de verificarea câinelui dvs. la clinica veterinară locală cel puțin de două ori pe an.

În timp ce noi înșine vom ști dacă există ceva în neregulă cu noi, câinii nu vor. Nu suntem Fidosul nostru, nu putem ști niciodată sigur dacă există ceva care vă rănește câinele sau dacă există un sentiment amuzant în intestinul său. Este ușor să fii uitat la primele etape ale progresiei problemei legate de câini și să reacționeze numai când este prea târziu.

3 spay sau neutru câinele tău

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Atât de multe discuții mai târziu, acesta este încă un subiect controversat, dar majoritatea veterinarilor și experții câinilor sunt de acord - neutering sau Spaying câinele tău este important.

Această procedură va împiedica o grămadă de probleme care ar putea apărea dacă alegeți să nu vă spionați sau să vărutați animalul de companie. Una dintre cele mai benefice rezultate ale acestui fapt este un risc mai mic de cancer la câinele dvs., precum și scăderea dorinței lor de a părăsi casa, plimbare oriunde și de a intra în necazuri.

În plus, în afară de beneficiile majore de sănătate, sterilarea sau spargerea este pur și simplu un lucru responsabil de făcut. Prevenirea câinilor dvs. de la reproducere va asigura că și mai mulți canini nu se termină fără adăpost sau în adăposturi.

4 Evitați medicamentul uman

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

În mod surprinzător, o mulțime de proprietari de animale de companie încă nu-și dau seama că medicina umană a fost concepută pentru a lucra numai pe oameni.

Unul dintre cele mai iresponsabile și nelegiuite lucruri pe care un proprietar de animale de companie le poate face este să dea un medicament de câine sau suplimente care au fost proiectate și fabricate pentru oameni. Dacă chiar vrei să știi cum să ai grijă de un câine, atunci primul lucru este să eviți utilizarea acelorași trucuri pe care le-ați folosi cu oamenii.

Din păcate, și cel mai probabil doar în sensul ei bine, oamenii fac accidental opusul. Ei vor încerca anumite analgezice și medicamente similare pe câinii lor - cum ar fi penicilina, ibuprofenul sau aspirina - în încercarea de a amortiza durerea lor suferinței lor. Dar realitatea este că oricare dintre aceste medicamente poate ucide instantaneu sau treptat animalul dvs. de companie.

5 Furnizați mobilier pentru câini

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Aceasta este o cheltuială suplimentară pentru un proprietar de câini, dar cel care va dura mult timp și va plăti de mai multe ori.

Câinii iubesc să aibă propriul spațiu și loc. Oferind câinele dvs. cu propriul ei ca, cum ar fi a Crăciun de câine sau Casa de câine, sau cel puțin un loc de dormit regulat sub formă de a Pantofi de câine decent este una dintre modalitățile de a asigura o viață sănătoasă și confortabilă pentru pooch-ul dvs.

Chiar dacă sunt animale și pot dormi pe podea destul de mult oriunde, experții câinilor spun că caninii sunt mult mai confortabil dormind pe paturi de câine. Proprietarii de câini care se ocupă de problemele de comportament distructive ale animalelor de companie există paturi rezistente la mestecat, și pentru canini cu artrită - paturi de câine ortopedice este calea de urmat.

6 Amintiți-vă dinții

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Cu cât știința mai veterinară se îndreaptă înainte, cei mai mulți proprietari de câini încep să-și dea seama câte aspecte importante de a ști cum să aibă grijă de un câine pe care l-au uitat.

Se pare că îngrijirea dentară pentru câini nu este mai puțin importantă decât pentru oameni. Din punct de vedere tehnic, ar trebui să periem dinții câinelui nostru în fiecare zi. Veterinarii recomandă o dată seara, ceea ce este o mulțime.

Evident, o mulțime de proprietari de animale de companie din SUA au evitat această procedură de mult timp și chiar știu că mai multă conștientizare a îngrijirii dentare câinelui este ridicată, încă mai uităm sau alegem să nu facem acest lucru. Ca proprietar de câine, dacă nu găsiți timp pentru a vă peria dinții câinelui în fiecare seară, ar trebui să le periați de cel puțin trei ori pe săptămână. în plus, Chews dentar de câine va ajuta, de asemenea, cu sănătatea dentară a Pooch.

7 Scaune de vehicule și restrângere

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Nu este un secret că câinii iubesc călătoria în mașini. Ceea ce nu este, de asemenea, un secret este că proprietarii de câini rar asigură siguranța animalelor de companie în mașină.

Știați că există centuri speciale de câini pe care le puteți achiziționa pentru mașina dvs? Data viitoare vei fi gata să cheltuiți câțiva dolari atunci când priviți cum să aveți grijă de câinele dvs. mai bine, examinați această precauție de siguranță. Mai bine, căutați locuri bune pentru câini, care sunt chiar mai sigure și mai confortabile pentru pooch-ul dvs.

Este important să vă asigurați o restrângere adecvată pentru câinii dvs. în mașină pentru siguranța nu numai a canininilor, ci și a altcuiva în vehicul. Nu știți niciodată când trebuie să vă rupeți instantaneu, iar câinele dvs. poate zbura cu ușurință în interiorul unei mașini și pot sparge picioarele sau chiar mori. Această situație prezintă, de asemenea, un pericol pentru oricine altcineva din vehicul.

8 Asigurați o dietă adecvată

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Câine obezitate este acum o epidemie în America, iar câinii supraponderali devin o vedere comună.

Restricția de calorii se aplică caninilor și lucrează în același mod cu oamenii. Câinii nu pot fi lăsați să mănânce cât de mult doresc, mai ales dacă nu urmăriți orientări stricte privind alimentele sănătoase.

Ca proprietari de câini, toți trebuie să ne ocupăm de acest lucru comun Problema comportamentului câinilor - Coagurile de mâncare. Este greu de spus nu la pooch, dar trebuie; Este pentru beneficiul câinelui tău. De asemenea, asigurați-vă că structurați a Dieta sănătoasă pentru câinele dvs, și să-i oferiți alimente de câine de înaltă calitate în cazul în care veți putea număra calorii.

9 Id câinele tău

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Pentru cei care doresc cu adevărat să știe cum să aibă grijă de un câine bine, una dintre cele mai bune investiții sunt microcipurile.

În 2015, popularitatea microcipurilor de câine este în creștere, dar majoritatea proprietarilor de animale de companie nu sunt încă informați cu privire la beneficiile Microcipping Pooch. Motivul pentru care este important să vă identificați canina cu o etichetă de microcip este că acest lucru le dați o identitate.

În această zi, cu atât de mulți thievei de câini în SUA, aceasta este o procedură importantă pe care un proprietar al câinelui responsabil trebuie să treacă. Un microcip va reduce substanțial șansele de a vă pierde vreodată animalul, mai ales dacă locuiți într-un oraș. Și în cazul în care câinele dvs. este vreodată furat, veți fi întotdeauna capabili să urmăriți instantaneu exact unde a fost luat înainte de a se întâmpla ceva rău.

10 vaccinuri

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Subiectul vaccinării a fost suflat de la începutul acestui an, cu mai multe studii care ies pe importanța acestei proceduri.

Cu toate acestea, înainte de a vă vaccina câinele pentru fiecare lucru mic, educați-vă și aflați ce vaccinuri canine poartă anumite riscuri și care sunt absolut esențiale pentru un animal de companie sănătos. Nu fiecare vaccin va fi A & # 8220; nici un brainer & # 8221; alegere și trebuie să evaluați avantajele potențiale și contra.

În general, vaccinurile sunt importante și împiedică o multitudine de boală la câini la fel cum o fac la om. Majoritatea medicilor veterinari vor sfătui să obțină vaccinări obișnuite pentru a preveni orice tip de probleme de sănătate cunoscute și viruși care caută în mod constant să vă atace pooch-ul când este afară.

11 Furnizați un mediu bogat

Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Un câine fericit va fi întotdeauna un câine mult mai sănătos și viceversa.

Fido-ul tău este un animal social și are nevoie de interacțiune de la oameni și alte animale. Asigurați-vă un mediu bogat pentru câinele dvs .: Luați-l în fiecare zi, mergeți la diferite locuri și întâlniți oameni diferiți, precum și animale de companie diferite.

Proprietarii de animale de companie responsabili și pasionați care doresc să știe cum să aibă grijă de un câine în mod corespunzător, pot organiza întâlniri cu alți proprietari de animale de companie activi și responsabili și au un timp minunat. Există pur și simplu prea multe mijloace Arată câinele pe care îl iubești și să găsească modalități de a petrece timp pentru a împreună că nu există scuze.

Photo Foto cu amabilitatea lui Brett Davies

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine