Shark tank bit în această afacere doggy - vrei tu?

Shark Tank Bit în această afacere Doggy

Părinții dedicați PET din întreaga lume cheltuiesc miliarde de dolari pe bebelușii lor iubiți de blană. De fapt, se estimează că Poochul mediu are un nivel superior de viață decât un copil într-o țară din lumea a treia. Nu că ar trebui să fim mândri de faptul că acest fapt și de # 8230;

Deși, acesta este un adevăr trist pentru copiii de foame, înseamnă un traseu hefty pentru producătorii de produse pentru animale de companie. De fapt, o astfel de companie a luat-o Noul concept în produsele de companie și a aterizat o afacere cu două dintre cele cinci și # 8220; Din seria populară de televiziune de primăime, Bazin cu rechini.

Sean Knecht și Steven Blustein a intrat în rezervorul de rechin pentru sezonul 7 (Episodul 28) care a căutat 200.000 de dolari pentru 10% din compania lor, Pridebits. Potrivit estimărilor spectacolelor, această evaluare pune în valoare de compania la marca de două milioane de dolari.

LEGATE DE: Cum comercializați un produs unic de câine

Shark Tank Bit în această afacere Doggy

Rechinii au fost la început reticenți cu privire la întreaga valoare până când au auzit că, din moment ce lansarea companiei în octombrie 2012, această echipă de zece angajați în jur de zece milioane de angajați în vânzări!

Ca pe banter normal între rechini, Mark Cuban (proprietarul Dallas Mavericks) Kevin O`Leary (Mogul de software educațional) și Daymond John (fondator / proprietar al Fubu) toate plecate. Ei au simțit că nu era afacerea potrivită pentru ei și că nu au putut adăuga nici o valoare reală, nici nu au vrut să Implicați-vă în lumea producătorilor de câini.

Cei doi rechini rămași, Robert Herjavec (King Cybersecurity Security) și Lori Greiner (QVC Queen) a oferit 200.000 de dolari pentru 20% și 200.000 $ pentru respectiv 18%. După o dezbatere intensă și deliberare, cei doi tineri antreprenori au făcut o înțelegere atât cu Herjavec, cât și cu Greiner pentru 200.000 de dolari pentru o participație de 20% în companie.

LEGATE DE: Cannabis pentru câini și pisici: o nouă afacere în u.S. Industria animalelor de companie

Aceasta ar putea fi o afacere câștigătoare pentru ambele părți ca și compania de la Austin, pe baza de Texas, aspiră că este Nikeid of the PET. Până acum au fost proprietarii de animale de companie palpitante cu jucăriile personalizate, paturile și alte produse.

Shark Tank Bit în această afacere Doggy

Părinții de companie de companie pot proiecta în totalitate bunurile lor de companie cu structuri specifice și de conducte, forma bannerului, fontul și culoarea pentru numele animalului și chiar adăugarea unei imagini a acelui prieten special de blănuri este disponibil pentru luarea. Dacă nu puteți alege, puteți comanda și modelele pre-făcute de la Ruff Lauren, Kate spayed și alte colecții de designer.

Pridebites este situat în 2.500 de magazine în jurul Canadei și Statele Unite, precum și online. Acesta produce produsele sale în China, dar este distribuit prin Austin, Texas Warehouse. Când comandați un produs de la Pridebites, ele pot îndeplini, de obicei, fiecare comandă de produse personalizate și pot fi livrate în termen de patru săptămâni.

Succesul acestei afaceri a câștigat doar mai multă notorietate de la apariția lor Bazin cu rechini; asta este și mai interesant decât câștigarea distincției râvnite "Jucărie de câine a anului" de Pet Business Magazine în 2012.

Dacă sunteți în căutarea unui animal de companie fabulos și unic pentru iubitul dvs. Pal sau doriți doar să oferiți un cadou unui părinte cu animale de companie, verificați minunatele. Dacă rechinii au vrut să ia o mușcătură din acest profitabil și # 8220; Biscuit & # 8221; Trebuie să fie spectaculoasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Shark tank bit în această afacere doggy - vrei tu?