Ce este certificarea frica free?

Examinând un pisoi

S-ar putea să fi auzit de teama de certificare gratuită și de teamă de teamă, în special legate de practicile veterinare. Programul Fire Free este conceput pentru a educa profesioniștii veterinari și profesioniști cu animale de companie despre teamă, stres și anxietate în animalele de companie și de a învăța pe oameni cum să interacționeze cu animalele de companie în moduri mai puțin stresante posibil. Tehnicile Free Free urmăresc să creeze un mediu confortabil, de stres scăzut pentru animalele de companie, păstrând în același timp profesioniștii pe animale cât mai sigure posibil.

Ce este certificarea Frica Free?

Fondată de Dr. Marty Becker, Frica Free este un program de organizare și formare care are o misiune "Pentru a preveni și a atenua frica, anxietatea și stresul în animale de companie prin inspirarea și educarea oamenilor care le îngrijesc."

Multe animale suferă de niveluri ridicate de stres la medic veterinar. Frica liber concept ajută animalele de companie să se simtă mai relaxate în timpul vizitelor veterinare, sesiunile de instruire și sesiunile de îngrijire. În plus, ajută la protejarea profesioniștilor care manipulează animalele în aceste situații. Există cinci tipuri de programe gratuite de frică disponibile.

Profesioniști din domeniul veterinar

Acest program este destinat persoanelor care lucrează în medicina veterinară, inclusiv Veterinarieni, tehnicieni veterinari, Asistenți veterinari, asistenți ai canisei, reprezentanți ai serviciului clienți, manageri de practică și alți angajați. Stagiarii învață cum să creeze un mediu de stres scăzut pentru animalele de companie care vizitează veterinarul. Ele sunt educate Limba corpului la câini, pisicile și alte animale, astfel încât să poată identifica semne de stres în animalele de companie și pot reacționa într-un mod care promovează relaxarea. Cursul acoperă tehnicile și sfaturile de manipulare a stresului scăzut pentru a preveni și a atenua anxietatea și teama în animalele de companie în timpul procedurilor veterinare. La finalizare, indivizii primesc certificarea FEAR FREE.

Practici veterinare

Programul de certificare a practicilor veterinare este conceput pentru a educa întreaga echipă într-o unitate veterinară. Veterinari, tehnicieni veterinari, asistenți veterinari, asistenți de canisare, reprezentanți ai serviciului clienți, manageri de practică și alți angajați învață împreună, așa cum ar fi în timpul programului individual de formare gratuită. După antrenament, un medic veterinar de certificare în practică de teamă va vizita practica pentru a confirma că se califică pentru certificarea de practică fără teamă.

Formatori de animale

Programul Free Free Animal Trainer permite formatorilor de animale de companie să lucreze cu profesioniștii veterinari și proprietarii de animale de companie pentru a minimiza stresul, anxietatea și teama în timpul vizitelor VET și la domiciliu.

Pet groomers

Programul de certificare Frica Groomer Groomer Trenuri profesionale Pet Groomers pentru a folosi frica de concepte gratuite atunci când îngrijirea animalelor de companie. Scopul este de a face sesiunile de îngrijire a animalelor de companie este cât mai confortabil posibil. Cursul include tehnicile de manipulare și îngrijire a animalelor de companie care pot oferi o experiență relaxantă pentru animalele de companie.

Proprietari de animale de companie

Frica de case fericite gratuite Programul oferă videoclipuri cu sfaturi care pot ajuta proprietarii de animale de companie să ofere medii de casă calme și fără stres pentru animalele de companie. Aceste sfaturi sunt deosebit de utile pentru proprietarii de animale de companie care se confruntă adesea de frica și anxietatea. Cel mai bun dintre toate, este liber să vă înscrieți.

Adăposturi

Adăposturile animale sunt extrem de stresante pentru majoritatea animalelor. Frica de adăposturi gratuite Programul învață tehnicile membrilor echipei de adăpost pentru a ajuta la reducerea stresului în adăpost. Acestea includ sfaturi de manipulare scăzută, precum și modalități de îmbunătățire a mediului de adăpost.

Cum să deveniți frică certificat gratuit

Pentru a participa la un program de teamă, vizitați Frica site-ul gratuit și alegeți programul potrivit pentru dvs. pe baza profesiei dvs. Dacă sunteți un proprietar de animale de companie care nu lucrează într-un câmp legate de animale, atunci programul Happy Homes este cel pentru dvs.

Cum teamă de certificare gratuită ajută animalele și oamenii

Profesioniștii și practicile veterinare cu certificarea Frace Free oferă o experiență unică pentru animalele de companie și oamenii lor. Desigur, multe practici non-certificate utilizează tehnici de manipulare scăzută și creează medii relaxante pentru animalele de companie. Cu toate acestea, certificarea Frace Free este o modalitate prin care puteți ști ce să vă așteptați în timpul vizitelor VET.

Echipa veterinară certificată de teamă va lucra îndeaproape cu dvs. și cu animalul dvs. de companie pentru a veni cu cel mai bun plan pentru transportul animalului dvs. de companie către și de la VET fără a crea stres inutil. Din momentul în care animalul dvs. de companie intră în biroul VET, personalul va lucra pentru a vă menține calmul de companie și la ușurință. Aceasta include prevenirea expunerii la alte animale din sala de așteptare, pregătindu-se camera de examen într-un mod care este cel mai confortabil pentru animale de companie și manipularea animalelor de companie în cel mai calmant mod posibil.

Frica Oficiile VET gratuite oferă suprafețe fără alunecare pentru a ajuta câinii să se simtă mai stabili și confortabil în picioare pe o masă sau pe podea. Ei lucrează cu pisici în purtător sau le coaxizați ușor pentru proceduri. Ele oferă tratamente care pot contribui la crearea unei asociații pozitive cu ele utilizează și feromoni de animale Adaptil și Feliway Pentru a trimite semnale calme la câini și pisici. Teama de profesioniștii liberi sunt capabili să identifice rapid semne de stres în animalele de companie și să facă ajustări pentru a calma animalul de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este certificarea frica free?