Câine walker jobs: unde și cum să găsiți o muncă bună de mers pe jos de câine?

Câine walker locuri de muncă - unde și cum să găsească o muncă bună de mers pe jos

Este greu să te gândești la un loc de muncă care ar fi să fie mai atrăgătoare decât să vă petreceți ziua în afara agățată cu câinii. Indiferent dacă sunteți interesat de o carieră cu normă întreagă sau doar încercați să faceți niște bani în plus între clase sau concerte independente, câinele de câine este o potrivire naturală pentru iubitorii de animale. Dar Câine Walker Jobs nu sunt întotdeauna găsite cu ușurință și nu sunt întotdeauna fiabile.

Din păcate, ca majoritatea căutărilor de muncă, căutând oportunități de mers pe jos pot prezenta o cantitate covârșitoare de variabile. De unde chiar începeți să vă uitați? Ar trebui să te Începeți ca o afacere independentă sau căutați într-o companie stabilită? Trebuie să fii asigurat?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care mă vor lăsa la un impas la începutul unui câine de vânătoare de muncă. Sunt aici pentru a vă ajuta să obțineți mingea de rulare și, sperăm, pe piesa rapidă la succesul câinilor. Dog Walker Jobs poate să nu fie ușor de găsit, dar cu instrumentele potrivite puteți să vă construiți reputația.

Cereți unui câine Walker: Ce sunt salariile câinelui Walkers și ratele de mers pe jos

Câine Walker Jobs: Unde și cum să găsiți o muncă bună de mers pe jos de câine?

Câine Walker Jobs

Noțiuni de bază, asigurare și certificare

Când am început să caut locuri de muncă câine Walker, mi-am dat seama rapid că o anumită formă de certificare și asigurare este o necesitate absolută în a fi angajat. În plus față de îngrijirea unui membru iubit de familie, câinele de câine implică adesea intrarea în casa unui client în timp ce sunt departe.

Marea majoritate a oamenilor nu se vor simți confortabil, lăsând un străin complet fără referințe în reședința lor privată nesupravegheată. Majoritatea companiilor vor efectua, de asemenea, un control de fond în timpul procesului de aplicare pentru a-și pune clienții la ușurință.

Experiența profesională cu pregătirea câinilor și îngrijirea veterinară va crește în continuare valoarea dvs. de angajare, deoarece vă garantează capacitatea de a gestiona un câine cu o sănătate specială sau nevoile comportamentale în cazul în care un incident apar atunci când sunteți la locul de muncă.

Pentru certificarea independentă care va fi recunoscută universal, sunt disponibile atât cursurile online, cât și cursurile de formare în persoană. Organizații precum Asociația Națională a Sitters PET profesional (Napps) și Pet Sitters International (PSI) oferă programe de certificare de reputație și polițe de asigurare care sunt cu siguranță pentru a impresiona angajatorii potențiali. Cu toate acestea, aceste cursuri nu sunt libere, nici nu pot fi finalizate peste noapte.

Ambele vă vor costa câțiva sute de dolari și o bucată decentă de timp, dar va fi, fără îndoială, benefică atunci când vine vorba de a vă construi reputația profesională. Cursuri grave ca acestea ar fi probabil o alegere excelentă dacă sperați să faceți o carieră din îngrijirea animalelor de companie, dar nu poate fi cea mai eficientă cale pentru toată lumea.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Câine Walker Jobs

Plimbare pentru o companie

Dacă nu aveți prea multă experiență profesională de îngrijire a animalelor de companie, vă recomandăm să vă uitați la o organizație stabilită atunci când începeți. O companie cu reputație va efectua de obicei o verificare de fond, certifică și asigurați-vă angajații potențiali. Acest lucru vă va economisi o cantitate considerabilă de hassle.

Am început personal să lucrez și să continuăm să lucrez printr-o companie numită Wag. Wag este gestionat printr-o aplicație care funcționează în mod similar cu Uber, dar găsește câini în loc de șoferi. Principalul beneficiu al utilizării WAG atât pentru angajați, cât și pentru clienți este nivelul de conveniență pe care îl oferă.

În plus față de programele obișnuite, aplicația oferă plimbări la cerere și pauze de olitară rapidă care notifică toți pietonii în zonă când un câine are nevoie de o plimbare cu o notificare extrem de scurtă. Dacă aveți un program flexibil, va exista o oportunitate amplă pentru a obține câteva plimbări din ultimul minut de la clienții blocați la locul de muncă sau în trafic.

Dacă programul dvs. este mai structurat, există și o mulțime de locuri de muncă regulate, pe termen lung Walker disponibile, de asemenea.

Cereți unui câine Walker: Unde și cum să găsiți locuri de muncă de câine bune?

Câine Walker JobsWag a fost o mare găsire pentru mine, dar este încă relativ nouă și este în prezent limitată la persoanele care locuiesc în marile orașe. Persoanele potențiale de câine care trăiesc în zone mai puțin dens populate vor trebui să opteze pentru ceva mai local.

Fetch îngrijirea animalelor de companie este o altă companie care va face majoritatea legii pentru dvs. și vă va ajuta să găsiți clienți. Deși nu este bazată pe aplicații și nu oferă plimbări pe o scurtă notificare, Îngrijirea animalelor de companie este mult mai răspândită și accesibil decât WAG pentru cei care locuiesc în zonele mai puțin metropolitane.

Dincolo de site-urile specializate, asigurați-vă că nu trebuie să Overwook Dog Walker Locuri de muncă listate pe site-uri precum Într-adevăr.COM. Majoritatea agențiilor de mers pe jos de câine variază în funcție de locație, iar căutarea la postările de îngrijire a animalelor de companie din zona dvs. vă pot ajuta să obțineți o idee despre opțiunile dvs. locale.

Există downsidele de a lucra și pentru o organizație corporativă, în funcție de preferințele dvs. profesionale. Pe lângă lipsa de independență de a desfășura afaceri în termenii dvs., compania vă va stabili tarifele și va reduce plățile pentru serviciile lor.

Personal, simt că este meritat pentru facilitățile pe care le oferă, mai ales dacă certificarea și asigurarea fac parte din contractul dvs.

Adresați-vă expertului: Unde și cum să alegeți Asigurarea de câine de mers pe jos?

Câine Walker Jobs

Pornirea propriei afaceri de câine

Poate că aveți deja o experiență și căutați o abordare mai independentă sau locuiți într-o zonă care nu oferă niciun loc de muncă Walker care se potrivesc nevoilor dvs. ca un walker. Există încă modalități prin care puteți avea o afacere de succes; Va fi doar vă solicitați să faceți propriile dvs. legi.

Dacă vă plimbați propriul câine sau câinele unui prieten, aveți niște cămăși distincte și cărți de vizită tipărite pentru a vă ajuta să faceți publicitate în timp ce mergeți. Veți fi surprins de câți oameni vă întreb despre serviciile dvs., în special în jurul parcurilor și cartierelor publice.

Nu pot conta de câte ori m-am dat seama că nu am avut o carte de vizită pe mine când cineva ma întrebat pentru informațiile mele de contact în timp ce lucram.

Este mult mai ușor și mai profesionist să-i dați mai degrabă o carte decât să le facem să-și facă telefonul sau să țină pasul cu o notă, astfel încât să vă poată aminti.

Dacă doriți să luați un pas mai departe, configurați un site web care detaliază calificările și serviciile dvs. împreună cu imagini de calitate ale dvs. cu câinii pe care îi plimbați. Cei mai mulți clienți au un sentiment de cine sunteți, cu atât mai bine.

LEGATE DE: 8 sfaturi despre mersul pe jos de câine în siguranță în fiecare zi

Câine Walker JobsOamenii doresc să se simtă ca și cum vă vor cunoaște înainte de a vă încredința cu bunăstarea animalelor de companie și acest lucru este și mai important atunci când nu aveți suportul unei companii bine-cunoscute.

Gândiți-vă cum ați simți dacă ați fi fost Încrederea câinelui tău cu un străin. Dacă nu vă bazați pe reputația unei companii de încredere, va trebui să vă faceți propriul - și acest lucru poate dura ceva timp.

Pe scurt, iubitorii de animale care au orare ocupată și doresc să ridice locuri de muncă câine Walker pentru bani în plus vor avea mai multe noroc care se alătură unei organizații care gestionează chestiuni de asigurare și credibilitate pentru ei. Mai ambițioși de mers pe jos sau un walkers cu experiență anterioară în îngrijirea animalelor de companie vor considera că merită să se înscrie în cursuri serioase de formare și, eventual, să își înceapă propria afacere.

Nu există niciun model corect de urmat. Cu toate acestea, decideți să mergeți, câinele de câine este un loc de muncă foarte plăcut și plăcut. Sper că acest articol v-a ajutat să restrângeți ceea ce doriți din cariera dvs. de câine și de unde să începeți să căutați. Fericit de mers pe jos!

Ghid complet: Cum să antrenezi un câine să meargă pe o lesa

Doriți sfaturi mai interesante și acționabile pentru părinții de companie? Apoi amintiți-vă la Abonați-vă la canalul nostru YouTube Pentru videoclipuri zilnice cu toate câinii și proprietarii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine walker jobs: unde și cum să găsiți o muncă bună de mers pe jos de câine?