Bucătăria franceză introducerea hranei pentru câini fără cereale la superzoo 2015

Titlul francezului =

Sara Kuris-Morgan, fondator al lui Bucătăria lui Frechie, este încântat să-și lanseze noul pește alb și legume de cereale Free Entrée Dog alimente în timp pentru superzoar 2015. La expoziția comercială a industriei animalelor de companie, ea a spus că a avut un răspuns copleșitor la linia de produse de bucătărie a francezului, deoarece compania a început.

Kuris-Morgan și-a început compania când și-a dat seama că întreaga nutriție alimentară a avut numeroase beneficii pentru om și trebuie să fie la fel de benefică pentru canini. A început în 2007 când a început să pregătească mese de prescripție în bucătăria proprie pentru un veterinar holistic.

LEGATE DE: Cum păstrez pielea câinelui meu și haina sănătoasă

La scurt timp după aceea a sărit în industria animalelor de companie pe o scară mai largă, introducând o nouă categorie de alimente pentru câini; Mâncăruri gătite ușor, congelate. Primele produse ale companiei au fost create în mod specific pentru rasele mici și mijlocii. Acum, compania formulează alimente pentru câini pentru toți câinii care se face cu 100% Gradul uman, Ingrediente integrale care provin din Statele Unite și fabricate într-o unitate alimentară umană USDA.

Ingredientele întregi sunt alimente reale care sunt în starea lor naturală, ceea ce înseamnă că nu sa făcut rafinament sau prelucrare. Acestea includ alimente cum ar fi cerealele întregi, legumele și fructele. Aceste alimente nu au avut minerale, vitamine sau alte substanțe nutritive adăugate sau scoase din ele.

Frenchie

Cel mai recent produs al bucătăriei Franceze este acum al doilea produs gratuit și fără cereale oferit de brand. Este o listă simplă și curată de ingrediente cuprinde 100% pește alb USDA, morcovi, fasole verde, cartofi, telina, mazăre, broccoli, spanac, ouă, kale, calciu de ouă, masă de semințe de arie organică și pudră de kelp organic. Toate vitaminele și mineralele din peștele alb de pește și amestecurile de cereale de cereale Vaggie provin din ingrediente înșiși. Nu există aditivi.

LEGATE DE: 8 moduri de a lucra cu câinii ca profesionist

Ca și toate celelalte produse de bucătărie ale francezului nu există porumb, masă de carne, boabe procesate, conservanți, îndulcitori sau grăsimi de animale și păsări de curte utilizate în acest hrană pentru câini. Kuris-Morgan a declarat pentru vizitatorii Expo-ului SuperZoo pe care ea crede că proprietarii de câini care își hrănesc hrana pentru câini de bucătărie a lui Canines vor vedea câini mai sănătoși și vor face mai puține vizite la veterinar de-a lungul vieții câinelui.

Bucătăria franceză se angajează, de asemenea, de a oferi o parte din veniturile lor la adăposturi fără ucidere și organizații de salvare a animalelor din Statele Unite. Alimentele de câine pot fi comandate pe site-ul companiei și livrează mesele în fiecare zi de luni și marți pentru a asigura livrarea până vineri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bucătăria franceză introducerea hranei pentru câini fără cereale la superzoo 2015