Pet-urile iubitoare creează produse care sunt benefice pentru animalele de companie și proprietarii lor

Pet-urile iubitoare creează produse care sunt benefice pentru animalele de companie și proprietarii lor

Nu este un secret că proprietarii de câini caută produse de calitate superioară pentru animalele de companie. Cu o listă de rufe de reaminteri recente, ratele de boală de câine alpinism și o neîncredere în creștere pentru producători, nu este de mirare că proprietarii devin din ce în ce mai sceptici față de produsele disponibile pe rafturile magazinului de animale de companie. Multe companii încearcă să schimbe acea imagine și Iubitor de animale de companie conduce calea.

Compania a fost creată în 2005 pentru a-și îndeplini o viziune de a oferi animale de companie și a familiei lor sănătoase, de înaltă calitate și accesorii la prețuri accesibile. Au o nouă facilitate de fabricație la fața locului situată în New Jersey. Acesta a fost întotdeauna scopul lor, deoarece doresc să ajute să aducă fabricarea înapoi în Statele Unite, precum și să sprijine economia prin furnizarea de locuri de muncă și de a lucra cu comercianții cu amănuntul local de specialitate și comercianții cu amănuntul pentru produsele de companie.

LEGATE DE: Beneficiile utilizării șamponului de câine fără apă

Iubitor de animale de companie producătorii și produce câini și pisici tratează cu 100% ingrediente naturale și sunt special formulate pentru a beneficia de sănătatea și bunăstarea generală a animalelor. Compania oferă, de asemenea, un program de proprietate "testat în SUA", care certifică siguranța și calitatea fiecăruia dintre tratamentele lor.

Pet-urile iubitoare creează produse care sunt benefice pentru animalele de companie și proprietarii lor

Ele creează animale de companie decorative și funcționale hrănire Accesorii care sunt realizate cu materiale durabile, ușor de curățat. Focusul principal al animalelor de companie este pe inovația produselor și satisfacția clienților. Ei se străduiesc să-și facă produsele ecologice și orientate spre soluție.

Sprijinirea comunității pline de companie este o prioritate pentru iubirea animalelor de companie, de asemenea. Ei dau înapoi la animale de companie adăposturi și cauze legate de animale de companie în Statele Unite și susțin și organizațiile non-profit. Ei sprijină organizațiile care beneficiază de proprietari de animale de companie ca Susan G. Fundația Komen și multiple grupuri care sprijină oamenii și animalele lor.

Animalele de companie iubitoare se întorc înapoi la Animale de companie pentru veterinarii proiect, o organizație care se potrivește cu veterani cu câini de adăpost special selectați care se potrivesc personalității lor. Formatorii profesioniști lucrează cu câinii pentru a le învăța comenzi și maniere de bază, astfel încât acestea să se potrivească cu stilul de viață al veteranilor.

LEGATE DE: Jucării de câine durabile care vor depăși fălcile de catelus

De asemenea, lucrează cu Câini de service cu unghiuri canine Organizare, care se potrivește și veteranilor cu câini de adăpost. Cu toate acestea, acest program își pregătește, de asemenea, câinii să devină câini de serviciu și animale de asistență. Câinii de serviciu complet instruiți sunt evaluați la aproximativ 20.000 de dolari, dar veteranii și primii respondenți pot obține un câine gratuit prin acest program.

Acestea sunt doar câteva dintre organizațiile care iubesc animalele de companie și le revin, de asemenea, la adăposturile din zona locală din New Jersey. Nu numai că sunt îngrijorați de oferirea părinților de companie și a tovarășilor lor de canini cu tratate și livrări de cea mai bună calitate, dar se angajează, de asemenea, să facă o diferență cu animalele din întreaga lume.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet-urile iubitoare creează produse care sunt benefice pentru animalele de companie și proprietarii lor