Top # 125: cum se schimbă proprietatea animalelor de companie

Din 1998 populația de companie din U.S. A fost aproape dublat & # 8212; Aproximativ două treimi din țară deține acum un animal de companie. De ce vedem o astfel de creștere? Ce sa schimbat în societatea noastră ca urmare a acestei schimbări? În acest episod de teorie a animalelor de companie, veți afla despre dramele economice, mass-media, juridice, politice și sociale din această transformare culturală.

Nu mai rămâne să rătăcească cartierul, câinii și pisicile mănâncă mâncare specială, atrage atenția medicală individualizată și chiar zbura în cabina avioanelor. În calitate de fondator al Grupul de politici de animale, Mark Cushing oferă o privire unică la creșterea acestei aventuri de dragoste cu animalele de companie și cum se schimbă lumea.

Cartea sa, Națiunea lui de companie: Afacerea de dragoste care a schimbat America urmărește nenumăratele moduri pe care animalele le-au dobândit, raportarea legii privind drepturile de companie, asistența medicală și descoperirea faptului că, în ciuda a ceea ce multe organizații ne-ar fi crezut, există un deficit de câini tara noastra.

Știu, am fost surprins de ultima parte, dar după ce am ascultat marca vorbesc despre subiect, mi-am dat seama că există mult mai mult decât am crezut! Mark este partenerul fondator și CEO al Grupului de Politice Animale și un absolvent de onoare Stanford. El acționează ca consilieri de administratori pentru Universitatea Memorial Lincoln și a servit ca facultate și lector adjunct la Universitatea Memorial Lincoln, Colegiul Lewis & Clark și Școala de Drept University of Oregon. El are locul de muncă unic de avansare a cauzelor legate de animale de companie.

Ascultați episodul Podcast din videoclipul de mai sus și abonați mai jos.

Modul în care proprietatea animalelor de companie se schimbă la nivel mondial

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 125: cum se schimbă proprietatea animalelor de companie