9 Adevărarea adevărurilor despre câini în experimente de laborator

Majoritatea iubitorilor de câini își tratează animalele de companie ca parte a familiei, dar în multe laboratoare din întreaga lume există câini care sunt grav tratați ca mărfurile de unică folosință folosite pentru experimente științifice, medicale și educaționale. Știți ce se întâmplă cu adevărat câinilor care sunt utilizați pentru experimentele de laborator? Iată nouă adevăruri supărătoare despre starea lor în aceste instituții care se presupune că sunt administrate de bărbați și femei educați.

1. Există câini în mod special crescuți pentru experimente de laborator

Câinii de reproducere pentru singurul scop al experimentelor de laborator sunt comune printre facilitățile de cercetare. Aceste instituții plătesc un preț premium pentru a licențiat clasa A crescători care furnizează câinii. Chiar și câinii cu defecte de naștere nu sunt limite și pot merge pentru cel puțin 700 de dolari fiecare.

2. Facilitățile de cercetare achiziționează, de asemenea, câini de adăpost

Unele instituții plătesc, de asemenea, o sumă semnificativă pentru adăposturile care vor fi utilizate pentru experimentele de laborator. Drept urmare, există oameni care ar putea să prezinte ca adoptatori interesați la aceste adăposturi care vor vinde de fapt câinii la aceste facilități ca dealeri de clasă B, conform Societate umana. Evident, aceasta este o schemă mare de bani pentru mulți indivizi fără scrupule.

3. Oamenii de știință antrenează câinii să aibă încredere în oameni

Înainte ca câinii să fie supuși experimentelor, ele suferă o pregătire adecvată pentru a învăța să aibă încredere în oameni. În acest fel, oamenii de știință vor avea un timp mai ușor de lucru pe subiecții lor. Dar această metodă a îndeplinit critici grele din activiștii drepturilor animalelor care subliniază cruzimea întregului proces. După ce câinii devin încrezători, ei trec de fapt prin stres mental, fizic și emoțional, datorită brutalității unor astfel de experimente.

4. În fiecare an, aproximativ 60.000 la 75.000 de câini sunt utilizați ca subiecți de laborator

In conformitate cu Societatea americană anti-vivisie, Aproximativ 60.000 la 75.000 de câini sunt utilizați în laboratoare în fiecare an. Beagles sunt rasele cele mai preferate Dar unele laboratoare folosesc, de asemenea, prejudecăți de aur și labrador, ogarii, schnauzers și tauri de pit. Numărul de câini pentru experimente, totuși, a scăzut de la anii `70. In conformitate cu NAVS, Cel puțin 200.000 de câini au fost utilizați anual în cercetare, testare și predare înapoi atunci.

În ciuda scăderii cu 71% din patru decenii în urmă, activiștii de animale încă doresc interzicerea completă a experimentelor pe animale. Din cauza progresului în tehnologie, există o mulțime de alternative pentru testarea medicamentelor și a altor produse astăzi, care nu necesită dureri de animale. Cu toate acestea, companiile care fac încă testele nu doresc să-și schimbe metodele.

5. Experimentarea pe câini a început cu secole în urmă

In conformitate cu Dallas Observer, A fost anatomistul și fizicianul Sir Christopher Wren care au folosit pentru prima oară câini pentru experimentele sale de laborator în anii 1600. El a injectat vinul și opiul în sângele animalului pentru a-și vedea efectele și reacțiile sale. Descoperirile sale au condus la transfuzia de sânge, care deschise ușile pentru alte progrese medicale, cum ar fi vaccinarea, insulina, chirurgia cu inima deschisă și stimulatoarele cardiace.

6. Câinii crescuți în laboratoare sunt făcuți în mod deliberat să sufere

Unii dintre câinii din aceste laboratoare sunt utilizați pentru studierea diferitelor boli umane, astfel încât acestea sunt crescute pentru a transporta în mod specific probleme genetice și deformări. De exemplu, un laborator din Texas rasează retrieverii de aur cu distrofie musculară Duchenne (DMD) pentru a studia îndeaproape modul în care această condiție poate afecta oamenii, conform Indiewire. Din păcate, experimentele pentru această afecțiune particulară simt ca tortura pentru câini.

Puii au fost, de asemenea, crescuți în mod special pentru studiile privind cauza orbirii la om cu boală degenerativă a ochilor la Universitatea din Pennsylvania. Când au concluzionat experimentele, câinii de laborator erau fie uciși, fie ochii lor au fost îndepărtați, așa că se ocupă de orbire pentru restul vieții lor scurte.

7. Câinii sunt, de asemenea, otrăviți

În majoritatea cazurilor, câinii din laboratoare sunt porci de guinee pentru teste de toxicitate în diverse experimente medicale, biologice, de mediu și cosmetice. Oamenii de știință injectează animalele cu substanțe moarte și otrăvitoare, care le-au făcut fie bolnavi violente sau le-au ucis.

8. Nu este ilegală pentru câini în laboratoarele de a rămâne în cuști mici

Câinii folosiți în experimentele de laborator dorm și trăiesc în cuști foarte mici și nu sunt împotriva legii. Actul de bunăstare a animalelor (AWA) prevede de fapt că caniculele din aceste laboratoare trebuie să fie de cel puțin opt metri pătrați în dimensiune. Dar acest lucru este încă prea mic pentru câini și sfârșesc suferința mental de a fi cooped și conținut într-un spațiu atât de înghesuit, potrivit unui CBS raport.

Mai rău, acești câini sunt ținute blocați în cuști de ani de zile fără a experimenta vreodată soare sau în aer liber. Majoritatea acestor câini nu cunosc o viață în afara zidurilor laboratoarelor, așa că atunci când ies după terminarea experimentelor, ele dezvoltă mai multe probleme de sănătate fizică și psihică.

9. AWA nu oferă nicio limitare a experimentelor de câine

Deși legea se presupune că bunăstarea animalelor, nu este suficientă pentru a opri experimentele pe câini. Laboratoarele pot fi supuse controalelor unui comitet, dar controalele nu se întâmplă în mod regulat și standardele sunt libere. Nu există un organism sau o entitate guvernamentală reală care să supravegheze în mod corespunzător modul în care aceste laboratoare funcționează.

Concluzie

Puteți face multe pentru a ajuta câinii care sunt utilizați în experimente de laborator. Utilizați puterea dvs. de cumpărare ca consumator și contribuabil și opriți cumpărarea de produse ale căror societăți sunt cunoscute pentru a efectua teste de animale. Utilizați multe dintre aceste produse în fiecare zi, cum ar fi pastă de dinți sau șampoane, detergent de spălătorie, materiale de curățare a gospodăriei, machiaj și alte articole de îngrijire. Cercetare despre companii online și treceți la opțiuni fără cruzime, dacă este posibil.

De asemenea, puteți educa prietenii dvs. despre suferința acestor animale în laboratoare. Sprijinirea cauzelor demne, dacă există legislații și fonduri de fonduri în statul dvs. cu privire la drepturile animalelor.

Știu cel puțin 16 miliarde de dolari de impozite Du-te la experimente pe animale în fiecare an în u.S. singur? Aveți dreptul să vorbiți și să discutați cu legislatorii dvs. despre luarea legilor mai bune pentru acești câini. Dați aceste animale o voce.

Cum vă puteți ajuta

Iată o listă de organizații pe care le puteți dona. Nu uitați să răspândiți conștientizarea cu alți iubitori de animale. Aceste organizații se specializează în salvarea animalelor din laboratoarele în care aceste experimente oribile continuă:

Citiți următorul: 4 moduri pe care acest mod principal leagă furnizorul de animale de companie cu cruzimea animalelor

9 Adevărarea adevărurilor despre câini în experimente de laborator

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Adevărarea adevărurilor despre câini în experimente de laborator