Cea mai bună recenzie perie de câine

Care este cea mai bună perie de câine pentru îngrijire?

Îngrijirea regulată a câinelui și periajul câinelui dvs. nu este bun pentru animalul dvs. de companie; E bine și pentru tine. Folosind Cea mai bună perie de câine va face pielea animalului dvs. de companie și va acoperi mai sănătos și va reduce cantitatea de păr vărsat care este lăsat în jurul casei dvs. Periajul regulat va favoriza legătura pe care o aveți cu animalul dvs. și majoritatea puii se bucură de simțul unei pensii bune pentru câini.

* Derulați în jos pentru a viziona recenzia noastră detaliată și cinstită a celei mai bune pensii pentru câini.

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniAm ales mirele de zoom Kong ca cea mai mare alegere în această revizuire a periei de câine (citiți gândurile mele de mai jos).

Această perie poate fi folosită pentru a muri câinele dvs. și, de asemenea, ca o perie de șamponare în cadă. Materialul de cauciuc îndepărtează părul liber ca un magnet și stimulează capilarele din pielea animalului tău. Mirele Kong Zoom promovează, de asemenea, producția naturală de ulei pentru a încuraja o haină și o piele sănătoasă.

Comparați primele 10 cele mai bune perii pentru câini (revizuit mai jos):

Brand de perie de câine Preț Calitate Rating
Kong Zoomroom $ A 4.5/5
Furminator Instrumentul de păr lung $$$$$ A+ 4.6/5
Safari Pin & Raie Pensiune medie $ A 4.7/5
Groomeasy udding perie de slicker de auto-curățare $$. $ A- 4.4/5
BarkoutFitters Dematting Tool $ A 4.6/5
CONAIR PRODOGS PET-IT BOAR PEN SHARLE $ B- 4.2/5
Shedmonster De-Shelding Tool $$ C- 3.8/5
Furminator câine cu câine dublu $ C+ 4.1/5
Permate Furbuster 3-în-1 $ B 4.3/5
Oster Professional Pet Grooming Rake subacces $$. $ A 4.7/5

* Vă rugăm să faceți clic pe marca de perie pentru câini pentru mai multe detalii despre produs și prețuri. Alternativ, derulați în jos pentru a citi recenzii ale fiecărui produs. 

Top 10 - Care este cea mai bună perie de câine pentru îngrijireTrucul de a găsi cele mai bune pensii pentru câini este în înțelegere ce tip de haină Poochul dvs. are [1]. Haina câinelui dvs. va determina tipul de perie câine pe care îl utilizați și metoda pe care o utilizați pentru a peria prin păr sau blană.

Asta e drept - unii câini au părul și unii au blană și va trebui să decideți ce animal de companie are înainte de a cumpăra Cea mai bună perie de câine. Dacă nu știți dacă câinele dvs. are păr sau blană, puteți spune prin lungimea sa. Blana crește la o lungime predeterminată, iar părul continuă să crească, ceea ce înseamnă că trebuie tăiat.

Există o modalitate corectă de a vă peria câinele [2] care îi va face haina să se uite perfect și să elimine părul cel mai nedorit. Trebuie să fii sigur că ai perie fiecare parte din el de la gât la coada lui. Știați că haina câinelui dvs. este un barometru al sănătății și bunăstării sale generale? Haina și pielea lui sunt prima sa apărare împotriva germenilor și a bacteriilor din lumea exterioară. Dacă haina lui este dură și uscată și pielea lui este prea gravă, șansele dvs. este animalul dvs. de companie are o problemă de sănătate subiacentă.

Folosind cea mai bună perie de câine pentru animalul dvs. pentru a-și păstra haina curată și netedă va favoriza, de asemenea, pielea sănătoasă și, la rândul său, duce la o mai bună sănătate generală. Un strat sănătos ar trebui să arate strălucitor și neted, iar pielea sănătoasă ar trebui să fie clară și suplă. Sănătatea și o nutriție adecvată pot crește pielea câinelui și haina de sănătate din interior, dar îngrijirea regulată este singura modalitate de a le îngriji în exterior.

Multe saloane de animale de companie upscale, cum ar fi proprietarii să creadă că îngrijirea este un lux pentru animalele de companie răsfățate, dar este esențial pentru toți câinii.

Părul de cauciuc al lui Kong Zoom mirele masca câinele dvs. în timp ce vă periați și este făcut în Statele Unite. Puteți obține în două culori: boysenberry sau zmeură. De asemenea, este disponibil în două dimensiuni: mic / catelus și regulat. Dimensiunea regulată funcționează bine pentru boxerul nostru și laboratorul nostru de ciocolată.

Există multe tipuri diferite de perii pentru câini și este posibil să aveți nevoie să utilizați mai mult de un tip în funcție de stratul animalului dvs. de companie.

Perii slicker sunt utilizate pentru de-maturi și îndepărtarea părului subteran și părul mortal din toate tipurile de straturi. Perii cu pini sunt folosite pentru câinii cu straturi mai lungi de curgere pentru a îndepărta tangurile, iar periile de peri sunt folosite pentru a îndepărta murdăria și resturile de la straturile de îmbrăcăminte sau combinate. De asemenea, adaugă strălucire la haină.

Dacă aveți un câine care aruncă o mulțime, veți dori să căutați o lamă de vărsare, care este folosită pentru a îndepărta părul liber și mort din haine plate, scurte și combinate. De asemenea, puteți încerca o rachetă sub acoperire - o perie cu un singur rând de tine metalice drepte care îndepărtează încurcături și subsol de la câini cu haine grele sau haine duble.

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniÎn cazul în care Kong Zoom Groom nu este disponibil, aș recomanda Furminator Curry Comb. De asemenea, are păr de cauciuc, care sunt ideale pentru îndepărtarea murdăriei și a părului liber din haina câinelui. Pălile de cauciuc sunt formate în mod specific pentru a stimula producerea de uleiuri naturale, ceea ce va ajuta la promovarea sănătății pielii și a hainei sale. Această perie este numai pentru haine scurte și medii - nu trebuie folosită pe câini cu păr lung.

Cea mai bună perie de câine (video)

Kong Zoom Groom Dog Perie Review

Cea mai bună perie de câine pentru animale de companiePerii de cauciuc sunt, de asemenea, menționate ca Curry Brushes, și sunt excelente pentru păstrarea blănului câinelui curat. Laboratorul nostru de ciocolată, Saddie, are doar 6 luni și se pare că se rostogolește mereu pe teren afară. Kong Zoom Groom trage murdăria din haina lui Saddie și lasă-o să caute curată și strălucitoare.

După cum am menționat, părul de cauciuc din această perie ajută, de asemenea, la stimularea capilarelor din pielea animalului dvs. de companie pentru a promova producerea de petrol. Perii de cauciuc ca acesta, de asemenea, ajută la răspândirea acelui ulei prin haina [3]. Răspândirea uleiului în jurul valorii de vă ajută să dați haina câinelui dvs. că aspectul strălucitor și elegant pe care proprietarii de animale de companie le place.

Lucrul meu preferat despre utilizarea unei perie de cauciuc este cât de blând este pe câinii mei.

Cu toate că Kong Specifică faptul că mirele de zoom poate fi utilizată pe orice tip de strat, nu aș recomanda să o utilizați pe câini cu păr lung. Părul liber se lipeste de cauciuc, care este minunat în cele mai multe cazuri, dar părul lung ar putea să rămână la păr și să fie tras. Acest lucru poate cauza animalele dvs. de companie o mulțime de durere și disconfort.

Dacă câinele dvs. are blană, aceasta este peria pentru dvs. Părul de cauciuc sunt blânzi pe piele, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fido-ul dvs. zgâriat de părul metalic. Perii de cauciuc sunt, de asemenea, suficient de blânde pentru a fi folosite pe zone sensibile, cum ar fi urechile, labele și burta.

Cel mai bun perie de companie pentru animale de companieMirele Kong Zoom poate fi, de asemenea, folosit ca o perie de șampon atunci când vă scăldați câinele. Aceasta este de departe caracteristica mea preferată! Înainte de mirele de zoom, am folosit pentru a-mi săpa degetele în hainele câinilor mei pentru a vă asigura că și eu curăță pielea și îndepărtarea tuturor murdăriei și resturilor ascunse. Cu doi câini mari, mâinile mele s-ar obosi după ce am fost la jumătatea drumului prin îmbăierea fiecărui câine.

Nu mai trebuie să-mi fac griji. De fiecare dată când mă scot fetele, folosesc mirele de zoom pentru a curăța în loc de degetele mele. Este blând și într-adevăr par să-i placă acțiunea de masaj. Boxerul nostru, Chloe, are anxietate la timpul de baie, dar masarea ei cu acest instrument de îngrijire pare să-i liniștească puțin. Îl puteți folosi ori de câte ori în cadă doriți și nu va afecta performanța perii pe blana uscată. Mulți părinți de companie care au cumpărat acest produs pe Amazon sunt de acord cu mine, după cum puteți vedea în comentariile lor de produse.

Runner-up: Cea mai bună perie pentru câini

Variația stratului de câine este determinată de genele sale. Doi câini de rasă pură vor avea în continuare haine diferite. Pielea și haina fiecărui câine sunt doar puțin diferite [4], și depinde de tine să-ți dai seama ce cel mai bun câine perie nevoie de nevoile tale FIDO. O modalitate excelentă de a face acest lucru este să vă consultați cu un groomer profesionist de câine. Veterinarul dvs. poate avea și câteva sfaturi pentru dvs.

Revizuire completă: FUMINATOR DOGS DESHEDING REVIEW

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniPeriajul regulat nu va opri câinele dvs. de la vărsare, dar va elimina o mulțime de păr nedorit, astfel încât să nu se încheie în jurul casei dvs. sau pe mobilier și haine.

Una dintre preocupările majore pentru mulți proprietari de câini este vărsarea. Puteți cumpăra unelte de deshidiere pentru a vă ajuta să scoateți părul liber din haina câinelui. Una dintre cele mai recente periile canine cauzate este Furminator deshidding Tool. Puteți obține un furminator conceput pentru păr lung sau scurt și vin în cinci dimensiuni, inclusiv foarte mici, mici, medii, mari și gigantice.

Furminatorul este foarte revizuit de părinții de companie, groomiști profesioniști și chiar veterinari. Se pare că toată lumea iubește acest produs. Capul periei din oțel inoxidabil ajunge adânc în jos sub acoperișul câinelui pentru a îndepărta toate părul liber. Părul se colectează în dinții mici și puteți scoate blana cu doar o apăsare rapidă a butonului Furejector. Este atât de ușor și vă împiedică să vă îndepărtați părul cu degetele.

Compania susține că această perie va reduce vărsarea câinelui cu până la 90%, iar proprietarii de câini sunt de acord!

Acest instrument deshiping de la Furminator este echipat cu un mâner proiectat ergonomic, care îl face confortabil și ușor de periat animalul de companie. Această perie de câine cea mai bună a fost proiectată de fapt de un groomer pentru a obține rezultate profesionale și este garantat pentru a reduce vărsarea [5] Mai bine decât orice alte pieptene, perie sau rake pe piață.

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu această perie, ar trebui să o folosiți chiar după scăldat și să vă uscați câinele. Utilizați-l numai pe un strat complet uscat. Va trebui, de asemenea, să utilizați o perie de slicker sau un pieptene pentru a elimina toate covorașele și tangurile din haina câinelui dvs. înainte de a utiliza Instrumentul de deshidiere a furminatorului. Dacă nu, această perie va trage pe noduri și covoare și va provoca o mulțime de dureri.

Cu peste 7.500 de recenzii despre Amazon și A 4.7 din rating de 5 stele, cred că este sigur să spun că consumatorii sunt de acord că Furminator deshding Instrumentul este cel mai bun pe piață.

Compararea video a mai multor perii cele mai bune pentru câini

Doriți să știți cum unele dintre acești perii de câine funcționează pe diferite tipuri de haine de câini? Apoi, aruncați o privire la comparația mea extinsă / recenzia articolului și videoclipul în care am pus testarea câteva dintre cele mai populare perii și instrumente de deshidiere pentru câini.

În acest videoclip și articol de comparație, vă voi oferi, de asemenea, opinia mea personală, observațiile și sfaturile privind utilizarea acestor perii de companie. Cu toate acestea, totul se reunește în cele din urmă, preferințele dvs. și, desigur, câinele și tipul de haină.

Comparație completă: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet deshedding Instrument

Cea mai bună perie de câine Pin & Bristle

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniDacă aveți un câine cu părul lung, veți avea nevoie de o perie de pin în setul de instrumente îngrijire. Aceste perii de câine au știfturi metalice cu vârfuri mici rotunjite care acoperă capetele ascuțite. Ele sunt minunate pentru spălarea încurcării și pot trece prin acoperiș și sub haina. Unele perii cu pini, cum ar fi Safari Pin & Bristle Pensula pentru câini, de asemenea, aveți un cap de păr pe partea opusă.

Știind ce tip de perie [6] Pentru a utiliza pe câinele dvs. este o parte esențială a îngrijirii corespunzătoare. Partea din spate a acestei pensii de câine de Safari este o perie de păr. Este o perie foarte mare în jur pentru a păstra la îndemână cele mai multe tipuri de haine - deși este deosebit de util pe câinii cu părul scurt, cu straturi netede. Ca regulă generală a degetului mare, cu atât mai grosieră haina animalului dvs., mai rigid, părul ar trebui să fie. Părul de pe această perie sunt destul de moi, adică că ar fi cel mai potrivit pentru câinii cu straturi moi și medii.

Pinurile de perii sunt bune pentru câinii cu straturi lungi, cum ar fi retrieveri de aur, colinlio, sheepdogi și setters irlandezi. Îndepărtează ușor covoarele și tangurile fără a trage părul.

Dimensiunea pinilor variază pe perii de câine. Pini mai lungi funcționează mai bine pentru hainele lungi [7], iar știfturile mai scurte sunt cele mai bune pentru straturi de lungime medie sau câini cu straturi tăiate. Această perie de la Safari este cea mai potrivită pentru rasele mici și medii și are pini lungi. Mânerul de lemn este conturat pentru a oferi o aderență confortabilă. Potrivit recenziilor lor despre Amazon, clienții sunt de acord că această perie este versatilă și ușor de utilizat.

Cea mai bună perie de câine

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câini

Perii de perii au, de obicei, un cap în formă de dreptunghi și părul foarte fin. Ele sunt concepute pentru a fi utilizate exclusiv pe câini cu păr lung, gros. Bristlingul fin îi face ideal pentru eliminarea nodurilor și a încurcăturilor. Perii mai largi pot fi folosite pe câini mari și cele mai mici sunt ideale pentru zonele sensibile, inclusiv fața, labele, picioarele și subbelizia.

Groomeasy udding perie de slicker de auto-curățare Îndepărtează părul liber din subacșcatul animalului dvs. fără a forfea blana deasupra. În timp ce vă spălați, veți scoate murdăria și mângâierea de la haina câinelui dvs., lăsând-o mai curată și împiedicând iritarea pielii. Această perie de câine cea mai bună va îndepărta ușor covorașele și tangurile din haina câinelui.

Groomasy a echipat această perie slicker cu un buton convenabil care retrage părul pentru a îndepărta cu ușurință părul care este prins în ele. Crede-mă, nu veți aprecia cu adevărat această caracteristică de auto-curățare până când nu o utilizați, dar odată ce nu veți dori niciodată să vă întoarceți să scoateți părul dintr-o perie cu degetele din nou cu degetele! Este, de asemenea, dotat cu un mâner de cauciuc, făcând peria puternică, durabilă și confortabilă de utilizat, iar mulți clienți Amazon au fost mulțumiți de rezultatele acestui instrument deshidding.

Cea mai bună perie de câine pentru covoare

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniMaturile sunt aglomerate dens încurcate de blană în haina câinelui tău [7]. Uneori puteți să piepați aceste covorașe, dar dacă acestea sunt lăsate prea mult timp vor trebui să fie tăiate. Matting este cel mai frecvent în câinii cu părul lung, iar cel mai bun instrument de utilizat pe un animal de companie cu maturi minore este un pieptene dematting. Cercetarea mea a arătat că BarkoutFitters demaratând pieptene este cel mai bun pe piață.

Acest pieptene de demating are 9 dinți rotunzi proiectați de calculator, care nu se vor zgâria sau vor tăia pielea animalului. Fiecare dinte are margini ascuțite de siguranță care vor tăia prin maturi dure, fără a trage și a răni animalul de companie. barkoutfitters recomandă utilizarea acestui pieptene de demating pe rasele mici și medii cu păr mediu și lung. Piexul are o aderență moale, proiectată ergonomic pe care afirmația companiei este de neîncetat.

Îmi place designul dintelui Matt-Busting 9 din acest pieptene. Ea face o lucrare rapidă de covorașe și noduri dure, iar dinții din oțel inoxidabil împiedică rugina și sunt ușor de curățat.

Acest pieptene are o odihnă cu degetul mare pentru confort și control adăugat, iar pieptenele pot fi comutate pentru utilizare stângaci prin simpla scoatere a unui bolț pe capăt și transformarea lamei invers. Asta e ceva ce nu vezi pe multe instrumente de îngrijire. Părul puternic mat poate tăia circulația, ascunde rănile infectate sau efectul mișcării unui câine [8]. Este imperativ să folosiți un pieptene de demarat, iar BarkoutFitters este atât de încrezător în acest lucru pe care îl oferă o garanție de 100% timp de 5 ani. Clienții par să fie de acord, după cum puteți vedea prin recenzii pe care le-au lăsat pe Amazon.

Linia de jos

Cea mai bună perie de câine pentru animale de companieTrebuie să cumpărați cea mai bună perie de câine care satisface nevoile câinelui dvs. individual. Va trebui să-i consideri haina și pielea în decizia dvs. În funcție de nevoile animalului dvs. de companie, este probabil că veți avea nevoie de mai mult de un tip de perie de îngrijire a câinelui sau pieptene. Dacă haina câinelui dvs. necesită o perie de deshiddă, dematura pieptene, perie slicker sau alt produs specific, căutați-o printre cele mai bune perii câine pentru a vă asigura că obțineți un produs de calitate. Dacă sunteți interesat de o perie de câine cu scop general pentru un câine cu blană, Kong Zoom Groom este cea mai bună opțiune.

Acum, să discutăm detaliile despre modul în care am selectat aceste opțiuni pentru cea mai bună perie de câine din fiecare categorie și ce alte opțiuni sunt disponibile în cazul în care primele cinci opțiuni nu se potrivesc nevoilor individuale ale câinelui.

Cuprins

  1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra
  2. Ce știu despre perii câinelui?
  3. Poate cea mai bună perie de câine să-mi îmbunătățească sănătatea câinelui meu?
  4. Cine ar trebui să cumpere perii de câine?
  5. Cum am ales aceste perii de câine
  6. Cum am cercetat și am evaluat fiecare marcă de perie de câine
  7. Alegerea mea cea mai bună pensulă de câine
  8. Cine altcineva îi place?
  9. Defecțiuni, dar nu de acord
  10. Runner-up
  11. Dacă alte alegeri ale mele nu sunt disponibile
  12. O alegere pentru câini cu subsoluri
  13. Ce să așteptăm cu nerăbdare
  14. Înfășurați-o
  15. Referințe și lecturi ulterioare

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o perie de câine

Îngrijirea corectă vă păstrează animalul sănătos. Nu numai că vă va arăta și miros mai bine cu periajul adecvat, dar îl va face mai confortabil și vă permite să găsiți unele probleme comune de sănătate înainte de a deveni o problemă majoră. Periajul regulat vă permite posibilitatea de a verifica pentru umflături, vătămări sau piele uscată - toate problemele minore care ar putea duce la ceva mai sever [9].

Pentru rasele scurte cu părul, găsirea celei mai bune pensii de câine este simplă. Prefer o perie de cauciuc, dar puteți folosi destul de mult orice perie care este realizată în mod specific pentru rasele cu părul scurt. Este puțin mai complicat pentru alte rase. Dacă câinele dvs. are păr lung, o haină dublă sau blană grosieră, va trebui să selectați o perie care va funcționa pentru tipul său specific de strat.

În majoritatea cazurilor, câinele dvs. va necesita mai mult de o perie sau pieptene.

De exemplu, pentru rasele lungi de păr, veți dori o perie sau o pieptene potrivită pentru câini cu păr lung. De asemenea, puteți dori să achiziționați un pieptene de demarat și o perie de deshiddă. Cea mai bună resursă pentru informații despre tipul de perie de câine care este cel mai bun pentru animalul dvs. este un groomer profesionist. Ei lucrează cu câini cu toate tipurile de hamei diferite și vor ști exact ce aveți nevoie.

Fiecare haină a câinelui este unică. Fiecare strat de retrivere de aur nu este același. Fiecare haină de labradori nu este aceeași. Trebuie să înveți despre pielea și haina unică a câinelui dvs. înainte de a selecta orice unelte de îngrijire [10], în special cea mai bună perie de câine. Selectarea periei greșite va duce la îngrijirea slabă și poate ajunge să vă rănească fizic animalul de companie. Luați sfatul meu - discutați cu un expert sau asigurați-vă că faceți o cercetare diligentă înainte de a alege o perie de câine pentru a utiliza pe animalul dvs. de companie.

Ce știu despre perii câinelui?

Sincer, nu foarte mult; Cel puțin nu știam prea multe despre ele înainte de a începe cercetarea mea pentru acest articol. Dar știu multe despre hainele de câine și am avut animale de companie cu multe tipuri diferite de haine de-a lungul anilor. Am avut experiență cu fiecare tip de perie de câine disponibilă și sunt pe deplin conștient de importanța periajului câinelui în mod regulat.

Experiența mea cu câinii mi-a dat o mulțime de mâini de înțelegere a celei mai bune pensii de câine pentru fiecare tip de strat, dar este fundalul meu ca scriitor care mi-a dat cunoștințele. Am scris despre chestiuni legate de câini de mai bine de doi ani, iar în acest moment am făcut o mulțime de cercetări și am vorbit cu mulți experți despre îngrijirea adecvată a caninei și importanța unei perie de câine de calitate.

Poate cea mai bună perie de câine să-mi îmbunătățească sănătatea câinelui meu?

Răspunsul este de fapt da - permiteți-mi să explic. Crescătorii de câini s-au concentrat pe canini de reproducere pentru frumusețe estetică de zeci de ani. Canini au straturi cu blană mai lungă și mai groasă decât oricând înainte de [11]. Deși un strat sănătos poate fi un semn al redevenței genetice, un strat nesănătos poate fi la fel de asemănător.

Pielea și haina animalului dvs. sunt prima linie de apărare împotriva germenilor și a toxinelor lumii exterioare, și fără îngrijirea regulată a acelor bacterii și contaminatele pot fi înfundate în haina sa pentru perioade lungi de timp.

Nutriția Efectează sănătatea stratului de companie din interior [12], dar îngrijirea este singura modalitate de a beneficia de pielea și haina din exterior. Îndepărtarea murdăriei și a resturilor prin îngrijirea stratului de câine în mod regulat le va împiedica să intre în corpul său când se linge el însuși. Periajul stimulează, de asemenea, capilarele din pielea câinelui dvs., promovând eliberarea uleiurilor care vor ajuta în sănătatea hainei sale. Pe scurt, Un strat sănătos duce la un câine sănătos.

Cine ar trebui să cumpere perii de câine?

Dacă nu ați ghicit încă, Fiecare părinte de companie ar trebui să cumpere cel puțin o perie de câine cel mai bun. După cum am menționat, haina câinelui dvs. poate necesita mai mult de unul, dar chiar dacă aveți un animal de companie cu părul scurt, ar trebui să aveți cel puțin o perie în setul de instrumente de îngrijire. Indiferent de ce dimensiune sau de rasă este câinele dvs., trebuie să investiți într-o perie de câine - chiar dacă îl luați pentru îngrijirea regulată. Câinele dvs. ar trebui să fie periat în fiecare zi pentru beneficii optime pentru sănătate.

Doar pentru că părul câinelui nu se încurcă, nu înseamnă că nu se va murdări. Scăldat este minunat, dar dacă nu-ți dai FIDO o baie în fiecare zi, trebuie să-l speli zilnic pentru a-și păstra pielea și haina curată și sănătoasă. Periajul zilnic elimină părul mortal și celulele pielii și vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a observa orice paraziți nedoriți care ar putea încerca să se hrănească cu animalul dvs. de companie.

Cum am ales aceste primele zece cele mai bune pensule de câine

Am folosit fiecare tip de perie de câine la un moment dat în viața mea. Am adoptat întotdeauna câini, ceea ce înseamnă că avem experiență cu multe haine diferite. Am avut câini de lungă durată și cu părul scurt, câini cu păr grosier și câini cu păr fin. De asemenea, am avut câini, cum ar fi laboratorul actual de ciocolată, care a vărsat excesiv.

Pe baza cercetărilor mele, am reușit să selectez cele mai bune 10 opțiuni de perie de câine disponibile pentru părinții de companie.

De-a lungul anilor am găsit câteva perii pe care îmi place foarte mult, deci am început. M-am gândit de ce mi-au plăcut și ce caracteristici au oferit că alte produse similare nu au făcut-o. Am verificat informații de la îngrijitorul profesional de animale de companie și veterinarii pentru a vedea ce au recomandat și apoi am mers la recenzii de consum. O perie poate fi foarte recomandată de către profesioniștii plătiți să o susțină, dar am avut nevoie să știu dacă aceste cele mai bune perii de câine ar putea funcționa în lumea reală.

Cum am cercetat și am evaluat fiecare perie de câine

Cercetarea mea a fost făcută online prin multe surse diferite. Există o mulțime de dezinformări disponibile, în special online, și am avut nevoie pentru a fi sigur că sursele mele au fost de încredere și de încredere. Am adunat informații din articole și bloguri de la experți din industria sănătății animalelor de companie, site-urile web ale producătorului și am sacrificat prin mii de recenzii ale consumatorilor.

Am reușit să adun numeroase recomandări ale experților, așa că am decis să le sortați în categorii. La urma urmei, știu că fiecare proprietar de câini are un animal unic și toți caută ceva diferit. Odată ce am împărțit cei mai buni concurenți de perie de câine în categorii pe care le-am pornit în recenzii de consum. Părinții de companie au cumpărat aceste perii se bucură de ele? Mai bine, au făcut câinii ca ei?

Care este cea mai bună pensulă pentru câini pentru câini

Cea mai bună pensulă de câine

Am vrut ca alegerea mea de sus să fie o perie de câine care ar putea fi folosită de o mare majoritate a proprietarilor de câini. Trebuia să fie sigur și ușor de utilizat proprietarii. Kong Zoom Groom îndeplinește nevoile celor doi câini, și îl folosim chiar pe toate cele trei pisici! Principala mea preocupare este întotdeauna că animalele noastre sunt confortabile și sigure. O perie de cauciuc, cum ar fi mirele zoom, oferă ambii.

Întreaga perie este din cauciuc. Părul nu vă vor răni pe animalul de companie sau să-și zgârie pielea și știu că este o preocupare pentru mulți proprietari de animale de companie. Cauciucul mănâncă păr ca un magnet și îl trage din haina câinelui tău. Când folosesc acest lucru cu fetele mele, dau doar pensule un mic shake după ce câțiva se mișcă în jos corpul lor și cea mai mare parte a părului va cădea fără să-l tragi.

Părul moale, de cauciuc din această perie stimulează capilarele din pielea câinelui dvs. și ajută la promovarea producției naturale de petrol care va îmbunătăți pielea și haina câinelui.

Întotdeauna în căutarea produselor care sunt făcute în SUA și acesta este unul dintre ei. De asemenea, vine în două culori: zmeură sau boysenberry. Groomul zoom de Kong este, de asemenea, disponibil într-o dimensiune regulată sau o dimensiune mai mică pentru cățeluși și rase mici.

Folosind această perie de câine cele mai bune pe boxerul nostru scurt, Chloe, este uimitor. Trage mai multă blană de ea decât orice altă perie pe care am folosit-o vreodată. Blana lui Chloe este destul de grosieră, dar mirele zoomului este încă capabilă să ia părul liber și să-l îndepărteze din haina ei. Funcționează și pe laboratorul nostru. Pune o mulțime de păr din stratul de sus și îndepărtează și o mulțime de murdărie și resturi.

Laboratorul nostru, Saddie, are o haină dublă și ea aruncă foarte mult! Această perie de păr din cauciuc nu funcționează, precum și alte instrumente de deshidiere, cum ar fi furminatorul pe haina dublă. Groomul de zoom este o perie globală excelentă pentru a avea la îndemână, dar dacă câinele dvs. are o problemă particulară, cum ar fi vărsarea sau covorașul, veți dori să obțineți o perie sau o pieptene care este concepută special pentru a ușura problema.

Cea mai bună recenzie perie de câineEste opinia mea personală că fiecare proprietar de câine ar trebui să investească într-un grăbit Kong Zoom pentru un simplu motiv: poate fi folosit ca o perie de șamponare, precum și o perie uscată. Aceasta este caracteristica mea preferată. Nu-mi dau niciodată fetelor o baie fără mirele zoomului. Funcționează adânc în haina lor pentru a-și atinge pielea și a îndepărta toată murdăria din haina lor.

Tot ce trebuie să fac este să-și umezi blana, să aplice șamponul, iar mirele zoom face munca grea pentru mine.

Nu trebuie să-mi sapi degetele pentru a masca șamponul în blănurile lor. Mâinile mele folosite pentru a fi atât de obosit după ce au dat câinilor o baie, dar după ce am testat zoom groom, nu mai am această problemă. Indiferent cât de des folosiți această perie în baie, acesta nu va schimba eficiența pe blana uscată. Această perie de câine cea mai bună este două produse într-una!

Cine altcineva îi place?

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniAlți proprietari de câini iubesc această perie la fel de mult ca o fac. A fost revizuit pe Amazon de aproape 1,300 de ori, iar în prezent deține o 4.5 out of 5 stele Review. Proprietarii câinilor iubesc versatilitatea acestei periei. Funcționează pe atât de multe tipuri diferite de haine și este confortabil pentru proprietarul câinelui sau îngrijitorul de a utiliza. Consumatorii cu gospodării cu mai multe animale de companie sunt impresionate de capacitatea mirelui zoom de a lucra și pe alte animale. Mulți proprietari de animale de companie au cumpărat peria de utilizare în timp ce șamponă câinele și au ajuns să iubească modul în care funcționează și pe blana uscată.

Mai jos sunt primele 3 cele mai utile recenzii ale consumatorilor. Citiți toate recenziile Amazon aici.

Jenna Riane: Proprietarii de animale de companie trebuie să aibă grooms zoom (16 mai 2007. Citiți recenzia completă.) & # 8220;Am fost un utilizator Zoom Groom pentru 6 ani. Am avut 2 pisici și 1 câine în acel moment și l-am folosit pe toate cele trei și peria funcționează și mai bine și este mai ușor de utilizat decât orice altă perie pe care am încercat-o. Ea trage cu adevărat subsol și o face super-netedă și strălucitoare. De asemenea, funcționează foarte bine pe Boston Terrier / Chihuahua Cross Dog & # 8221;

Mercystreet: Face o baie mai bună (26 noiembrie 2006. Citiți recenzia completă.) Beagle-ul nostru abia tolerează obținerea unei băi și # 8212; nu un fan al apei, el încearcă să se rătăcească din cadă. Am încercat să folosim mirele zoom ca o perie de baie și a ajutat foarte mult. El sa liniștit imediat și chiar părea să se bucure de felul în care a simțit. Are o haină atât de tare, densă și # 8212; Groomul de zoom în timpul timpului de baie a ajutat la îndepărtarea mai multor blană liberă și ia luat mult mai curat decât să folosească mâinile singure și # 8230; & # 8221;

mândru mama mama: incredibilă Cât de bine funcționează această perie! (9 august 2007. Citiți recenzia completă.) NICIODATĂ NICIODATĂ NICIODATĂ O revizuire a produsului, dar nu am simțit obligată după ce am folosit această perie pe pugul meu. N-am dat seama niciodată cât de mult el aruncă până când l-am periat cu acest produs, iar părul liber a început literalmente în spate pe spate. De fiecare dată când am schimbat direcția (cu și împotriva boabelor de blană, în lateral, în cercuri etc.), chiar mai mult păr mai slab a apărut. Cred că are ceva de-a face cu energia electrică statică de la cauciucul și # 8220; dar doar ghicesc. El urăște periile regulate, dar iubește sentimentul de mirele de zoom, cauciucul "Fingers & # 8221; & # 8212; el chiar o poartă în jurul gurii sale!& # 8221;

Defecțiuni, dar nu de acord

Am menționat pe scurt că Kongul specifică faptul că această perie de câine cea mai bună poate fi utilizată pe toate tipurile de straturi. Singura mea preocupare ar fi câini cu păr lung. Părul se lipeste de cauciuc, ceea ce doriți să îndepărtați părul liber, dar mă tem că peria poate trage părul lung. Ar trebui să fiți sigur că utilizați o perie de pin și scoateți orice covorașe sau încurcări înainte de a utiliza mirele zoom pe un câine cu păr lung.

Mulți consumatori sunt de acord că aceasta nu este cea mai bună perie pentru un câine cu un substrat. Funcționează excelent pe stratul superior al lui Saddie - îndepărtând tot părul nedorit și tragerea murdăriei din blana ei. Cu toate acestea, dacă o periem cu mirele de zoom și apoi o perie imediat cu rake subaccesul pe care o avem, am întotdeauna mult mai mult păr. În mod obișnuit, folosesc rake-ul subacțival pe ea mai întâi și apoi folosim mirele de zoom pentru a ordona stratul superior și lăsați blănurile să se uite netede și strălucitoare.

După cum am menționat, îmi place cum poți doar să scutură această perie și părul cade. Nu trebuie să vă lipiți degetele în periile de cauciuc și să vă luptați pentru a trage părul. Nu toți părinții de companie ca asta. Mulți consumatori au remarcat că părul liber tinde să zboare de pe perie pe măsură ce vă spălați animalul de companie. Îmi perie fetele afară, așa că nu este o problemă pentru mine, dar dacă vă periați câinele într-o zonă închisă unde va trebui să ridicați tot părul și să îl eliminați într-un coș de gunoi, acest lucru poate fi un și pentru tine, de asemenea.

Runner-up pentru cea mai bună perie de câine

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniDacă căutați o perie de deshiddă, nu există un instrument mai bun de îngrijire pe piață decât Furminator deshidding Tool. Compania pretinde că, folosind această perie pe animalul dvs. de companie timp de doar 10 minute pe zi, veți reduce vărsarea cu până la 90%. Acesta este 90% mai puțin păr care va fi în casa dvs., pe mobila dvs. și blocați îmbrăcămintea dvs.

Furminatorul este echipat cu butonul Furejector care curăță părul liber din sculă cu ușurință. Aceasta înseamnă că puteți folosi peria cu o singură mână și puteți folosi cealaltă pentru a mângâia sau a ține câinele pentru al împiedica încă. Este o caracteristică excelentă dacă aveți un câine wiggly ca mine. Saddie stă încă în timp ce o periem, dar de îndată ce am luat ambele mâini de pe ea, ea începe să meargă în jur.

Acest instrument deshiping de la Furminator este foarte recomandat de profesioniști groomers, medicii veterinari și alți profesioniști canini. De fapt, a fost proiectat de un groomer profesional pentru a oferi părinților de companie rezultate profesionale la domiciliu. Mânerul este conceput ergonomic pentru a face periaj confortabil și ușor, indiferent de câți câini vă mită într-o zi. Este perfect pentru proprietarii de câini, case multi-animale și profesioniști.

Răspunsul impresionant al consumatorilor spune multe despre această perie de câine.

Dinții din oțel inoxidabil sunt durabili și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la rugină. Ei ajung adânc în haina animalului tău pentru a îndepărta toate părul și resturile libere. Dinții nu sunt ascuțiți, astfel încât ei nu vor zgâria pielea câinelui tău, iar furminatorul garantează că tehnologiile lor brevetate vor reduce vărsarea mai bună decât orice pieptene de câine, perie sau rake pe piață.

Compania a reproiectat, de asemenea, peria pentru a lucra pentru aproape orice dimensiune și rasă de canin. Vine în două stiluri; unul pentru părul scurt și unul pentru mult timp. De asemenea, vine în cinci dimensiuni variind de la extra la mic la gigant. Prețul variază în funcție de dimensiune, dar de obicei această perie este un pic mai scump decât alții de pe piață. O perie pentru un câine de rasă mare, cu păr lung, vă va costa aproximativ 58 de dolari, dar amintiți-vă că obțineți ceea ce plătiți - instrumentul cel mai mult revizuit și recomandat.

Pentru a apuca părul și a-l scoate din haină, dinții furminatorului sunt foarte apropiați. Aceasta înseamnă că Dacă haina câinelui dvs. are noduri, covorașe sau încurcări, le va trage și îi provoacă durere. Trebuie să vă asigurați că utilizați acest instrument pe un strat complet uscat, care a fost periat pentru a elimina orice încurcături.

Dacă alte alegeri ale mele nu sunt disponibile

Acestea nu sunt singurele perii de câine de înaltă calitate de pe piață. Există și alte tipuri de perii disponibile, de asemenea. Nu uitați să alegeți o perie potrivită pentru haina câinelui dvs. și confortabilă pentru dvs. Nutriția va influența aspectul pielii și hainei câinelui tău [14]. Dacă simțiți că vă mențineți sănătatea și bunăstarea generală din afară, vă recomandăm să discutați cu medicul veterinar despre modul în care sănătatea sa este menținută din interior.

O dietă sănătoasă și cea mai bună perie de câine sunt cele mai bune modalități de a vă menține câinele sănătos și căutați grozav. Odată ce decideți ce perie de câine sau perii pe care haina dvs. de companie necesită, puteți începe să faceți cumpărături pentru cea mai bună din această categorie. Dacă aveți îndoieli, faceți ceea ce am făcut și cumpărați mai multe perii. Încercați-le pe câine și păstrați cel care funcționează cel mai bine pe haina sa unică.

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniPentru a elimina tangurile și pentru a perie prin straturi scurte și curbate, o perie de brită a bortului este o opțiune excelentă. Perii cu părul cu părul complet sunt mai moi decât perii care amestecă periile de mistreți și nailon (sau sintetice). PRODOGS PET-IT BOAR Perie pentru câini Caracteristici 50% Baruri de mistreți și 50% părinte sintetice. Este o pensună de mână care ne ajută stratul de companie și ajută la distribuirea uleiurilor naturale prin blană.

Această perie de câine cea mai bună este proiectată cu ConairTehnologia de strângere de palmier care se potrivește cu ușurință în palma mâinii tale. Puteți aluneca prindere prin degete și țineți peria confortabilă în mână, în loc să trebuie să înțelegeți cu fermitate un mâner. Acest lucru împiedică oboseala mâinilor în timp ce vă îngrijește și vă permite să utilizați aceeași mișcare ca și mângâierea, ceea ce vă va face să vă simțiți mai confortabil.

Consumatorii ravează despre părul blând al acestei periei. Mai ales pentru câinii cu straturi subțiri, pot fi ușor să-și zgârie pielea, deoarece nu există prea multă blăncare. Atât mistrețul și părul sintetic, vor fi moale pe pielea câinelui tău, în timp ce încă suficient de puternic pentru a lucra prin intermediul unor încurcări și noduri minore.

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câini

Dacă aveți un câine cu o haină groasă sau un substrat care pare să se scoată în mod constant, veți avea nevoie de un instrument special de îngrijire care să ajungă adânc în jos și va elimina toate părul liber și nedorit înainte de a vă vărsa în jurul casei dvs. Excesiv vărsare nu este întotdeauna sănătoră, dar în unele cazuri, ca și cu laboratorul nostru de ciocolată, câinii tocmai au vărsat foarte mult - nu este nimic în neregulă cu pielea sau haina lor, sunt doar un câine care tinde să scape foarte mult [14]. Pentru rasele de genul acesta, Shedmonster De-Shelding Tool va fi un mare ajutor.

Recomand foarte mult acest instrument pentru câini cu un substrat. Dinții sunt proiectați să ajungă în subsol și să îndepărteze părul care altfel ar fi blocat sub acoperirea murdăriei și a bacteriilor.

Cea mai bună perie de câine de la Oster este echipat cu dinți curbați din oțel inoxidabil, care ajung ușor prin stratul de acoperire pentru a pătrunde adânc în subsol. Dinții arată intimidant, dar marginile netede, rotunde asigură de fapt o acțiune de masaj care stimulează pielea câinelui. Mulți proprietari de animale de companie care au cumpărat această perie au spus că câinele lor sa bucurat să fie îngrijit cu el.

Mânerul dintr-o singură bucată oferă un design robust decât alte produse similare. Shedmonster este echipat cu un mâner ergonomic care este acoperit cu o aderență anti-alunecare. Nu numai că această perie nu va oferi acțiuni de deshidiere, dar de asemenea, desenează și demoti haina câinelui tău. Funcționează excelent pe câinii cu straturi scurte sau lungi, iar Oster promite, de asemenea, o reducere de 90% a vărsat dacă utilizați acest instrument pe câinele dvs. zilnic.

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniO altă alegere de top pentru câini cu un strat scurt, matasos este Furminator câine cu câine dublu. O parte este o perie de pin, iar cealaltă este o perie moale de păr. Peria de pini poate fi utilizată pentru a elimina nodurile și tangurile, iar peria de păr netedă stratul și o dă o strălucire superbă. Această perie este concepută special pentru a urma conturul natural al corpului câinelui și al capului.

S-ar putea să vă gândiți că câinele dvs. cu acoperire scurt nu are nevoie de periaj regulat, dar nu este cazul deloc. Cercetările au arătat că o dietă adecvată poate face minuni pentru sănătatea pielii și a hainei câinelui [15], dar el va avea nevoie de îngrijire regulată. Câinii cu păr scurt încă vărsați și care pot fi ajutați cu periajul regulat. Folosind o perie ca aceasta Furminator va elimina, de asemenea, murdăria și resturile de la blana câinelui dvs., ajutând în sănătatea sa generală și bunăstarea.

Această perie de câine cea mai bună vine doar într-o singură dimensiune, iar mulți consumatori au fost nemulțumiți - spunând că era prea mic pentru câinele lor. Se pare că funcționează bine pentru rasele mici și mijlocii, dar proprietarii cu rase mari / medii, mari și extra-mari au fost dezamăgite. Măsurile de perie 8.2 centimetri lungime, capul periei este 2.6 inci peste și este 1.6 inci lățime.

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniPentru majoritatea dintre noi, câinii sunt cei mai buni prieteni ai noștri; parte a familiei noastre. Dar pentru cei cu alergii pentru câini, pot fi tortura. Deși nu există un astfel de lucru ca un animal de companie complet hipoalergenic [16], periajul regulat poate reduce unele dintre păr și alergeni care pot face oaspeții din casa dvs. să aibă o reacție alergică. Pentru proprietarii de animale de companie care caută ceva diferit de peria tradițională, puteți încerca Furbuster Furbuster 3-In-1 Growing pentru câini.

Mănușile de îngrijire conține curele de interior pentru a găzdui groomers cu mâini mai mici și asigură o potrivire universală pentru toți consumatorii. De asemenea, are o curea reglabilă pentru încheietura mâinii pentru a menține mănușa sigură. Un beneficiu major al acestei perii de câine cele mai bune este că poate fi folosit umed sau uscat. Plasa din afară permite curgerea apei și încurajează uscarea rapidă a hainei câinelui.

Ca și mirele Kong Zoom, puteți folosi această mănușă de îngrijire de la Pata ca o perie de șampon pentru a curăța și a masca FIDO în cadă.

Dacă câinele dvs. are anxietate despre îngrijire, acest lucru ar fi un produs minunat pentru a începe să-l folosească pe el. Este unul dintre cele mai blânde instrumente de îngrijire de pe piață, și pentru că este o mănușă se simte ca și cum îl mângâi. Apropierea fizică pe care această perie de perie de câine poate ajuta la ușurarea anxietății sale.

O alegere pentru câini cu subsoluri

Caninele sunt o specie uimitoare. Ei au una dintre cele mai largi game de caracteristici fizice ale oricărei specii, iar cercetătorii studiază în mod constant genetica lor [17]. În ceea ce privește oamenii de știință, această gamă largă de caracteristici fizice este fascinantă, dar, în ceea ce privește proprietarii de câini, este o provocare. Unul dintre căderea la multe dintre cele mai bune perii câine pe care le-am enumerat aici este că acestea funcționează bine pentru câinii cu haine subțiri, dar ele nu sunt proiectate pentru haine groase sau duble.

Cea mai bună revizuire a periei pentru câini - cea mai bună perie pentru câiniAm menționat că folosesc o rake sub acoperire pe laboratorul meu saddie și Oster Professional Pet Grooming Rake subacces este cel pe care îl prefer. Rake-urile sub acoperire au dinți special concepute din dinți, care îndepărtează părul mort și scotding sub acoperire din caine și părăsesc acoperișul neperturbat. Lamelele lungi, ascuțite ale unei rake sub acoperire separă blana și sapa prin strat pentru a desena orice cârpă liberă.

Trebuie să aveți grijă să nu folosiți prea multă forță atunci când vă îngrijiți câinele cu o rake sub acoperire. Acest rake de la Oster are capete rotunjite pe dinți pentru a ajuta la prevenirea iritației pielii, dar dacă apăsați prea tare, puteți ajunge în continuare, provocând câinele dvs. un disconfort sau tăiat în piele. Aceasta este o problemă comună cu toate greblele subacoperite câinelui, nu doar rake-ul profesionist de îngrijire a animalelor de companie de la Oster.

Acest rake substrat va lucra, de asemenea, cu tanguri minore și covoare fără a fi nevoie să folosească un pieptene de demarare. Ia-o de la mine, asta te va salva mult timp și hassle.

Am făcut o mulțime de cercetări pe acest produs înainte de ao cumpăra, iar pentru banii nu veți găsi nimic mai bun pe piață. Puteți cumpăra acest rake pentru aproximativ 22 de dolari pe Amazon, iar alte produse comparabile sunt de obicei în jur de 40- $ 50. Trage aglomerări de păr din Saddie, iar consumatorii spun că are același efect asupra raselor, inclusiv Huskies, Retrieverii de Aur și păstori lungi cu părul.

Ce să așteptăm cu nerăbdare

Tehnologia se schimbă întotdeauna și cercetătorii descoperă lucruri noi despre canini în fiecare zi. Vom vedea cu siguranță aceste două forțe să se unească în viitorul apropiat pentru a ne aduce noi și îmbunătățite instrumente de îngrijire pentru prietenii noștri blană. Pe măsură ce aflăm mai multe despre tipurile de straturi, condițiile pielii și bolile care afectează pielea și haina animalului nostru, obținem o mai bună înțelegere a instrumentelor pe care trebuie să le îngrijim în mod corespunzător.

Instrumentele descendente au crescut în popularitate în ultimii ani și cred că vor fi mult mai lansați în viitorul apropiat. Nu știu dacă vreunul va fi capabil să susțină instrumentul de furminator, dar trebuie să așteptăm și să vedem. Produsele noi lovesc întotdeauna piața, deci păstrați-vă ochii deschiși pentru cele mai recente pensule de câine pentru a lovi rafturile magazinelor. Doar asigurați-vă că faceți mai întâi cercetarea. Nu doriți să vă pierdeți banii pe un produs nou doar pentru a afla că nu funcționează.

Înfășurați-o

Îngrijirea corectă reduce vărsarea și alergenele, curăță haina câinelui și ajută la sănătatea și bunăstarea sa [18]. Fiecare câine necesită periaj de bază, indiferent de ce lungime sau de tip este haina lui. Trebuie să selectați o perie care va funcționa cel mai bine pe haina unică a câinelui. Vorbind cu medicul veterinar sau cu un groomer profesionist vă va oferi o perspectivă excelentă asupra tipurilor de perii și instrumente de îngrijire pe care veți avea nevoie pentru a vă îngriji câinele.

Am învățat calea grea și nu vreau să urmați pe urmele mele. Nu faceți selecția perie pe baza prețului numai. Toată lumea iubește o afacere bună, dar când vine vorba de perii câinelui, opțiunile mai ieftine nu vor funcționa, de asemenea, și nu pot fi la fel de sigure. Odată ce decideți ce tip de perie de câine veți avea nevoie, cumpărați cea mai bună perie de câine din acea categorie. Nu-ți pare rău.

Referințe și lecturi ulterioare

  1. Tipuri de acoperire pentru câini
  2. Cum să vă spălați câinele
  3. Beneficiile îngrijirii
  4. Variația stratului în câinele domestic este guvernată de variante în trei gene
  5. Știința blănurilor
  6. Cum de a alege perii de câine dreapta pentru pooch-ul tău
  7. Îngrijirea raselor de lungă durată
  8. Matting: Adevărul și consecințele
  9. Matting materia?
  10. De ce îngrijirea câinelui tău este mare pentru sănătatea lui
  11. Aflați despre tipurile de straturi
  12. Genetică și stratul de multe culori
  13. Haina și aspectul pielii în câinele sănătos
  14. Excesul de câine de vărsare: Când trebuie să vă faceți griji
  15. Piele și haina de câine
  16. Animale de companie hipoalergenic
  17. Diferențele genetice în rândul raselor de câini

Fotografii ale Kong Zoom Groom și recenzia video a celei mai bune pensii de câine de Samantha Randall © Top Dog Sfaturi. Toate drepturile la conținut sunt rezervate. 


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună recenzie perie de câine