Microcipuri și identificări etichete: cum să alegeți cel potrivit?

Pierderea câinelui dvs. este una dintre cele mai mari temeri pentru toți proprietarii de câini iubitoare. Cu toții știm acest lucru și cu asta în minte, este foarte surprinzător pentru mine Câți părinți de companie încă uită sau refuză să aibă câinii lor microcipped sau să utilizeze etichete de identificare pe câini. Microcipuri și etichete de identificare ar trebui să fie o necesitate pentru toți caninele de companie pentru binele tuturor.

Aveți câinele microcipped și puneți o etichetă de identificare a câinelui de identificare pe gulerul câinelui pentru a vă asigura că va fi returnat dacă se va pierde. Câinii pierduți cu microcipuri sunt mai mult de două ori mai susceptibile de a fi returnate proprietarilor lor de drept ca câini pierduți care nu au microcipuri.

Sfaturile de vârf de câine au scris anterior despre siguranța și importanța câinilor Dog ID Tags pentru toate animalele de companie. Aceste etichete de identificare a câinelui măresc această probabilitate și mai mult. Proprietarul unui câine pierdut cu o etichetă de identificare a câinelui poate fi localizat de oricine îl poate citi, nu doar adăposturi și veterinari care au dispozitivul special de citire microcip. Ambele sunt cele mai bune!

Așa cum există părinți de companie care nu-i place să folosească orice fel de tehnologie de câini noi cu animalele lor de companie, există și cei care merg departe și dincolo de a se asigura că caninii lor nu se vor pierde niciodată. Am avut un articol despre Cum se utilizează trackere de câine GPS pentru siguranța câinilor, și a făcut o listă cercetătoare de Cele mai bune coliere GPS pentru câini Pentru cei care sunt interesați de siguranța suplimentară a câinilor lor. Acum, înapoi la microcipuri și etichete de identificare pentru câini.

Microcipuri și identificări Etichete: Cum să alegeți unul potrivit și să nu vă pierdeți câinele

Microcipuri și etichete de identificare Cum să alegeți unul potrivit și să nu vă pierdeți câinele

Obținerea de informații de la microcipuri

Zeci de companii care vin astăzi microcipuri pentru câini și etichete de identificare pentru câini. Cu microcipuri, aceste dispozitive de urmărire sunt implantate sub piele pe umerii animalului dvs. cu un ac special. Informațiile de contact ale proprietarului câinelui sunt păstrate de compania Microchip.

LEGATE DE: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

Când este citit un microcip al câinelui pierdut, citirea va dezvălui numele companiei Microchip împreună cu numărul de telefon al companiei Microchip. Veterinarul sau adăpostul trebuie să contacteze compania Microchip pentru a obține informațiile de contact ale proprietarului câinelui pierdut.

Am văzut recent un caz în care a Tehnologia Microchip aduce câine "mort" înapoi la familia sa.

Microcipurile de câine sunt ușoare

După ce persoana care a găsit câinele pierdut primește informațiile de contact ale companiei Microchip Dog, acestea ar putea fi necesare pentru a face față unui proces de telefonie a serviciului clienți. În funcție de compania Microchip, acest proces ar putea adăuga un pas lung la locul de muncă al lui Finder.

Aceste aspecte similare ar trebui luate în considerare atunci când decideți ce microcip este cel potrivit pentru dvs. și câinele dvs.

  • Peste o duzină de companii de microcip participă la Asociația Americană de Spitalul Animal (Aaha) Universal Pet Microchip Tool de căutare. Finder-ul poate merge la site-ul lor, tastați codul Microchip de la una din microcipurile companiei și obțineți informațiile de contact ale proprietarului câinelui.

A găsit animale, una dintre companiile microcip care participă la Universal Pet Microchip Lookup sistem, a făcut contactarea unui proprietar al câinelui pierdut cât mai ușor posibil. De îndată ce Finder intră în numărul microcip al câinelui pierdut la locul animalelor găsite, începe procesul de contact automatizat de patru zile. Proprietarul câinelui pierdut și contactele de urgență enumerate de proprietar sunt trimise prin telefon, text și e-mail timp de patru zile sau până când proprietarul solicită compania înapoi.

Câine de întreținere a informațiilor microcip

Câine de întreținere a informațiilor microcipCompaniile de microcip pot percepe un registru sau o taxă de întreținere a informațiilor. Există multe companii de microcip, care vor menține gratuit informațiile de contact ale proprietarului.

Costul microcipului rulează, de obicei, între 25 și 50 de dolari. Dacă compania percepe o taxă pentru întreținerea de registru sau de informare, este de obicei o taxă unică de 20 de dolari, care este plătită atunci când microcipul câinelui este implantat.

Proprietarul câinelui primește instrucțiuni despre cum să-și păstreze informațiile de contact actualizate. Acest lucru este extrem de important. Dacă proprietarul câinelui pierdut nu păstrează curentul informațiilor de contact, microcipul nu va ajuta să reunite un câine pierdut cu proprietarul său.

Animalele găsite este una dintre companiile microcip care nu percepe o taxă pentru înregistrarea informațiilor.

Frecvențe de semnal în microcipuri pentru câini

Microcipurile de câine vin în trei frecvențe diferite. Ele pot fi de 125khz, 128 khz sau 134.2khz. Dacă intenționați să vă luați câinele într-o altă țară, aveți 134 de ani.2KHz Microchip implantat.

Multe țări necesită microcipuri cu această frecvență. Dacă câinele nu va părăsi Statele Unite în viitorul previzibil, un microcip de 125 khz sau 128 khz va funcționa.

Cele mai multe adăposturi și veterinari au un scaner universal care va ridica informațiile de la microcipuri cu oricare dintre aceste trei frecvențe.

ID-uri de câine

Dog ID Tags pentru câinii pierduțiCând vine vorba de etichetele de identificare a câinilor, județele din Statele Unite necesită de obicei licențe de câini. Proprietarul de companie cumpără o licență județeană pentru câinele lor și primește o etichetă de licență pentru câini numerotate. Eticheta de câine trebuie păstrată pe gulerul câinelui sau, dacă un câine pierdut este preluat de controlul animalelor, proprietarul va fi amendat.

Această etichetă de licență pentru câini nu este suficientă pentru a vă asigura că câinele pierdut este returnat la dvs. Persoana care găsește câinele pierdut ar trebui să cheme controlul animalelor pentru ca câinele să iasă. Unii oameni ar prefera să nu sune, deoarece câinele va fi dus la lira de câine și, eventual, eutanasiat într-o săptămână până la zece zile dacă proprietarul nu este localizat.

Etichetele de identificare a câinilor au făcut titluri recent, deoarece multe companii intră în scenă, încercând să ofere proprietarilor de câini cu o modalitate de a se asigura că câinii lor pierduți sunt returnați cât mai des posibil.

Microchip Etichete de câine

Companiile microcip oferă adesea o etichetă de câine imprimată cu informațiile de contact ale companiei atunci când microcipul este implantat. Ideea din spatele etichetei de câine este de a lăsa pe oricine să găsească câinele pierdut să știe că are un microcip. Nu puneți numărul microcipului câinelui pe eticheta câinelui, totuși.

Informațiile de contact ale companiei Microchip sunt bune, deși microcipul va trebui să fie citit cu un scaner. Dacă numărul microcip este listat pe eticheta câinelui, un hoț de câine savvy ar putea folosi numărul pentru a înregistra câinele în nume propriu într-un u.S. registru. Acest lucru se poate face chiar și atunci când informațiile proprietarului sunt în dosar cu compania care a vândut microcipul.

Face mai ușor

Folosind microcipuri și etichete de câineObțineți câinele o etichetă de identitate care are numele său pe acesta și numărul dvs. de telefon. Numele și adresa dvs. nu sunt necesare sau chiar într-adevăr o idee bună.

Numele câinelui și numărul dvs. de telefon ar trebui să fie singurele informații pe care un câine are nevoie pentru a vă informa că au găsit câinele pierdut.

Tipuri de etichete de câini

Etichetele de câine pot fi făcute dintr-un metal ușor, cauciuc sau plastic. Cel mai bun tip de etichetă de câine este într-adevăr o chestiune de preferință personală. Cântărește toate opțiunile înainte de a decide pe ce tip va funcționa cel mai bine pentru dvs. și pentru câinele dvs.

  • Etichetele de câine metalic tind să facă un sunet de clanking. Acest lucru ar putea fi enervant, dar niște proprietari de câini ca zgomotul. Le permite să știe aproximativ unde câinele este în casă sau în curte.
  • Cauciucul sau etichetele de câine din plastic sunt minunate dacă câinele merge înot frecvent.
  • Etichetele de câine reflectorizante fac mai ușor să vezi câinele în întuneric.
  • Etichetele de câine de lumină sunt, de asemenea, disponibile pentru a face mai ușor să vezi câinele în întuneric.

Etichetele câinilor încurcate sunt atașate la inelul de leșie de pe gulerul câinelui. Ele sunt ușoare, dar eticheta de câine ar putea fi în cele din urmă spartă de pe guler. O etichetă de câine poate fi, de asemenea, aplicată plat pe gulerul însuși cu nituri.

Va costa un pic mai mult, dar ar putea fi meritat pe termen lung, mai ales daca cainele voastra sa se desprinde in câmp sau din lemn din timp în care o etichetă de câine încurcat ar putea fi prinsă cu ușurință pe ceva.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Microcipuri și identificări etichete: cum să alegeți cel potrivit?