Cum de a instrui un retriever labrador

Instruirea unui retriever de ciocolată labrador

Labrador Retrievers În mod regulat de sus lista de Cele mai populare rase de câine. Acești câini inteligenți, sociali sunt cunoscuți pentru temperamentele lor amiabile și răbdarea lor. În mod tradițional, crescuți ca câini de vânătoare, laboratoare sunt, de asemenea, printre cei mai populari câini de serviciu, acționând ca câini de ghidare pentru oameni orbi și ca câini de terapie.

Prin socializarea acestor câini devreme, puteți să vă aflați în instinctele lor naturale ca protectori și tovarășii.

Socializați puii

Laboratoarele sunt oameni naturali născuți plăute. Introduceți catelul de laborator la cât mai mulți oameni noi și locuri posibil în timpul primelor luni ale vieții sale. Păstrați fiecare nouă întâlnire și experiență pozitivă și optimă. Acest lucru va întări tendința naturală a laboratorului dvs. de a fi prietenos și acceptarea tuturor.

Dacă aveți copii mici în casă, asigurați-vă că le socializați la animal, precum și la invers. Deși laboratoarele sunt răbdători și toleranți, ei ar putea să-și piardă un copil care îi tachinează sau îi doare în timpul jocului. Asigurați-vă că toată lumea cunoaște limitele și regulile.

Exerseaza in fiecare zi

Retrieverii labrador sunt câini de mare energie, care fac parte din motivul pentru care sunt animale de companie atât de mari pentru familiile active. Dar dacă laboratoarele nu li se acordă un exercițiu suficient, ei se pot plictisi rapid. Acest lucru duce adesea la comportament distructiv si altul Probleme de comportament comune, cum ar fi lătratul, mestecarea și saparea. Este, de asemenea, de ce laboratoarele nu sunt potrivite pentru viața de locuit - sunt prea mari și prea active.

Planificați-vă la dând laboratorul dvs. o oră sau mai mult de exerciții fizice în fiecare zi. Cele mai multe laboratoare iubesc plimbări lungi sau un joc de preluare. Acestea sunt modalitatea perfectă de a arde energia laboratorului.

Începeți un program de ascultare de bază

Cele mai multe laboratoare iubesc într-adevăr să învețe. Profitați de trainabilitatea lor înnăscută de către Pornirea unui program de ascultare De îndată ce îți aduci la Labrador Retriever acasă. Puteți lucra la comenzi de ascultare de bază pe cont propriu sau înscrie-te pentru o clasă de ascultare câine cu a Formator de câini locali. Clasele reprezintă o modalitate excelentă de a-ți instrui laboratorul în timp ce socializați în același timp.

Din moment ce laboratoarele ajung să fie destul de mari și să aibă tendința de a trage pe lesa, face ca mersul pe a leșie liberă Prima dvs. prioritate. De asemenea, ar trebui să învățați laboratorul dvs. "să veniți", să-l dați "și să" aduceți ", astfel încât să puteți profita de tendința sa naturală de recuperare.

Utilizați formarea pozitivă de armare

Dorința lor de a învăța, jucăușă, naturi afectuoase, și dragostea lor de tratamente fac de la Labrador retrieveri candidați fantastici pentru Formarea pozitivă a câinilor de armare. Recompensa comportamentele lor bune cu un mic tratat, un joc sau ceva cu tine cu tine. Veți găsi că laboratorul dvs. vă oferă în curând comportamentele care vă place cu puțin determinând.

Dacă decideți să utilizați tratamente în formarea dvs., amintiți-vă că laboratoarele au o tendință pentru a deveni supraponderal. Utilizați cele mai mici tratate posibile pentru a recompensa comportamentul și asigurați-vă că reduceți cantitatea de alimente pe care le oferiți la orele de masă sau să creșteți exercițiul pentru a compensa tratamentele.

Planificați o adolescență lungă

Una dintre cele mai îndrăznețe calități ale Retrievers de la Labrador este că rămân foarte puppy - cum ar fi mult timp după ce au ajuns la vârsta adultă. Dezavantajul este că nivelul lor de energie și tendința de a intra în răutate continuă și la vârsta adultă, de asemenea. Prin urmare, plătește să aibă Managementul comportamentului Instrumente la îndemână.

Luați în considerare pregătirea animalelor

Toate aceste calități fac laboratoare animale excelente de serviciu. Formarea pentru a deveni un animal de serviciu va varia în funcție de ceea ce va face câinele - unii sunt instruiți să fie tovarăși de animale pentru copiii bolnavi și adulții din spital, în timp ce alții sunt instruiți să servească ca câini de ochi văd. Alții pot oferi asistență persoanelor cu boli mintale sau probleme de comportament.

Verificați cerințele pentru licențierea și instruirea în care locuiți - unele locuri au mai stricte reguli și cerințe mai stricte pentru câinii de serviciu decât alții.

Probleme și comportament de verificare

Mulți preceseri la Labrador sunt cei mai fericiți și cei mai bine compuși atunci când au un loc de muncă de făcut. Ia în considerare implicarea în a Dog Sport sau instruirea laboratorului dvs. ca animal de serviciu sau Pet Therapy Dog.

  • Trenul de crate labradorul dvs., astfel încât nu are rularea casei când nu sunteți acolo pentru a supraveghea
  • Furnizați-vă laboratorul cu o varietate de jucăriile interesante și mestecă să-l păstreze de a se plictisi.
  • Continuați să practicați comenzile de ascultare de bază - consolidează formarea laboratorului dvs. și oferă stimularea mentală.

Indiferent de antrenamentul pe care îl decideți, menținându-vă laboratorul ocupat și activ, este sigur că păstrați unul dintre acele laburi celebre zâmbete pe față.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Adolescenți: se ocupă de câinele adolescent. Ohio University College of Veterinary Medicine

  2. McGreevy, Paul D și colab. Retrieverii labrador sub îngrijirea veterinară primară în Marea Britanie: Demografie, mortalitate și tulburăriCanina genetică și epidemiologie vol. 5 8. 22 oct. 2018, DOI: 10.1186 / s40575-018-0064-x

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a instrui un retriever labrador