12 Fapte îngrozitoare despre viețile câinilor de laborator

Nu este un secret că multe companii folosesc animale, în special câini, pentru cercetare și dezvoltare. Brandurile de nume farmaceutice și cosmetice sunt deosebit de notorii pentru a face aceste teste în interesul îmbunătățirii vieții oamenilor.

Experimentele efectuate pe câinii de laborator ar trebui să ajute la găsirea de tratamente pentru bolnavi sau să dezvolte produse și servicii mai bune pe care oamenii le pot găsi utile și convenabile. Dar aceste facilități vin la un preț, deoarece mii de câini plătesc cu viața lor cu fiecare experiment. În aprilie, mai mult de 100 de câini au fost salvați de la un laborator din New Jersey.

Testarea pe animale ar fi putut scădea în ultimii ani, dar mai ridică o întrebare etică pentru companii și organizații care continuă practica. Iată 12 fapte îngrozitoare despre viețile câinilor de laborator.

1. Câinii au fost folosiți ca subiecți de laboratori de secole

Behaviorist Ivan Pavlov Popular câini ca subiecți de testare în experimentul său în condiționarea clasică în anii 1890. Înainte de el, cu toate acestea, alți oameni de știință au folosit câini pentru a efectua teste și experimente care au ajutat oamenii să dezvolte o înțelegere mai profundă a anatomiei, patologiei sau fiziologiei și a altor științe, Potrivit unui studiu în Journal Animale.

2. Câinii în laboratoare stau în cuști de ani de zile

Câinii de laborator nu primesc nici un exercițiu și nici nu vezi lumina soarelui, deoarece sunt întotdeauna păstrați în cuști care sunt prea mici pentru confort. În 2014, Societatea Regală pentru Prevenirea cruzimii față de animale (RSPCA) a protestat de dimensiunea din cuștile folosite în experimentele din U.K., care au fost la 4 ani.Numai 5 metri pătrați.

Câinii în laboratoare stau în cuști de ani de zile

3. Beagles sunt în cerere pentru experimente de laborator

Cea mai populară rasă de câine folosit în multe experimente de laborator este Beagle. De fapt, unele laboratoare plătesc o primă pentru crescătorii de animale pentru Beagles Rred special în acest scop. Cifre de la A Raportul CBS a declarat că mii de beagles au fost folosite în facilitățile de cercetare din Chicago în 2013. Probabil, aceste animale sunt în cerere din cauza dimensiunilor ideale și a temperamentului prietenos care face ca lucrul cu câinii să fie mai ușor de gestionat.

4. Câinii rătăciți și adăpostiți se termină și în laboratoare

Potrivit lui Cruelty Free International, există legi care permit laboratoarelor de la U.S. și Canada să dobândească câini rătăciți și adăpost care rămân nerevenți sau nu au fost adoptați din adăposturile animalelor. Practica este, de asemenea, agresivă în Australia. În Brazilia, există adăposturi finanțate de guvern care dau animalelor oamenilor de știință pentru experimente.

5. Câinii de laborator sunt instruiți să aibă încredere în oameni care îi vor răni

Majoritatea câinilor de laborator sunt foarte inteligenți și bine temperați, deoarece trebuie să fie instruiți înainte ca oamenii de știință să conducă experimente pe ele. Pentru a facilita munca mai ușoară, câinii de laborator trebuie să învețe să aibă încredere în oamenii care vor lovi în cele din urmă acele pe ele, își vor tăia corpurile și creierul și vor face alte lucruri crude, potrivit unei expuneri pe Dallas Observer.

Câinii de laborator sunt instruiți să aibă încredere în oameni care îi vor răni

6. Unii câini sunt injectați în mod deliberat sau hrăniți cu otravă

În aceste experimente, unii câini sunt meniți să aibă otravă în sistemul lor pentru ca oamenii de știință să învețe despre toxicitate. Deci, în timp ce oamenii beneficiază în siguranță de utilizarea pesticidelor pentru a scăpa de bug-uri și alți dăunători obișnuiți de uz casnic, de exemplu, nu mulți sunt conștienți de faptul că testele trebuie să fie făcute la câini pentru a se asigura că produsele pe care oamenii le folosesc în fiecare zi nu sunt dăunătoare oamenilor.

7. Unii câini sunt crescuți cu boli genetice

Unii câini au fost crescuți intenționat cu boli și deformări genetice, astfel încât oamenii de știință să înțeleagă mai bine fiziologia umană. Câinii aparent aproape identic Fiziologie ca om. Deci, pentru a găsi cure pentru bolile umane, cercetătorii folosesc animale cu tulburări genetice pentru informații, informații și cunoștințe. Când experimentele sunt finalizate, totuși, animalele pot fi eutanasiate în unele laboratoare.

8. Unii oameni de știință ar putea adopta în cele din urmă câinii de laborator

Există cercetători care câștigă permisiunea instituției lor de a adopta câinii de laborator când experimentele s-au terminat, în conformitate cu Omul de știință. Cu toate acestea, procesul de adoptare a acestor subiecte de laborator nu este atât de simplu, deoarece permisiunea are nevoie de aprobarea multor funcționari sau agenții. Cercetătorii care doresc să adopte trebuie să demonstreze că câinele de laborator nu va deveni un pericol sau o amenințare și pentru public. A studiu pe PLOS a arătat totuși că majoritatea câinilor care devin casă de casă, în special beagles, nu au nici o problemă de adaptare la noua lor viață.

Unii oameni de știință ar putea adopta în cele din urmă câinii de laborator

9. Avocații animalelor împing pentru adoptarea obligatorie

Mulți avocați de animale, inclusiv oamenii de știință care lucrează la acești câini, s-au întâlnit pentru a convinge liderii de stat să stabilească legi pentru adoptarea obligatorie a câinilor de laborator. Potrivit Asociației Naționale pentru Cercetare Biomedicală, numai California, Connecticut, Illinois, Minnesota, Nevada și New York au aceste legi, în timp ce alte state au încercat, dar nu au reușit să obțină legea semnată și există state cu deliberări în așteptare ale acestor legi.

10. Caritățile pe care le susținem pot plăti pentru testarea pe animale

Există multe organizații de caritate bine-cunoscute Plătiți pentru testare pe animale Pentru a găsi tratamente pentru SIDA, cancer, bolile cardiace, sănătatea mintală, diabetul și obezitatea. Cu toate acestea, există și organizații care nu fac astfel de practici crude, cum ar fi CancerCare, Proiectul Trevor și Centrul Neuro Vitality.

11. Majoritatea testelor de animale rezultă nu funcționează cu oamenii

Un uimitor 90 la 92% de teste de animale nu lucrează în studiile umane. Majoritatea curele dezvoltate din aceste experimente nu sunt niciodată făcute în mod comercial pentru consumul public datorită riscurilor și pericolelor sale.

CÂȘTIGUL DE DEZVOLTARE DE DEZVOLTARE DE LAB

12. Testarea pe animale nu poate oferi rezultate utile în vindecarea bolilor umane

A studiu a arătat că experimentele pe animale nu au putut oferi în mod suficient rezultate valoroase în găsirea de cure pentru bolile umane. Experimentele care replica bolile în laboratoare nu sunt fiabile, chiar și ca câinii au o fiziologie similară cu oamenii. Studiul a subliniat că utilizarea modelelor de animale ar putea fi dăunătoare decât utilă pentru înțelegerea sănătății umane.

Gândurile finale

Ar putea fi greu să răsturnați sistemul de testare a animalelor. Dar vă puteți arăta sprijinul dvs. pentru sfârșitul acestei practici prin donarea grupurilor de advocacy care au nevoie de finanțare publică pentru a supraviețui. Ajutorul dvs. poate merge mult mod de a finanța reabilitarea fostului câini de laborator sau de a aduna logistica la lobby pentru crearea de legi care protejează pe deplin drepturile animalelor.

Citiți următorul: 15 fapte minunate despre lipsa de adăpost pentru animale de companie

PIN și împărtășiți cu alți iubitori de câini:

12 fapte îngrozitoare despre viețile câinilor de laborator

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Fapte îngrozitoare despre viețile câinilor de laborator