Retriever acoperit cu platformă (straturi plate): profil de rasă de câine

Retriever acoperit plat culcat pe calea

Retrieverul acoperit acoperit poate arăta ca o cruce între un laborator negru și o auriu, dar acești câini inteligenți și sportivi sunt o rasă pe tot propria lor. Născut și crescurs pentru a excela atât în ​​apă, cât și pe teren, de la precesele acoperite cu apartamente, adesea denumite straturi plate, sunt considerate "Peter Pans" al familiei Retriever, cu caracteristici asemănătoare catelului care durează mult timp la vârsta adultă. Coaturile plate sunt dornice de a vă bucura și a face câini excelenți și câini de sport, dar sunt, de asemenea, dulci, amuzanți și loiali și bucuroși să-și petreacă zilele ca membru răsfățat al familiei (cu condiția să obțină și o mulțime de exerciții fizice). Citiți mai departe pentru a afla totul despre retrieverul acoperit, inclusiv istoriile lor storate și modul în care aceștia nu-black-laborator, nu-destul de-de-awen-retriever au ajuns să fie un favorit al iubitorilor de câini din întreaga lume.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Grupul sportiv

Înălţime: 23-24.5 inci (bărbați) - 22-23.5 inci (femele)

Greutate: 55 până la 70 de lire sterline

Palton: Lungime moderată

Culoarea stratului: Solid negru sau ficat

Speranța de viață: 8 până la 10 ani

Caracteristicile retrieverului cu acoperire plat

AfecţiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu-înalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu-înalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria retrieverului cu acoperire plat

De multe ori asociem retrieverii cu câini all-americani, dar hainele plate sunt de fapt un produs al Regatului Unit, unde au fost crescuți pentru prima dată la mijlocul secolului al XIX-lea pentru a lucra și a vâna alături de proprietarii lor. La fel ca colegii lor de retriever (straturi plate sunt una din cele șase rase unice de retriever recunoscute de Clubul American Kennel), retrieverii cu acoperire cu piese egale sunt atleți condusi și animale de companie fericite de familie. Înainte de ubicitia de la Labrador Retrievers și a Retrieserilor de Aur (cei din urmă au haine plate să-i mulțumească pentru cel puțin o parte din linia lor de sânge), Retrieverul acoperit cu pietriș a fost cel mai popular retriever din Marea Britanie, denumit "gamekeeper-ul Câine ", deoarece au fost atât de frecvent găsite pe verdele de mari engleză.

Există câțiva crescători de câini timpurii asociați cu dezvoltarea straturilor plate, inclusiv S.E. Shirley, care este considerat de mulți pentru a fi inițiatorul de rasă. Creditul se datorează, de asemenea, Gamekeeper J. Hull, a cărui lovitură veche plat și fiica ei tânăr Bounce sunt considerate cvintessentiale față de răspândirea și dezvoltarea straturilor plate din Marea Britanie.

Aprecierea timpurie pentru retrieverii cu acoperire cu acoperire a fost în mare parte condusă de priceperea lor de vânătoare. Prin sfârșitul primului război mondial, straturile plate au fost go-to-a rasa pentru vânătorii britanici atât pe lac, cât și pe pământ, deși rasa a fost în cele din urmă umbrită de creșterea laboratoarelor și a aurului. Până la mijlocul anilor 1960, a fost nevoie de un efort concertat de la apreciatorile plate pentru a asigura viitorul rasei. Și, deși nu au reușit niciodată să-și recâștige statutul de rasă Go-to Retriever, straturile plate nu și-au pierdut popularitatea printre grupurile selectate - nici inteligența, atleticismul și personalitățile bune, care le-au făcut atât de bine iubite in primul loc.

Retriever acoperit cu acoperire plat

Nu vă recunoașteți ca una dintre cele mai importante rase sportive din lume, fără a avea energia să o susțină. Retrieverele acoperite cu plată necesită o mulțime de exerciții pentru a fi la cele mai bune rezultate și nu vor fi mulțumiți de o plimbare simplă în jurul blocului. Plăcile plate iubesc la Romp și de a alerga, și se bucură, de asemenea, de a-și pune abilitățile de a utiliza cu sport cum ar fi agilitatea și urmărirea. Plimbare zilnică lungă (mai bine: două) sunt o necesitate, la fel ca și o mulțime de timp de joc și alte activități care angajează atât corpul plat, cât și mintea lui.

Datorită inteligenței lor ridicate, recepționerii cu acoperire cu plată sunt receptivi Formare pozitivă de armare, Deși Streak-ul lor prost poate însemna neascultarea ocazională dacă știu că va râde. Utilizați formarea ca o modalitate de a lucra mai mult fizic mental și fizic într-o zi plină de acoperire și asigurați-vă că oferiți o pregătire adecvată de socializare alături de formarea cu ascultare. În timp ce sunt, de obicei, o rasă foarte prietenoasă de câine, este încă o idee bună să instruiești bunele maniere sociale în puppyalism și dincolo de.

Îngrijirea unui Retriever acoperit cu platformă este similară cu ceea ce se așteaptă pentru toți retriverii. Stratul lor moderat de lungime necesită periere regulate (aproximativ o dată pe săptămână) pentru a-și menține strălucirea și a reduce șansele de blană și încurcături. Ca și în cazul tuturor câinilor, alte activități standard de îngrijire trebuie făcute și în mod regulat, inclusiv ornamentele de unghii, curățarea urechii și îngrijirea dentară.

Probleme comune de sănătate

Toți câinii de rasă pură pot fi predispuși la anumite boli genetice. În timp ce retrieverii cu acoperire plat sunt considerați ca câini sănătoși, să fie conștienți de următoarele afecțiuni care sunt asociate cu rasa.

Dacă achiziționați un catelus plat, asigurați-vă că lucrați numai cu un crescător care își testează stocul înainte de reproducere pentru a reduce șansele de a trece anumite boli genetice. Deși nu este posibil să se prevină toate instanțele condițiilor de sănătate de mai sus sau alte condiții de sănătate, ar trebui să se acorde o atenție adecvată pentru a atenua riscul.

Dieta și nutriția

Retrieverele acoperite cu acoperire au nevoie de nutriția potrivită pentru a menține toată energia respectivă. O dietă suficientă include Mâncăruri de înaltă calitate, bogate în proteine, cu nevoi specifice adăpostite dacă este nevoie de exemplu, catelus sau alimente senior. Coats platous iubesc armarea pozitivă, deci nu ezitați să oferiți o mulțime de tratamente sănătoase, deși tăiate înapoi dacă observați stratul plat câștigând prea multă greutate. Dacă aveți întrebări specifice despre dieta potrivită pentru a alimenta un retriever acoperit plat, discutați cu medicul veterinar.

10 rase de câine care iubesc apa
PROS
  • Prietenos cu familia și face bine atât cu copiii, cât și cu alte animale

  • Atletic și fericit să se alăture pentru drumeții, înot, plimbari cu biciclete, alergare și multe altele

  • Să-și mențină caracteristicile și calitățile lor asemănătoare catepului la vârsta adultă

Contra
  • Poate deveni stresat și / sau distructiv atunci când este lăsat singur pentru prea mult timp

  • Necesită o mulțime de exerciții - cel puțin 90 de minute pe zi - și nu este ideal pentru îngrijitorii care nu pot face timpul

  • Nu câini de apartament bun și ar trebui să fie în case unde au o mulțime de spațiu pentru a alerga în jur

Unde să adoptați sau să cumpărați un retriever acoperit cu acoperire

Pentru toată istoria lor, retrieverii cu acoperire cu plată sunt încă o rasă relativ rară. Totuși, puteți găsi, în general, un număr bun de straturi plate pentru adopție. Verifică Regue de retriever acoperite cu acoperire De asemenea, și asigurați-vă că răsfoiți Societatea americană de retriever acoperită de America Pentru câinii adoptați și sfaturi privind achiziționarea unui strat plat. Dacă lucrați cu un crescător, faceți cercetarea și lucrați numai cu cineva care este reputația și are grijă de câinii lor.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Există un câine perfect pentru toată lumea! Continuați să cercetați profilurile noastre de câine pentru a afla despre alte rase populare și cum să aveți grijă de ele sau să mergeți la un adăpost și să vedeți cine vă conectați.

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, verificați altele Profiluri populare pentru câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Retriever acoperit cu platformă (straturi plate): profil de rasă de câine