Shepradors (amestec german de laborator): informații, caracteristici și fapte

Sheprador

Luați SUA Cea mai populară rasă de câine, și traversează-l cu numărul doi și obțineți Sheprador - un amestec minunat de la Labrador Retriever și Păstorul german. Aducerea acestor două rase populare de câini mari vă oferă un câine cu trăsături care le fac un animal de companie minunat pentru familia activă. De obicei loial, energic, inteligent și prietenos, Sheprador vrea să facă parte din pachetul de familie și, așadar, are nevoie de o casă în care vor fi în centrul acțiunii. Dar ele sunt puternice, mari și pot fi predispuse la anumite condiții medicale, astfel încât să nu fie pentru fiecare familie. Pentru a vă ajuta să decideți dacă un Sheprador este povestea potrivită pentru casa dvs., am pus împreună un ghid în profunzime acestei încrucișări frumos și iubite de atenție.

Grupul de laborator german de laborator

Istoria amestecului german de laborator

Experții cred că Sheprador a existat cel mai mult timp, datorită creșterii accidentale a traverselor pentru a crea un hibrid, care a fost considerat de obicei un mongrel. Cu toate acestea, Sheprador a început să fie crescând în mod intenționat în anii 1990, ca parte a tendinței crescânde pentru "câinii de designer". Creșterea intenționată a Retrieverului Labrador și a păstorului german a fost, de asemenea, destinată să contribuie la minimizarea problemelor de sănătate care afectează adesea prafuri, pentru a crea un câine robust care, de asemenea, a încorporat trăsăturile dorite ale ambelor rase. Rezultatul a fost o încrucișată dorită, care ar putea fi atât de distractivă de familie de companie și de supraveghere.

Sheprador este acum recunoscut atât de registrul de câini al Americii, cât și de designerul internațional de designer. De asemenea, cunoscut sub numele de Sheprador german și Labrashefherd, majoritatea laboratorului german de laborator amestecați cățeluși sunt rase de primă generație, ceea ce înseamnă că au un părinte al fiecărui pedigree. Aceasta înseamnă că poate exista o variație largă a culorilor lor și a culorilor stratului, fără aspect recunoscut "standard".

Cine sunt părinții?

Mixul german de laborator - sau Sheprador - este rezultatul reproducerii unui păstor german de primă generație și labrador. Păstorul de laborator de laborator va avea în mod obișnuit caracteristici fizice și caracteristici atât de părinților săi, deși ați putea găsi influența genetică a unuia dintre părinții de rasă pură este mai dominantă decât cealaltă. Deci, atunci când luați în considerare adăugarea unui laborator de păstori amestecați catelul familiei dvs., este important să înțelegeți cele două rase părinte:

Ciobănesc german

Câine ciobănesc german - sau GSD - a fost crescută pentru a fi câinele de herding final și astăzi este a doua cea mai populară rasă pură cea mai populară. GSD, așa cum o cunoaștem astăzi datează din anii 1880 și un ofițer german de cavalerie numit căpitanul Max von Stephanitz, care a vrut să creeze câinele perfect de herding. Condus de dorința de a crea un câine inteligent, ascultător și agil, Stephanitz a cumpărat un câine care a demonstrat aceste calități și se crede că este primul câine care va fi numit un păstor german. Primii descendenți ai GSD au continuat să devină rasa pură pe care o cunoaștem astăzi. Păstorul german - cunoscut și de numele mai puțin utilizat, Alsacian - a jucat un rol-cheie ca câini militari în timpul războaielor mondiale și este acum o alegere populară pentru câinii de serviciu, poliția, căutarea și salvarea K9S, precum și câinii de protecție eficienți.

Păstorul german vine într-o gamă de culori recunoscute, inclusiv negru și bronz, negru și argint, negru și roșu, negru și smântână, precum și negru solid. Ele sunt considerate o rasă mare și au o blană medie până la lungă, care are un substrat gros.

În timp ce au o reputație de a fi agresivi, temperamentul lor este de fapt mai atent și precaut și astfel au nevoie de formare și socializare timpurie pentru a-și gestiona tendința de a fi prea protejat de familia lor ". Păstorii germani sunt animale puternice cu nevoi mari de energie, dar ei se bucură, de asemenea, de companie și sunt devotați loiali. Păstorul german este, de asemenea, inteligent și curajos și cu pregătirea și manipularea corectă, face un animal de companie iubitor și distractiv, activ.

Labrador

Numărul său de câine al SUA rasă pentru ultimii 25 de ani drept, potrivit clubului american Kennel, Labrador - De asemenea, cunoscut sub numele de Labrador Retriever, face un animal de companie minunat de familie. Dar ei au fost inițial crescuți ca un câine de lucru și sunt descendenți de la câinii de apă din St John folosit de pescarii din Newfoundland și provincia Labrador. Rasa a lucrat pentru a prelua peștele care a scăzut când plasele au fost recuperate, deci numele lor "Retriever". Rasa a fost, de asemenea, renumită pentru gura blândă, ceea ce înseamnă că peștele nu au fost răniți când laboratorul le-a purtat. Până în anii 1830, laboratorul și-a găsit drumul spre Europa, unde erau folosiți ca câini de arme pentru a recupera uciderea unui vânător. De-a lungul timpului, datorită personalității, inteligenței și trainabilității laboratorului, rasa sa mutat în casă și este acum cea mai preferată rasă din SUA.

Retrieverul labrador este considerat un câine de dimensiuni medii și mari, cu un strat dublu, dublu și este recunoscut în trei culori - galben, maro de ciocolată și negru pur.

Deci, cum rămâne cu personalitatea și adecvarea laboratorului ca câine de familie? Laboratoarele fac animale excelente, deoarece sunt distractive, energice și ușor de antrenat. Natura lor ascultătoare îi face, de asemenea, o alegere bună pentru service sau câini de sprijin. Laboratoarele au nevoie de socializare de la o vârstă fragedă și pot fi puțină posesie, precum și predispuși la mestecare dacă nu sunt instruiți suficient și în mod consecvent. Inteligența lor înseamnă că au nevoie de o mulțime de stimulare, precum și exerciții fizice, făcându-le o alegere bună pentru o familie activă cu copii care sunt dispuși să joace și să-și iubească animalul de companie. Laboratoarele sunt, de asemenea, ușoare, și iubitoare distractive, făcându-le fără îndoială una dintre rasele noastre preferate de câine să dețină.

Germană Sheprador Fapte rapide

Deci, acum știm că mai multe despre părinții păstorului german și mixul de laborator, am pus împreună câteva fapte rapide pentru a arăta ce setează acest câine de rasă mixtă:

  • Nu puteți fi niciodată sigur ce veți obține când vine vorba de aspectul amestecului de laborator! Unele pui vor avea bastoanele familiare lungi și urechile înalte ale păstorului german, în timp ce alții vor avea capul pătrat și urechile flop-over ale laboratorului. Și aceasta este frumusețea imprevizibilă de a deține o rasă încrucișată!
  • În timp ce un amestec german de laborator de laborator poate veni într-o gamă largă de nuanțe, culorile principale ale stratului pe care le puteți aștepta cu un Sheprador sunt negre, alb, roșu, cremă, gri și albastru, fie într-o culoare solidă, fie într-un amestec. Mulți Shepradori moștenesc, de asemenea, modelul clasic de spate al părintelui GSD.
  • Este foarte probabil că puiul tău Sheprador va avea un strat mai scurt ca și blana de la laboratorul lor. Acest lucru se datorează faptului că gena pentru blană mai lungă este recesivă și rară în labradori. Deci, chiar dacă părintele german de ciobanesc are o haină foarte lungă, este puțin probabil să treacă pe descendenții lor Sheprador.
  • Sheprador german Crossbreed este de protecție și de alertă prin natura și atât de strălucit însoțitor și de urmărire.
  • Un fapt distractiv este faptul că multe laborator german de laborator mixează dragostea de a juca în zăpadă! Și haina dublă minunată ajută, de asemenea, să le păstreze, de fapt, răcoroase în timpul verii, așa că fac ca câini de familie cu totul sezoane.
  • Odată cu inteligența combinată a păstorii germani și a părinților Labrador Retriever, rasa amestecată Sheprador are un IQ înalt, ceea ce înseamnă că au nevoie de multă activitate mentală și fizică și stimulare. Stânga numai pentru perioade lungi de timp, Sheprador se poate plictisi, potențial, ducând la depresie și comportamente distructive.
  • Instinctul Retriever este, de asemenea, puternic în Shepradors, adică că place să poarte lucruri în gura lor. Deci, asigurați-vă că au o mulțime de jucării și mestecă pentru a le menține ocupate!

Puppy Sheprador

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți despre Sheprador

Ca o rasă mixtă, speranța de viață a Shepradors va urma de obicei cea a raselor sale mamă, astfel încât să vă puteți aștepta la o durată de viață între 10 și 14 ani. Și cu îngrijirea și atenția potrivită, amestecul dvs. de laborator german de laborator poate rămâne sănătos și activ în anii lor seniori. Deci, dacă intenționați să primiți această rasă de designer frumos în casa dvs., există câteva lucruri cheie pe care trebuie să le cunoașteți despre îngrijirea unui amestec german de laborator:

Instruire

Când vine vorba de amestecul german de laborator de laborator, există două naturi dominante la joc - caracterul asertiv al păstorului german și dorința de laborator de a vă mulțumi. Și în timp ce aceste caracteristici pot părea a fi opuse, înseamnă că Shepradorii vor răspunde bine la formarea pozitivă mai degrabă decât la dominație. Partea GSD a amestecului de laborator a păstorului înseamnă că nu vor răspunde bine la pedeapsă sau dominație, ceea ce duce la o potențială bătălie de voințe, în timp ce caracterul de laborator înseamnă formarea pozitivă în totalitate în poporul lor natură plăcută.

Păpitorul tău și de laborator mixul de laborator vor beneficia, de asemenea, în mare măsură de formarea timpurie, precum și de socializare, atât ca tendințele germane de păstori, cât și tendințele de laborator înseamnă că ar putea beneficia de învățarea cum să fie confortabil în compania ambelor străini și alți câini și animale de companie. Și, cu socializare timpurie și eficientă, precum și o pregătire pozitivă de ascultare, Sheprador dvs. va face un câine minunat de familie.

Pe lângă antrenament, Sheprador dvs. va avea nevoie, de asemenea, de o mulțime de exerciții fizice și de joc pentru a păstra acel corp energetic și mintea în control. Iar motivul pentru care amestecul german de ciobanesc german funcționează cel mai bine cu o gospodărie activă este că este probabil să aibă nevoie de aproximativ două ore de exerciții pe zi, indiferent de vreme! Fără un exercițiu suficient, mixul tău german de labrador ar putea fi predispus la creșterea în greutate. Cu toate acestea, Sheprador este un animal de companie bun care să ia pe traseu, să funcționeze sau pentru un joc distractiv de Frisbee, astfel încât să-și amestece plimbarea zilnică cu jocurile pe care le puteți obține cele mai bune din ambele lumi.

Ați putea dori, de asemenea: Frisbee pentru câini

Hrănire

Dieta ideală pentru un amestec german de laborator german este una formulată pentru rase de mare energie mai mare, deci optați pentru proteine ​​și grăsimi de înaltă calitate, cu carbohidrați de calitate limitată. Porțiunile gestionate și un program regulat de hrănire sunt, de asemenea, esențiale, deoarece Sheprador Food-Fiend are o tendință de a supraviețui și poate fi predispusă la obezitate dacă mesele și tratamentele lor nu sunt păstrate în verificare.

La fel ca toate celelalte rase și rase încrucișate, dieta Sheprador va trebui să se adapteze, de la catelus la adultul lor și apoi în vârstă superioară pentru a se asigura că primesc nutriția adecvată pentru energie și sănătate bună la fiecare etapă de viață.

Unele rase de amestec de laborator de laborator pot fi, de asemenea, predispuse la alergii. Dacă da, căutați formule de ingrediente fără cereale sau limitate, amplificate de probiotice și proteine ​​noi, cum ar fi vânzarea, mielul sau iepurele pentru a-și păstra digestia fericită fără a irita câinele mai sensibil.

Verificați unele dintre ghidurile noastre de hrană pentru câini, cum ar fi Grați de mâncare fără cereale, Mielul de mâncare pentru câini, și hrana pentru câini pentru stomacuri sensibile.

Îngrijirea

Datorită atât raselor părintești, cunoscute ca fiind coridoare și vor "sufla" haina de primăvară și căderea, haina lui Sheprador va avea nevoie de îngrijire și atenție. Și, pe măsură ce se aruncă destul de mult, această rasă încrucișată nu poate fi potrivită pentru persoanele care suferă de alergie.

Blana de Sheprador este de obicei îngrijită și mijlocie, cu o haină dublă, atâta timp cât este în mod regulat îngrijirea este destul de ușor de îngrijit. Din sezonul "lovitură", un mire bună cu o perie de păr sau pieptene o dată sau de două ori pe săptămână ar trebui să fie suficientă, în timp ce un mirele zilnic în timpul loviturii lor va face viața mai ușoară pentru toți cei interesați!

Cu haina lor densă, se recomandă scăderea la fiecare câteva luni, folosind un șampon ușor de companie, astfel încât să nu scoți tot acel ulei natural esențial în blana lor. Alte obiceiuri bune de îngrijire includ curățarea periodică a urechilor și a ochilor și tăierea unghiilor o dată sau de două ori pe săptămână. Și nu uitați igiena lor orală, deoarece Sheprador este predispus la acumularea de tartr, astfel încât periajul zilnic va ajuta la păstrarea liberă a dinților.

Ați putea dori, de asemenea: Câine periuță de dinți, Câine pastă de dinți, și Câine de curățare a câinelui.

Sheprador câine rasă

Sănătate

În timp ce rasele încrucișate, chiar și rasele de designer, sunt considerate ca fiind mai aproape decât cele mai pure, Labrashepherd poate fi susceptibil la unele probleme de sănătate. Având în vedere sănătatea părinților săi, păstorul german și Retrieverul Labrador și că Sheprador este o rasă mai mare, există unele probleme de sănătate pe care trebuie să le cunoașteți:

HIP și dispezia cotului: Aceasta este o condiție comună în multe rase de câine care vede arsurile de șold sau cot care nu se dezvoltă suficient și astfel încât să nu se potrivească corespunzător în soclul comun. De-a lungul timpului, această condiție poate provoca durere și eventual artrită. Ratele mai mari sunt deosebit de susceptibile datorită creșterii rapide în timpul etapei catelului Sheprador. În cazuri severe, poate fi necesară o intervenție chirurgicală.

Atrofie retiniană progresivă: Mixul dvs. de laborator german de laborator poate fi, de asemenea, susceptibil la problemele oculare, inclusiv atrofia retinei progresivă, o afecțiune moștenită care poate provoca orbire.

Dilatarea gastrică Volvulus: De asemenea, cunoscut sub numele de bloat, această afecțiune determină ca stomacul să se dilată și să se extindă, să se răsucească și să devină în pericol viața.

Obezitate: Fără un exercițiu suficient și o îngrijire adecvată asupra regimului de hrănire, o cruce de laborator germană a păstorului poate supraviețui, ducând la obezitate și toate problemele potențiale de sănătate asociate unui câine supraponderal.

Radiculomielopatie degenerativă: Adesea văzută în păstorii germani, această afecțiune afectează măduva spinării câinelui, ducând la slăbiciune în membrele posterioare și eventuala paralizie.

Panosteita: O altă condiție pentru a afecta membrele, panosteita este inflamația pe suprafața exterioară a oaselor picioarelor, ceea ce duce la o lamerie și făcând piciorul animalului de companie vulnerabil la pauze.

Tiroidul nehoidian: O altă condiție pe care ambele rase ale părintelor pot fi predispuse la, un tiroidian nealivi înseamnă că câinele dvs. nu poate fi secret hormoni suficienți, ceea ce duce la letargie, intoleranță la rece, haina / schimbările de piele și creșterea în greutate.

Temperament

Cu o energie înaltă, o personalitate jucăușă, inteligență, loialitate și ascultare pe lista lor de trăsături, va un amestec german de laborator de laborator face un animal de familie bun? Ei bine, ei au cu siguranță temperamentul de a deveni un membru mult iubit al familiei, dar ca toate rasele, Sheprador are pozitive și nu-pozitive, când vine vorba de temperamentul său.

În primul rând, obțineți atenția, încrederea și asertivitatea GSD, care, dacă nu este gestionată de la o vârstă fragedă, poate însemna că Sheprador ar putea fi supraîncărcat. Dar obțineți un câine super-loial care este plin de iubire cu pachetul său uman special - pe scurt, un prieten canin pentru viață. Apoi este dornic să vă rog personalitatea laboratorului, precum și natura lor prietenoasă și ieșită. Dar, ca și în cazul GSD, trăsăturile de laborator din amestecul vostru german de laborator de laborator înseamnă că sunt foarte inteligenți și pot deveni distructivă, dacă sunt lăsați să se plictisească.

Cu toate acestea, amestecurile de laborator ale păstorului sunt ușor de antrenat și au o cantitate suficientă de energie pentru a păstra o familie de distracție și ei vor iubi pur și simplu să petreacă timpul cu tine și cu a ta. Socializarea timpurie se va asigura că Sheprador dvs. este bun să fie în jurul copiilor și altor animale de companie de familie și nu uitați că este important să învățați tinerii cum ar trebui să se comporte și cu orice câine. Pentru o familie iubitoare în aer liber, care are timp și energie pentru a ține pasul cu noul lor pui, atunci Shepradors fac membri fantastici și foarte iubiți de familie pentru a vă primi în casa dvs.

Se amestecă Shepherd de laborator agresiv?

Deși rasa GSD poate avea o reputație nedreaptă pentru a fi agresivă, nu este neapărat o cauză de îngrijorare în combinația de la laboratorul dvs. Shepherd. Sheprador dvs. poate să arate bine trăsături vigilente și de protecție, dar nu ar trebui să fie agresive, atâta timp cât ei, ca orice câine, sunt instruiți și socializați în mod consecvent de la o vârstă fragedă. În plus, de asemenea, obțineți personalitatea prietenoasă a Retrieverului Labrador în amestec, făcându-i puțin probabil să fie o cauză de îngrijorare.

laborator și un ciobanesc german

Cât costă un Sheprador?

Prețul unui Sheprador depinde de locul în care intenționați să obțineți noul animal de companie, fie un adăpost, vânzător privat, fie un crescător înregistrat. Când cumpărați o rasă de amestec, cum ar fi un Sheprador, încercați să vă întâlniți cu părinții dacă puteți.

Un catelus Sheprador va costa aproximativ 800 de dolari, desi preturile pot fi mai mari. Câinii de salvare vor suporta o taxă de adopție, de obicei între 120- $ 300, în funcție de adăpostul sau centrul de adopție.

Cât de mare va avea un amestec german de laborator de laborator?

Având în vedere părinții, cu un amestec de păstori german Labrador, veți obține un membru al familiei medii și mari! Ca o rasă încrucișată nu există nici un standard, dar un Sheprador tipic adult de sex masculin va măsura între 22 și 27 de centimetri înălțime, în timp ce femelele vin cu între 20 și 25 de centimetri înălțime. De asemenea, vă puteți aștepta ca amestecul dvs. de laborator german de laborator să cântărească între 55 și 80 de kilograme atunci când este complet crescut. Și asta este o mulțime de distracție, loială și iubitoare de companie pentru banii tăi!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Shepradors (amestec german de laborator): informații, caracteristici și fapte