Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Mestecați jucăriile și tratați jucăriile de distribuire

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

O mare parte a formării câinelui dvs. pentru a vă mesteca lucrurile este să le păstrați distrați și să le dați jucării pentru a le oferi stimularea orală pe care o cer. Cel mai adesea câinii mestecau și fac alte comportamente distructive comune, deoarece sunt plictisite și Chew toys, în special tratați jucăriile de distribuire, sunt vindecarea perfectă.

Când a fost lăsat să-și găsească divertismentul propriu, câinii vor găsi de obicei pantofi, mobilier și alte lucruri din jurul casei dvs. pentru a mesteca. Oferindu-le jucăriile proprii, le învățați că există lucruri specifice pe care le este permis să mestece și alte lucruri pe care nu ar trebui să le mestece. Dacă vă întâmpinați să vă prindeți câinele, mestecând ceva ce nu ar trebui să aibă în gura lor, îi certați și să le dați una dintre jucăriile de mestecare. Care îi va ajuta să afle ce comportamente pe care le aștepți de la ei.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Tratați jucăriile de distribuire oferă aceleași beneficii mari de formare și divertisment pe care le fac jucăriile obișnuite de mestecat, dar sunt, de asemenea, capabile să vă păstreze câinele ocupat mult mai mult decât jucăriile tradiționale. Coloanele noastre despre Odin, Sloturi de câini norocos, și Playbites vă va oferi câteva exemple de tratare a jucăriilor de distribuire.

Sistemul de instruire pentru câini Starmark Clicker

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Sistemul de formare a câinilor Starmark Clicker se bazează pe principiile științifice ale operatorului și condiționării clasice, ceea ce înseamnă că acesta ÎNTREAȚI-VĂ CÂINUL DUMNEAVOASTRĂ prin învățarea lor să se comporte într-un anumit mod bazat pe stimulul clicului. Acest produs se concentrează pe o armare pozitivă, mai degrabă decât pe formarea bazată pe frică.

Designul ergonomic al Clockerului Starmark se potrivește confortabil în mână, iar elementul Clicker este fabricat din oțel inoxidabil, așa că nu va ruga. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest produs este pretul. Puteți să o achiziționați mai puțin de 5 USD și chiar vine cu un ghid de instruire pas cu pas care vă arată elementele de bază ale formării Clicker.

Clickerul în sine poate fi atașat la un șnur sau la cheie pentru acces ușor. Deoarece produsul este atât de de bază (este în esență doar o bucată de metal îndoit, cu o carcasă de plastic și un buton de plastic) Este extrem de durabil și ar trebui să vă ducă mult timp. Un lucru remarcat de mulți consumatori este că acest clicker`s & # 8220; click & # 8221; este mai tare decât cele mai multe produse similare de pe piață.

Omega Paw Health Bone de antrenament de pui trateaza

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Unul dintre trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini, veți avea nevoie, indiferent de tipul de pregătire pe care încercați să o tratați. Recompensând câinele dvs. pentru a face lucrurile pe care le doriți să le faceți este o parte esențială a formării. Atâta timp cât nu se supraîncălzește, consolidarea câinelui cu tratamentele este o completare excelentă la antrenamentul de clocker, formarea de comandă sau orice alt tip de instruire pe care o aveți în minte.

Peste hrănire Câinele dvs. este nesănătos, indiferent de ce le dați, dar în rațiunea aceste tratamente sunt foarte bune pentru animalul dvs. de companie. Primul ingredient este un pui real. Aceste tratamente sunt umede și moi și sunt făcute în SUA. Ele sunt o sursă bună de acid gras DHA și Omega 3.

LEGATE DE: Câine de bază de formare: 11 sfaturi esențiale

Ele sunt gluten, soia, grâul și fără porumb, făcându-le o alegere excelentă pentru câinii cu burtă sensibilă. Omega Paw Health Bone de antrenament de pui de pui sunt scăzute în grăsimi și calorii și sunt făcute cu quinoa. Indiferent de tipul de tratament pe care îl cumpărați, ar trebui să cumpărați în mod specific tratate pentru instruire. Ele sunt de obicei mai sănătoase, mai mici în calorii și dimensiuni mai mici decât câinele obișnuit tratează.

American Kennel Club de antrenament

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Acest produs este pentru puii care sunt încă în procesul de Formarea casei. Tampoanele American Kennel Club de antrenament sunt puțin mai scumpe decât tampoanele de marcă magazin, dar amintiți-vă că obțineți ceea ce plătiți. Magazinul de tampoane de marcă tind să scurgă ușor și nu absorbi rapid urina.

Aceste plăcuțe de tractare AKC au o compoziție de 6 straturi ei absorb și se usucă repede, împiedicând că puii tăi să-și urmărească mizeria în toată casa ta. Au un miros încorporat care vă atrage animal de companie la tampon Pentru a ajuta la prevenirea accidentelor pe podele și covoare.

Unul dintre cele șase straturi ale acestor plăcuțe este un miros antibacterian care elimină țesutul pentru a menține mirosul de urină de la emanarea prin întreaga casă în timp ce ați plecat. Aceste tampoane sunt Proiectat pentru a oferi protecția la urină de 24 de ore pentru câinii care cântăresc până la 50 de lire sterline. Nu numai că sunt plăcuțe ca acestea mari pentru cățeluși, dar pot fi, de asemenea, foarte utile pentru câinii sau câinii superiori care suferă de incontinență urinară.

Titular de antrenament de antrenament, regulat

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Vorbind despre tampoanele Potty, când formarea casei un câine, unul dintre dvs. trebuie să aveți consumabile de antrenament pentru câini, ar trebui să fie un suport de ambalaj. Tamponul de antrenament este îndoit în siguranță și ușor în suportul de plăcuțe, care oferă, de asemenea, protecție suplimentară a podelei.

Părțile laterale sunt construite ușor pentru a menține epurarea urinei, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la o mizerie accidental scurgeri pe podea sub pad. Suportul de antrenament de antrenament IRIS este, de asemenea, echipat cu picioare de cauciuc pentru ao menține de la alunecare în timp ce câinele dvs. urcă și iese.

LEGATE DE: Procesul de antrenament de toaletă pentru câini

Titularul vine în trei dimensiuni pentru a se potrivi cele mai multe tampoane de antrenament. Compania face tampoane de antrenament care se potrivesc perfect acestor deținători, dar nu trebuie să-ți cumperi brandul. Dispozitivul funcționează cu cele mai populare dimensiuni ale tampoanelor de antrenament. Dacă canisa dvs. este suficient de mare, acest dispozitiv ar putea fi plasat chiar înăuntru pentru curățarea mai ușoară.

Adaptil guler

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Acesta este un produs grozav de a avea pentru formarea de catelus, socializare și ajutor pentru a controla orice reacții înfricoșătoare în timpul unor situații noi. Acest guler este un mod mai uman de a-ți instrui câinele decât un Guler electric. Gulerul de adaptare imită feromonele pe care un câine mamei le-ar produce să-i liniștească și să-i liniștească pe puii.

Gulerul funcționează cu temperatura corpului câinelui. Este important să îl plasați cât mai aproape de pielea câinelui, iar căldura corpului îi va încălzi gulerul și va încuraja difuzarea feromonilor în mediul local. Gulerul este minunat pentru a ajuta la:

Gulerul vine în două dimensiuni. Gulerul mic / puppy se potrivește câinilor cu gâturi de până la 37.5 centimetri, iar gulerul mediu / mare se potrivește câinilor cu gâturi de până la 62.5 centimetri. Fiecare guler durează aproximativ 4 săptămâni și pot fi înlocuite după cum este necesar. Mulți consumatori au spus că a fost foarte vizibil atunci când feromonii au fost scăzute, deoarece problemele de anxietate ale câinelui se vor întoarce încet.

Mendota alunecare plumb

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Un plumb alunecos este unul dintre meu trebuie să aibă consumabile de antrenament câine pentru numeroase motive. Plimbe de alunecare arata ca o lesa plana regulata, cu excepția faptului că au un inel metalic pe un capăt în loc de un clip. Pur și simplu treceți capătul mânerului leșiei prin inelul metalic pentru a forma o buclă și a pune buclă peste capul câinelui. Alunecare ca acesta acționează ca un guler și o leșie toate într-una.

Lead Mendota Slip vă permite să vă corectați câinele rapid și eficient atunci când el trage pe lesa sau altfel greșită în timp ce mergeți -l. Tragerea pe mânerul lesa strânge bucla în jurul gâtului câinelui. Opțiunile de alunecare nu ar trebui folosite tot timpul, dar sunt instrumente excelente de instruire.

Plumbul de alunecare Mendota este realizat din polipropilenă durabilă din polipropilenă durabilă, și oferă toate hardware-ul de alamă și îmbinătoare de piele tăbăcitoare. Aceste persoane sunt realizate manual în SUA.

Midwest Life Stages Folding Metal Dog Crate

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

O cutie este o necesitate atunci când vă antrenezi câinele. Le dă un loc pentru a merge când nu sunteți acasă să le păstrați în siguranță, precum și să vă protejați lucrurile. O cutie versatilă ca aceasta din Midwest este o alegere bună, deoarece are un panou separator reglabil care permite spațiului din cutie să crească pe măsură ce câinele dvs. devine mai mare.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune cutii de caini metalice

Această cutie este făcută, de asemenea, cu colțuri rotunjite pentru a vă menține și câinele dvs. de la a fi zgâriat sau tăiat. De asemenea, are uși duble, astfel încât să puteți accesa cutia de pe partea din față sau din față, iar zăvorul cu șurubul de diapozitive păstrează pooch-ul încuiat în siguranță în interior. O altă caracteristică excelentă este că această Midwest Life Etages Folding Metal Dog Crate se îndoaie pentru depozitarea și călătoria ușoară.

Casele ca acesta vin în multe dimensiuni pentru a se potrivi practic la fiecare rasă. Această cutie este, de asemenea, echipată cu o tavă de plastic de dedesubt, care scade pentru a face rapid și simplu pentru a curăța orice Messes Dog poate face în cutia lui. Dacă alegeți să vă îndrumați trenul câinele, o canisa ca aceasta ar trebui să fie în lista dvs. de antrenament de câine.

Canina echipament de transport-all TRATAT BAG

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Am vorbit deja despre tratamente, dar despre ceva de a le purta? Când vă antrenați câinele, veți găsi că aveți în mod constant ceva în mâinile voastre. Clicuri, leashes, tratează și toate celelalte provizii Vei transporta o mulțime de spațiu, dar Cu o pungă convenabilă de tratament ca aceasta, veți avea tot ce aveți nevoie într-un loc la îndemână.

Această pungă de tratare are o închidere desenată pentru a menține tratamentele de la căderea atunci când nu le folosiți. Buzunarul de plasă din față poate ține o jucărie de mestecat, clicker sau o rolă de pungi de poop. Este, de asemenea, un buzunar suplimentar în interiorul sacului de tratament pentru spațiul de stocare suplimentar.

Tratați pungile ca acestea ar trebui să fie asigurate la centura dvs. pentru acces ușor. Echipamentul de cantină transportă toate clemele de sac pe repede cu un carabinier. Ceva ce consumatorii au menționat că nu li sa plăcut este faptul că este nevoie de două mâini pentru a deschide șnurul și când pregătiți un câine, nu aveți întotdeauna două mâini libere.

Cărți și videoclipuri de antrenament

Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Ultimul, dar nu în ultimul rând, nu uitați de vasta varietate de cărți de formare a câinilor și videoclipuri care sunt disponibile pentru dvs. Faceți unele cercetări asupra diferitelor tipuri de formare câinilor și decideți ce metodă va funcționa cel mai bine pentru dvs. și pentru câinele dvs. Cărțile și videoclipurile vă permit să obțineți sfaturi de la unii dintre experții de formare de top din lume fără a lăsa confortul casei dvs.

LEGATE DE: Top 25 cele mai bune cărți de câine

Cărți de instruire și videoclipurile pot deveni scumpe, mai ales dacă doriți să încercați mai mult de unul. Dacă nu vă puteți permite să adăugați acest lucru la lista dvs. de instruire pentru câini, luați în considerare împrumutul lor. Unele biblioteci au aceste materiale pe care le puteți împrumuta și puteți verifica, de asemenea, biroul dvs. veterinarians pentru a vedea dacă au materiale de formare pe care le împrumută.

Există cărți și videoclipuri care acoperă fiecare formare de câini și întrebare de comportament pe care o puteți avea. Câine Are câteva sugestii minunate pentru cărți și videoclipuri despre formarea generală a câinilor și Cei mai buni prieteni.Org are o listă extinsă a resurselor de pregătire și îngrijire a câinelui și a resurselor de îngrijire. O altă resursă mare este ASPCA. Ei au câteva informații minunate despre diferitele tipuri de formare și o listă a cărților și DVD-urilor recomandate pentru a începe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini