Top 20 cele mai bune cărți de formare câine

Cărți recomandate de formare pentru câini

Aceste Top 20 cele mai bune cărți de formare câine vă va ajuta să vă antrenați caninul o briză!

Cărți recomandate de formare pentru câini

Am selectat aceste cărți de formare câine pentru a vă recomanda pe baza recomandărilor experților din industrie și a ghidurilor de formare a câinilor care au primit recenzii excepționale de la cititori. Bucurați-vă de!

  • Cărți de formare pentru câini
  • Cărți de comportament câinilor
  • Cărți pentru câine
  • Învață să fii o carte de antrenor de câini
  • Cărți de formare a câinilor de vânătoare
  • Cărți de formare a catelului

Cărți de formare pentru câini

Aceste cărți de antrenament de câine vă vor ajuta să vă ridicați dreptul de canin, asigurând o prietenie frumoasă și sănătoasă.

1. Cum să fii cel mai bun prieten al câinelui tău: Un manual de instruire pentru proprietarii de câini

Cărți de formare pentru câini de top

O pictură superioară de vârf când vine vorba de cărți de antrenament câine, Cum să fii cel mai bun prieten al câinelui tău Oferă sfaturi de experți de la noii călugări Skete, care au fost reproduceți și ridicați păstorii germani la mănăstirea din New York de peste 20 de ani! Un favorit de lungă durată, acest ghid de antrenament pas cu pas acoperă toate subiectele imaginabile, inclusiv:

  • Cum de a selecta un câine (care rasă? Baiat sau fata? Senior Canine sau Puppy?)
  • Unde să-ți faci câinele
  • Folosind laudă și disciplină
  • Ridicarea unui câine în oraș / țară / suburbiile
  • Hrănire, îngrijire și fitness de câine
  • Recunoașterea și corectarea problemelor de comportament
  • Doggy DayCares și Walkers Profesional pentru câini

Plus tone de alte informații despre formarea câinilor.

Tldr; Un favorit de iubitori de câini, noii călugări Skete oferă un curs de formare câine 101 în această carte.

2. Puterea de formare pozitivă a câinilor

Sfaturi de formare pentru câini

În această carte de ghidare a câinilor, Pat Miller oferă un program de formare pas cu pas de șase săptămâni, axat pe construirea unei relații sănătoase cu pooch-ul dvs. folosind armarea pozitivă. În Puterea de formare pozitivă a câinilor, Vei afla despre:

  • Observarea și înțelegerea limbii corpului câinelui
  • Cum să începeți cu antrenamentul cu clicker și, în cele din urmă, eliminați prin tranziție la tratamente
  • Folosind un jurnal pentru a urmări progresul și ideile de tratare yummy

Tldr; Miller face pregătire prietenul tău cu patru picioare distractiv și ușor.

Cele mai bune videoclipuri de antrenament de câine pe web

3. Înainte și după obținerea catelusului dvs .: abordarea pozitivă a creșterii unui câine fericit, sănătos și bine comportat

Cărți de formare a catelului

Dr. Filozofia de formare a câinilor Ian Dunbar a marcat o piatră de hotar majoră atunci când a primit mai întâi atenția în anii 1970. De atunci, alți formatori de câini au urmat plumbul (Wink Wink) se îndepărtează de corecțiile de leșie dur și, în schimb, concentrându-se pe jucării, Tratamente de formare, și pregătirea de recompensă de joc.

În Înainte și după ce ați primit catelul dvs Ghid de instruire pentru câini, dr. Dunbar se concentrează pe șase principii de dezvoltare a câinilor de bază:

  • Educația și pregătirea câinilor
  • Evaluarea unei socializare și educație a catelului
  • Finalizarea unui program de socializare prin întâlnirea câinilor ciudați și oameni

Unii cititori găsesc cartea un pic prea aspru și critică proprietarilor de câini, care spun că au simțit că cartea încerca să le rușineze. Cu toate acestea, majoritatea cititorilor coajă doar laudă.

Tldr; Unul dintre influențenii de top al câinilor explică dezvoltarea doggie și se concentrează pe tratarea și recompensele de jucărie, mai degrabă decât tehnicile de pedeapsă.

4. Atingerea minții animale: formarea de clicker și ceea ce ne învață despre toate animalele

Tehnici de formare pentru câini

Karen Pryor, fondatorul lui & # 8220; # 8221; formare, ne duce în creierul canin Ajungând la mintea animalelor. MEMOIRUL PARTELUI, Ghidul de instruire a câinilor, această carte explică știința din spatele celor populare Curs de antrenament de clicker și de ce funcționează.

Tldr; Cei interesați de formarea de clocker ar trebui să dau o citire.

5. Câini mici

Instruirea câinilor mici

Câini mici este o carte de antrenament pentru câini despre antrenament - ai ghicit-o - câini mici! Câinii mai mici au propriile seturi unice de anxietate și probleme.

În această bucată de expertiză de antrenament de câini, proprietarii de profesori Deborah Wood cum să comunice și să se ocupe de problemele comportamentale asociate câinilor mai mici, precum și unele jocuri și activități de dimensiuni mari concepute pentru canina mai mică.

Tldr; Cartea perfectă pentru canini de dimensiuni mari

 6. 12 greșeli de formare a câinilor teribile fac proprietarii care distrug comportamentul câinelui lor...Și cum să le eviți

Cartea de formare a câinilor

Cei nepregătiți pentru proprietatea câinilor fac adesea greșeli de corecție care pot deteriora relația lor cu canina lor. Aflați cum să evitați greșelile comune de corecție a comportamentului și cum să creați o legătură fericită și sănătoasă cu prietenul dvs. în 12 greșeli teribile de formare a câinilor, cu sfaturi de la buletonist de animale aplicate certificate dr. Hetts Suzanne.

Tldr; Evitați formarea Doggie NO-NOS și, în schimb, asigurați-vă o legătură sănătoasă cu animalul dvs. de companie.

Cărți de comportament câinilor

De ce câinii fac lucrurile pe care le fac? Aceste cărți încearcă să înțeleagă mintea caninului și să exploreze psihologia câinilor.

 7. Celălalt capăt al leșiei: de ce facem ceea ce facem în jurul câinilor

Cele mai bune cărți de formare câine

Patricia McConnell își ocupă atenția de la câine și, în schimb, examinează modul în care interacțiunea umană cu canini poate afecta relația proprietarului / PET în Celălalt capăt al leșiei.

Noi tratăm câinii noștri ca familia, dar suntem încă două specii diferite care trăiesc sub un singur acoperiș și există adesea tone de necorespunzătoare și interpretare greșită de ambele părți. Aflați cum totul de la vocea dvs. la modul în care jucați puteți afecta relația dvs. cu animalul dvs. de companie. Un comportament de animale cu 20 de ani sub centura ei, dr. McConnell oferă un ghid care arată modul în care oamenii se pot comporta pentru a avea mai bine, interacțiuni mai pozitive cu câinii lor.

Dacă Pregătiți-vă pentru testul de cetățean bun canin, Sau pur și simplu căutați să îmbunătățim comunicarea cu canina, există o mulțime de informații valoroase aici pentru proprietarii de câini.

Tldr; O carte de comportament pentru câini care ajută la consolidarea relației proprietarului / PET.

8. Limba corpului canin: Un ghid fotografic care interpretează limba maternă a câinei domestice

Câine-corp-limbă-cărți

Reacțiile fizice mici la câini pot însemna lucruri mari, dar aceste indicii subtile pot fi adesea dificil pentru oamenii cu doi picioare să vadă. Ghidul Brenda Aloff, Canin limbajul corpului, îi ajută pe proprietari să învețe cum să detecteze limba non-verbală în tovarășii lor canini printr-o bogată colecție de fotografii. Veți întâlni fotografii și însoțiți descrierile câinilor în multe poziții diferite, cu interacțiuni umane-canine și interacțiuni câinilor de câine.

Tldr; o carte de ghidare orientată spre detectarea limbii corpului câinilor

9. Ghidul scurt al Cesar Millan pentru un câine fericit: 98 sfaturi și tehnici esențiale

Cesar Millan Carte de antrenament câine

Așa cum este posibil cel mai faimos antrenor de câini în jur, nu veți dori să treceți ghidul de antrenament al lui Cesar Millan, Ghid scurt pentru un câine fericit. Obțineți sfaturi direct de la whisperer de câine în timp ce explorează psihologia câinilor, explică comportamentele câinilor, cum să creați un echilibru și limite sănătoase pentru canina, cum să corectați necazurile comune, cum să Alegeți câinele drept pentru familia dvs și stilul de viață și mai mult!

Tldr; Faimosul whisperer de câine explică cum să ridice un câine fericit.

 10. Nu trage câinele

Carte de formare pentru câini Recenzii

În imprimare de peste 20 de ani, Nu trage câinele de Karen Pryor Delves adânc în psihicul Doggie. În timp ce nu a fost considerat un manual de pregătire a câinilor în sensul clasic (nici un pas cu pas nu face acest lucru, atunci), cartea lui Pryor oferă mult mai mult, explorând principiile comportamentului și cum să schimbe comportamentul caninului pentru mai bine.

Tldr; Totul despre modificarea comportamentului câinilor.

11. Ciocnirea culturii

Cum să-ți antrenezi cărțile de câine

În Ciocnirea culturii, Angajarea câinilor Veteran Jean Donaldson explorează diferențele inerente dintre om și câine. Câinii trebuie să fie învățați cum să-și adapteze instinctele și comportamentele lor naturale pentru a se integra în gospodăriile umane și cultura. Cu toate acestea, când câinii nu reușesc să facă această ajustare non-întotdeauna ușoară, consecințele pot fi dezastruoase.

Această carte vă va oferi o înțelegere bogată a comportamentului canin și vă va ajuta să descifrați de ce câinii fac lucrurile pe care le fac. Bătătură!

Tldr; Aflați ce comportamente umane sunt dificile în mod intrinsec pentru ca câinii să se adapteze și cum să-i ajute să se adapteze la lumea cu două picioare.

Cărți pentru câine

Aceste cărți de antrenament de câine vor avea câinele dvs. să prelueze hârtia și să ridice jucării la comandă în cel mai scurt timp!

12. 101 trucuri de câine: activități pas cu pas pentru a angaja, provocare și legătura cu câinele dvs

Cărți de antrenament de câine

Acest bestseller internațional, 101 trucuri de câine, oferă instrucțiuni pas cu pas pentru fiecare truc, completați cu fotografii. Trucurile sunt evaluate pe baza dificultăților și a pre-reqs. Trick Training oferă o provocare sănătoasă pentru câinele dvs., ajută la întărirea legăturii proprietarului-canine și vă oferă o modalitate minunată de a impresiona oaspeții!

Aveți mâna (sau laba) la elementele de bază, cum ar fi agitați și situați pe câine, Sau loviți diamantele negre cu trucuri cum ar fi curățați jucăriile și obțineți o sodă din frigider (utilizați cu prudență!).

Nu putem spune sigur cât va dura pentru a trece prin toate aceste trucuri, dar sunteți sigur că aveți multe distracție în acest proces!

Tldr; Strategii pas cu pas pentru a învăța câinele dvs. la fiecare truc de la "Agitați mâinile" # 8221; la "# 8220; Ia ziarul.& # 8221;

13. Ghidul începătorului pentru agilitatea câinilor

Cărți de formare pentru câini

Păstrarea câinelui dvs. provocată este esențială pentru a crește un câine fericit. Pentru câțiva câini, antrenamentul de agilitate poate fi o priză excelentă și vă poate ajuta să vă dezvoltați conexiunea cu canina preferată. Instruirea câinelui dvs. pentru a asculta mai bine comenzile dvs. de direcție verală poate fi de asemenea util pentru canicrosss și Instruirea de antrenament.

Aflați strategii pas cu pas în Ghidul începătorului pentru agilitatea câinilor Pentru a începe antrenamentul de agilitate cu câinele dvs. Tone de distracție și delimitare pentru a rezulta!

Tldr; Agilitate trucuri pentru a vă învăța poochia

 Cărți de vânătoare pentru câini

Aflați cum să vă antrenați Horning Hound Cu aceste cărți de vânătoare pe scară largă recomandate.

14. Câine de apă: Metoda de formare rapidă rapidă

Cărți bune de formare a câinilor

Acest vechi, dar Goodie este un favorit al iubitorii de laborator. În Câine de apă, Richard Wolters se ocupă de Mentalitatea Labrador Retriever, explorând dorința disperată a laboratorului, disperată de a recupera și cum să ridice un drept de laborator. Citat de cititori ca și Biblia de antrenament Retriever, # 8221; Acest lucru este cu siguranță unul care merită verificat. Este, de asemenea, considerată una dintre cele mai bune cărți de formare a câinilor de vânătoare, împreună cu tovarășul său, Gun Dog.

Tldr; O muncă de dragoste labrador

15. Câine de joc: Retrieverul vânătorului pentru păsările de sus și păsările de apă

Cărți de câine de vânătoare

Gun Dog este un ghid pas cu pas de Richard Wolters, care vă arată cum să vă ridicați puiul ca prieten, însoțitor și amice de vânătoare.

Tldr; Cum să ridicați un câine de vânătoare.

Învață să fii o carte de antrenor de câini

Dacă credeți că ați putea fi un antrenor profesionist de câini, aceste cărți sunt un loc bun pentru a începe.

16. Deci, vrei să fii un antrenor de câini: un ghid pas cu pas

Cărți de antrenor pentru câini

Gândindu-se la a deveni un antrenor de câini? În așa fel doriți să fiți un antrenor de câini?, Trainer Nicole Wilde acoperă tot ce trebuie să știți pentru a începe în cariera de formare a câinilor! Învăța:

  • Diferite tipuri de formare câinilor
  • Cum să obțineți o educație în formarea câinilor
  • Cum să vă configurați afacerea de formare a câinilor și să faceți publicitate
  • Trebuie să aibă instrumente și produse
  • Cum să învățați clasele de formare pentru grupuri de câini vs. Clase în casă
  • + Mai mult!

Tldr; O alegere de top pentru antrenorii profesioniști profesioniști care aspiră.

17. Metoda Koehler de formare pentru câini

Koehler Dog Training

Metoda de formare a câinilor Koehler se bazează în jurul conceptului că câinii își alege acțiunile pe baza experiențelor anterioare și a așteptărilor de recompensă sau de pedeapsă. Câinele va afla în cele din urmă care deciziile au rezultate pozitive și vor repeta aceste acțiuni. Sunet intrigant? Verifică Metoda Koehler de formare pentru câini!

Tldr; Un manual clasic de instruire a câinilor despre luarea deciziilor pentru câini.

Cărți de formare a catelului

Puii sunt cei mai drăguți! Cu toate acestea, acele bubi pot intra în necazuri dacă nu sunt ridicate corect. Aflați cum să ridicați un catelus fericit, sănătos, cu aceste cărți de ghid de formare a catelului!

 18. PĂRȚI PERFECTĂ ÎN 7 ZILE: Cum să vă porniți catelul de pe dreapta

Cartea de formare a cateluluiAcest PlayBook Puppy pas cu pas învață proprietarii cum să coborâți pe laba dreaptă cu câinele lor PAL. În PĂRȚI PERFECTĂ ÎN 7 ZILE, Dr. Yin acoperă subiecte importante cum ar fi:
  • Sa meargă la oliță
  • Socializare
  • Puppy Manners
  • Plus mult mai mult!

În timp ce revendicați că puteți crea un cățeluș perfect în 7 zile este o cerere destul de o revendicare, cititorii sprijină această promisiune îndrăzneață cu evaluări de 5 stele. Cititorii iubesc mai ales cele 400 de fotografii și ilustrații prezente în această carte.

Tldr; Puppy Instruire 101 În doar 7 zile, completați cu fotografii!

 19. Arta de a ridica un catelus: călugări noi Skete

Cele mai mari cărți de formare a câinilor

Aveți nevoie de sfaturi privind instruirea catelului dvs? Nu uita mai departe decât noii călugări Skete.

Ei își distrag sfatul de specialitate în Cum să fii cel mai bun prieten al câinelui tău precum și această carte, Arta de a ridica un catelus, Dedicat în mod specific pentru a manipula catelodia.

Călugării explică faptul că cheia pentru înțelegerea câinelui este să-l antreneze cu succes. Alăturați-vă călugărilor în timp ce vă duc în primele trei luni ale vieții unui catelus prin observațiile unui anumit gunoi de pui de mănăstiri. Călătorie cu ei de la nașterea acestor pui în primele 12 săptămâni, cu fotografii care documentează aceste primele săptămâni interesante și înregistrări despre obiectivele importante ale catelului și oportunitățile de formare.

Tldr; Călugării cu experiență de câini vă arată cum să vă ridicați catelul și să creați o legătură umană-canină care va dura o viață!

Nevoie de mai mult ajutor de formare a câinilor? Verificați postarea noastră detaliind Cele mai bune videoclipuri gratuite pentru câini pe internet! împreună cu noi Podcast de antrenament de top Recomandări!

De asemenea, avem un ghid mai mare Resurse ieftine de formare pentru câini Dacă încerci să-ți antrenezi pooch-ul pe un buget.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 20 cele mai bune cărți de formare câine