Top 5 cele mai bune formare de câini tratează

Când îți antrenezi câinele, Fie că un cățeluș sau o canină adultă, este important să aveți ceva care să-l motiveze. Pui câinele dvs. vă va aduce decât atât de departe. Deci, ce motivație mai bună ar putea fi pentru pooch-ul tău decât cele mai bune training de câini tratează?

Cele mai bune formare pentru câini de topFolosirea câinilor speciale pentru formare Canines este cea mai frecventă și cea mai rapidă modalitate de a obține rezultate în formarea câinilor. Formatorii și proprietarii folosesc aceeași metodologie și se pare că nu există o opțiune mai bună de a avea un câine să înțeleagă ceea ce doriți să facă și să învețe.

Cu toate acestea, utilizarea tratamentelor obișnuite de câine este rareori o idee bună din cauza conținutului lor caloric ridicat. Spre deosebire de cele mai multe tratamente pentru câini, cele mai bune tratamente de antrenament de câine sunt concepute special pentru a fi calorii foarte scăzute, dar destul de gustos pentru ca câinele să lucreze pentru ei.

În acest articol, vom discuta utilizarea traperii de formare, modul în care acestea diferă de tratamentele obișnuite de câine și revizuirea a cinci dintre cele mai bune formare de câini tratează că sunt scăzute calorii și ambalați o nutriție valoroasă pentru câini:

Formarea câinilor tratează Preț Calitate Rating
ROCCO & ROXIE Gourmet jerky tratează $$ A++ 5 stele
Ficat de carne de vită puresteni pentru câini $$. $ A 4 stele de jumatate
Zuke`s Mini Naturals Dog tratează $ A 4 stele de jumatate
Pet Botanics Training Recompense tratează $ A- 4 stele
Wellness wellbites moale tratamente naturale $ B+ 4 stele

* Faceți clic pe cele mai bune formare pentru câini pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

Folosind cele mai bune formare de câine tratează pentru a lucra cu canina ta

Au fost o mulțime de discuții despre cea mai bună abordare a câinilor de formare. Unii au spus că mângâierea sau faceți clic de obicei, dar mulți profesioniști nu sunt de acord. Asociația formatorilor profesioniști de câini (APDT) Are un articol extraordinar De ce să folosim alimentele în câinii de formare este un mod superior de predare decât orice altă metodă. Chiar și utilizarea CIA câine de formare specială tratează pentru a-și învăța câinii în loc de clicuri sau de mângâiere.

Dog Dog Tratamente vs Tratamente: Care este diferența dintre aceste două?

In timp ce Tratamente regulate pentru câini sunt fabricate cu accentul pe gust și nutriție, cele mai bune tratamente de formare a câinilor vor fi în mod normal foarte mici și scăzute în calorii. Toate acestea sunt încă foarte atrăgătoare pentru câini, iar animalul dvs. de companie nu va observa niciodată o diferență.

Nu vrei ca câinele tău să devină obezi doar pentru că încerci să-l înveți câteva comenzi folosind mâncare ca o recompensă. Bineînțeles, tratarea tratamentelor pentru câini ar trebui să fie, de asemenea, sănătoasă și sigură pentru FIDO. Deci, data viitoare când pregătiți un câine, asigurați-vă că câinele dvs. tratați borcanul este plin de lucruri sănătoase.

# 8220; Faceți această pregătire înainte de mese, când sunteți sigur că este foame. Alegeți o zi când nu aveți angajamente pentru întreaga zi.& # 8221; - Școala de antrenament DR P [sursă]

Sunt sigur că ați auzit despre șirul recent de rechemarea produsului PET. De fapt, se pare că există o nouă ființă a anunțat în fiecare săptămână. Trebuie să faceți cercetările dvs. pentru a vă asigura că selectați cele mai bune formare de câine de la un brand de renume. Cele enumerate mai jos au o înregistrare excelentă și au primit, de asemenea, laudă și recenzii de la proprietarii de câini.

Care sunt cele mai bune tratamente de câine?
Top 5 tratamente pentru a instrui câinele sau catelul fără calorii

Cele mai bune formare de câini tratează pentru a instrui rapid câini și cățeluși adulți

1Rocco & Roxie Gourmet Jechking Dog tratează

ROCCO & ROXIE Gourmet Jekking Dog trateazăAșa cum am menționat în revizuirea detaliată a notificării și video a acestui produs, aceste premium tratamente pentru câini sunt naturale și 100% satisfacție garantată, potrivit producătorului.

Compania nu își sporește niciodată tratamentele cu arome artificiale sau cu materiale de umplutură, iar din cauza acestor cele mai bune formare de câini tratează de la ROCCO & ROXIE nu va lăsa un reziduu gras, mirositor pe mâini. Fiecare tratat de câine este de aproximativ șapte centimetri lungime și lent prăjit, deci atunci când este defalcat în jumătate, ele sunt perfecte pentru a folosi ca o recompensă când antrenează câini.

  • Câine de formare tratează recenzii: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Dogul de formare ROCCO & ROXIE sunt afumate în mod natural, care majoritatea canininelor tind să iubească. Aceste tratamente de companie se fac în loturi mici din SUA și au un Lista de ingrediente extrem de scurte, Deci părinții de companie se pot simți bine despre oferirea acestor tratamente ca recompense.

Mulți clienți aleg să spargă câinele ROCCO & Roxie Gourmet, în bucăți mai mici înainte de a le folosi ca recompense, care este ușor de făcut datorită segmentelor la fiecare inch sau așa. Câinii iubesc aceste toate trapele de formare naturală, iar proprietarii de animale de companie iubesc că pot oferi o astfel de alternativă sănătoasă la multe dintre tratamentele chimice laden disponibile în prezent.

cele mai bune training de câini trateazăPe partea dezavantajelor, se pare că câinii pot avea probleme de stomac în corelație cu acest produs, deci asigurați-vă că le introduceți pe animalele de companie foarte lent, doar în cazul în care. Lista ingredientelor include usturoiul, care poate fi dăunător pentru câini în cantități mari, dar proprietarii de animale de companie ar trebui să-și folosească propria discreție și să facă propriile cercetări dacă sunt în cauză.

Pro:
  • Nu a fost niciodată îmbunătățită cu arome artificiale sau umpluturi
  • Natural afumat în loturi mici
  • Produs in SUA
  • Fără grâu, soia, porumb sau gluten
Contra:
  • 7 centimetri lungime, dar poate fi ușor rupt în bucăți mai mici
  • Unii proprietari de animale de companie au declarat că aceste cele mai bune tratamente de formare a câinilor au dat problemele digestive de companie

cele mai bune training de câini trateazăCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (citiți Full Amazon Review + Video): "Am cumpărat cel puțin o duzină de tratamente diferite în ultimii ani. Să nu spun că câinele meu este pretențios, dar are favorite și # 8221;

2

PURITE PURITE DOINGUL DIELOR DE BEEF

PURITE PURITE DOINGUL DIELOR DE BEEFAceste trasee de formare Doggy se fac cu un singur ingredient - 100% natural și pur USDA inspectat de carne de vită inspectată. Aceasta este probabil singura marcă de tratamente pentru câini cu o listă de ingredient pe etichetă.

Pureștii sunt bogați în proteine ​​și conțin mai puțin de 10 calorii pe tratare, făcându-le o mare opțiune pentru proprietarii de animale de companie care caută o soluție nutritivă și delicioasă pentru formarea câinilor. Puzește se fac, de asemenea, în SUA.

  • Câine de formare tratează recenzii: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Aceste cele mai bune formare de formare a câinilor păstrează nutrienții și prospețimea prin procesul de înghețare uscată, care îndepărtează apa și păstrează integritatea structurală a alimentelor întregi. Aceste tratamente sunt mari pentru mâncătorii sau câinii cu alergii, deoarece majoritatea câinilor par să le iubească, iar lista de ingrediente scurte ajută la asigurarea unor flare-upuri de la alergeni, cum ar fi cerealele, porumbul sau soia.

Părinții de companie conștienți de sănătate se pot simți bine în legătură cu oferirea câinilor de ficat de carne de vită de carne de vită la câinii lor, deoarece sunt naturale și bogate în proteine, în timp ce sunt destul de delicioase pentru a menține câinii fericiți cu tratarea timpului. După cum se poate aștepta cu cele mai multe alimente de câine și tratamente, acestea nu miros în mod deosebit atrăgătoare la nasul uman.

cele mai bune training de câini trateazăExistă, de asemenea, anumiți câini care nu-i plac aceste tratamente, dar nu sunt comune! Ei au mai mult o textura crocantă sau cretă, mai degrabă decât o compoziție de chewy sau ciudat. Dacă căutați ceva pentru a vă menține câinele ocupat, este posibil să doriți să încercați o altă opțiune.

Pro:
  • Un singur ingredient de câine tratat realizat cu 100% natural și pur USDA inspectat de carne de vită de vită
  • Ridicat în proteine
  • Conține mai puțin de 10 calorii pe tratament
  • Păstrați substanțele nutritive și prospețimea prin procesul de uscare a înghețului
  • Produs in SUA
Contra:
  • Au un miros neplăcut
  • Unii proprietari au raportat că câinii lor nu ar mânca aceste tratamente, dar se poate spune despre toate cele mai bune training de formare câine

cele mai bune training de câini trateazăRevizuirea celui mai bun al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review) 0 # 8220; După ce mixul meu avea probleme cu alergii alimentare, am încercat și am încercat să găsesc un cereale, nici porumb, niciun pui tratați pe care ar dori. Ea iubește aceste tratamente și # 8221;

3zuke`s mini naturals umed tratate

ZukeAceste câine de recompensă din Zuke sunt perfecte pentru antrenament, deoarece acestea conțin doar 3.5 calorii pe tratament. Ele sunt naturale și conțin ingrediente integrate care sunt ambalate cu nutritive și antioxidanți. Puiul real este ingredientul numărul unu din aceste tratamente de la Zuke`s (deși sunt disponibile în multe alte arome).

  • Câine de formare tratează recenzii: Citiți recenzii de la alți proprietari de animale de companie

Aceste tratamente cele mai bune de formare a câinilor nu conțin grâu, porumb sau soia. Deoarece ei vizează utilizarea în scopuri de formare, ele sunt foarte mici, dar încă umede și pline de vitamine și minerale.

Proprietarii de animale (și câinii lor) iubesc folosind aceste tratate miniatură în scopuri de formare. Amintiți-vă că câinii nu-mi pasă cât de mare de a ajunge, dar că primesc ceva pentru a face așa cum li se spune. Dimensiunea mică nu este o problemă pentru câini, deoarece micul Morls împachetează un pumn mare! Deoarece Zuke`s Mini naturals Formarea umedă sănătoasă se face în SUA, clienții se pot simți minunat cu privire la hrănirea acestor tratamente la animalele lor de companie adesea și fără rezervă.

cele mai bune training de câini trateazăCele mai multe recenzii negative se ocupă de faptul că această companie ar fi vândut la o altă companie și nu produsul însuși. Ca și în cazul altor alimente și tratamente, câinii pot obține dureri de stomac de la acestea, deci asigurați-vă că le-ați introdus încet la dieta câinelui vostru. Ca și în cazul multor alte tratamente de câini, acestea nu pot să miroasă excelent, astfel încât să le manipuleze poate fi nefavorabilă pentru proprietarii de animale de companie.

Pro:
  • Conține doar 3.5 calorii pe tratament
  • Naturale și conțin ingrediente integrate
  • Ambalate cu antioxidanți
  • Nu conține grâu, fără porumb și nici o soia
  • Produs in SUA
Contra:
  • Mirosul neplăcut
  • Ca și în cazul tuturor celorlalte trei tratamente de câine, unii câini pot obține un stomac deranjat după ce au mâncat aceste tratamente. Asigurați-vă că le introduceți treptat în dieta sa.

cele mai bune training de câini trateazăCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Soția mea # 8220 și cu mine am cumpărat aceste tratamente într-o zi când am ieșit din tratatele noastre normale. Ei sunt mici, câinii noștri le iubesc și sunt mult mai bună calitate și # 8221;

Formarea Botanicii 4Pet tratează pentru câini

Formarea Botanicii PET tratează pentru câiniAceste recompense tratează pentru câini sunt dimensiunea perfectă pentru recompensarea repetitivă a puilor dvs., deoarece fiecare pungă conține peste 550 de tratamente! Ele sunt ușor de transportat și făcute cu ficat de porc real. Ele sunt scăzute în calorii și au o consistență moale, umedă că câinii iubesc. Carnea este ingredientul numărul unu, în aceste cele mai bune formare de câini tratează de la Pet Botanics.

  • Câine de formare tratează recenzii: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Un sistem de conservare naturală este folosit astfel încât să vă puteți bucura de cunoașterea dvs. vă dați câinelui ingrediente de cea mai bună calitate. Clienții acestor tratamente își revendică câinii lor ar face aproape orice pentru una dintre aceste conserve delicioase!

Pentru proprietarii de animale de companie care doresc să-și răsplătească câinii, dar nu adaugă nici o greutate suplimentară, recenzorii simt că acestea sunt cele mai bune pe piață. Mulți apreciază textura moale a recompenselor de formare a Botanicii PET tratează pentru câini, deoarece le permite să utilizeze tratamentele pentru puii mici, câinii vârstnici și toți între ele!

Ca și în cazul oricărui tratament, unii câini nu pot prefera pe alții, iar unii pot alege să nu le mănânce deloc (cu toate acestea, sunt cu siguranță minoritatea). Unii clienți s-au plâns de mirosul puternic, dar alții au comparat-o cu Beef Jeky sau Jims Slim. Deoarece acestea sunt tratamentele de carne, ar trebui de așteptat un miros puternic de carne de vită.

Pro:
  • Fiecare pungă conține peste 550 de tratamente
  • Fabricat cu un ficat de carne de porc real ca un ingredient al numarului
  • Scăzut în calorii cu o textura moale pe care câinii îl iubesc
  • Realizat cu un sistem natural de conservare
Contra:
  • Mirosul neplăcut
  • Ca și în cazul tuturor celorlalte tratamente cele mai bune câini, unii câini nu-i plac aceste gustări.

cele mai bune training de câini trateazăCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Prietenul meu # 8220 și am un câine Carolina numit Tyson, și el este îndrăgostit de aceste tratamente. El ar face orice pentru ei. ORICE. Așezați-vă? da. Rostogoli? Da. Înotați printr-un lac de foc? Cu placere. Acestea sunt ca niște baruri Klondike pentru câini și # 8221;

5 Wellness Wellbites Soft Natural tratează

Wellness wellbites moale tratamente naturaleAceste recompense de formare a animalelor de companie se tratează cu ingrediente de calitate și sunt făcute cu două tipuri de carne proaspătă. Bunastare Băuturile de câine de câine sunt moi și perfecte pentru tratamentele de zi cu zi sau în scopul instruirii, oricare dintre proprietarul PET preferă! Acestea sunt naturale și conțin doar toate ingredientele naturale fără porumb, culori de soia, artificiale sau arome artificiale.

  • Câine de formare tratează recenzii: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Deoarece sunt făcute în SUA și susținute de garanția de wellness, proprietarii de animale de companie se pot simți bine despre utilizarea lor adesea și fără reținere. Animalele cu burtă sensibilă și / sau diete stricte se pot bucura de toate tratamentele naturale în timp ce lipiți de liniile directoare și restricții dietetice.

Unii clienți care simt că sunt prea mari pentru rasele lor mai mici pot rupe cu ușurință wellness wellbite câinele natural moale tratează în bucăți mai mici. Ei sunt cu adevărat un tratament pentru fiecare câine, iar majoritatea câinilor ar spune că sunt cei mai buni pe piață.

cele mai bune training de câini trateazăClienții nefericiți au observații negative cu privire la dimensiunea și mirosul acestor tratamente. Cu toate acestea, tratarea de formare ar trebui să fie mică, astfel încât să poată fi folosite frecvent, iar majoritatea tratează câinele nu miroase minunate (dacă nu vă place mirosul de carne, desigur).

Pro:
  • Făcute cu două tipuri de carne proaspătă
  • Complet natural
  • Nu conține grâu, fără porumb și nici o soia
  • Produs in SUA
Contra:
  • Mirosul neplăcut
  • Unii cumpărători s-au plâns de dimensiune, dar tratamentele de formare sunt menite să fie mici în dimensiune, așa cum sunt date foarte frecvent

cele mai bune training de câini trateazăRevizuirea celui mai bun al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review) & # 8220;Ce pot sa spun? Obțineți ceea ce plătiți și aceste wellități de wellness merită fiecare dolar. Câinele meu iubește atât de mult tratamentele. ea va face orice & # 8230; & # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune formare de câini tratează