15 Sfaturi de siguranță vitale pentru formarea câinilor cu gulere de șocuri

Un guler de câine electronic este un dispozitiv de antrenament câine, De asemenea, cunoscut sub numele de guler de șoc de câine, care oferă un mic șoc electric atunci când antrenorul apasă un buton pe telecomandă. Este o metodă de formare controversată care atrage multe dezbateri între proprietarii de animale și formatori deopotrivă. Cu toate acestea, poate fi o modalitate eficientă de a instrui câinii atunci când este utilizat în mod corespunzător și responsabil.

Sfaturi de siguranță pentru câinii de antrenament cu gulere de șocUn guler de șoc de câine este conceput pentru a fi utilizat ca sistem de livrare corecțional, conceptul de formare fiind similar cu a da un scurt timp pe o lesa. Șocul blând ar trebui să fie livrat pentru a distrage câinele de orice lucru nedorit pe care îl face în acel moment. Utilizarea sa ar trebui să fie minimă ca parte a unui regim de instruire atent planificat.

Voi evita să merg prea multe detalii despre știința, controversa, problemele potențiale de sănătate și beneficiile utilizării colierelor de formare a câinilor în acest articol, deoarece deja am acoperit o mulțime de acest motiv Acest articol, precum și Aceasta; Am avut, de asemenea, un Interviu interesant.

Pe scurt, este de la sine înțeles că utilizarea necorespunzătoare a unui guler de șoc de câine, intenționat sau nu, va provoca durerea dvs. de câine și poate duce la alte probleme comportamentale. Proprietarii de câini care nu s-au antrenat să folosească aceste dispozitive nu sunt adesea conștienți de faptul că sunt abuziv de un guler de antrenament până când le-a făcut daune ireversibile câinelui.

Dacă intenționați să cumpărați a guler de șoc pentru câinele tău, Asigurați-vă că primele cercetări pro și contra de a utiliza dispozitivul și de a învăța cum să îl utilizați în mod responsabil și ca o ultimă soluție. Tren și educați-o tu Înainte de a încerca să vă învățați câinele. Consultați cărți, formatori, veterinari și experți care au cunoștințe și experiență în știința și utilizarea e-colierelor.

LEGATE DE: Nu mai durează dureri - cele mai bune alternative la colierele de șocuri de câine

15 sfaturi de siguranță vitale pentru formarea câinilor cu gulere de șocuri

Câini de formare cu gulere de șocuri

1. Obțineți o opinie profesională înainte de a utiliza un guler de antrenament

Discutați cu un antrenor de câini înainte de a cumpăra un guler de antrenament. Discutați prin istoria câinelui dvs., tendințele de rasă, stilul de învățare, sănătatea și comportamentele. Asigurați-vă că ați încercat alte metode de formare a câinilor și ați ales să recurgeți la un guler de antrenament ca ultima opțiune.

Ascultați orice sfat referitor la adecvarea animalului dvs. de companie pentru metoda e-guler și ia notă de Opțiuni alternative de formare care îl poate potrivi mai bine. În majoritatea cazurilor, și cu majoritatea câinilor, formarea acestora cu gulere de șoc nu este necesară și alte metode pot oferi nu numai o opțiune mai sigură, ci și mai eficientă. Discutați acest lucru cu veterinarul dvs.

2. Cumpărați un guler de antrenament încercat și testat

Câini de formare cu gulere de șocuriDin păcate, există o mulțime de coliere sub-standard de șoc pe piață. Faceți cercetarea. Cereți recomandări de la alți proprietari de câini și experți. Un guler electronic de calitate slabă poate fi nesigur sau defectuos, și în cele din urmă foarte periculos pentru câini.

În mod evident, rezultatul final ar putea fi în detrimentul sănătății fizice sau mintale a câinelui. Bine considerați producători de coliere de formare câinilor includ Garmin și Dogtra, printre Multe alte coliere de șocuri superioare. Există și alte branduri populare, doar asigurați-vă că cereți o opinie profesională înainte de a vă face achiziția.

3. Alegeți un guler de șoc de câine cu cele mai multe setări

Partea de jos a galeriei de gamă au ca 5 setări și de sus a gulerelor de gamă pot avea până la 100 de setări. Gândiți-vă la ce înseamnă asta pentru câinele dvs.

Când măriți setarea pe un produs low-end, furnizați de 20 de ori mai multă tensiune decât atunci când măriți setarea pe un produs de vârf.

LEGATE DE: Cum proprietarii câinilor justifică câini de formare cu gulere de șocuri?

4. Evaluați modul în care câinele dvs. răspunde la acesta

Fi foarte bine și precis în a acorda atenție câinelui dvs. odată ce începeți să utilizați acest dispozitiv. Cum un câine răspunde unui instrument de instruire va depinde de o serie de factori, cum ar fi rasa, genetica, temperamentul și experiențele trecute. Respectați cu atenție progresul și comportamentul câinelui atunci când utilizați gulerul E și când vă antrenați fără ea.

Care este limbajul corpului și rata de învățare care vă spune? Amintiți-vă că există metode de formare alternative care ar putea fi mai potrivite pentru animalul dvs. de companie. Unii câini sunt mai sensibili decât alții și folosirea gulerelor de șoc pot crește frica și anxietatea.

5. Nu folosiți niciodată un guler de șoc ca câine ca formă de pedeapsă

Colierele de formare pentru câini nu oferă un nivel de pistol de taser, dar unele dintre ele pot în continuare o lovitură foarte puternică pentru animalul dvs. de companie. Există videoclipuri pe YouTube de oameni care le-au încercat și nu toate aceste teste se dovedesc bine.

Nu măriți niciodată tensiunea cu intenția de a folosi durerea ca pedeapsă. Încă o dată, aceasta nu este modul în care trebuie folosit un guler de antrenament, motiv pentru care este absolut vital să vă educați în mod corespunzător acest dispozitiv înainte de a încerca pe animalul dvs. de companie.

6. Alegeți un guler de antrenament cu o gamă adecvată

Este important să cumpărați un guler care să se potrivească cu scopul dvs. Câini de vânătoare pot varia la câțiva kilometri de proprietarul lor. Asigurați-vă că utilizați un e-guler cu o gamă lungă, în special dacă utilizați gulerul pentru a lucra la rechemare. Vă puteți pierde câinele cu totul altfel.

LEGATE DE: Cum se utilizează gulere de șoc într-un mod uman

Câini de formare cu gulere de șocuri

7. Utilizați întotdeauna coliere de antrenament impermeabil în condiții umede

Cele mai multe gulere electronice sunt impermeabile, dar nu toate. Fi absolut sigur că gulerul pe care îl cumpărați este impermeabil înainte de ao pune pe un câine umed, luându-vă câinele în condiții meteorologice nefavorabile sau în apropierea corpurilor de apă.

Unele gulere de antrenament de câine pot fi scufundate și sunt potrivite pentru înotul lacului. Asigurați-vă că ați cumpărat unul dintre acestea dacă dețineți un iubitor de apă. Din nou, dacă alegeți un guler de șoc de înaltă calitate de la o companie de renume care investește foarte mult în siguranța dispozitivului, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele potențiale, deoarece majoritatea formatorilor de câini le folosesc și ei.

8. Stabiliți toleranța câinelui

E-gulerul dvs. ar trebui să fie setat la cel mai mic șoc posibil pe care câinele dvs. va răspunde. Pentru a evita să-i provoace durerea, lucrați de la scăzut la înălțime, nu este mare la scăzut.

Iată pașii pentru găsirea toleranței câinelui dvs .:

  • Așezați gulerul pe câine - ar trebui să fie suficient de liber pentru a aluneca 1 sau 2 deget între guler și gâtul câinelui tău.
  • Asigurați-vă că setarea este la cel mai mic nivel posibil.
  • Trimiteți o corecție rapidă pentru animalul dvs. și respectați răspunsul său.
  • Creșteți încet intensitatea până când câinele dvs. arată un răspuns mic - urechile de mișcare, zgârierea gâtului sau se uită surprins. Intensitatea nu trebuie ridicată niciodată pentru a da o reacție mai puternică decât aceasta.

9. Învățați câinele dvs. limba de formare a gulerului

Luați timp pentru a pune diferitele senzații în context pentru câinele dvs. Dacă nu știe ce vă așteptați la el, nu vă puteți aștepta să se comporte așa cum doriți.

Dacă tocmai ați pus gulerul pe el și începeți să împingeți butoanele, el nu va înțelege. El va fi confundat și înspăimântat. Alocați fiecare senzație de șoc la o anumită comandă - Ton de beeping pentru "Sit", vibrații pentru "ședere" etc.

LEGATE DE: Revizuirea gulerului spot pentru câini - fără șoc Soluție de gard invizibilă

10. Înțelegeți reacția câinelui la durere

Durerea înspăimântă câinii. Ele devin consumate de nevoia de a scăpa de sursa durerii, indiferent de orice mijloace posibil. Care înseamnă, de obicei, recurgerea la lupta, zborul sau înghețarea.

Studiile au aratat că gulerele de șoc de câine pot crește agresiunea și pot reduce încrederea în câini din acest motiv.

Unii câini se luptă chiar să tolereze senzația de șoc de nivel inferior. Dacă este cazul cu câinele dvs., atunci cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să găsiți un program de formare alternativă, bazat pe recompensă.

Câini de formare cu gulere de șocuri

11. Nu vă provocați ca câinele să vă asocieze cu disconfort

Ai nevoie de câinele tău să creadă că acțiunile sale sunt cauza disconfortului său - nu-l lăsa să vă vadă folosind controlul. El va învăța repede să vă fie temându-vă, pierdeți respectul pentru dvs. și potențial devin agresiv față de dvs.

Ca proprietar de animale de companie, veți obține cele mai bune de la câinele dvs., dacă vă vede atât ca disciplinar, cât și ca locul de siguranță, locul în siguranță și # 8221;.

12. Nu lăsați niciodată un guler de antrenament pe un câine nesupravegheat

Dacă o defecțiune a gulerului de șoc de câine sau devine deteriorată, poate provoca câine arsuri electrice serioase care duc la daune fizice și psihologice pe termen lung.

13. Nu utilizați gulerul cu o lesă

Folosind un guler de șoc și a lesa în același timp vă va confunda câinele. Utilizați o formă de control sau cealaltă. Dacă câinele tău se îndepărtează de tine ca răspuns la un șoc, atunci el putea să-l prindă pe plumb sau să se rănească, probabil fatal.

14. Doar șoc atunci când este absolut necesar

Instruirea cu gulere de câini electronice este menită să fie utilizată cu ușurință ca un supliment la lanțurile de antrenament înrădăcinate în armarea pozitivă. Utilizarea excesivă a șocurilor va determina stresul câinii dvs. și acest lucru poate duce adesea la agresiune.

15. Timpul este corect

Timpul este crucial cu un e-guler. Șocul trebuie să fie livrat chiar în momentul în care apare comportamentul nedorit. Dacă câinele nu poate face o legătură între comportamentul și disconfortul său, atunci nu știe ce să facă pentru a împiedica șocul următor.

Acest lucru poate duce la agresiune față de cea mai apropiată persoană sau animal în vedere. De asemenea, face ca un câine, în general nefericit, nesigur și defensiv. Dacă aveți întrebări despre utilizarea gulerilor electronice pentru a instrui un câine, asigurați-vă că căutați un sfat profesionist înainte de a începe.

Citiți următorul: Cum hamuri de câine fără tragere și gulere ajută la tragerea câinilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Sfaturi de siguranță vitale pentru formarea câinilor cu gulere de șocuri