Top 10 dintre cei mai buni formatori de câini din america din 2019

Găsirea unui antrenor de câini a cărui abordare de formare Gelurile cu filosofia dvs. personală pot fi dificil, dar există câteva nume mari acolo. Acești oameni au fost în domeniu pentru o vreme și și-au câștigat reputația prin tehnici eficiente, abordare pozitivă de formare și o mulțime de muncă grea. Înainte de a ajunge la cei mai buni formatori ai lui America de câini din 2019, este important să înțelegeți ce face un antrenor de câini de top.

Podcast: Cum de a alege formatorul de câine dreapta

Ce face un antrenor de câine de top?

Top 10 formatori de câini cei mai buni

În timp ce fiecare părinte de câine are ceva în minte atunci când încep să vâneze un antrenor de câini, mai degrabă decât să fie prea pretențios atunci când începeți căutarea, începeți să vă uitați la caracteristicile dvs. "trebuie să aibă". Acestea vor fi caracteristici non-negociabile care fac un formator bun de câine pentru circumstanțele dvs. particulare și pot include lucruri precum:

  • O metodă de formare care utilizează armarea pozitivă.
  • Un antrenor pe care tu și câinele tău sunteți confortabil.
  • Un antrenor cu disponibilitate.
  • Un antrenor care înțelege nevoile dvs.
  • Un antrenor care poate învăța în mod eficient câinele dvs. ceea ce trebuie să știe!
  • Un antrenor care te poate învăța să-ți înveți câinele.
  • Un antrenor care se specializează în nevoile dvs. specifice dacă aveți de-a face cu o anumită problemă comportamentală.
  • Un antrenor care oferă tipul de formare pe care îl căutați: unul pe o singură sesiune de formare, cursuri de formare a grupului, formare de îmbarcare etc.

Este un antrenor de câine bun un antrenor de câine de top? Nu neaparat. Fiecare antrenor de câini pe care îl considerați ar trebui să fie un antrenor bun. Puteți face o căutare online a celor mai buni formatori de câini lângă mine & # 8221; și să găsească mulți candidați buni, dar există unii care și-au câștigat numele și sunt clare în națiune. Deci, ceea ce face ca formatorii să împărtășim astăzi formatorii "de top"?

Experienţă

Cel mai bun antrenor de câini nu va fi doar un antrenor eficient de animale, dar ar trebui să fie cineva cu experiență. Nu, nu trebuie să găsiți un antrenor care a fost în afaceri timp de treizeci sau mai mulți ani, dar dacă doriți un antrenor de top, căutați pe cineva care a avut timp să lucreze "mâinile" cu destui câini pentru a-și perfecționa abordarea formării caninei.

Poate un nou venit să fie un antrenor de câine de top? Sigur, dar alegerea unui antrenor care are experiență vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a vedea rezultatele programului lor, de a obține referințe și de a discuta cu alți oameni despre abordarea lor, recenzii de formator de cercetare și citiți despre ei și aflați mai multe despre ceea ce fac.

Rezultate

Rezultatele sunt un factor crucial în găsirea celui mai bun antrenor de câini. Angajarea pe cineva care să lucreze cu Pooch, care nu poate dovedi că abordarea lor de formare este de succes și o experiență sănătoasă pentru câinii din programul lor lasă întrebări și îndoieli. Nu ar trebui să nu aveți nici o înregistrare a unui antrenor de top să lucrați cu animalul dvs. de companie.

Reputatie

Un antrenor de câine de top care are experiență și rezultate sub centura lor este un antrenor care are o reputație care le precede. Ei sunt formatorul care este puternic vorbită și adesea recomandat, deoarece programul lor este eficient și rezultatele lor sunt dovedite, fie prin cuvintele de gură și de referințe de la prietenii și familia, recenzii online, răspunsuri pe forumuri, articole, clasamente și așa mai departe.

Cele mai bune formatori de câini din America din 2019

Paul Owens Dog Trainer

Paul Owens

Site-ul web:  https: // originaldogwhisperer.COM /

Paul Owens este, de asemenea, cunoscut sub numele de "whispererul original câine" și a fost un expert în formare pozitiv și cel mai bine vândut autor de patruzeci de ani! Situat în Los Angeles, Owens Training Abordare este diferită de multe altele, deoarece, în plus față de concentrarea pe o metodă de formare care este fără stres, el abordează, de asemenea, managementul stresului pentru proprietarii de câini pentru a promova o relație sănătoasă în jur. Pavel oferă atât cursuri de formare de grup, cât și una pe o singură sesiune de formare. El este, de asemenea, un autor cel mai bine vândut de Whisperierul câinelui, o abordare compasiune, nonviolentă a formării câinilor carte și Creator al celor populare Whisperierul Puppy și casa de bun venit! Set DVD.

Pavel este adesea citată pentru credința sa că "non-violența favorizează non-violența" și, în plus față de mulți ani în formarea câinilor, el a jucat, de asemenea, un rol important în programele de prevenire a violenței locale și a fost activă în yoga timp de patruzeci de ani. În ciuda numeroaselor sale talente, Pavel este cel mai frecvent chemat pentru evaluarea și modificarea comportamentului la câinii agresivi.

Paul este certificat:

  • Membru al breslei PET profesionale
  • PROFESIONAL CANINA FRAINER - acreditat prin intermediul consiliului de acreditare profesional de companie

Grisha Stewart Dog antrenor

Grisha Stewart

Site-ul web: http: // grishastewart.COM /

Grisha Stewart este un antrenor profesionist de câini, un vorbitor de seminar și un autor de cărți situat în Alaska. Abordarea lui Grisha privind formarea se concentrează pe sănătatea întregii vieți de familie prin împuternicirea unui câine cu instrumentele de care au nevoie pentru a-și satisface nevoile prin difuzarea unei comunicări eficiente în două direcții. Grisha este cunoscută și pentru că a dezvoltat formarea de ajustare a comportamentului (BAT), care ajută la construirea abilităților sociale pentru puii și re-educați câinii cu probleme de reactivitate.

Grisha desfășoară în prezent animalele împuternicite, LLC, și Academia de Blocuri de Animale, dar și-a început cariera de formare în Seattle în 2003, când a început formarea lui Ahimsa Dog, LLC pe care ea a continuat să o vândă în 2015. Grisha a constatat, de asemenea, timp pentru a publica trei cărți despre formarea câinilor, publică mai multe DVD-uri de formare, filme de caracteristici și cursuri online, iar ea rulează webinarii obișnuiți pentru părinții de câini pentru a afla mai multe despre rezolvarea problemelor fără forță.

Grisha este certificată:

  • Antrenor profesionist de câini
  • KAREN PRINDER ACADEMIA ACADEMIA CERTIFICAT (KPA CTP)

Emily Larlham Dog Trainer

Emily Larlham

Site-ul web: https: // dogmantics.COM /

Emily Larlham este proprietarul Dogmanticii Dog Training Business în California. Abordarea de formare a lui Emily se concentrează pe formarea umană și făcând tehnici libere de formare umane la dispoziția tuturor. De-a lungul experienței sale de formare, Emily a inventat ceea ce se numește "formare de armare progresivă" - formarea etică a animalelor care nu utilizează nici o intimidare fizică sau psihologică. În plus față de dogmantică, Emily este probabil cea mai cunoscută la nivel mondial pentru ea Youtube Channel `Kikopup` care își arată tehnicile de instruire în acțiune.

Emily și-a început să lucreze cu câini ca un adăpost care a învățat multe tehnici de instruire de la mentorul ei, Kyle Rayon. După cinci ani de învățare, Emily a continuat să-și înceapă propria afacere și să ruleze numeroase seminarii de pregătire a armăturii progresive din întreaga lume.

John Garcia

Site-ul web: https: // bestfriends.org / sanctuar / explora-sanctuar / dogtown

John Garcia este antrenorul oficial cu cei mai buni prieteni ai animalelor din sudul Utah și este cunoscut pentru lucrarea sa cu câinii lui Dogtown (un adăpost "fără adăpost", unde câinii sunt tratați ca mai mult decât "câini de adăpost".) Garcia se concentrează pe formarea care construiește relații pozitive între câini și oameni și se apropie de formarea cu convingerea că fiecare câine merită oa doua șansă. John este calificat la lucrul cu câinii din circumstanțe dificile și este remarcat pentru munca sa cu câinii VICKTORY confiscate de operațiunea de luptă pentru câinele lui Michael Vick.

John Garcia și-a început lucrarea cu câinii la cei mai buni prieteni ai animalelor, când avea doar 18 ani și și-a dedicat viața de a lucra cu câinii la sanctuar. În plus față de apariția sa pe emisiunea de televiziune geografică națională "Dogtown", Garcia a fost, de asemenea, prezentată pe Larry King Live, Show Ellen Degeneres, și a fost prezentat în numeroase cărți și publicații care evidențiază cariera ca antrenor de câini și salvator de animale.

John a lucrat ca un antrenor oficial pentru cei mai buni prieteni ai animalelor, precum și salvarea fără stăpân în Missouri. În prezent, John se întoarce din nou cu cei mai buni prieteni ca manager de răspuns de urgență.

Larry Benoit Dog Trainer

Larry Benoit

Site-ul web: http: // Larrybenoitdogtrainer.COM /

Larry Benoit este proprietarul lui Larry Benoit Dog Trainer în Baton Rouge, Louisiana. Abordarea Larry față de formare este construită pe metoda Dick Russell de ascultare a câinelui care se bazează pe încredere, respect și conducere cu tehnici de formare blândă care sunt ușor de urmărit. Programul de formare al lui Larry oferă cursuri de grup, unul pe o singură pregătire și îmbarcare în timpul opțiunilor de instruire.

Recunoscut că este singurul partener oficial al lui Dick Russell, Larry Benoit a fost menționat de faimosul antrenor de câine însuși și a continuat să continue metoda de formare a lui Dick cu propria sa școală de formare după ce Dick a murit. Larry a fost clasat de atunci unul dintre primii zece formatori de câini din țară și a câștigat numeroase premii pentru munca sa în serviciile de animale!

Larry este:

  • Membru profesionist al IACP (Asociația Internațională a Profesioniștilor Canine)
  • Membru cu drepturi depline al Asociației formatorilor profesioniști de câini
  • Regiunea de Sud Dog Trainer / Mentor pentru colegiul de comportament animal.

Martin Deeley Dog Trainer

Martin Deeley

Site-ul web: https: // floridadogtrainer.COM /

Martin Deeley este proprietarul Florida Dog Trainer în Florida. Abordarea lui Martin de formare se concentrează pe curea unei relații între câine și proprietarul lor pentru a consolida comportamente sănătoase la câini și în afara lesa. În special, Martin excelează atunci când lucrează cu câinii și câinii provocați comportamental, fiind instruiți ca câini de arme. Programul Florida Dog Trainer oferă unul pe o singură pregătire și îmbarcare în timp ce programe de formare.

Inițial din Anglia, Martin a fost recunoscut de 35 de ani pentru munca sa în diferite domenii de formare a câinilor. Martin este co-fondatorul Asociației Internaționale a Profesioniștilor Canine, este un ambasador american pentru platforma Fundației Animale, a primit premii pentru instruirea câinilor militari și a fost numită de revista Garden și Gun ca fiind unul dintre cei șase formatori de câini de pistol În Sud-Est USA!

Martin este certificat:

  • Formator de câini certificați (CDT IACP)
  • Formator de câini certificați Avansat (IACP CDTA)
  • Instructor profesionist de formare a câinilor (IACP PDTI)

Tonya Wilhelm Dog Trainer

Tonya Wilhelm

Site-ul web: HTTPS: // RisingyourpetsNaturly.COM

Tonya Wilhelm este fondatorul de antrenament de câine Toledo aka ridicarea animalelor de companie în mod natural din Toledo, Ohio. Abordarea lui Tonya privind formarea este concepută pentru a oferi părinților câinilor abilitățile și instrumentele de care au nevoie pentru a-și instrui câinii folosind o armare pozitivă. Ea oferă atât sesiuni de formare privată, cât și sesiuni de formare a grupului.

Un susținător de îngrijire a animalelor holistice, Tonya este un vorbitor de renume la nivel global pe comportamentul și instruirea animalelor de companie și ea a scris o serie de cărți de comportament câine. Experiența lui Tonya cu formarea câinilor a început în 1998, când a fost doar un tehnician de canisa la societatea umană și a vrut să facă ceva pentru a face câinii în îngrijirea ei mai adoptă. Această educație sa transformat într-o pasiune pe tot parcursul vieții și a continuat să antreneze câini de serviciu și să lucreze ca un antrenor de câini cu normă întreagă înainte de a-și începe propria școală de formare și de a publica mai multe cărți și resurse de formare.

Tonya a publicat următoarele cărți:

  • Proactivă Puppy Care: Prevenirea problemelor de catelus
  • Ce este pentru cină, Dexter? Gătitul pentru câinele dvs. folosind teoria medicinii chineze
  • Vă rugăm să rămâneți: Ajutor pentru un câine cu anxietate de separare
  • Declanșele lui Dexter: Distracție și tratamente sănătoase pentru câini

Linda Michaels Dog Trainer

Linda Michaels

Site-ul web: http: // dogpsychologioncall.COM /

Linda Michaels este proprietarul de Del Mar Doging Training în California. Abordarea lui Linda față de formare se concentrează asupra promovării bunăstării animalelor, rezolvând în același timp probleme comportamentale utilizând o abordare pozitivă de formare pozitivă, bazată pe dovezi științifice (comportamentale neurobiologice). Linda este probabil cea mai cunoscută pentru dezvoltarea ei "Ierarhia nevoilor câinilor"Care servește ca un ghid pentru bunăstarea și modificarea fără forță a comportamentului.

Fondator al abordării de formare pentru câini, Linda este un asistent veterinar certificat și Consultant de comportament cu licențiat Victoria Stilwell. Un vorbitor după ce Linda a fost adesea chemat pentru experiența ei cu câini agresivi, înfricoșători și reactivi de către San Diego Humane Society.

Linda este certificată:

  • Frica, consultantul de agresiune și reactivitate (mult dincolo de licențiat)
  • Acreditat antrenor canin profesionist (PPG)
  • Victoria Stilwell formator pozitiv câine (vspdt)
  • AKC canin Evaluator de cetățean bun
  • AKC Community Canine Evaluator

James Hamm antrenor de câini

James Hamm

Site-ul web: https: // Lonestardogtrainer.COM /

James Hamm este proprietarul instruirii de câini din Lonestar în Texas. O unitate de instruire care servește întregului stat și se concentrează pe formarea "întregului câine" care ia în considerare nevoile mentale, fizice și psihologice ale unui câine, construind o relație puternică între câine și proprietarul acestora.

O comandă a armatei din Statele Unite ale Statelor Unite, Sergent, care a servit 30 de ani de serviciu activ, hamm atât canini militari instruiți, cât și cei susținuți și managerii lor. După cariera sa militară, Hamm a continuat să studieze formarea caninei pentru câinii civili sub formarea câinilor Pro Martin DeEley la școala internațională pentru formatori de câini.

James este certificat:

  • Instructor de instruire pentru câini (MDTI / ISDT)
  • Instructor profesional de instruire a câinilor (PDTI / IACP)
  • Cantitate de câine certificat - Avansat (CDT-A / IACP)
  • Formator de câini certificați (CDT / IACP)

Citiți următorul: Cele mai eficiente metode de formare a câinilor conform științei

PIN și împărtășiți cu alți iubitori de câini:

Top 10 dintre cei mai buni formatori de câini din America din 2019

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 dintre cei mai buni formatori de câini din america din 2019