E încă vară! A lovit drumul cu o remorcă doggy

Bike Riding este o modalitate distractivă de a obține aer curat și de a obține un antrenament bun, în special în vară luni. Exercitarea cu câinele dvs. este distractivă, dar câinii nu pot ține pasul cu o bicicletă (cel puțin, nu pentru mult timp). Cu toate acestea, ciclismul și timpul de legare nu trebuie să se excludă reciproc.

Dacă loviți un traseu de biciclete, puteți luați de-a lungul unei remorci Doggy, care este distractiv și sigur. Este o mare experiență de legare. Câinele dvs. devine să se bucure de atracțiile pe măsură ce vă plimbați de ei. Plus, greutatea adăugată a remorcii asigură rezistență la vânt, astfel încât să obțineți un antrenament și mai bun. Este o victorie câștigătoare.

Dacă nu ați fost niciodată ciclism cu câinele dvs., o remorcă poate fi o modalitate excelentă de a-l prezenta. Gândiți-vă la o remorcă Doggy ca un telefon mobil canisa. Ele sunt asemănătoare și oferirea câinelui dvs. cu securitatea pe care o cere să se simtă în siguranță.

A lovit drumul cu o remorcă Doggy

Majoritatea remorcilor sunt echipate cu ferestre de plasă care îi permit să vadă ce se întâmplă în jurul lui și o fereastră în fața remorcii, astfel încât să vă poată vedea totuși.

LEGATE DE: De ce ar trebui să fii mândru de căruciorul tău de câine

Mulți oameni cred că remorcile de câini sunt prostie și nu merită cheltuiala, dar odată ce veți vedea cât de utile sunt și cât de multă bucurie vă veți obține de la biciclant împreună, vă veți schimba mintea. Vom discuta mai multe detalii Doggy Trailers și vă vom spune câteva modele recomandate de pe piață.

E încă vara! A lovit drumul cu o remorcă Doggy

Tragându-ți câinele în jurul tău ca și cum ar fi în căruciorul regal nu pare să fie cel mai distractiv lucru de făcut, dar de fapt poate fi un moment foarte bun. Dacă vă aflați pe bicicletă și decideți să vă opriți pentru o pauză, puteți să vă luați câinele și să vă jucați cu el, oferindu-vă o șansă să vă odihniți și câinele dvs. o șansă să-și întindă picioarele. Să nu mai vorbim, explorarea locurilor noi este o mare experiență de legare.

Dacă câinele dvs. nu-i place mașina, totul pe bicicletă poate părea un pic medieval, dar este într-adevăr o idee nouă. Remorcile cu roți sunt ușor de tras, deoarece sunt aerodinamice, iar câinele dvs. nu va fi lovit de vreun vânt, deoarece nu numai că veți bloca, de asemenea, va fi o acoperire peste el. Ar putea chiar să ia un pui de somn în timp ce vă pedalați.

LEGATE DE: 2015 Top 5 cele mai bune remorci de câini pentru biciclete

Plimbarea sau alergarea cu câinele dvs. este minunată, dar dacă doriți să mergeți pe distanțe lungi, acest lucru ar putea să nu funcționeze, mai ales dacă câinele dvs. are picioare scurte și se obosește cu ușurință. Dacă te descurci pentru a merge Câteva kilometri Dar câinele dvs. are probleme la cămașa poștală, o remorcă Doggy poate fi grozavă pentru a explora împreună.

Remorcile sunt, de asemenea, excelente pentru câinii cu probleme de mobilitate. Câinii cu handicap, câini de rang înalt și alți canini care nu se pot mișca cu ușurință în jur sunt capabili să intre în distracție de în aer liber dacă aveți o remorcă de câini. Din moment ce exercițiul este adesea dificil pentru ei, dar nu vreți să le blocați în casă, luându-le într-o remorcă le permite să obțină aer curat și să vadă natura fără a încerca orice sau a trebui să facă orice activitate fizică dificilă.

A lovit drumul cu o remorcă Doggy

Un bonus suplimentar de ciclism împreună este Siguranță. Dacă sunteți singuri și luați o pauză în mijlocul pădurii, aceasta poate fi destul de intimidantă. Cu toate acestea, având câinele dvs. cu dvs. adaugă un sentiment de confort și companie, astfel încât să nu vă simțiți singuri și paranoici.

Sunt siguranțe Doggy remorci?

Întrebarea dacă remorcile sunt sau nu sigure au același răspuns ca și pentru orice produs, într-adevăr. Totul depinde de ceea ce cumperi. Dacă cumpărați un echipament bine construit, solid, nu ar trebui să aveți probleme. Ca și cu orice alt produs de pe piață, trebuie să vă asigurați că achiziționați o remorcă de biciclete de calitate Doggy.

Verificați recenziile de la alți consumatori și asigurați-vă că remorca se atașează în siguranță la bicicletă. Verificați materialul și asigurați-vă că remorca va susține câinele dvs. confortabil și nu va fi ușor Ripped sau rupt. De asemenea, uitați-vă la celălalt hardware de pe remorcă, cum ar fi roțile și suporturile. Sunt puternice, robuste și bine fixate la remorcă?

LEGATE DE: 10 elemente de care aveți nevoie când călătoriți cu câini

Atâta timp cât faci o mică cercetare și selectați o remorcă bine făcută și îndeplinește nevoile dvs., tu și poooch ar trebui să fii pe drum în cel mai scurt timp. În secțiunea următoare, vă vom oferi recomandări de produs care au fost selectate pe baza recenziilor consumatorilor. Nu am testat aceste produse pe noi înșine, dar consumatorii care le-au cumpărat au fost foarte mulțumiți de calitatea, siguranța și funcționalitatea lor.

Selectarea unei remorci Doggy

Ținând cont de structura și confortul minții, Pacific Ciclu Instep Syncing Bicycle Remorcă este cu siguranta in partea de sus a listei de remorci de doggy bine revizuite. Este pentru un singur pasager și atașează bicicleta cu un cuplaj puternic, atât robust, cât și flexibil, ceea ce înseamnă că vă puteți întoarce cu ea fără să vă faceți griji că veți merge la Fistail.

A lovit drumul cu o remorcă Doggy

Canopy are un ecran de bug și a Starea vremii, Deci, dacă începe să plouă, încărcătura dvs. va fi protejată. Este utilizabil atât pentru copii, cât și pentru câini, așa că este făcută cu materiale de gradul uman (i.E. mai mult efort a fost pus în ea). Remorca de biciclete cu un singur bicicletă InsTep este proiectată să se îndoaie rapid și ușor de călătorie și stochează eficient.

Mulți consumatori au comentat, de asemenea, cât de ușor această remorcă Doggy a fost pusă împreună, ceva pe care toți proprietarii și utilizatorii pot fi recunoscători. Instepul este excelent pentru orice tip de teren, inclusiv plaja. Are curele în interior pentru a atașa un ham de câine pentru a oferi securitate suplimentară.

O altă remorcă foarte recomandată este AOSOM Elite-JR Dog Bike Remorcă biciclete. Greutatea maximă este de 45 de kilograme și are trei roți. Este ușor de asamblat și de a stoca, iar roțile sunt eliberate rapid, ceea ce înseamnă că, dacă trebuie să opriți și să începeți frecvent, acesta va putea să se ocupe de asta.

A lovit drumul cu o remorcă Doggy

Beneficiul unei roți în față este că se conformează cu ușurință cu modul în care sunteți direcție. Această remorcă vine cu un pin și curea de siguranță care se atașează în spatele bicicletei. Interiorul este spațios și se poate potrivi doi câini mici (sau unul mediu de dimensiuni medii) confortabil. Țesătura este fabricată din poliester și poate rezista elementelor; Este rezistent la apă.

Compartimentul de marfă a remorcii de biciclete pentru animale de companie AOSOM AOSOM are ambele clapete față și spate, astfel încât să puteți încărca animalul de companie din ambele părți. Cadrul este oțel solid, astfel încât construcția lui este robustă și sigură. Singura plângere din partea consumatorilor a fost că limita de greutate este o mică lumină, dar dacă aveți un câine mediu sau mic, această remorcă este o alegere excelentă.

LEGATE DE: Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți

O a treia remorcă pentru a arunca o privire este Solvit Hound Despre animale de companie Remorcă pentru biciclete. Este un pic cam scump, dar calitatea înaltă face în valoare de fiecare penny. Această remorcă Doggy este potrivită pentru animale de companie de până la 110 de lire sterline, ceea ce înseamnă că câinii mari se pot potrivi în această opțiune. Cadrul este fabricat din aluminiu rezistent la rugină, iar țesătura care acoperă compartimentul de marfă este o plasă grea și rezistent la apă. Se păstrează bug-uri și alte elemente, astfel încât animalul dvs. de companie va fi păstrat cald și uscat.

A lovit drumul cu o remorcă Doggy

Dacă luați o plimbare cu bicicleta într-o zi însorită, există o trapă pe care o puteți pune în jos, astfel încât animalul dvs. de companie să se bucure de briza caldă. Există, de asemenea, o lecție de siguranță reglabilă inclusă, care va permite câinelui să-și scape capul în afară aer proaspat fără șansa de a sări sau de a cădea din remorcă. Câinele dvs. poate privi, de asemenea, compartimentele de plasă și poate vedea atracțiile din jurul lui fără să se simtă intimidate de cât de repede mergeți.

În ciuda mărimii remorcii de biciclete pentru animale de companie (dimensiunile sunt de 33 "x 33" x 22 "), de fapt, este capabil să se plieze foarte ușor și să se deplaseze fără a lua prea mult spațiu. Poate fi folosit și ca cărucior dacă doriți să vă plimbați câinele în jurul cartierului. Asta e drept, acesta este un echipament de două-in-one.

A lovit drumul cu o remorcă Doggy

Indiferent de remorca pe care o alegeți, amintiți-vă că punctul este să aveți un timp minunat și să fiți în siguranță. Verificați și asigurați-vă că construcția remorcii pe care o alegeți este greu și durabilă în toate tipurile de vreme și condiții. De asemenea, asigurați-vă că câinele dvs. va fi confortabil în remorca pe care ați selectat-o.

S-ar putea chiar să doriți să vă aduceți cumpărăturile cu dvs. când vă veți cumpăra remorca. Amintiți-vă că animalul dvs. de companie poate avea unele anxietate despre călătoria într-o remorcă Doggy la început, dar dacă începeți cu plimbări scurte în jurul blocului, veți lucra până la Miles Miles înainte de a ști.

Să vă distrați și să vă bucurați de plimbare!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » E încă vară! A lovit drumul cu o remorcă doggy