Skijoring & bikejoring training: învățați câinele dvs. Să tragă

câine jerting.ro

Ce este jertingul câinelui / Bikejoring / Skijor?

Joring este cuvântul norvegian "conducerea" sau "tragerea" și câine jerting este doar că - având câinele tău să vă tragă de-a lungul, indiferent dacă sunteți schi (Skiijoring), skateboarding sau ciclism (biciclete).

câine jerting.ro

Jocul de câine se referă în mod specific la practica de a vă trage câinele. Pur și simplu călătoresc o bicicletă cu câinele dvs. care rulează alături, nu este JORIN - Câinele dvs. trebuie să vă tragă pentru a fi considerat jerting.

Ce fel de câini pot face jurământ?

Majoritatea câinilor 35 lbs și peste pot să se alăture în jurământ. Câteodată câinii mai mici sunt capabili să se jureze, dar probabil vor avea nevoie de proprietarii lor pentru a ajuta un pic mai mult.

Un mare aspect al bicicletei și alkijorului este personalitatea. Unii câini iubesc să tragă, în timp ce alții nu sunt atât de idei. Câinele dvs. trebuie să aibă energie și vrea să fugă. Unii câini nu sunt atât de în funcțiune, și asta este absolut bine - dar asta înseamnă că nu sunt cei mai buni candidați pentru biciclete sau de schiri.

Câine de formare de jurământ 101

Unele rase au un instinct pentru a trage și va alege să se jureze imediat. Alte rase trebuie să fie învățate cum se face. Oricum, Jocul de câine necesită practică și instruire atât pentru tine, cât și pentru câinele tău. Dacă câinele dvs. constată că el sau ea se bucură de jurământ, poate fi un sport foarte distractiv pentru animale de companie și proprietar, construind o relație puternică și o legătură prin activitatea fizică distractivă.

Amintiți-vă, atât dumneavoastră, cât și câinele dvs. va trebui să fiți în formă fizică decentă pentru jurământ. Proprietarii vor trebui să aibă un punct puternic și o bună rezistență fizică generală, care pot fi dezvoltate alături de canin.

Curios cu privire la ceea ce arată exact corajul câinelui? Aruncați o privire la acest videoclip!

[YouTube ID = # 8221; x22HV6QT9Y & # 8221; Lățime = & # 8221; 650 & # 8243; Înălțime = & # 8221; 340 & # 8243; Poziție = & # 8221;]

Dog Joring Training: Începeți cu mersul de bază

Primul pas spre Skijoring, Bikejoring sau orice instruire de jurământ de câine este învățând manierele de mers pe jos de câine. Dacă câinele tău se rătăcește când te plimbi, se va rătăci când fugi și tu!

Nu puteți avea absolut câinele dvs. zigzagggging după iepuri în timp ce bikejoring sau snikoring. Comportamentul rău de doggie poate fi periculos, așa cum ați putea fi aruncat de la bicicletă, schiuri sau alte mijloace de transport.

Dacă câinele dvs. este mestecând la ham, sărind peste tot în locul și, în general, să nu asculți comenzile, este posibil să trebuiască să lucrați mai mult la ascultarea de bază Doggie înainte de a trece la Joring.

Folosind un sistem de jurământ înseamnă renunțarea la controlul fizic al câinelui dvs. În loc de a conduce calea, câinele dvs. este în control fizic, cu călătoria dvs. va urmări calea de tragere a câinelui. Acesta este motivul pentru care este esențial ca câinele dvs. să învețe manierele de mers pe jos și cum să ascultați indicii verbale.

Câine Joring comenzi verbale

Deoarece schijingul și bikejoingul vă cere să renunțați la controlul fizic asupra câinelui dvs., trebuie Înlocuiți îndrumarea fizică cu îndrumare verbală. Atât siguranța dvs., cât și siguranța câinelui dvs. necesită înțelegerea și ascultarea comenzilor verbale.

  • Stop / wha. Spune câinele tău să se oprească.
  • Hike / excursie pe / haid`s Go / Plumb / Trage. Spune câinele tău să meargă!
  • Așteptați / Stand. Un memento pentru cainele dvs. să stea în continuare și să nu avanseze.
  • HUP HUP / HIKE HIKE / Quick Quick / Pick-l up. Spune câinele tău să meargă mai repede.
  • Încet. Spune câinele tău să încetinească.
  • Lăsați-l / începeți. Spune câinelui dvs. să ignore o distragere a atenției și să continue să se miște.
  • Gee / dreapta. Spune câinelui tău să se îndrepte spre dreapta.
  • Haw / stânga. Spune câinele tău să se îndrepte spre stânga.
  • Drept. Spune câinele dvs. să continue direct prin intersecții fără a se întoarce.
  • Randament. Deplasați-vă de pe traseu. Această comandă este adesea folosită atunci când un alt must sau individ se intersectează cu dvs.

Comenzi de bonus

  • Traversa. Spune câinelui tău să treacă în cealaltă parte a căii.
  • Putin. O ușoară întoarcere. Combinați cu alte comenzi. De exemplu, Gee Abit înseamnă să luați o lumină chiar la furculiță.
  • Vizita. Vă spune câinilor când este bine să interacționați cu alți câini.
  • Ia o pauză. Îi spune câinilor să se relaxeze puțin și să se calmeze.

O mulțumire mare Bikejor.COM Pentru furnizarea de informații despre multe dintre aceste comenzi. Verificați-le pentru mai multe comenzi bonus.

Practica este perfectă

Nu doriți să vă grăbiți antrenamentul și este posibil să aveți nevoie să acceptați că învățarea câinelui dvs. cum să răspundeți la comenzile vocale și să le ajutați să se adapteze la sistemul de jurământ poate dura timp. Permiteți câteva luni pentru instruirea dvs. de biciclete sau de schiri.

Multe comenzi de jurământ de câine pot fi aplicate la plimbări zilnice. Când mergeți de-a lungul drumului și întoarcerea dreptului, spuneți "dreapta" sau "gee.Ar putea fi nevoie să-ți pui mâna pe lesa și să-ți ghidezi câinele unde vrei să plece, să-l ajuți să înceapă.

Amintiți-vă, dați întotdeauna o mulțime de laudă atunci când câinele dvs. face ceea ce îl doriți. Repetarea este cheia!

Joring Pratice cu echipamente

Odată ce câinele dvs. primește închiderea comenzilor vocale în timpul plimbări, începeți să practicați mersul cu sistemul de jurământ (Revizuim câteva din Cele mai populare sisteme de luare a câinelui aici). Încercați încet câinele dvs. familiarizat cu sesiuni de tractare și nu faceți niciodată sesiunile mai mult de 15 minute.

S-ar putea să aveți probleme cu obținerea câinelui să conducă mai degrabă decât să urmați. Skijoring și biciclete necesită ca câinele dvs. să meargă în fața dvs., iar câinii nu sunt obișnuiți cu acest lucru. Din acest motiv, uneori ajută să aibă un 2nd persoană înaintea câinelui tău, încurajându-l și da laudă.

Nu-l întârzia. Știți câinele și limitările lui, nu-l epuizați. Nevoia câinelui de a lucra încet pentru a intra în formă!

Bikejoring și echipament de schiri

Tu și câinele tău va trebui să fie echipat cu treapta potrivită înainte de a începe aventurile dvs. de biciclete sau de schiri. Poți să te întrebi, de ce să câștigi un guler și o leșie suficientă? Iată de ce:

  • Un guler și o leșie vă pot răni câinele. Colierele nu sunt destinate a fi folosite pentru remorcare, iar câinele dvs. se va răni rapid încercând să vă tragă lângă gât. Un ham de jerting de câine permite ca câinele să-și folosească greutatea corporală pentru a vă trage fără să vă rănească.
  • Câine Joring ham și echipament profesori câinele dvs. când să tragă. Poate fi destul de confuz pentru caini să înceapă să tragă - de mulți ani, probabil că le-ați spus că tragerea a fost rău! Folosirea unui ham special și a unui sistem de jurământ pentru câini vă ajută ca câinele să distinge între timpul special de biciclete / skijoring vs. Plimbare normală. Câinele dvs. va afla ce angrenaj este destinat pentru care activitate.
  • Șoc Absorbția liniei de remorcare. Pentru schijoring / biciclete, oamenii poartă o centură de talie specială și hands liber leash care se atașează la cablajul câinelui prin intermediul unui cablu bungee. Cablul Bungee absoarbe șocul, permițând câinilor și proprietarilor să ruleze fără să-și fiți în mod constant reciproc.

Dacă vă întrebați ce angrenaje pentru a obține, vă recomandăm Ruffwear Omnijore. Este unul dintre cele mai populare sisteme de jerting de câine și oferă o siguranță optimă și confort pentru schijoring / biciclete.

Doriți să obțineți exerciții cu puii dvs., dar nu în sus pentru jurământ? S-ar putea să vrei să încerci canicrosss - Este un concept similar, dar are cainele dvs. să vă ajute să vă trageți de-a lungul timpului în timp ce vă aflați pe jos!

Jocurile de câine este o activitate plină de satisfacții care ajută oamenii și câinii să se exercite în timp ce construiau o legătură puternică între animale de companie și proprietar. Sperăm că am oferit-o cu informațiile de care aveți nevoie pentru a vă începe aventurile în jurământul câinilor!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Skijoring & bikejoring training: învățați câinele dvs. Să tragă