Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți

Ca proprietari de câini, suntem foarte conștienți de toată dragostea necondiționată pe care o oferă Pooch Pooch. Dar unul dintre avantajele cele mai bune despre a avea un câine în familia ta este toate activitățile distractive pe care le poți face alături de cealaltă, cum ar fi drumeții cu un câine, mergând pe excursii, făcând sport, alergând sau călătoresc undeva mai împreună.

Tot timpul de îmbinare pe care cei doi îl puteți petrece împreună pe astfel de activități sunt neprețuite și vor fi amintite de mult timp.

Cele mai multe rase ale lui Câinii iubesc călătoria, Și profilul lor personal de dating poate suna foarte familiar: câinii se bucură de excursii care se întind departe, ei iubesc timpul petrecut în aer liber și plimbări lungi (fie pe o plajă sau nu). Nu numai câinii se bucură de data aceasta, este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru ei și foarte benefic pentru articulațiile câinelui, socializarea, Sănătatea generală și bunăstarea generală.

Când vă decideți să faceți drumeții cu un câine, există câteva măsuri de precauție pe care trebuie să le luați în considerare. Drumeții nu trebuie neapărat să fie dificilă, obositoare sau stresantă, dar cu siguranță se poate transforma într-o astfel de călătorie, chiar dacă nu ați căutat-o. Înțelegerea modului de a vă pregăti bine și propriu pentru o excursie cu un câine poate fi în detrimentul succesului călătoriei dvs.

Ce trebuie să știți când faceți drumeții cu un câine

Înainte de a permite chiar să vă alăturați pooch-ului

Drumeții cu un câine aici

Înainte de a vă gândi chiar la drumeții cu un câine, trebuie să fiți 100% pozitiv că fido-ul dvs. este complet ascultător de comenzile dvs. și nu vor fi probleme de a-și controla controlul asupra lui.

Pentru siguranța câinelui dvs. și pentru dvs., trebuie să știți că, indiferent de ceea ce vă veți întâlni cu traseul de drumeții, canina dvs. va urma imediat instrucțiunile dvs.

Unii câini pot fi distrași foarte ușor și pot uita de ascultare atunci când pe un teritoriu complet nou sau explorarea, fiind aventuros. Când câinii văd și experimentează noi atracții și mirosuri, ei pur și simplu sunt prea încântați și situația devine din mână. Este vital să se asigure că acest lucru nu se întâmplă.

LEGATE DE: Câine de călătorie 101 - Cum să trimiteți un câine

(Sau câinii tăi?) cea mai mare problemă va fi toate distragerile și, în special, animalele sălbatice care pot fi foarte tentante pentru că FIDO dvs. să înceapă să urmărească sau să se cunoască mai bine. Dacă aceste animale sunt periculoase sau nu sunt întotdeauna atât de importante, deoarece chiar și animalele inofensive pot conduce câinele dvs. undeva el nu ar trebui să fie dacă el dă în chei fără minte.

Proprietarii de câini care nu sunt complet siguri dacă caninele lor vor putea urma comenzile imediat și la o scrisoare ar trebui să lase pur și simplu câinii la domiciliu; Nu merită riscul. S-ar putea să nu doriți să pierdeți distracția, dar pericolele depășesc elementul de distracție. Pe de altă parte, vă puteți antrena întotdeauna pooch-ul și vă puteți pregăti în avans. Faceți-vă singur, sau luați-l într-un Școala de ascultare bună. În felul ăsta, vei ști că Fido-ul tău este pregătit pentru o excursie cu tine.

Leashes și gulere pentru o excursie cu un câine

Drumeții cu un câine aici

Chiar dacă intenționați să vă permiteți câinele să excludă în timp ce vă pierdeți alături de dvs., trebuie să aveți o leșie și un guler cu dvs. în orice moment.

Nu puteți prezice exact ce se întâmplă în călătorie.

Există întotdeauna o șansă de a se putea întâmpla ceva rău; vă puteți împiedica în mod neașteptat circumstanțele potențial periculoase, unde va trebui să vă controlați animalul pentru siguranța lui și a celorlalți.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Pentru excursioniștii activi care aleg să facă excursii cu un câine în mod regulat, există tot felul de produse de câini și consumabile care pot fi găsite utile. Dacă drumeția cu un câine este ceva pe care cei doi îl faceți foarte des, poate doriți să începeți să vă uitați la o parte din echipamentele de drumeții canine și să investiți în acest sens, ceea ce merită cu siguranță merită.

De asemenea, puteți lucra pe propriile metode și tehnici de utilizat atunci când drumeții cu un câine. De exemplu, dacă doriți ca câinele să fie atașat la dvs., dar doriți ca mâinile să fie libere, puneți centura prin mânerul lesa. Câinele dvs. va avea loc să se rătăcească și nu vă veți plictisi atât de repede încât țineți lesa în timpul întregii drumeții.

Cu toate acestea, amintiți-vă că este inadmisibil să faceți acest lucru cu câinii mai mari care vă pot suprasolicita și să provoace un dezastru dacă se distrează.

Cu siguranță luați repellente insecte cu dvs

Experiența drumeției în natură este uimitoare, dar vine și cu propriul set de Contra. Unul dintre aceștia sunt țânțari și tot felul de alte insecte. Câinele dvs. este la fel de vulnerabil la mușcăturile de insecte și la picioare, așa că amândoi veți avea nevoie de un fel de protecție sau de insecte.

Chiar dacă repellente de insecte pentru câini lucrează într-o manieră foarte asemănătoare, există cele specifice concepute doar pentru animale de companie. Cumpărați unul dacă mergeți la drumeții cu un câine și asigurați-vă că îl pulverizați pe câine înainte de a vă stabili excursia.

LEGATE DE: Cele mai bune tratamente împotriva puricilor

Nu folosiți Sprayul de insecte repellent oriunde pe câinele dvs. unde va fi capabil să o lingă. Substanțele chimice din aceste repellente de insecte de câine pot fi periculoase. Utilizați-l pe umerii lui Fido, în jurul urechilor (foarte atent) și pe spatele gâtului.

Sfat rapid: Încercați câine insectă repellent pe câinele dvs. cu o zi înainte de a pleca pentru o plimbare împreună. În acest fel, veți putea vedea dacă animalul dvs. are orice reacție adversă sau alergii. Mulți oameni și animale de companie au probleme cu repellente care conțin Deeet. Câinele dvs. poate deveni somnolent sau greață dacă este alergic la repellent.

Drumeții cu un câine aici

Luați un rucsac pentru dvs. și câinele dvs

Probabil că veți avea un rucsac cu dvs. în timpul unei excursii, deci de ce nu lăsați câinele să-și poarte propriile consumabile?

Evident, dacă pooch-ul tău este dimensiunea unei rase de jucărie și Ai nevoie de un rucsac doar pentru el, atunci acest lucru ar putea să nu fie o opțiune viabilă. Dar dacă aveți un câine de dimensiuni medii față de un câine mare, care este dornic să meargă pe o excursie cu dvs., atunci multe companii de companie produc rucsacuri de câine care sunt proiectate special pentru a fi atașate la un câine înapoi. Unele dintre acestea sunt destul de elegante, iar câinii, de obicei, nu-i minte că îi ajută pe proprietarii lor să poarte lucruri atunci când sunt necesare.

Amintiți-vă să nu vă supraîncărcați câinele, totuși. O regulă bună de degetul mare este să-l lase să poarte o lire de proviziile pentru fiecare douăzeci de kilograme de greutate. Nu este foarte mult, dar cel puțin el poate purta unele dintre lucrurile sale, care este mai mult decât corect. Dacă animalul dvs. de companie iubește să sară în apă, poate doriți să împachetați toate consumabilele de câine în saci impermeabil înainte de a pleca acasă.

Care sunt cele mai bune articole de încărcare într-un rucsac propriu al unui câine? Majoritatea proprietarilor aleg să pună Kit de prim ajutor câinelui acolo și orice altceva un câine ar putea avea nevoie în cazul în care apare o problemă de sănătate. În plus, vă puteți gândi dacă ar trebui să obțineți și dvs Pet niște cizme de câine În cazul în care veți petrece o lungă perioadă de timp pe un teren dur.

Alimente și apă pentru câine pe o excursie

Drumeții cu un câine aici

Nu uitați să aduceți un pic de mâncare și apă suplimentară pentru câinele dvs. El va arde mai multe calorii decât de obicei pe drumeție, iar nivelul său de sete va fi mult mai mare.

Nu numai că, dar ar trebui să vă pregătiți, în cazul în care se întâmplă ceva când este posibil să aveți nevoie să stați acolo peste noapte. Având suficientă mâncare și apă pentru dvs. și însoțitorul dvs. este prioritatea numărul unu pentru fiecare excursie de animale de companie aspiră.

LEGATE DE: Ce ar trebui să mănânce și să bea câinii

Majoritatea proprietarilor de câini iubesc acele alimente de câini pliabile și boluri de apă, care sunt mult mai ușor pentru canini să poarte în rucsacurile animalelor de companie. Traseul tratează pentru câine poate fi, de asemenea, cumpărat pentru a-i da o mică energie în timpul drumeției dvs.

Câinele dvs. poate dori să bea din fiecare pârâu la el, dar este important să nu-i permiteți să facă acest lucru dacă nu sunteți pozitiv că apa este bine pentru ca un câine să bea acolo. Mai des decât nu, proprietarii de câini nu sunt siguri dacă acest lucru este cazul, așa că este mai bine dacă pooch-ul tău bea numai apa pe care o aduceți cu tine. Câinii sunt la fel de susceptibili la bolile de apă și otrăvire ca oamenii sunt.

* Pentru sfaturi suplimentare de siguranță Când drumeții cu un câine, verificați ASPCA Siguranța în mare în aer liber ghid.

Obțineți o etichetă de identitate pentru animale de companie pe câinele dvs

Drumeții cu un câine aici

Chiar și fără a vă părăsi casa, știți că accidentele se întâmplă tot timpul, iar câinele dvs. se poate pierde. Acest lucru va fi valabil mai ales atunci când explorați noi locuri mai îndepărtate de civilizație. Câinele dvs. poate decide să urmărească o veveriță, să fugă neintenționat de la dvs. și, eventual, se pierde undeva în pădure sau munți.

Asigurați-vă întotdeauna că câinele dvs. poartă etichete de identificare pentru animalele de companie care au numele, numele dvs. și numărul dvs. de telefon pe acesta.

Dacă faceți drumeții într-un foarte izolat sunt acolo unde nu există nicio acoperire cu telefonul mobil, ar trebui să listați numărul de telefon al altcuiva pe eticheta de identificare a câinelui. Numărul trebuie să fie de cineva care este în prezent acasă și accesibil în timp ce voi doi ați pornit pe o excursie. Să fie inteligenți și să evitați toate dezastrele potențiale cu toate costurile, chiar dacă șansele de a se întâmpla sunt subterane.

LEGATE DE: Produsele de câine esențiale pe care fiecare proprietar trebuie să le aibă

Proprietarii de animale de companie care transformă drumeții cu un câine într-un obicei obișnuit și planificați să faceți o mulțime de drumeții cu un câine în viitor ar trebui să aibă cu siguranță câinii lor microcipped. Un microcip este de dimensiunea unui bob de orez și este injectat sub pielea câinelui dvs. de un veterinar. Majoritatea adăposturilor de animale sunt capabile să scaneze câini pentru microcipuri și vor putea să vadă cu ușurință toate informațiile despre câine.

Drumeții cu un câine aici

O imagine a câinelui dvs. este, de asemenea, o idee bună de a purta cu dvs, Dar în ziua de astăzi este probabil că o aveți deja în telefonul dvs. smartphone (probabil mai mult de o sută dintre ei). Pregătiți acest bine nu este important numai pentru a vă proteja câinele, dar și voi înșivă. În cazul în care se întâmplă ceva și nu puteți să vă deplasați și să apelați la ajutor, veți putea să vă bazați pe cineva care găsește în schimb FIDO.

Drumeții cu câinele dvs. poate fi cu adevărat minunată, exercițiu de deschidere a ochilor pentru ambii care vor lega nodul prieteniei între tine și pooch chiar mai strâns. Cu un mic pregătire suplimentară, amândoi puteți avea o călătorie sigură și o zi plină de distracție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți