Siguranță de călărie în ploaie și furtuni

Fata de călărie în ploaie

Uneori vă prindeți în ploaie în timpul unei călătorii din traseu sau la un eveniment. Este, de asemenea, frumos să ieșiți și să călătoriți într-o ploaie plăcută. Cu toate acestea, dacă vremea devine violentă, calul tău poate deveni infricosator. Este important să știți ce să faceți atunci când vremea devine urâtă. Iată sfaturi pentru a face cele mai bune lucruri în vremea ploioasă și evitarea pericolelor în vreme rea.

Tunet si fulger

Dacă alegeți să călătoriți în ploaie, verificați prognoza meteo pentru a vă asigura că va fi doar ploaie. Călăria într-un tunet sau furtună de grindină nu este o idee bună. Oamenii și caii sunt loviți de fulgere, deci dacă tunetul rumblează, capul în interior și așteaptă ceruri mai clare. Dacă sunteți aproape de casă, repede cap pentru adăpost dacă poți.

Dacă vă prindeți de acasă într-o furtună, chiar dacă tunetul pare îndepărtat, evitați zonele înalte, cum ar fi Hilltops. Deși găsirea unei zone reduse este cea mai sigură pentru a evita fulgerul, nu căutați refugiu în paturi uscate de pârâu, deoarece poate exista o șansă de inundații clipeală. Stați departe de singuri sau mici clustere de copaci înalți, garduri de sârmă sau alte structuri metalice.

Demonta și legați calul în siguranță într-un tufiș scăzut - nu un copac. Deplasați-vă de calul tău și ghemuiți cu picioarele strâns împreună, brațele din genunchi și corpul tău a coborât. Acest lucru vă va menține scăzut și vă va minimiza "terenul" pe care l-ați putea crea pentru o lovitură de trăsnet. Nu minți pe pământ. Asigurați-vă că furtuna este bine trecută înainte de remontare.

Vânt și ploaie

Vânturile pot arunca rapid în timpul unei furtuni. Vânturile mari pot face caii nervosi. Stați din zone puternic. Luați adăpost într-o clădire robustă sau în spatele formelor de relief imobiliare, cum ar fi roci mari sau bolovani. Grindina adesea însoțește furtunile. Ta cască vă va ajuta să vă protejați capul. Calul tău va dori probabil să stea cu bastoanele sale spre grindină și vânt. Demontați-vă și trageți calul într-un adăpost, chiar dacă sunt doar tufișuri, care vor sparge căderea grindinelor. Dacă nu face deja acest lucru, încurajați-vă calul pentru a-și pune capul în jos și pentru a vă proteja cel mai bine pentru ao proteja. Calul tău poate deveni foarte supărat, așa că fii atent că nu reacționează într-un mod care te doare.

Ploaia poate schimba piciorul pe trasee familiare. Ploaie bruscă bruscă poate face calea slick și expun rădăcini sau roci care ar putea să nu fi fost acolo înainte. Furtunile pot coborî copacii. Un copac parțial căzut ar putea fi un pericol pentru a merge dedesubt.

La spectacole și alte evenimente

Dacă sunteți la un eveniment când o furtună suflă, puneți calul pe remorcă, Închideți ușile, mai ales dacă există o rampă și asigurați-vă că toate lanțurile de rump, lanțurile de siguranță, și orice altceva care ar putea conduce un circuit de la sol la camion sau remorcă sunt limpezi de la sol. Acestea includ scaune de gazon înclinate împotriva camionului sau remorcii, stalpi de soare sau orice alt obiect care "conectează" camionul sau remorca la sol. Apoi, cel mai sigur loc pentru tine este în camion. Fără nici o cale de la sol, camionul dvs. și anvelopele de remorcă oferă o anumită izolație dintr-o lovitură de trăsnet. Dacă suflă vânturi sau vânturi mari, cel puțin tu și calul tău au o protecție de protecție.

Ridicări interioare

Chiar și atunci când călărește într-o arenă de interior, o furtună poate să-ți spună calul. Zgomotul ploii grele pe un acoperiș metalic și, bineînțeles, Thunder poate face ca niște cai să se neliniască. De asemenea, este posibil ca acesta să nu fie complet sigur pentru a merge într-o structură în formă de metal în timpul unei furtuni de trăsnet. Dacă hambarul dvs. se află într-o zonă în care apar furtuni frecvente de fulgere, cea mai bună modalitate de a vă proteja structura este cu tije de fulgere instalate corespunzător.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Siguranță de călărie în ploaie și furtuni