5 Proiecte minunate de kickstare de câine nu poți trece

Kickstarter de câine

Dacă vă place să obțineți cele mai recente Dog gadgets și accesorii pentru prietenul cu patru picioare, nu doriți să pierdeți aceste cinci noi proiecte minunate de kickstarter.

Kickstarter de câine

Fii primul care ți-a luat labele pe aceste invenții noi incredibile canine!

# 1 ham de câine detach

Deeetach Dog Harness de la Chico & Dog aduce stilul și confortul la designul cabinei de câine clasic. Aceste hamuri sunt create pentru a arăta și se simt minunate pentru pooch-ul tău. Fabricat cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi piele autentică și piele autentică, aceste hamuri adaugă clasa în canin.

Cel mai bun dintre toate, hamul este compus din bucăți și accesorii detașabile. Când ești Luând câinele pentru o plimbare în întuneric, Puteți atașa ușor o lumină la ham. Ploaie în prognoză? Snap pe A sacou și du-te pentru un jaf!

# 2 remorcă de biciclete pentru câini

Esti un motociclist care aduce prietenul tău fuzzy oriunde te duci? Poate vrei să-l aduci pe Fido pe drumul cu tine, dar sunt preocupați de siguranță? Remorcă de biciclete Puprounner oferă o soluție fantastică - un design unic permite câinelui dvs. să stea în interiorul Bike remorcă, sau jogging în interiorul remorcii cu podeaua îndepărtată, păstrând câinele dvs. în siguranță și protejat în același timp, permițându-i să se exercite cu dvs!

Practic, un Souped-Eber Coș de biciclete de câine, Plaperul este perfect pentru motocicliști care doresc să-și aducă câinele pentru plimbare! Puprounnerul vine în mai multe dimensiuni și culori. Cicliștii Canine - Fiți încântați!

# 3 cuvântul "rampă cea mai sigură câine

Oricine a avut vreodată un câine în vârstă știe cât de greu este să-i urmărești de senior canin deteriorat și cât de frustrant poate fi ca câinii să nu mai poată folosi scările, să intre în mașini sau să sară pe canapele.

Există multe modalități de a vă face mai confortabil Canina Senior - puteți obține o Pat de câine proiectat pentru câinii mai în vârstă, să le dați medicamente pentru a ușura durerile de artrită și poate un set de scări de câine sau rampă.

În timp ce există o mulțime de rampe de câini pe piață, mulți câini au probleme cu ajutorul rampelor, deoarece câinii tinde să se simtă anxios și nesigur, probabil datorită marginilor de drop-off pe cele mai multe rampe.

Cea mai sigură rampă de câine Încercați să faceți o rampă ușoară, portabilă cu panouri laterale care ajută un câine să se simtă mai sigure și mai sigur când utilizați o rampă. Ei au găsit un mare succes, deoarece chiar câinii care au avut anterior o aversiune față de rampe au fost capabili să folosească fericit noul & cel mai sigur rampă de câine.& # 8221;

# 4 POO PUK

Pook puck introduce o modalitate ușoară de a dispune de excrementele câinelui. Așezați pucul peste excrementele câinelui, apăsați în jos, atașați capacul și fiți pe drumul vostru vesel! Aceasta ar putea fi o mare alternativă la proprietarii care urăsc folosind saci, sau pentru copii care au o aversiune la colectarea poo.

# 5 Leach Dog Dog

Leadahose, Cea mai versatilă de câine din lume și # 8221; este un alt angajat de kickstarter, care este conceput pentru mutts murdari și câine, care nu poate spune nu la o rolă în noroi.

Această lesă robustă se dublează ca un furtun - pur și simplu atașați-l la orice robinet pentru a vă distruge câinele murdar.

În timp ce acest design este remarcabil de unic și inventiv, probabil va fi cel mai util pentru proprietarii care cunosc deja parcurile și zonele locale cu robinete publice și robinete.

Care unul dintre acești kickstarți are coada ta? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Proiecte minunate de kickstare de câine nu poți trece