Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

Care nu iubește drumeții? Aerul proaspăt, briza rece, și șansa de a se conecta cu natura sunt toate unele dintre numeroasele beneficii ale loviturilor de drumeții pe tot parcursul anului. Câinii fac mare tovarășii Pentru astfel de călătorii în aer liber. Sunt energici, loiali și întotdeauna pentru o aventură. Drumeții cu câini este complet diferită de drumeții cu alte persoane sau de unul singur.

Câinii se bucură de drumeții la fel de mult ca tine. Majoritatea câinilor iubesc voiaj și bucurați-vă de petrecerea timpului în aer liber.

Noile mirosuri și atracții sunt foarte stimulative, ca să nu mai vorbim de faptul că câinii iubesc să-și exercite. Pe vârful cât de fericit face ca câinele dvs., drumeția este, de asemenea, excelentă pentru socializarea, articulațiile și sănătatea generală și bunăstarea.

Drumeții este, de asemenea, o activitate excelentă de promovare și încurajare a legăturii pe care o împărțiți cu animalul dvs. de companie.

LEGATE DE: Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți.

Drumeții de unul singur este în mod evident pașnic, dar poate fi, de asemenea, nesigur și poate chiar puțin singuratic. Câinii nu vor încerca să facă conversație și să vă deranjeze pacea, dar vă vor păstra în continuare compania. Cu toate acestea, înainte de a merge drumeții cu câinele dvs., există unele lucruri de luat în considerare și pași pe care ar trebui să o luați. Acest ghid pentru drumeții cu câini vă va spune tot ce trebuie să știți.

Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

Lucruri de gândit înainte de drumeție

Înainte de tine și fido porniți pe o excursie, există câteva precauții pe care ar trebui să le luați. Pentru siguranța dvs. de câine și pentru:

  • Asigurați-vă că câinele dvs. este de 100% ascultător la comenzile dvs.
  • Luați-l pe câteva plimbări mai scurte pentru a vă pregăti pentru majorarea mai mare. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună dacă va fi prea mult pentru el.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. are o identificare adecvată pe gulerul lor. Un microcip or GPS de urmărire GPS ar fi bine să ai și ei, dar nu sunt necesități.

De asemenea, ar trebui să luați câinele la veterinar înainte de a lovi traseul. Drumeții este obositoare atât pentru oameni, cât și pentru canini. Dacă câinele dvs. este mai în vârstă sau a avut probleme de sănătate, este o idee bună să vă asigurați că veterinarul dvs. îl șterge pentru antrenamentul intens. De asemenea, traseele au o mulțime de insecte care transportă bacteriile care ar putea mușca potențial. Este important să aveți câinele la curent cu vaccinările sale, astfel încât să nu fie expuși riscului de a contracta viermi sau rabieri.

LEGATE DE: Siguranța câinilor: De aceea câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS

Efectuați o evaluare cinstită a temperamentului câinelui dvs. în jurul altora. În timp ce drumeții, probabil că veți intra în alte persoane cu câinii lor. Dacă câinele dvs. este unul care devine agresiv rapid sau este ușor de surprins, poate că o excursie de drumeții nu este cea mai bună idee.

De asemenea, există alte animale în pădure, deci dacă câinele dvs. are o înclinație pentru a urmări după ei și nu se întoarce, ar trebui să luați în considerare păstrarea lui in lesa. Doar amintiți-vă că uneori veți avea nevoie de mâini pentru a urca și a ține lucrurile la lucruri în timp ce faceți drumeții.

Ținând un câine pe o leșie poate face mai dificil pentru dvs. și poate fi, de asemenea, un pericol de siguranță. Dacă câinele dvs. nu este bine manevrat sau nu ascultă în mod consecvent, poate doriți să vă gândiți la lăsarea la domiciliu.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru camping

Dimensiunea este și un factor. Dacă aveți un câine mic, majorarea poate fi copleșitoare pentru el. Orice câine peste 40-50 de kilograme este probabil un câine bun pentru a lua cu tine în aer liber. Asta nu înseamnă că câinii mici sunt mai puțin în formă decât câinii mari. Ei trebuie doar să ia mai mulți pași pentru a acoperi aceeași distanță și care pot fi obositoare. O milă pentru un Pomeranian nu este o milă pentru un mastiff - câinele mai mic este mai probabil să devină obosit mai rapid, indiferent de nivelul de fitness.

Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

De asemenea, ar trebui să-i spuneți cuiva exact unde vă duceți și că vă aduceți câinele. Dacă voi doi deveniți separați sau dacă amândoi vă pierdeți, trebuie să știți că Pădurea Rangers și Părțile de căutare vor fi conștienți de faptul că câinele dvs. este acolo undeva.

În cele din urmă, mai presus de toate, asigurați-vă că câinele dvs. are de fapt un interes în în aer liber. Sunt sigur că dacă citiți un ghid pentru drumeții cu câini, probabil că aveți deja o idee bună că câinele dvs. se bucură de în aer liber, dar merită menționat. Mulți câini sunt încântați de a ieși afară și de a juca, dar există unele care se găsesc mai puțin decât entuziasm de ea. Afirmă că câinele dvs. are un interes deosebit în a ieși afară și a juca. Nu ați vrea să ajungeți să-l trageți pe el sau deșeurile de pe traseu în sus și în jos.

Ce ar trebui să împachetați pentru o excursie cu câinele?

În afară de necesitățile de bază cum ar fi alimentele și apa, va trebui să împachetați câteva alte elemente esențiale pentru a vă asigura că majorarea dvs. este cât mai sigură posibilă. Deși nu doriți prea multă greutate în pachetul dvs., există anumite lucruri care merită adăugate. Un astfel de esențial este dvs trusă de prim ajutor cu articole specifice pentru câini.

Câinii și oamenii nu pot folosi toate aceleași produse de prim ajutor. În timp ce câinii pot folosi șervețele antiseptice și banda adezivă, ele pot avea numai aspirină. In conformitate cu Societate umana, Alte elemente care ar trebui să fie ambalate în kitul Doggy includ:

  • tampoane de tifon
  • Bandajul de auto-agățare care se lipesc de ea însăși, dar nu la blană
  • tampoane de bumbac sau tampoane
  • Ice pachete
  • pensetă
  • peroxid de hidrogen pentru a induce vărsături într-o situație de urgență extremă
  • termometru rectal
  • foarfece foarfece

Deși acest lucru sună ca o mulțime, nu va cântări prea mult și dacă este ambalat în mod corespunzător, nu va avea nici o cantitate prea mare de spațiu.

Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

Vorbind de spațiu, oferind câinele dvs. cu rucsacul propriu vă va ajuta foarte mult. Ei vor putea să poarte majoritatea consumatorilor proprii care părăsesc pachetul mai ușor și mai ușor de gestionat.

LEGATE DE: Rucsac purtător de câini sau sling transportator? Este o chestiune de confort

Evident, dacă pooch-ul dvs. este o rasă de ceașcă și se poate potrivi într-o rucsac propriu ei nu vor trebui să se răstoarne sacul propriu, dar rasele medii și mari sunt mai mult decât capabile să transporte un rucsac Doggy.

Alegerea unui pachet care se potrivește bine câinele dvs. va asigura că călătoria este netedă. În plus față de a nu împacheta mai mult de o treime din greutatea corporală a câinelui pe spate, ar trebui să alegeți, de asemenea, un pachet care nu va cauza chating sau blister. Vrei ca plimbarea câinelui tău să fie la fel de distractiv și să suporte răni din cauza pachetului pe care l-ai pus pe el ar fi foarte dureros și de a face greu pentru el să meargă cu tine.

LEGATE DE: 10 elemente de care aveți nevoie când călătoriți cu câini

Alte lucruri care trebuie incluse în pachetul câinelui (sau propriul dvs., dacă alegeți să nu potriviți câinele dvs. cu un rucsac) sunt:

  • O lesa si guler; Chiar dacă câinele tău merge de pe lesa, nu știi niciodată când ar trebui să-l controlezi.
  • Alimente și castron
  • apă și castron
  • bug spray
  • Pungi de deșeuri pentru câini
  • cizme de câine

Top 10 cele mai importante produse de călătorie câine pe Amazon:

  1. RUFFWEWARD Gama frontală
  2. PET Naturals of Vermont - Suport calmant
  3. Bergan Confort Carrier Pet de animale de companie
  4. Cizme de câine invizibile - Protejați labele de la nisip
  5. PET & # 8216; N formă de chik & # 8216; n fkewers tratează pentru câini
  6. Flexi explorează lesa de câine cu centură retractabilă
  7. PET campion mare Cablu de legătură pentru câini
  8. 3-Pack Li`l Pals clopote de câine rotund
  9. Plus medicamente pentru purici și bifați pentru câini
  10. Pliabile pliabile de călătorie de călătorie și castron de apă

Lucruri de luat în considerare în timpul majorării

Acum că este timpul să faceți o plimbare, alegeți o traseu de drumeție pentru câini. Unele parcuri nu permit câinilor în. Alții fac. Găsiți un traseu care nu numai că permite câinilor să facă drumeții cu proprietarii, dar are și trasee frumoase care arată potrivit pentru un câine să fie pe (fără roci jagged).

Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

Înainte de a merge la drumeții, hrăniți câinele un pic suplimentar. O oră înainte de drumeții, dați câinii dvs. o mică servitoare de alimente. Acest lucru îl va menține energizat pe tot drum. Este similar cu un om ingestând o mișcare de proteine ​​sau o bară înainte de a-și exercita - nimeni nu vrea să lucreze pe un stomac gol, au inclus câini.

Aduceți apă tratată cu dvs., astfel încât câinele să nu bea din râuri sau fluxuri pline de bacterii. Lăsați-l să bea la fiecare 20-30 de minute. De asemenea, ar trebui să-i oferiți mâncare la fiecare două ore. La fel ca tine, câinele tău va arde mai multe calorii pe o excursie decât în ​​timpul unei zile normale la domiciliu. El va trebui să mănânce mai multe calorii pentru a-și păstra nivelul de energie în timpul majorării.

Dacă sunteți interesat de drumeții frecvente cu animalul dvs. de companie, poate doriți să achiziționați anumite consumabile de câini care sunt orientate în mod specific spre în aer liber. Am scris despre unele produse excelente de câini în aer liber, inclusiv:

  • Cort de câine upet
  • Zip & Go Pet Pet
  • Ollybottle
  • Portabil castron de apă care se îndoaie
  • Canin Dispozitiv de flotație

Când faceți drumeții cu câinele dvs., veți descoperi că pregătirea plătită. Drumeții este o mare activitate de lipire pentru câini și proprietarii lor. Cu pregătirea și previziunea, va fi cu siguranță o experiență plină de satisfacții. Fiecare câine iubește o mică variație în timpul său de joc. Dacă doriți, puteți chiar să aduceți jucării cu dvs., astfel încât câinele dvs. să poată lua o pauză și să se joace în timpul drumeției.

Menținerea jocului de joc interesant cu câinele dvs. este o modalitate de a vă prelungi viața și de a vă asigura că sunt cât mai fericiți posibil. De asemenea, ieșirea nu se întreabă atât pentru sănătatea și spiritul uman cât și pentru canini. Drumeții este o activitate care nu numai că vă legează împreună cu câinele dvs.; De asemenea, vă face atât mai sănătoși. În urma acestui ghid pentru drumeții cu câinii vă va asigura că vă distrați și rămâneți în siguranță.

Top 5 cel mai bine vândut rucsacuri de câine pentru drumeții pe Amazon:

  1. Outward Hound 2490 Rucsac de câine
  2. Outward Hound Daypak Dog Rucsac
  3. Ruffwear abordare rucsac de câine
  4. Kyjen Outward Hound Rucsac câine de excursie
  5. RUFFWEAR SINGLETRAK Rucsac pentru animale de companie

* Cele mai bune 5 puncte de mai sus pentru cel mai bine vândut rucsacuri câine se bazează pe clasamentul cel mai bun vânzător al lui Amazon [iulie, 2015].

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un ghid de bază pentru drumeții cu câini