Cum comercializați un produs unic de câine?

Top Sfaturi pentru câini - Cum comercializați un produs unic de câine?Cu câteva luni în urmă am început să urmez un produs unic de câine unic pe care îl găsesc foarte interesant. Este numit Samsam Sidecar. Am scris A articol de stiri Despre produsul înapoi în luna august, iar în ultimele luni m-am întrebat cum un inventator ar merge la marketingul unui produs de câine nou. Cum vă luați ideea și transformați-o într-un produs care se află pe rafturile magazinului de vânzare cu amănuntul?

În această săptămână am luat ceva timp să vorbesc Aad Berkel, Creator al Samsam Sidecar Pentru a vedea cum a continuat să-și întoarcă ideea distinctă într-o realitate. Domnul. Berkel trăiește în Olanda, iar Olanda este foarte mult o țară orientată spre biciclete. Spre deosebire de America, unde bicicleta este văzută ca un sport, în Holland biciclete sunt predominant văzute ca o formă ecologică și ieftină de transport.

Remorci de biciclete pentru câini sunt un produs popular în Olanda și în întreaga lume. Ele sunt o modalitate foarte bună de a vă aduce câinele cu dvs., păstrându-l în siguranță și confortabil. Domnul. Berkel a văzut dezavantajul acestor remorci. Ele sunt atașate la spatele bicicletei, ceea ce înseamnă că nu vă puteți vedea câinele și nici nu vă poate vedea. Proprietarii le place să poată ține ochii pe animalele de companie în orice moment, iar câțiva câini au anxietate atunci când nu pot vedea proprietarii lor.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Dacă a existat o modalitate de a monta o sidecar canin pe o bicicletă, ar rezolva cu ușurință această problemă. Dar trebuie să existe un produs ca pe piață deja, corect? nu. Domnul. Berkel a avut o idee nouă pentru un produs de câine care nu fusese niciodată făcut înainte. Conceptul a fost grozav și știa că, dacă ar putea obține produsul pe rafturi de la magazin părinții câinelui ar iubi prea mult. Deci, cum faceți exact acest lucru?

Cum comercializați un produs unic de câine?

Cum comercializați un produs unic de câine?

Domnul. Berkel înțelege că produsul său este unic și că nu va fi o necesitate pentru fiecare părinte de companie. El știa că ar trebui să-și dezvolte produsul și să-l comercializeze pentru publicul țintă - proprietarii de câini care se deplasează cu bicicleta și doresc să-și ia câinele cu ei. Când creați un produs, primul lucru pe care trebuie să-l gândiți este publicul dvs. țintă.

Crearea unui produs pe care majoritatea părinților de companie îl folosesc deja este minunat. Știți că veți avea o piață mare, dar problema cu această gândire este că aceste elemente există deja deja. De exemplu, spuneți că doriți să comercializați o perie de câine, guler sau un anumit tip de Apparel Canine. Aceste elemente există deja, deci va trebui să găsiți o modalitate de a vă face să ieșiți din mulțime.

Dacă creați un produs nou ca MR. Berkel, ai avantajul deja pentru că nu există nimic similar pe piață. Acest avantaj poate lucra și împotriva dvs., deoarece nimeni nu va ști sau înțelege produsul. Va trebui să vă comercializați produsul în așa fel încât educă părinții câinilor despre ceea ce este, ce face și, cel mai important, de ce au nevoie de ea.

Berkel a lucrat în industria animalelor de companie de mai mulți ani înainte de a decide să-și creeze propriul produs. Una dintre companiile pe care le-a lucrat pentru vândute trailere Doggy care se află în spatele bicicletelor. În timp ce lucrezi pentru această companie, și-a dat seama cât de frumos ar fi să ai un sistem lateral pentru câinele tău în loc de o remorcă care se îndreaptă în spatele bicicletei.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

După o scurtă căutare pe Internet, el a dat peste cărțile laterale de biciclete pentru copii și l-au gândit să creeze un produs similar pentru animalele de companie. Designul a fost primul pas evident. Pentru a face acest dl. Berkel a lucrat cu o companie în Olanda. A selectat fiecare material însuși și a lucrat îndeaproape cu compania pentru a proiecta produsul la specificațiile sale exacte.

Cum comercializați un produs unic de câine?

Un lucru pe care mi-a menționat-o că am găsit foarte interesant, este că el finanțează afacerea lui de afaceri aproape complet de el însuși pentru doar acest motiv. El are câțiva investitori, dar îi cere să fie parteneri tăcuți. Este foarte important ca Berkel să ajungă la fiecare decizie despre produsul său. Cred că este important să notați dacă vă gândiți să vă creați propriul produs. Aveți opțiuni și dacă nu doriți ca alți oameni să aibă un cuvânt de spus în designul dvs., nu trebuie să faceți această alegere.

Pentru domnul. Berkel este despre calitate, și despre ce doresc părinții de companie. Cu decenii de experiență care lucrează în industria animalelor de companie, el știe ce Părinții de companie caută și știe cât de importantă este calitatea unui produs. Dacă investitorii vă spun cum să cheltuiți banii pe care vă oferă, ei pot solicita să utilizați un material mai ieftin sau pot tăia colțuri în alte moduri care vor afecta calitatea produsului final.

Berkel a recunoscut că a făcut o mulțime de greșeli de-a lungul drumului, cum ar fi cineva și a cheltuit bani cu companiile greșite. Prin acest proces și eroare, el a găsit unul dintre cei mai buni designeri din Olanda pentru al ajuta să creeze un prototip. După ce a fost făcut prototipul, a fost la producție. Au găsit o companie din China care ar produce agenți laterali Samsam.

Apoi, o altă problemă a apărut - cineva trebuia să fie în China în mod regulat pentru a monitoriza producția. Cheltuielile pentru a călători înainte și înapoi sau rămân în China pentru perioade lungi de timp nu ar avea sens, așa că Berkel a trebuit să angajeze și o companie care să supravegheze producția pentru el. El încă mai primește toate deciziile însuși, dar acum are cineva din țară care poate călători în fabrică și de a supraveghea capătul de producție al procesului.

Acesta este un lucru pe care va trebui să-l luați în considerare dacă vă gândiți la crearea propriului produs. Este posibil să nu existe o facilitate în zona dvs. care să poată produce elementul, astfel încât este posibil să fie necesar să călătoriți sau să includeți cheltuielile suplimentare de angajare a unei companii pentru a monitoriza producția produselor dvs.

LEGATE DE: Zece produse de câine neobișnuite pe care părinții de companie le cumpără

Domnul. Berkel a explicat producția ca și cum ar fi fost un aisberg. Deși pare atât de ușor din exterior, există o întreagă lume de dezvoltare care continuă în spatele scenei. Ca un aisberg, consumatorii văd doar o bucată foarte mică din stadiul de producție, dar dedesubt există o mare parte care este trecută cu vederea.

Cum comercializați un produs unic de câine?

De exemplu, a vorbit despre fermoar pe produsul său. Ceva de genul unui fermoar pare atât de simplu, dar nu este. Avea nevoie să aleagă dimensiunea potrivită care ar funcționa cel mai bine pe Sidecar Samsam și a trebuit să cerceteze materialele pe care fermoarul a fost făcut pentru a fi sigur că a selectat ceva durabil care ar rezista la expunerea la expunere elementele.

Când vă creați propriul produs, există sute de detalii minime care trebuie să fie întreținute. Nu este doar principalele piese ale produsului care va fi o provocare. Va trebui să luați decizii cu privire la fiecare aspect mic al designului produsului. Când creați propriul dvs. produs, nu puteți doar să copiați un design similar. Va trebui să lucrați cu designeri care vor crea matrițe pentru fiecare piesă și va trebui să faceți alegeri despre fiecare material care va fi utilizat.

Dacă doriți să creați un produs de la zero, nu va fi ușor. Este vorba de mult timp. Domnul. Berkel a lucrat timp de aproximativ trei ani pentru a-și aduce viața sidecarului Samsam la viață. Va trebui să fii răbdător și să înțelegi că vor exista multe blocuri de drumuri în cale. Atâta timp cât vă înconjurați cu o echipă de design bun și găsiți compania potrivită pentru a produce produsul dvs., veți putea lucra prin toate loviturile de-a lungul drumului.

Dacă credeți că este partea dificilă, sunteți din greșeală. Marketingul produsului dvs pentru ao obține pe rafturile magazinului de animale de companie va fi, de asemenea, o provocare, mai ales dacă ați creat un produs pe care nimeni nu l-a văzut vreodată înainte. Aceasta este scena pe care domnul. Berkel lucrează acum. Sidecar Samsam se vinde bine în Olanda și multe țări europene, dar acum are nevoie să-și sporească vânzările.

În prezent, scopul său este de a se extinde la u.S. El lucrează cu cumpărători de lanțuri mari de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Petsmart și Petco pentru a obține produsul în magazine aici. Partea grea îi face să vadă potențialul produselor așa cum face el. Când încercați să comercializați un produs pe care oamenii nu l-au văzut niciodată, este greu să-i facă să înțeleagă beneficiile sale. Dacă produsul este atât de inovator, de ce nu sa gândit cineva despre asta?

LEGATE DE: Cele mai bune planuri de asigurare de afaceri de companie

Marketingul unui produs pe care aproape toată lumea o va folosi ar putea fi destul de simplu. Cu toate acestea, marketingul unui produs ca Samsam Sidecar, care este doar atractiv pentru o piață de nișă, se poate dovedi mult mai dificil. Trebuie să obțineți creativi și vă poate aduce beneficii să angajați o companie de marketing care să vă ajute. Dacă nu vă puteți permite acest lucru, va trebui să veniți cu un pas creativ pe cont propriu.

Berkel speră că Samsam va lovi u.S. Rafturi în viitorul apropiat. S-ar putea chiar să obțin ocazia de a testa unul în curând, și voi fi sigur că vă păstrez toate postate! Așa cum am spus la începutul acestui articol, găsesc acest produs foarte interesant. Fără să-l testeze pentru mine, nu-l pot recomanda, dar cu siguranță pare că ar fi un produs minunat de a avea dacă bicicleta de multe ori.

Exercitarea cu un animal de companie este întotdeauna mai distractivă decât să mergeți singur, iar câinele dvs. va place să aibă ocazia Explorați cu dvs. Este cu siguranță o experiență de legătură mult mai bună dacă animalul tău stă lângă tine, mai degrabă decât în ​​spatele tău. Cred că fetele noastre se vor bucura cu adevărat. Boxerul nostru are o mulțime de probleme de anxietate, așa cum este o salvare, și cred că o va face mult mai confortabilă dacă stătea lângă mine și aș putea să vorbesc cu ea în timp ce am ieșit la plimbare.

Cum comercializați un produs unic de câine?

Un pic despre Samsam Sidecar

Trailerul și bicicleta împreună au doar o lățime de 41 de centimetri, ceea ce înseamnă că puteți călători în continuare pe căi de biciclete și trotuare. Samsam este potrivit pentru câinii care cântăresc mai puțin de 55 de lire sterline și care nu sunt mai înalte decât 22 de centimetri. Din păcate, acest lucru înseamnă că este potrivit numai pentru rasele mici și mijlocii.

Samsam folosește legătura brevetată brevetată a companiei pentru a atașa carcasa laterală la bicicletă. Mai mult de 80% din biciclete sunt compatibile cu acest dispozitiv. Samsam Sidecar nu este compatibil cu bicicletele electronice cu un motor de mijloc, biciclete de munte sau biciclete cu un acces foarte scăzut. Partea din față și din spate a bicicletei nu pot avea obstacole, cum ar fi picioarele piciorului, fie. De asemenea, roata din spate trebuie să fie de 26 sau 28 de centimetri în diametru.

Dacă lucrați cu alte companii sau aveți legături în industrie, este posibil să puteți crea un material de marketing într-adevăr unic pentru a vă ajuta să vă informați produsul cu amănuntul. Domnul. Berkel a fost destul de norocos să aibă pe cineva în câmpul de videografie Ajungeți la el și să oferiți o reclamă gratuită pentru Samsam. El nu a avut niciun cuvânt cu privire la modul în care a fost făcut videoclipul sau ce informații au fost în ea, dar ca un antreprenor pe care îl învățați repede că nu ar trebui să treci niciodată publicitate gratuită!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum comercializați un produs unic de câine?