Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Vara este un moment minunat pentru a petrece după-amiaza la soare, la plajă, Drumeții, și participând la multe alte activități distractive cu câinele dvs. Cu toate acestea, cu toată vara distractivă și de plăcere, vine, de asemenea, cu propriile sale pericole unice pe care proprietarii de animale de companie trebuie să le cunoască. Înțelegerea acestor pericole și cunoașterea Cum să vă pregătiți câinele pentru vară va face timpul mai plăcut pentru dvs. și pentru companionul dvs. de canin.

Căldura de vară poate fi foarte dăunătoare câinelui tău, dar nu este singurul pericol. Există, de asemenea, o mulțime de dăunători care se află latente în timpul iernii, dar încep să se târască din nou odată ce vine vara.

Câinii au nevoie Îngrijire specială În vara și este responsabilitatea noastră ca proprietarii de animale de companie să înțeleagă și să răspundă acestor nevoi.

Există multe lucruri simple pe care le puteți face pentru a vă proteja câinele în timpul lunilor de vară, inclusiv:

  • NU Lăsați câinele într-o mașină fierbinte.
  • Nu umblați câinele pe asfalt fierbinte. Va arde tampoanele picioarelor lui.
  • Nu lăsați câinele dvs. legat sau într-un canisa exterioară care nu oferă o scăpare de la soare și de căldură.

Aceste lucruri pot părea ca un bun simț, dar, din păcate, nu toți proprietarii de animale de companie înțeleg pericolele căldurii de vară și poate fi în detrimentul câinilor lor. Având grijă de un câine în vară nu este doar despre lucrurile simple. Este posibil să dureze puțin timp și bani, dar pregătindu-ți câinele pentru vară va face lucrurile mult mai ușor pentru amândoi pe termen lung.

Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Prevenirea deshidratării

Cel mai important lucru în orice sezon, în special vara, indiferent dacă este în interior, fie în afara, este hidratarea. Pentru câinele care trăiește în aer liber, o aprovizionare nelimitată de apă proaspătă, rece și curată este o necesitate absolută. Pe lângă prevenirea deshidratării, câinele care are o mulțime de băut va fi atras de apă în picioare, care poate conține paraziți și otrăvuri.

Există mai multe modalități de a vă asigura că câinele dvs. are o alimentare continuă de apă potabilă. Una dintre cele mai ușoare și mai convenabile metode este un Dispenser automat de apă. Unele modele cârlig la un furtun în aer liber pentru a se asigura că apa proaspătă și curată este întotdeauna disponibilă. Alții necesită să monitorizați cantitatea de apă din rezervor și să o reumpleți când este necesar.

Deci, cât de multă apă are nevoie de câine?

Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Câinii necesită una până la trei uncii de apă pe kilogram de greutate corporală în fiecare zi. Aceasta variază în funcție de vârsta câinelui, orice probleme speciale de sănătate, indiferent dacă câinele este însărcinată sau care alăptează și alte circumstanțe. Verificați cu veterinarul despre cantitatea de apă pe care trebuie să o bea câinele.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune piscine pentru câini pentru a vă menține caninul răcoros

Dacă câinele dvs. nu pare să bea suficientă apă, puteți adăuga întotdeauna un tratat gustos la castronul său de apă pentru ao face mai atrăgătoare. Poti cumpara Aditivi de apă La magazinul dvs. local de animale de companie, dar de asemenea pui de pui de sodiu sau bulion de carne de vită. Doar o cantitate mică adăugată la apa de animale de companie ar trebui să-și mărească foarte mult aportul de apă.

Prevenirea accidentului vascular cerebral

Când discutați cum să vă pregătiți câinele dvs. pentru vară, este esențial să explicați prevenirea supraîncălzirii. Cursa de căldură este comună în timpul verii și mai frecventă în unele rase decât în ​​altele. Păstrați un fel de sistem de răcire la îndemână. Un prosop rece, umed plasat pe partea inferioară a câinelui va face, de obicei, trucul, deși puteți cumpăra lucruri cum ar fi vestele de răcire și covorașul de răcire care ajută la prevenirea stresului și accidentului de căldură.

Accident vascular cerebral este un pericol foarte real pentru câini. Este ceva ce ar trebui să luați foarte serios. Cursa de căldură poate provoca greață, leziuni cerebrale, pierderea conștiinței și chiar moartea. Când temperatura exterioară este de peste 80 de grade, chiar și o scurtă plimbare poate supraîncălzi câinele dvs., mai ales dacă aveți un câine senior sau dvs câinele este supraponderal.

Sfat rapid: Limitați exercițiul în aer liber al câinelui în dimineața devreme și seara când zilele sunt foarte calde.

Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Simptomele unui accident vascular cerebral includ:

  • temperatură ridicată
  • gâfâi sau dificultăți de respirație
  • excesiv de drooling
  • Creșterea ratei cardiace
  • diaree și vărsături
  • o expresie glazată sau anxioasă
  • roșeață în jurul ochilor
  • slăbiciune
  • Colaps brusc

LEGATE DE: Vesturi de răcire pentru câini: Ruffweard Swap Cooler Review

În cazul în care câinele dvs. pare să se lupte cu căldura, duceți-l într-un loc răcoros, cu o mulțime de apă disponibilă și puneți un prosop rece și umed pe partea inferioară. Dacă nu se îmbunătățește în câteva minute, duceți-l la medicul veterinar sau la un centru de urgență pentru animale.

Prevenirea puricilor și căpușelor

Purtele și căpușele sunt latente în timpul iernii, dar vara sunt foarte activi. Purtele pot fi contractate cu ușurință. Ele pot fi găsite în aproape orice climat în aer liber, iar animalul dvs. de companie le poate aduce și de la alte animale. Căpușele sunt active în aer liber și pot fi găsite cel mai frecvent în zone de iarbă înaltă, perie, în jurul valorii de lemn și în zonele împădurite.

Asigurați-vă că ați verificat câinele pentru purici și căpușe în mod regulat și aplicați un fel de Medicina preventiva pentru a le păstra la golf. Există multe tipuri de tratamente de purici și bilete pe piață: gulere, pastile orale și lichide topice pe care le puteți aplica direct pe pielea câinelui sunt cele mai frecvente. Dacă câinele dvs. are sensibilități pe piele, o pastilă orală poate fi cea mai bună opțiune. Asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar înainte de a începe câinele pe orice fel de purici și că bifați tratamentul.

Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Unele dintre aceste tratamente ucid purici și căpușe; unii ucid purici și respinge căpușe; Unii ucid pur și simplu purici; iar unele sunt eficiente pe mai mult decât purici și căpușe. Deoarece fiecare regiune are dăunători diferiți, ar trebui să vă adresați medicului veterinar despre tipul de tratament care ar funcționa cel mai bine din țara dvs. Este posibil să nu aveți nevoie să vă protejați animalul de pe căpușe dacă nu sunt comune în zona dvs. sau este posibil să fie necesar să vă asigurați că cumpărați un produs care ucide că bifați dacă sunt foarte răspândiți în apropierea casei dvs.

Când utilizați o anumită preventivă pentru prima dată, monitorizați-vă îndeaproape câinele pentru o reacție alergică.

Paraziți interni

Este obișnuit ca animalele de companie să ia paraziți interni în lunile de vară. După cum am menționat pe scurt înainte, mulți dintre acești paraziți provin de la apa în picioare în aer liber găsiți în aer liber. Câinele dvs. poate, de asemenea, să le contracteze de a mânca lucruri pe care nu ar trebui să le. Viermii sunt unul dintre cei mai frecvenți paraziți interni găsiți în canini și sunt ușor tratate. Tipurile de viermi includ:

  • viermii rotunzi
  • Heartworms
  • tapeworms
  • hookworms

Dă-ți câinele verificat pentru paraziți interni și tratați dacă este necesar. De asemenea, asigurați-vă că ați observat câinele în mod regulat. Dacă comportamentul lor de mâncare sau de baie se schimbă, acesta poate fi un semn de viermi sau un alt parazit intern. Viermele pot fi văzute și în fecalele câinelui tău.

LEGATE DE: Reducerea riscului: Cum să vă păstrați câinele în siguranță în mașină

În timp ce majoritatea paraziților interni nu sunt amenințători de viață la câinii adulți (cu excepția viermilor de inimă), ele pot provoca astfel de condiții ca anemie, iritație și inflamație a intestinelor, a diareei apoase sau sângeroase și pierderea în greutate. La pui, paraziți pot împiedica creșterea și uneori ucide. Unii paraziți canini se pot răspândi, de asemenea, la oameni, așa că trebuie să fiți diligenți să le tratați.

Îngrijirea

Caninele trebuie să fie îngrijite mai des în lunile de vară. Nu numai că periajul zilnic vă ajută să vă avertizați la puncte fierbinți și alte iritații ale pielii, precum și purici și căpușe, îndepărtează covorașii și părul excesiv. Acest lucru este deosebit de important pentru câinii cu blană groasă sau un substrat.

Natura a proiectat un strat de câine pentru a-și regla temperatura. Ajută la menținerea câinelui răcoros în timpul verii și cald în timpul iernii. Rasul, tăierea sau tăierea drastică interferează cu sistemul de răcire natural al câinelui și poate să-l facă rău. Dacă îl clipiți, asigurați-vă că lăsați cel puțin un centimetru de blană. Acest lucru ar trebui să lase suficient de un strat pentru sistemul său natural de răcire și încălzire pentru a efectua.

Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Un strat de câine ajută, de asemenea, la prevenirea arsurilor solare și a mușcării insectelor de a-l teroriza. O arsură rea poate fi la fel de dureroasă pentru un câine așa cum este pentru noi, iar câinii sunt, de asemenea, susceptibili la cancerul de piele. Există substanțe de protecție solară făcute în special pentru câini, dar dacă nu puteți găsi unul, poate fi folosit o protecție ușoară de protecție solară ca cea făcută pentru copii și copii mici. Cel puțin, nasul și sfaturile urechilor lui ar trebui să fie protejate.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Un câine extrem de mat sau unul care are deja condiții de piele ca rezultat al unei haine maturi, poate avea nevoie de o tunsoare apropiată. Dacă medicul veterinar sau groomer recomandă ca câinele dvs. să fie tăiat foarte aproape sau ras, să-și limitați timpul la soare în dimineața și seara și să aplicați și mai mult ecranul soarelui. Este o idee bună să lăsați a groomer profesional efectuați acest tip de tăiat păr. Ei au mai multă practică și sunt mai puțin probabil să vă rănească câinele sau să fie mușcați.

Mediul natural

Un lucru important de reținut când înțelegem cum să vă pregătiți câinele dvs. pentru vară este că uneori noi, ca proprietari de animale de companie, folosim substanțe chimice în timpul verii, care pot fi otrăvitoare pentru câinii noștri. Nu vorbesc despre lucrurile pe care le folosiți pentru a vă curăța contoarele de bucătărie, dar substanțele chimice pe care le utilizați în curtea dvs. pot fi otrăvitoare pentru canini. Să nu mai vorbim că există multe plante și flori comune care sunt otrăvitoare și pentru câini.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Verificați grădina dvs. pentru plante otrăvitoare. Conform ASPCA, crini, marijuana, palma Sago, becuri lalea / narcissus, Azalea / Rhododendron, Oleander, Bean, Ciclamen, Kalanchoe, Yew, Amaryllis, Crocus de toamna, Chrysanthemum, Ivy engleza, Pacii Lily, Pothos, si Schefflera sunt toxice pentru caini, provocând reacții grave, inclusiv moartea.

Alte cauze comune de otrăvire la câini sunt îngrășăminte, insecticide și erbicide și piloți compost. Asigurați-vă că verificați ingredientele oricărui produs chimic pe care îl utilizați pe gazonul sau grădina. Ar fi mai bine să căutați alternative naturale sau să faceți cercetări pentru a găsi produse care sunt sigure pentru animale de companie.

Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Majoritatea îngrășămintelor nu prezintă o mare parte dintr-o altă problemă decât un stomac deranjat, dar îngrășămintele care pot provoca reacții mai grave sunt mulciul de cacao și cei care conțin o cantitate mare de fier sau erbicide și insecticide. Cacao Mulch, care găsesc câini Destul de gustos, conține cofeina, care este periculoasă pentru câini în cantități mari. Deși este o componentă necesară a corpului uman, cantitatea mare de fier în unele îngrășăminte este otrăvitoare pentru câini. Și îngrășămintele care conțin erbicide și insecticide pot fi toxice dacă sunt aplicate necorespunzător.

O excepție de la natura destul de ușoară a majorității îngrășămintelor este disulfoton, care este folosită în primul rând cu trandafiri. Câinii au suferit o reacție serioasă doar prin săparea în sol în jurul unei plante tratate de trandafiri. Verificați suplimentul pentru prezența sa și evitați să îl utilizați dacă puteți.

LEGATE DE: Nu-ți pierde câinele! De ce animalele noastre de companie au nevoie de etichete de identificare a câinilor

Dacă insecticidele și erbicidele nu sunt aplicate în mod corespunzător, ele pot provoca și o problemă. Asigurați-vă că citiți foarte atent instrucțiunile și acordați o atenție deosebită instrucțiunilor privind copiii și animalele de companie. În cazul îngrășămintelor lichide, păstrați câinii, pisicile și alte animale de companie în afara zonelor tratate până când acestea sunt uscate.

Pilele de compost pot fi foarte atractive pentru câini, dar sunt periculoase. Ele conțin resturi alimentare pe care câinii sunt, în general, interzise să mănânce acasă, ceea ce le face pe toți cei mai irezistibili. Cu toate acestea, descompunerea materiei organice este, de asemenea, foarte atractivă pentru anumite tipuri de ciuperci, dintre care multe sunt otrăvitoare. Ingerarea acestor ciuperci vă poate face ca câinele să fie extrem de bolnav. Dacă aveți o grămadă de compost un gard sau un fel de barieră în jurul ei.

Ce ar trebui să faceți în caz de otrăvire accidentală

Indiferent cât de multă îngrijire aveți pentru a vă menține câinele în siguranță de produsele otrăvitoare, trebuie să cunoașteți semnele de ingestie otrăvitoare:

  • vărsături, în special vărsături sângeroase
  • diaree, în special diaree sângeroasă
  • saliva
  • Inima de curse
  • Tremor
  • urinând mai mult sau mai puțin frecvent decât de obicei
  • Bea mult mai mult decât de obicei
  • slăbiciune sau colaps brusc

Asigurați-vă că aveți numărul de telefon al medicului veterinar și numărul de telefon pentru clinica locală de urgență VET Postat într-un loc vizibil. Dacă câinele dvs. ingeră otravă sau suspectați că ea are, ia-le imediat la veterinar. Cu cât l-ai lăsat mai mult să plece fără a fi tratat, cu atât mai multe daune va face otravă.

LEGATE DE: Prevenirea otrăvurilor pentru câini

Vara este un moment minunat pentru a ajunge în aer liber și pentru a vă bucura de timpul petrecut cu animalul dvs. de companie, dar trebuie să luați măsurile de precauție corespunzătoare. Știind cum să vă pregătiți câinele dvs. pentru vară face parte din a fi un proprietar responsabil de companie. Cu cât mai bine vă pregătește cu atât mai multă distracție pe tine și pe animalele de companie vor avea în acele zile fierbinți de vară.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă pregătiți câinele pentru vară