15 Moduri distractive de antrenament cu câinele dvs

Top 15 moduri distractive de antrenament cu câinele dvs

Având un câine înseamnă, de asemenea, având cel mai bun antrenor ai putea cere eventual. Cei mai sănătoși sunt creaturi incredibil de energice, unele rasele active mai entuziaști decât alții, care nu-i plac nimic mai mult decât să se joace cu proprietarii lor, mai ales dacă include runde și antrenamente. Formarea cu animalul dvs. de companie este o modalitate excelentă de legare cu câinele printr-un exercițiu util care va beneficia de amândoi.

Pupul tău poate fi, de asemenea, un motiv mare, pentru că, spre deosebire de tine, canini niciodată rar lipsesc nici un entuziasm, iar supraîncălzirea lor poate fi doar lucrul pe care trebuie să-l sari din pat și să-ți pui adidatorii. Chiar mai mult, dacă aveți a Câine hiperactivă.

Asigurați-vă că nu vă preserați pooch-ul în antrenament cu dvs. în timpul iernii dacă rasa nu este potrivită pentru vremea și temperaturile scăzute. Același lucru este valabil și pentru vremea caldă și antrenamentele în soare. Câinii vor fi cu siguranță pentru el, dar probabil vor fi consecințe asupra sănătății.

Dacă intenționați să aveți mai multe antrenamente serioase cu puștiul dvs., trebuie să consultați întotdeauna atât medicul cât și medicul veterinar pentru a vă asigura că amândoi sunteți în sus pentru el. Unele rase sunt predispuse genetic spre antrenamente, dar este întotdeauna mai bine să verificați dublu. De asemenea, puteți utiliza a Dog Fitness Tracker Pentru a păstra o evidență a nivelurilor de activitate ale animalelor de companie și a sănătății generale în timp ce trece prin antrenamente.

Înainte de a trece la antrenamente serioase, există câteva lucruri pe care ar trebui să le țineți minte.

De asemenea, citiți: 10 cei mai buni câini pentru a alerga cu și rase că dragostea de alergare

Începeți încet și aduceți-vă câinele în formă

Începeți încet și aduceți-vă câinele în formăAșa cum oamenii au nevoie de o perioadă de adaptare înainte de a putea alerga în mod constant pentru kilometri, așa că și câinii. Dacă vă pregătiți pentru joguri provocatoare, la început, conduceți distanțe mai mici pentru al învăța despre lucrurile minore care sunt esențiale pentru rulații mai lungi mai târziu.

Arătați-vă animalului dvs. că este un participant activ în antrenament, dar nu încercați să-l scoateți din zona de confort, trăgându-l sau forțându-l să alerge. Câinele ar trebui să-și dezvolte rapid propriul ritm și ar trebui să faceți tot posibilul să îl respectați și să lucrați în jurul acestuia.

Împiedica sniffing excesiv

Câinii instinctiv sniff totul de-a lungul căii de alergare pentru a marca spațiul și pentru a învăța drumul înapoi. Cu toate acestea, când te duci la o fugă, Activitatea primară ar trebui, desigur, să funcționeze, așa că încercați să descurajați câinele dvs. de la sniffing excesiv. Își împarte atenția și este necesar să o împiedicați dacă doriți ca câinele dvs. să fie focalizat.

Pentru a face acest lucru, dați-vă pooch-ul câteva minute singur cu traseul pe care îl planificați pe utilizarea, astfel încât să poată să-și smulgă și să verifice toate punctele de interes. Odată ce va cunoaște mai bine calea, el va fi mai relaxat și dispus să alerge fără întreruperi, făcându-l o rutină.

Cunoaște-ți câinele

Este întotdeauna o idee bună să cunoașteți specificul rasei, deoarece acestea pot varia semnificativ una de cealaltă. Unele sunt făcute pentru curse lungi sau mai multe antrenamente, în timp ce altele vor dezvolta probleme de sănătate din același volum de muncă.

Brachycefalii, ca niște pugs și buldogii francezi, au un boot plat și consideră că sunt mai greu de lucrat, în timp ce unii mai mari ca Dobermans și Shepherds German sunt mai predispuși la Canina Bloat. Este o condiție potențial fatală care poate apărea dacă un câine începe să exercite pe stomacul complet.

Pentru a evita deteriorarea articulațiilor și a mușchilor PET, rasele mari de câini trebuie să aibă o activitate fizică limitată până când ajung la maturitate, care are între 18 și 24 de luni.

Utilizați întotdeauna armătură pozitivă

Utilizați întotdeauna armătură pozitivă

Ori de câte ori doriți ca caninul dvs. să învețe ceva, indiferent dacă este vorba de o alergare sau să învețe să stea la comandă, întotdeauna îl petrec și să-l răsplătească cu tratamente pentru un comportament pozitiv. Strigând și forțând câinele dvs. pentru a face orice nu vă va îndeplini obiectivele.

Același lucru este valabil și pentru a alerga cu câinii. Utilizați regulile de formare a câinilor de armare pozitivă după fiecare rulare de succes la început, deoarece este vital ca câinele dvs. să realizeze că el a făcut ceva pozitiv, astfel încât să poată face din nou.

Utilizați o lecție scurtă și faceți o pregătire în afara lesa

Câinii pot fi foarte imprevizibili, mai ales când vine vorba de noi activități. Cu excepția cazului în care îl păstrați pe o lesă în timp ce alergați, el poate provoca probleme atunci când explorați noi rute sau în timp ce faceți lucruri noi înainte de a obține șansa de a opri câinele.

Yanking lesa prea puternic sau prea des în timp ce alergați sau exerciții vă va răni și câinele. Cea mai bună abordare este să-ți antrenezi câinele umbla pe o lesa, apoi treceți prin Instruire off-leash și, de asemenea, utilizați o lecție scurtă când trebuie să.

15 moduri distractive de antrenament cu câinele dvs

5 cele mai bune modalități de antrenament cu câinele dvs

1. Rulați ca unul

Există o alternativă la păstrarea pooch-ului pe o lecție care poate fi mai interesantă atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs. Dacă doriți să evitați să țineți leșia tot timpul în timp ce rulați, o mare alternativă de luat în considerare este o hands-free dog leash pe care le puteți atașa în siguranță la talie.

De asemenea, ar trebui să vă uitați în funcția de câini și # 8221; organizațiile care sunt un exemplu deosebit pentru modul în care sunt utilizate hale liberi libere, cum ar fi Canix. Canix a pornit ca o modalitate de a păstra Huskies în formă în lunile lungi de vară când nu au putut să tragă sanile. Este un sport în care câinele este legat de proprietar printr-o frânghie întinsă în timp ce alerg în tandem.

Astăzi, acest sport se confruntă cu creșterea popularității în multe țări europene și este o modalitate excelentă de îmbunătățire a relației cu câinele dvs. Această formă de exerciții strălucește dacă nu aveți energia pentru o alergare, deoarece este excelentă pentru motivație și legare.

2. Skijoring

Skijoring este un sport de iarnă și trebuie să știți cum să faceți schi pentru a face această activitate cu câinele dvs. Tot ce aveți nevoie pentru el este un ham puternic pentru a atașa coarda pe ea. După aceea, pur și simplu țineți-vă strâns și lăsați-vă Fido să vă tragă. Câinele ar putea obține degerături în picioare de această activitate, astfel încât să aveți nevoie să investiți în papucii de câine pentru a-și proteja picioarele.

3. Joacă Frisbee

Joacă FrisbeeNu este secret că câinii iubesc Frisbees. Acest lucru poate deveni rapid o activitate fizică pentru amândoi dacă, după ce ați aruncat Frisbee, alergi împreună cu câinele tău. Acest lucru va stimula spiritul său competitiv, deoarece el va încerca întotdeauna să obțină Frisbee înainte de a face și să fugi mai repede de fiecare dată.

Când câinele dvs. devine foarte bun la acest lucru, pentru o provocare suplimentară, încercați să folosiți unele dintre regulile și trucurile de DISC DOG & # 8221; care este unul dintre cele mai populare sporturi de câine.

4. Călărind o bicicletă și patine

Aceasta este ca o combinație de mers pe jos și de funcționare. Este un exercițiu mare de cardio, dar este mai exigent, deoarece va trebui să-i înveți pe Doggo pentru a-și controla spiritul competitiv și pentru a-ți asculta instrucțiunile.

Veți avea nevoie de un tip special de biciclete câine leash asta este similar cu lesa de hands-free deja menționată. Aici, rutina are o mare importanță, deci evitați să faceți pauze lungi între antrenamente sau câinele dvs. ar putea uita tot ce a fost învățat.

5. Doga (yoga cu câini)

Doga, o expresie derivată din cuvintele câine și yoga, a provenit cu câțiva ani în urmă în Statele Unite. De atunci, a câștigat mai mulți susținători, cel puțin printre proprietarii de câini. Este o modalitate de a lucra care implică conectarea cu câinele dvs. prin meditație, exerciții și yoga și are Tone de beneficii Pentru amândoi.

Evitați întotdeauna tentația de a vă forța câinele la antrenament. Cea mai importantă parte este că animalul de companie primește cea mai de bază de mers pe jos, de joc și exerciții fizice care sunt esențiale pentru sănătate; ceva de mai sus, care trebuie tratat ca supliment și mai atent.

Faptul că unii câini continuă să alerge nu înseamnă că ar trebui să le permiteți; ei nu vă pot spune când sunt obosiți sau foame. Păstrați un ochi pe animalul dvs. de companie în orice moment și asigurați-vă că este potrivit fizic și mental pentru antrenamente în orice moment.

Dacă câinele este întârziat și încetinește, cu o coadă sau urechi coborâtă, ceva este greșit și este timpul să se oprească. Este important să începeți încet și să construiți rutina; Exercitați moderat și nu provocați-vă pooch prea curând. Rularea în dimineața devreme este cea mai bună pentru a evita oamenii și căldura de vară.

6. Fetch

Chiar și ceva simplu ca un joc de Fetch poate fi distractiv. Această activitate este tot ceea ce câinele dvs. trebuie să-și îndeplinească nevoile de exerciții pentru această zi. Este ușor de organizat și îl puteți potrivi chiar și în cel mai aglomerat program.

Fiți și alergațiPuteți arunca un stick de lemn, o minge sau orice altceva atâta timp cât câinele dvs. poate aduce. Nici măcar nu trebuie să mergi la un parc (câine) dacă ai suficient spațiu în curtea ta. De asemenea, puteți juca Fetch în interior dacă vremea este rea.

7. Fiți și alergați

Dacă aruncarea unei minge sau a unui stick nu este suficientă pentru un antrenament pentru dvs. personal, puteți pune o răsucire pe jocul clasic de preluare prin cursele câinelui după ce ați aruncat o minge sau un băț și vedeți cine ajunge la element mai întâi. Câinele dvs. va iubi cursa și veți obține un exercițiu suplimentar.

8. Jocuri cu mingea

Jocul Fetch nu este singurul lucru pe care îl puteți juca cu câinele și cu o minge. Încercați baseball sau tenis. Doar loviți mingea cu bâtul sau racheta și lăsați câinele să alerge în jur pentru a reveni. Un alt joc minunat de minge pentru a încerca cu câinii este fotbal. Chiar dacă nu sunteți un fan al sportului în sine, alergând în jurul parcului cu pooch-ul tău și lovind mingea de fotbal este o modalitate excelentă de a obține un exercițiu.

9. Înot

Înotul este unul dintre cele mai bune exerciții atât pentru oameni, cât și pentru câini. Dacă aveți acces la a piscină Sau puteți înota în ocean, această activitate este distractivă și plină de beneficii și este un antrenament care vă permite să ardeți calorii fără stres pe articulații.

Dacă câinele dvs. nu este un mare înotător, ați putea dori să obțineți un doggie vestă de salvare pentru a-și asigura siguranța. Țineți un ochi pe canin în orice moment când înotați și ieșiți din apă când este obosit.

Dansând cu câini

10. Dans

Toată lumea iubește dansul, chiar câinii (în felul lor). PET dvs. de companie va trebui să aibă mai întâi o pregătire de ascultare, dar cu acest lucru și un pic de practică pe forwork, puteți lucra o coregrafie la orice muzică dorită. Puteți învăța pașii câinelui la anumite tipuri de dans sau puteți face pur și simplu freestyle.

Acesta este un antrenament distractiv pentru amândoi și dacă credeți că câinele dvs. este un dansator mare, puteți încerca chiar și o competiție de dans de câine.

11. Rollerblading

Acest lucru este foarte asemănător cu skijoring, deoarece câinele dvs. vă va trage în timp ce vă aflați pe rollerblades, dar nu aveți nevoie de zăpadă pentru a vă distra cu câinele. Dacă vă decideți să faceți acest lucru, alegeți o zonă fără trafic, ca un parc.

12. Flyball

Câini de câiniFlyball este o activitate foarte mare de energie și, de asemenea, un competitiv Dog Sport. În competiție, câinii fac parte din echipe, iar regulile sunt similare cu o rasă de releu umană. Asta înseamnă că câinii curse de-a lungul cursului cu patru obstacole.

La sfârșitul primei părți a cursului, există o cutie cu bile de tenis. Câinii trebuie să ia mingea din cutie și să o întoarcă la început, unde un alt câine îl așteaptă, gata să plece. În timp ce nu există prea multe de făcut în competiție, puteți obține un exercițiu și în timp ce vă antrenați câinele pentru cursa.

13. Alergare libera

Dacă preferați să vă dați mai multă libertate câțeptului și doriți să rulați fără nici o leșie, faceți acest lucru într-un mediu sigur cu riscuri minime. Amintiți-vă că, în general, toți câinii trebuie să fie lăsați, deoarece animalele sunt imprevizibile. Pentru exercițiile de libertate și rulează, căutați o zonă autonomă fără trafic și fără oameni.

14. Plăcuță cu nume pentru câini

Acest lucru este ca și jocul pentru copii pe care l-am jucat. Începeți prin etichetarea puilor dvs. și apoi fugiți de el, așa că vă poate urmări. Puteți face acest lucru într-un parc sau în curte, deoarece nu aveți nevoie de o mulțime de spațiu pentru el. Dacă aveți un cățeluș, ar putea să nu știe că ar trebui să te alunge și ar putea fi mai bine să inverseze rolurile și să-l alunge în schimb.

Cursa cu obstacole

15. Cursa cu obstacole

Crearea unui curs de obstacol pentru o pregătire și exercițiu de agilitate este una dintre cele mai benefice pentru a vă exercita. De asemenea, puteți face un curs de obstacol cu ​​opțiunile de antrenament uman adăugate la fiecare stație. De exemplu, puteți avea Bosu Ball, Hula Hoop, coardă de salt etc. Opriți la fiecare stație pentru a face exercițiul specific.

Dacă Puppper-ul dvs. este bine pregătit, vă va aștepta să vă terminați obstacolele. Chiar dacă nu este și el merge cu cursul său fără tine, amândoi veți obține un exercițiu din ea. Să-ți antrenezi câinele toate tehnicile de rutină și să-l curse pentru cine își va termina mai întâi stațiile.

Citiți următorul: 10 lesa trage sfaturi de antrenament folosind un ham de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Moduri distractive de antrenament cu câinele dvs