10 Lecții pe un câine de antrenament în mod eficient

Cele mai bune lecții pe Cratează efectiv câine pentru adulți

Câinii noștri iubesc curelele lor. Dar Cratează câine pentru adulți este una dintre cele mai neînțelese căi ale procesului de formare a casei. Tone de oameni sunt sub impresia că este crud să secescă un câine, dar, în realitate, câinii sunt creaturi den și atunci când sunt cutie instruite în mod corespunzător, ei se bucură de fapt.

Înainte de a începe cu acest lucru, aș vrea să vă atrag atenția asupra înțelegerii elementelor de bază ale formării câinilor și a psihologiei caninei. Dacă sunteți nou la acest lucru, vă recomand un articol 10 trucuri de formare a câinilor bazate pe știință Scris de Kristina Jovellar, MSc - Deschiderea ochilor.

Acum, înapoi la Crate Formare un câine:

Chiar dacă Peta.Org Răspândește dezinformarea despre pericolele # 8220; # 8221; de a folosi cutii de câine cu animalele de companie, mulți experți în canini și veterinari sunt de acord că câinii iubesc de fapt cutii. Canini sunt animale de den și au un instinct natural de a căuta adăposturi în care ar cheltui o mare majoritate a timpului lor.

Câinii își folosesc locurile de companie pentru multe lucruri. Care include somn, odihnă, recuperare, joc cu jucării, gustare și ascundere. Când există furtuni sau 4 iulie focuri de artificii că tocmai am experimentat, o cutie de câine este locul unde pooch-ul tău va alerga să se ascundă. Este propria sa cetate de siguranță.

În mod obișnuit, după ce câinele devine confortabil cu cutia de câine prin antrenament cu crate, el va merge în ea să se odihnească când ești acasă și ușa este deschisă. Ea devine propria lor casă în casa ta. Cutia de antrenament pentru adulți nu este ușor, și există câteva lucruri cheie pe care ar trebui să le cunoașteți.

Ghid complet: Cum să Crate Tren Un câine - Instrucțiuni pas cu pas

10 lecții despre antrenamentul cu Crate Dog

Alegeți cea mai bună crate de câine1. Alegeți cea mai bună crate de câine

Există multe tipuri diferite și dimensiuni ale capetelor de câine pentru a alege de la. Cutii de sârmă sunt cele mai frecvent utilizate deoarece permit câinelui dvs. să vadă ce se întâmplă în jurul lui.

Aceste cutii de câine au o tavă glisantă sub podea, ceea ce le face mult mai ușor de curățat decât cutii de câine moi, nailon cele mai bune cutii de câine sau din plastic.

Cutia câinelui tău ar trebui să fie suficient de mare pentru ca pooch-ul tău să se ridice, să te întorci și să te culci confortabil. Dacă cutia este prea mare, atunci câinele dvs. poate folosi o zonă a cutiei pentru a dormi și altul pentru a merge la baie. Vrei să eviți asta.

2. Introduceți câinele dvs. la cutie

Catedra de antrenament pentru adulți trebuie să mențină o vibrație pozitivă sau câinele dvs. va învăța să asocieze cutia cu pedeapsa. Introduceți animalul dvs. în noua sa casă încet și asigurați-vă că respectați procesul de la început. După un timp, puteți lăsa câinele să se obișnuiască cu cutia de câine.

O modalitate bună de a începe este să vă hrăniți câinele în cutii de câine, ceea ce permite animalelor de companie să asocieze cutia cu un lucru pozitiv chiar de la început.

Nu ar trebui să forțezi niciodată câinele în cutie. Permiteți animalului dvs. să exploreze acest nou loc pe cont propriu până când se află confortabil în și din ea.

LEGATE DE: 5 cele mai bune cutii pentru câini

Cum să Crate de formare câine pentru adulți

3. Blocarea cutiei de câine

Odată ce câinele este confortabil să intre și să iasă din cutie, este timpul să începeți să-l obișnuiți să fie blocat în interiorul cutiei. Începeți cu creșteri mici. Da, probabil că va trebui să reziste la unele whining la început; este o parte a procesului.

La începutul acestei etape, ca parte a câinelui adult de antrenament cu Crate, puteți să stați în cameră sau de câinele dvs. în timp ce el în cutie și discutați cu el, fă-l să se simtă confortabil. Apoi puteți părăsi încet camera pentru o creștere mai lungă de timp, astfel încât să se obișnuiască să fie blocată în cutie de el însuși.

LEGATE DE: Cum să vă opriți câinele de la pooping în casă sau câine cu crate

4. Antrenează câinele dvs. să nu coacă sau să plângă în cutie

Adulți de antrenament pentru câini pentru adulțiNu vrei să-ți dai câinele impresia că lătratul sau whining îl va scoate din cutia de câine.

În schimb, când sunteți cu un câine de antrenament pentru adulți, petreceți timp lângă el în timp ce el este în cutie până când se obișnuiește cu ea. Nu recompensa lătratul, dar, de asemenea, nu pedepsiți pentru asta.

Dacă pooch-ul începe să latră sau să-i spună ferm, să-i spună ferm & # 8221; și apoi așteptați până când se oprește înainte de a lăsa afară. Dacă l-ai lăsat să iasă în timp ce bate sau plânge, atunci poate începe să creadă că este pentru că făcea acel zgomot pe care l-ați lăsat afară.

Citiți mai multe sfaturi despre utilizarea Comandă de formare pentru a opri lătratul câinilor Dacă nu găsiți o modalitate de a opri acest proces.

5. Îndepărtați toate gulerele de câine și îmbrăcămintea

Asigurați-vă că ați eliminat gulerul animalului sau orice îmbrăcăminte înainte de a-l bloca în interiorul unei crate de câine. Chiar și gulere cu cataramă plană sau gulere foarte simple de câine, care sunt doar pentru stilul ar putea fi blocate în barele unei cutii și pot afecta câinele dvs. în timp ce sunteți departe.

Dacă trebuie să puneți un guler pe câinele dvs., atunci asigurați-vă că este un guler de siguranță care "se sparge" dacă câinele este prins pe ceva. Nu utilizați niciun tip de coliere de șocuri sau tipuri similare de coliere de antrenament care vă pot răni pe animalul de companie în timp ce este în cutie și când nu îl respectați.

LEGATE DE: 5 cele mai bune colivii pentru câini pentru cutii de câini

6. Nu lăsați alimente în interiorul unei crate de câini

Messy Dog CrateLăsând hrană pentru câini sau câini tratați în cutie în timp ce ați plecat este o modalitate bună de a ajunge cu o mizerie când vă întoarceți acasă.

Cel mai bine este să vă hrăniți câinele înainte de a pleca sau după ce veți ajunge acasă, așa că nu trebuie să țină excremente în toată ziua în timp ce ați plecat.

În general, unii proprietari lasă un tratament după ce câinele intră în interiorul unei cutii și asta este bine. Acest lucru vă recompensează comportamentul pozitiv al animalului, bordură apetitul și că tratamentul va fi, de asemenea, plecat de îndată ce l-ați lăsat să vă îndepărteze mâna. Dog alimente, cu toate acestea, este un subiect diferit.

7. Alimentarea apei

Câinele dvs. va avea nevoie de apă în interiorul unei cutii în timp ce ați dispărut și este blocat acolo. Nu vrei să lași pur și simplu un castron în colț, deoarece șansele tale sunt câinele tău o va da peste timp în timp ce ai plecat. În schimb, atunci când Crate Formare Dog Adult, există câteva modalități de a merge.

În mod normal, ați folosi un castron special de câine proiectat. Există boluri de apă de câine care se atașează ferm la partea lățimilor câinilor. Acestea sunt foarte convenabile (aici este una pe care am folosit-o înainte). De asemenea, ați putea folosi o sticlă de apă, la fel ca o sticlă gigant de apă de hamster, pentru a vă oferi câinele cu apă care nu poate fi vărsat.

8. Orientarea orientărilor

Cum să cratezi trenul un câineSocietatea umană a Statelor Unite recomandă asta Niciun câine nu trebuie să fie bătut de mai mult de 6 ore.

Acestea recomandă, de asemenea, ca proprietarii de animale de companie să respecte aceste instrucțiuni de formare a câinilor adulți pentru câini pentru adulți:

  • 9-10 săptămâni nu mai mult de 60 de minute
  • 11-16 săptămâni nu mai mult de 4 ore
  • 17+ săptămâni nu mai mult de 6 ore

Puteți găsi acest lucru nesemnificativ, dar este important să urmați aceste reguli la o scrisoare. Este cel mai bun pentru câine, pentru tine, și, în general, pentru rezultatul cu succes al antrenamentului cu crăpare a câinelui.

9. Oferiți divertisment câinelui

Gândește-te cât de plictisitor trebuie să stea ca câinele tău să stea în cutii de câine și să aștepte să vii acasă. Pentru a vă asigura că Pooch nu moare de la plictiseala, oferiți un câine indestructibil pentru a da câinelui dvs. unele divertisment atunci când plecați.

Câinele dvs. va obține o stimulare mentală și divertisment de la jucării cu jucăriile câinelui în cutie. De asemenea, va începe să asocieze că este într-o cutie cu acest proces pozitiv de a juca cu jucării și va fi mai ușor și mai ușor de a continua antrenamentul cu câinele.

LEGATE DE: 10 sfaturi despre cum să-ți păstrezi câinele de la fugă

10. Nu folosiți niciodată o cutie de câini ca pedeapsă

Câine crate ca pedeapsăAcesta este unul dintre cele mai importante reguli ale câinelui adult de antrenament cu Crate.

Niciun proprietar nu ar trebui vreodată să folosească vreodată o cutie pentru a pedepsi câinele dvs. pentru răufăcător. Acest lucru vă va distruge complet experiența și poate fi foarte dificil de inversat.

Folosirea cutiei ca pedeapsă va provoca doar câinele dvs. să se teamă și să respingă cutia. Atunci va deveni o luptă pentru al duce să intre în cutie când aveți nevoie de el.

Puteți să-l utilizați ca un spațiu "time-out" când câinele dvs. trebuie să se stabilească, dar nu-l forțează în ea ca o pedeapsă negativă pentru a face ceva obraznic.

Urmăriți următorul: Cum să găzduiască un câine adult 101 - Instrucțiuni pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Lecții pe un câine de antrenament în mod eficient