Cum să vă păstrați câinii în siguranță pe plimbări zilnice

Nu este nimic ca teama care vă înțepă inima Când vedeți că câinele dvs. este atacat de alți doi câini care sunt de trei ori dimensiunea ei. Pentru o secundă secundă, sunteți paralizați cu frică. Creierul tău încearcă să proceseze ceea ce se întâmplă în prezent în fața dvs., dar nu un singur mușchi se va mișca.
Atunci acel a doua se termină, și primiți în acțiune.

Faci tot ce poți pentru a obține cei doi câini de pe tovarășul tău de patru picioare. Te-ai împins, ți-ai strigat, chiar aruncă o lovitură de cuplu într-o încercare disperată de a-ți elibera câinele.

Un gând traversează mintea voastră pe tot parcursul bătrânului și combină motivația salvare Câinele dvs.: & # 8220;ea nu poate muri așa!& # 8221; Acest scenariu mi sa întâmplat cu mine și câinele meu Heidi.

Post Atac: Cum îmi păstrez câinele în siguranță pe plimbări

Postați atacul cum îmi păstrez câinele în siguranță pe plimbăriÎntr-o seară, m-am plimbat cu părinții și Heidi să mă bucur în aer liber timp pentru familie.

Totul merge minunat, până când am mers de această mică casă albă pe care am învățat-o mai târziu a găzduit doi păstori germani și o pisică.

Înainte de a merge mai departe, vreau să iau o clipă pentru a spune că acest articol nu este menit să degradeze ciobanii germani sau proprietarii lor. GSDS sunt câini frumoși, inteligenți și fac tovarăși minunați când sunt instruiți și tratați în mod corespunzător.

Oricum, am auzit o creștere scăzută când ne-am apropiat de casă. Era clar că doi câini se luptau înăuntru. Avem doar că am trecut casa - gata să ne continue drumul în jos pe trotuarul ușor crăpat - când sa întâmplat.

Am observat că ușa a fost închisă pe măsură ce mergeam lângă casă, așa că ne-am gândit că câinii de luptă au fost conținuți. Am greșit. Ușa nu a fost blocată!

Doi păstori germani pe deplin au explodat prin ușa din față, înfundându-se unul pe celălalt, până când l-au văzut pe Heidi - un Shih Tzu de 12 lire. S-au plimbat la ea. Tatăl meu a reușit să o ia în sus de hamul ei, în timp ce lupta împotriva unuia dintre păstorii germani. Celălalt Shepherd german a decis să mă vizeze.

Proprietarul păstorilor germani a ieșit din casă țipând la câini, dar nu ar fi se supune. Apoi, ca și cum scena nu era destul de nebună, o pisică calico destul de mare a ieșit din casă și a atacat câinele pe care tatăl meu încerca să lupte!

Povestea lungă scurtă, am primit în sfârșit situația sub control și ne-am putut întoarce acasă. Heidi a fost nevătămat, dar era speriată.

Dar câțiva câini nu sunt la fel de norocoși ca a mea. De aceea trebuie să fii pregătit.

Nimeni nu crede vreodată că vor fi într-o situație similară, trebuie să se confrunte cu ei înșiși sau pe animalul lor de la atacatori. Știu că nu mă așteptam. Trăim într-un mic oraș în care nu se întâmplă foarte mult, și așa cum am menționat, am mers pe Heidi adesea și nu am avut niciodată probleme înainte. Un atac de câine nu a fost pe partea de sus a listei mele de îngrijorări, dar cu siguranță este acum!

Sunt mult mai pregătit pe plimbări Acum, și vreau să fii la fel de pregătit ca mine - dacă câinele tău este mare sau mic - pentru că nu știți niciodată ce este în colț. Luați-o de la mine, ar fi mai bine să fiți pregătiți pentru un atac și să nu aveți vreodată o problemă decât să fiți nepregătiți și să nu aveți nici o modalitate de a vă ajuta pe animalul iubit.

Ghid complet: Cum să antrenezi un câine să meargă pe o lesa

Doriți sfaturi mai interesante și acționabile pentru părinții de companie? Apoi amintiți-vă la Abonați-vă la canalul nostru YouTube Pentru videoclipuri zilnice cu toate câinii și proprietarii.

Cum să vă pregătiți pentru un atac de câine

Fiind pregătit să-ți păstreze câinele în siguranță pe plimbare este totul despre a fi bine echipat. Heidi întotdeauna poartă un ham de câine Când ieșim pentru plimbări.

Nu numai că un ham pentru câini împiedică-o să se sufine când se încântă și vrea să alerge înainte, dar și ea a făcut-o mai ușor să o ridice, fără să o sufocați, când a fost atacată.

Un alt lucru bun de a avea pe plimbări este a câine spray de descurajare sau spray de piper pentru câini. da, Astfel de produse există. Un spray de descurajare a câinelui poate fi util și dăunător simultan, deci trebuie să fiți foarte atent atunci când utilizați-l.

Este minunat pentru pulverizarea spre câinii ataca, dar dacă câinele dvs. este înconjurat de canini acerbi, cum ar fi a mea, s-ar putea să vă pulverizați accidental propriul animal de companie. Nu mă înțelege greșit, merită să salvezi viața câinelui tău, dar spray-urile de descurajare a caninului nu sunt menite să se simtă bine.

LEGATE DE: Ghidul cablajului pentru câini: Asigurați-vă că câinele dvs. este confortabil

Cunoaște cartierul tău (și câinii în ea)

Postați atacul cum îmi păstrez câinele în siguranță pe plimbări

Acesta este mai ușor de spus decât făcut, știu, mai ales dacă vă aventurați în afara cartierului dvs. cu privire la plimbări ca mine.

Pot să vă spun că vecinii mei de-a lungul străzii au un Corgi, vecinii mei de uși au două laboratoare, pe parcursul vieții, o collie, iar pe stradă trăiește un terrier.

Am câinii mei din vecinătate. Sunt celelalte cartiere pe care le învăț încă.

Pentru Sake de siguranță Ar trebui să vă plimbați întotdeauna câinele într-o zonă cu care vă familiarizați. Dacă nu sunteți familiarizat cu propriul dvs. cartier, luați în considerare mersul pe jos câinele într-un parc sau pe un traseu care necesită ca toți câinii să fie pe Leashes. Acest lucru nu va rezolva toate problemele tale și există încă întotdeauna o șansă de a avea un atac de câine care se întâmplă, dar va scădea foarte mult șansele.

Întotdeauna să fii conștient de împrejurimile tale

Acesta este cel mai simplu și cel mai greu pas în păstrarea dvs câine în siguranță pe plimbări. Îmi place să mă uit în jur și să iau lucrurile simple în viață (veverițele care își urmăresc reciproc un copac, păsările care se perchează pe un alimentator de păsări etc.), dar nu am fost mereu conștient de ceea ce nu am putut vedea.

Acum o parte din mine este întotdeauna în alertă și ar trebui să fii prea. 

Este (aproape) ușor de evitat o situație atunci când vedeți pe cineva care merge pe câinele lor spre tine. Evitarea unei situații în care nu vedeți nici un indiciu de a avea loc - ca și când păstorii germani au izbucnit ușa deblocată - este o poveste diferită.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să utilizați simțurile. Ce vezi? Ce auzi? Aveți un sentiment intestinal că ceva nu este corect? Urmați instinctul. Sunt, în general, dreptate. Dacă observați ceva care vă face să vă simțiți neliniștiți, este mai bine să Fii sigur decât îmi pare rău. Aș vrea să mă întorc când am auzit câinii care mormăi și luptând în casă.

Câteva lucruri de ținut minte

Postați atacul cum îmi păstrez câinele în siguranță pe plimbări

Nu fi atât de repede să judecați un câine prin rasa sa. Doar pentru că un păstor mare german sau un taur de pit se îndreaptă spre drumul tău nu înseamnă el sau ea va ataca. Modul în care un câine acționează este o reflectare a modului în care au fost ridicați, nu din rasa câinelui.

Un atac poate sa se întâmplă cu tine și câinele tău. Oamenii prea adesea spun că anumite lucruri nu se vor întâmpla niciodată cu ei. Dar câinii sunt încă animale. Nu sunt conștienți de sine, nu sunt inteligenți. Ați auzit despre atacurile câinilor tot timpul, dar nu credeți că se va întâmpla cu dvs. sau câinele dvs.

Scapă de procesul de gândire. Este logică falsă.

Orice se poate întâmpla și lucrurile periculoase se întâmplă cu oamenii care nu se opun tot timpul. Nu contează dacă aveți un Saint Bernard sau un mic chihuahua. Câinele dvs. este susceptibil de a fi atacat. De aceea am împărtășit povestea lui Heidi cu tine. Povestirile întotdeauna lipiți de oameni mai bine decât faptele și statisticile.

Sper că împărtășirea povestii mele vă va arăta, și alți proprietari de câini, că aceste lucruri se întâmplă și se pot întâmpla oricine. Cu o cantitate mică de pregătire, care nu va dura mult timp sau bani, vă puteți împiedica pe dvs. sau câinele dvs. să vă răniți serios și să vă asigurați că vă păstrați câinele în siguranță pe plimbări.

Pentru mai multe sfaturi despre câine de mers pe jos sau cum să-ți antrenezi comenzile esențiale de câine, Aruncați o privire la ghidul nostru în profunzime și video de mai jos. Vreau mai mult? Abonați-vă pe YouTube!

Ghid complet: Cum de a instrui o comandă de bază de bază - instrucțiuni pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă păstrați câinii în siguranță pe plimbări zilnice